Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Depp je pa res ta glavni s tole vlogo :palec: xcivx

A ni car no?

Fak ej...jst sm bla FASCINIRANA! Ne pretiravam. Car carjev je!

Vso spoštovanju!

Po taki igri...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
jaz bom šla magari sama. v kinu itak ne maram, da kdo govori zraven mene ali me moti medtem ko čisto padem v film. tako da bolje, če sem sama.

Mateja... :palec: x;)x

Gledala Grof Monte Cristo, morm rečt, da je bil pravo razočaranje v primerjavi s knjigo...čist popačena zgodba, 3/4 stvari se ni ujemalo, tko da...fuj in fej. :xx!: Če vam je bil slučajno film všeč, se vam definitivno splača prebrat knjgo, k je v primerjavi s filmom fenomenalna! x:Ix

Mateja... :palec: x;)x

Gledala Grof Monte Cristo, morm rečt, da je bil pravo razočaranje v primerjavi s knjigo...čist popačena zgodba, 3/4 stvari se ni ujemalo, tko da...fuj in fej. :xx!: Če vam je bil slučajno film všeč, se vam definitivno splača prebrat knjgo, k je v primerjavi s filmom fenomenalna! x:Ix

Kateri film si gledala?

Jaz sem gledal nadaljevanko v štirih delih iz leta 1999.

Crista igra R. Chamberlain.

Se kar dobro drži zgodbe.

Bo vsak čas dol z mule.

Če te zanima... xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kateri film si gledala?

Jaz sem gledal nadaljevanko v štirih delih iz leta 1999.

Crista igra R. Chamberlain.

Se kar dobro drži zgodbe.

Bo vsak čas dol z mule.

Če te zanima... xDDx xsrcx

Grof Monte Cristo

Evo, tega...čuist razočarana...tko da...tud unga ne bi gledala. :xx!:

Lohk si pa Pride and Prejudice v delih dol povlečeš, to pa bi. x:)x Men ful poča svleče...mislm, film bo vsak cajt, sam, baje so nadaljevanke tud dobre. :inocent: x;)x

Grof Monte Cristo

Evo, tega...čuist razočarana...tko da...tud unga ne bi gledala. :xx!:

Lohk si pa Pride and Prejudice v delih dol povlečeš, to pa bi. x:)x Men ful poča svleče...mislm, film bo vsak cajt, sam, baje so nadaljevanke tud dobre. :inocent: x;)x

:eek: :vragec: bljak.

Poznam.

Starejši so boljši, se bolj držijo zgodbe.

Pride and Prejudice... x?x

Bom probal, pa da vidimo. x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Hjao - evo ob preletavanju Luninih čvekarij sem se spomnila, da sem nazadnje v to temo utaknila komentar kjer sem čist nestrpno pričakovala ogled filma TRISTAN & ISOLDE!!!

In seveda pozabila po ogledu napisat - DA FILM ČIST STINKA :xx!:

Ajde...neki romantike, neki akcije (no bolj malo take pristne akcije) ...velik KR NEČESA ki... jebela pa sem mislila uuu fajn, mal keltske mistike, zgodovine, ja valda to bo moral bit en zakon movie... mah, sm bla razočarana :V:

A sploh še znajo narest kak dobr "heart mending" movie????

Še solzice nism spustila na konc pri "tragediji" pa ne rečem, da se mi to ne zgodi ob kakih dobrih filmih :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

TRISTAN & ISOLDE!!!

In seveda pozabila po ogledu napisat - DA FILM ČIST STINKA :xx!:

Heh, saj že tvoj avatar napoveduje takšen komentar x:Dx

Se strinjam in si ga sploh ne upam gledati x8Dx F I K C I J A

Anyway, vsem tistim romantikom, ki mislijo da vedo kaj ženske potrebujejo ampak jim nekako ne gre in ne gre, priporočam komad od Flying Lizards - :att: Money (that's what I want) x:Dx x:px x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kaj pa film Prvinski nagon 2,a je vreden ogleda??Sem ga dobila od kolega ,sam s temi nadaljevanji nisem nikol zadovoljna..vedno razočarana... :xx!:

Ga je kdo že gledal??

