tanaja* 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Film Sveti dim, ta je res pustil vtis name, se ga splača pogledat. Pa še Kate Winslet igra. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 a je kdo gledu Legionar? dones je na A kanalu ob 23:20, me zanima če se splača pogledat al nej grem spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 spat pejt :xx!: oni glupson lundgren igra se mi zdi sam moje skromno mnenje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Men se pa zdi da je Van damme isto sranje.....edn je bl debiln k drug Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 bolj debilen od najdebilnejšega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 isto sranje.....edn je bl debiln k drug xyesx i agreecau todika Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 xyesx i agreecau todika Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 spat pejt :xx!: oni glupson lundgren igra se mi zdi sam moje skromno mnenje oooooooo dvojčicaaaa, kje si tiiiii grem med rjuhe... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 oooooooo dvojčicaaaa, kje si tiiiii grem med rjuhe... evo me.......js bom tud šla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 A je kdo ze gledal tisto risanko z uno opico?Curious George?Matr zgleda luskano Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Love actually zdele na pop tv Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 (popravljeno) Priporočam ogled filma IN HER SHOES-Cameron Diazin filma YERSEY GIRL-Jenifer Lopez,Liv Tyler,Ben Affleck Oba super filma,... Popravljeno 31. julij 2006 -> morena Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 (popravljeno) No,en kao moški film mi je tud full fajni Man on fire..Igra Denzel Wasihton..Napet in zanimiv film... Popravljeno 31. julij 2006 -> morena Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 A je kdo gledal Caligula ..pa uncut version Igra Peter O'Tool pa še kdo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ej, Morena, pogledal Mata Damona in mi je čist jasn zakaj ti je film kul . No, je za pogledat... sem zdržal do konca. Ni se mi pa zdel neki ženski film... za ženski film bi bolj označil npr. film od Brad Pitta z naslovom, Ko pride on al nekaj takega... tri ure sem zehal za popizdit, moja je imela pa oči na pecljih Ja, so mi všeč taki matematični geniji... ampak, ne vem, da tip nikoli ne sliši za matrike, potem pa meče dokaze ven iz levega rokava Mi je bil pa všeč njegov odgovor, na vprašanje kaj bi za hudiča rad počel in je rekel: "I wanna be a shepard" pa me je spomnil na Salingerjevega Cacherja. No, toliko... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A je kdo gledal Caligula ..pa uncut version Igra Peter O'Tool pa še kdo... Gledal!Imam na CD-ju. Igrajo pa še Helen Mirren, Cyril Cusac, pa x?y McDowell(ne spomnim se imena)Pa še nekaj znanih... Pravkar dobil(da ne pišem od kod... ) Closer in K-19 The Widowmaker.Enega pogledam zvečer ko pridem iz šihta. Če ne bo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ej, Morena, pogledal Mata Damona in mi je čist jasn zakaj ti je film kul . No, je za pogledat... sem zdržal do konca. Ni se mi pa zdel neki ženski film... za ženski film bi bolj označil npr. film od Brad Pitta z naslovom, Ko pride on al nekaj takega... tri ure sem zehal za popizdit, moja je imela pa oči na pecljih Ja, so mi všeč taki matematični geniji... ampak, ne vem, da tip nikoli ne sliši za matrike, potem pa meče dokaze ven iz levega rokava Mi je bil pa všeč njegov odgovor, na vprašanje kaj bi za hudiča rad počel in je rekel: "I wanna be a shepard" pa me je spomnil na Salingerjevega Cacherja. No, toliko... No,fajn,da ti je bil film ql.. Zdj,lahk pa še ti men kakega priporočaš..Po tvojem okusu,da vidim kaki filmi so teb všeč... Pa taki filmi kot so Ko pride Joe Black in podobni-ki so všeč tvoji dragi-men sploh niso fajni...no v večini ne.. Evo tale je pa en full ženski film(vsaj upam,noo)-Pride and Prejudice.Dolg film,romantika na višku-neki za tvojo drago.. Gledal!Imam na CD-ju. Igrajo pa še Helen Mirren, Cyril Cusac, pa x?y McDowell(ne spomnim se imena)Pa še nekaj znanih... Pravkar dobil(da ne pišem od kod... ) Closer in K-19 The Widowmaker.Enega pogledam zvečer ko pridem iz šihta. Če ne bo Closer-sploh ni neki full fajni film..Sami dobri igralci,drugač pa tk no-srednja žalost.