Mateja 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pride&Prejudice sem čist z veseljem pogledala... mam ful rada angleške filme iz tistih časov.... za pravi žmoht bi pa rabla kakšno drugo igralsko zasedbo tele dni sem bila totalna buba - prebrala 4 čist lahkotne babje romane in si pogledala Pirate 2 ( ), ono limonado 'pri 30-tih, pa še vedno samski' al nekaj takega in Šušlja se... pa že milijontič Čarovnik iz Oza, Nemota (dodatki k devedeju so tud ful zabavni) in še Jerry Maguire ( ... sem vidla v sporedu, da bo v nedeljo na teve) aja, tud Ulični tango sem šla gledat... nekaj momentov je še kar Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ja, Morena, ljubavni filmi, jaz sem se zadnje čase dost na "racio" vrgel tko, da ... ne rečem, saj se lahko veliko naučiš, ampak bistvo je pa v tem večnem hrepenenju, strahu pred samostjo, potreba po dotiku, po družbi, partnerju. Vse to je v nas, nevronska mreža zmešnjav ... Ni odrešitve, v filmih se na koncu poročijo, poljubijo in piše "the end", v realnosti pa švicajo in garajo till death or divorce do them apart (v redu pikica ) Itak pa pri teh filmih veš že na začetku, da bo na koncu vse dobro tko, da motivacija pade... nič, jest... lačen fajn se mej Na srečo sem taka ženska ,da mi motivacija redko kdaj pade,,,zato rada pogledam tud filme v katerih vem,kakšen bo konec filma..pač sj ni bistvo samo v koncu ,je tudi v začetku in v vsem vmes... Drugač mam pa že doma film All about my mother..Upam,da ga utegnem pogledat kje do nedelje..To je nek španski režiser režiral..se mi zdi... Ps: ti se tud mej fajn.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ja, ko boš, povej a si se jokala al smejala zraven Ja, Pedro Almodovar... zelo znan režiser... pred dnevi je bil celo doku. o njem na slo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ja, ko boš, povej a si se jokala al smejala zraven bom,bom...upam,da se bom jokala in smejala...taki filmi so še najbolši,ko premorejo obojega en mal Ja, Pedro Almodovar... zelo znan režiser... pred dnevi je bil celo doku. o njem na slo Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Evo PIRATI IZ KARIBOVFilm je luškan. Se precej vleče, pa začel so s pošastmi pa tak, ampak dobro.Totalno sem pa fascinirana nad Deepom!!!!!!! Kakšen igralec http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif Pri tej evforiji lahko rečem, da je od mlajših on najboljši IGRALEC ( ne govorim zdaj vizualno )!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Zlo rada bi si ogledala Tristan & Isolde Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 pogledala še Break-up (še kar) in Solino ( ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Zlo rada bi si ogledala Tristan & Isolde js tut in si ga tut bom Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 js tut in si ga tut bom Ga imam že kar nekaj časa pa mi nekak ne potegne, da bi ga pogledal... tak, preveč pocukran naslov Kakšne Goethejeve modrosti si pa ne obetam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 sem si zadnje dni pogledal malo starejše filme:Fast and furious, povprečna dirkačina s povprečno, predvidljivo zgodbo, Being John Malkovich, odlična zgodba, sveža ideja, dobro odigrano The pirates of Carribean 1, zabaven gusarski film, vendar zame le eden od filmov, v ničemer ne odstopa od drugih gusarskih filmov...za sprostitev v dvoje v kinu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ja mam pa šoguna na štirih dvd-jih mater, sam nimam cajta pogledat knjigo sm zihr ene desetkrat prebrala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hmm, knjigo si imela cajt 10x prebrata, filma, ki pa traja dost manj, kot bi enkrat knjigo brala, pa nimaš cajta pogledat mi ni jasno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Tristan & Isolde, Tristan & Isolde lalalalalala, že 1 uro filma mi je downlodalo z eMule komi čakam da ga vidim!!!!! Tristan & Isolde, Tristan & Isoldeee... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hmm, knjigo si imela cajt 10x prebrata, filma, ki pa traja dost manj, kot bi enkrat knjigo brala, pa nimaš cajta pogledat mi ni jasno ja jebi ga....včas je blo časa več....zdej me hakla neki....organizacija po moje pa sej pravim, na štirih dvd-jih, to je za 4 filme dečko, tacajt js dvakrat knjigo preberem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 a ima knjiga samo 100 strani, al kaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ogledal sem si še Hitcha, pa je res luštn film...celo nekaj upanja daje, da še najbolj zarukan oskubljen petelin najde svoje zlato kokljo... škoda, da je realnost drugačna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Končno dobil in gledal Animal Farm iz leta 1999. Priporočam. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 jest sem pa dans že ene moljontič gledala "peti element", pa mi je še vedno full dober film...sicer sploh ne vem zakaj mi je tak všeč...sam mi je res full fajni! ...drugač pa mam rada kake romantične komedije, obvezno s srečnim koncem ali pa kakšne grozljivke... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Končno mi je ratalo in sem pogledala film All about my mother..Zanimiv film z še boljšimi dialogi .Všeč mi je začetek ,ki je drugačen-žalosten in tud konec...ter vse vmes..Ženske vse povsod-...I like it.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 jaz lih zdaj gledam ameriško pito 2, začetek je...fuL smešen moram rečt... ko se una dva dajeta dol pa se zbere vsa familija in se vsi ustrašijo... in potem se foter usede še na posteljo in začne razlagat da je to vse normalno... groza. sam ta je pa res dober ja, za nasmejat se ...so mi všeč tut ostali deli Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Jst tud gledala Pirate Sej se ve, da so mogli z efekti prekašat prvi del in so mal pretiraval , ampak vseeno zabavno, še posebej, ker bo definitivno še 3. del Depp je pa res ta glavni s tole vlogo Še Bloom mi ni napačen , pa še Keira mi je (spet) lušna v tem filmu. končna ocena: pejte gledat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Jst tud pirate gledala. Sm pa dons gledala res en luštn film...Beležnica... BeležnicaProv hud film bil! Za vse, k mate rade romantične filme...čeprov, ni bil tok čizi...am vseen najs...me je kr stiskal pr srcu. Zdej mam pa na lagerju...Grof Monte Cristo...sm si sam VHS sposodla,k na DVDju nimajo...sm si rekla, klinc, če sm že prebrala, me zanima, kako so to uprizoril. Enako je z Pride in prejudice...se mi še vleče dol z neta. Pol mam pa na DVDjih...Elzabethtown, Madagascar, Diplomiranec z Dstinom Hoffmanom, pa neo brezvezno komedijo, če mi bo zapaslaa. Mislm, da grem kr grofa gledat zdej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Grozni ste... kako vam uspe gledati pirate Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Grozni ste... kako vam uspe gledati pirate ej težk rečt......enko sm trikrat probala, pa sm vsakič zaspala zravn dvojko sm šla pa v kino gledat, ker je kao bolj divje in udarno, glasno, ker pač niti pod razno ne morš zaspat u kinu....o ja, pa lohk tak da js lohk rečem sam da težk gledam pirate sam kolkr sm vidla đoni res raztura kle not....faca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.