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Glihkar pogledala Pride and prejudice... :2src: Najs...sam, lupčkal bi se pa lohk mal, no. Še dobr, da nism bla takrat rojena, k pol b mogla tud do 50 letaq čakat, da me kdo nabriše. :lol: x:Dx x;)x

:palec: mmm..Pride and prejudice..tko zelo lep film.. xyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

gledla en totalno brezvezn film.....minotaver....kr neki.......vzameš kup enih zblojenih, histeričnih najstnikov in joh prestaviš v obdobje mitologije......to ti je recept....in pol vsi panični tam tulijo in kričijo in .....ma bi tok pršvasu enga da blo kr joj :vragec: in pol se čudjo č jih ona pošast poje :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

gledla en totalno brezvezn film.....minotaver....kr neki.......vzameš kup enih zblojenih, histeričnih najstnikov in joh prestaviš v obdobje mitologije......to ti je recept....in pol vsi panični tam tulijo in kričijo in .....ma bi tok pršvasu enga da blo kr joj :vragec: in pol se čudjo č jih ona pošast poje :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx Kok s ti modelka, Todi. :lol: :palec: xsrcx

x:Dx

ma kr zamisli si........js si to tko predstavlam namreč, da č bi se znašla v nekih tunelih tam, bi bla tiho kt rit, se probala potuhnt in neki stuhtat.......in tist k bi se hotu tam neki histerično dret....neb se mu blo teba bat pošasti, k bi ga js do smrti pretepla :vragec:

drgač pa gledla pozejdon tud :o|o: sm neki bolš prčakvala....bedast...... xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Gledov z bejbo Tristan & in Izilda.... :xx!: ...sm mislu da gledam gladiatorja....brez veze...kje je tista romantika ki je bistvo zgodbe....ne pa klanje xrolleyesx

Drgač sm bil pa izjemno presenečen nad filmom Jonny Cash Walk the line, sm ga gledov doma... :palec: :palec: :palec: res hud...se ti kr vtisne v dušo...čista petka..Tut Phoenix gaj odlično odšpilov

:eek: :vragec: bljak.

Poznam.

Starejši so boljši, se bolj držijo zgodbe.

Pride and Prejudice... x?x

Bom probal, pa da vidimo. x:Dx xsrcx

Itak.Starejši so najbolši.Tut trije mušketirji ki so v dveh delih so za moje pojme bolši k kar kol poj posnetga.Sploh pa glede fenomenalne filmske zasedbe Richard Lester, Michael York, Raquel Welch, Oliver Reed, Richard Chamberlain, Charlton Heston, Faye Dunaway, Christopher Lee x^x iz 1973 leta....

http://www.homevideos.com/revaa/43b.htm

Drgač pa tut zele lovdam dol Shogun...nekateri se spomnete te nadaljevanke iz Rtv slo tm ene 20 let nazaj...še dons vredna ogleda.....Richard Chamberlain v glavni vlogi ki je harov tist obdobje....

http://us.imdb.com/title/tt0083069/

Glihkar pogledala Pride and prejudice... :2src: Najs...sam, lupčkal bi se pa lohk mal, no. Še dobr, da nism bla takrat rojena, k pol b mogla tud do 50 letaq čakat, da me kdo nabriše. :lol: x:Dx x;)x

:lol:

Jeba bi bla, jeba :wOOt:

Kaj pa film Prvinski nagon 2,a je vreden ogleda??Sem ga dobila od kolega ,sam s temi nadaljevanji nisem nikol zadovoljna..vedno razočarana... :xx!:

Ga je kdo že gledal??

Ne bi vedel... pri predpotopni (sicer) enki sem bil ves trd...

Ampak, tvoj podpis pa tvoje sanje gredo pa lepo skupaj... pa basic Instinct... Kaj, a ni pomlad že mimo x?x x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Itak.Starejši so najbolši.Tut trije mušketirji ki so v dveh delih so za moje pojme bolši k kar kol poj posnetga.Sploh pa glede fenomenalne filmske zasedbe Richard Lester, Michael York, Raquel Welch, Oliver Reed, Richard Chamberlain, Charlton Heston, Faye Dunaway, Christopher Lee x^x iz 1973 leta....

http://www.homevideos.com/revaa/43b.htm

Drgač pa tut zele lovdam dol Shogun ...nekateri se spomnete te nadaljevanke iz Rtv slo tm ene 20 let nazaj...še dons vredna ogleda.....Richard Chamberlain v glavni vlogi ki je harov tist obdobje....

http://us.imdb.com/title/tt0083069/

Jaz tud... x^x x:Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...