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Closer-sploh ni neki full fajni film..Sami dobri igralci,drugač pa tk no-srednja žalost.. No ja, če mi ne bo všeč, bo pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 No,fajn,da ti je bil film ql.. Zdj,lahk pa še ti men kakega priporočaš..Po tvojem okusu,da vidim kaki filmi so teb všeč... Pa taki filmi kot so Ko pride Joe Black in podobni-ki so všeč tvoji dragi-men sploh niso fajni...no v večini ne.. Evo tale je pa en full ženski film(vsaj upam,noo)-Pride and Prejudice.Dolg film,romantika na višku-neki za tvojo drago.. Closer-sploh ni neki full fajni film..Sami dobri igralci,drugač pa tk no-srednja žalost.. ej, kaj pa ti jaz vem... vse kar sem gledal od Davida Lyncha in Pedra Almodovarja se me je dotaknilo. T.j. Lost Highway, Mullholland drive, Talk to her, All about my mother... so pa še itak, npr. trilogija matrix itd. Skratka, filmi ki prezentirajo tisto, kar je globoko v nas in to na vsak način skrivamo. Prav tako, kot ni etike brez družbe (dobro veš kaj nam vse gre po glavi ali počnemo, ko nas nihče ne vidi, ko smo sami ) prav tako tudi ni dobrega filma brez čiste ekstrapolacije človekove biti, očiščene moralne navlake (viijuuu ). Tako gledaš takšen film in se tolažiš: "Pa čuj, jaz sem ja normalen " Pride in Prejustice to imam nekje v bledem spominu kot nanizanko... eni odvetniki in to Veš kdaj se je vrtel Ko pride on Od takrat jih je zamenjala po mojem že kar nekaj Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ej, kaj pa ti jaz vem... vse kar sem gledal od Davida Lyncha in Pedra Almodovarja se me je dotaknilo. T.j. Lost Highway, Mullholland drive, Talk to her, All about my mother... so pa še itak, npr. trilogija matrix itd. Skratka, filmi ki prezentirajo tisto, kar je globoko v nas in to na vsak način skrivamo. Prav tako, kot ni etike brez družbe (dobro veš kaj nam vse gre po glavi ali počnemo, ko nas nihče ne vidi, ko smo sami ) prav tako tudi ni dobrega filma brez čiste ekstrapolacije človekove biti, očiščene moralne navlake (viijuuu ). Tako gledaš takšen film in se tolažiš: "Pa čuj, jaz sem ja normalen " Pride in Prejustice to imam nekje v bledem spominu kot nanizanko... eni odvetniki in to Veš kdaj se je vrtel Ko pride on Od takrat jih je zamenjala po mojem že kar nekaj Ma ne..Pride and Prejudice je novejši film(2005),glavno vlogo ima Keira Knightley in se gre ,da se kam pride... Sj ne ,pač ljubavni film,dogaja se tam nekje leta 1800 ,na angleškem podeželju..film dolg 3 ure..Sam tolk fajniiiiiiiiii Evo,bom pripopala slikco,da mal vidiš zakaj gre...Potegni ga dol,pa ga poglejta skup s tvojo,pomojem bo čist.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 wanna be a shepard" pa me je spomnil na Salingerjevega Catcherja.Sam dodala sm. Ma, še ogromn filmov morm pogledat....ful bi šla v kino, k že dolg nism bla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0802/140817xmf.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ta dva filma All about my mother in Talk to her..si bom pa dol potegnala in pogledala,ko bo čas...Sam a ni bil tale film All about my mother že na tv..Se mi zdi tk znan naslov??Najbrž... Ajde.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Sam dodala sm. Ma, še ogromn filmov morm pogledat....ful bi šla v kino, k že dolg nism bla. Oo, thx ... lapsus Mormo sam umret Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ja, Morena, ljubavni filmi, jaz sem se zadnje čase dost na "racio" vrgel tko, da ... ne rečem, saj se lahko veliko naučiš, ampak bistvo je pa v tem večnem hrepenenju, strahu pred samostjo, potreba po dotiku, po družbi, partnerju. Vse to je v nas, nevronska mreža zmešnjav ... Ni odrešitve, v filmih se na koncu poročijo, poljubijo in piše "the end", v realnosti pa švicajo in garajo till death or divorce do them apart (v redu pikica ) Itak pa pri teh filmih veš že na začetku, da bo na koncu vse dobro tko, da motivacija pade... nič, jest... lačen fajn se mej Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.