Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Depp je pa res ta glavni s tole vlogo A ni car no?Fak ej...jst sm bla FASCINIRANA! Ne pretiravam. Car carjev je!Vso spoštovanju!Po taki igri... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 jaz bi pa prav z veseljem šla gledat Pirate dvojko. mmm, Johny in Orlando. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 jaz bom šla magari sama. v kinu itak ne maram, da kdo govori zraven mene ali me moti medtem ko čisto padem v film. tako da bolje, če sem sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Beležnicazadnjič sem si ga vzela v videoteki in pohvalim Daši, kolk fajn filmček sem pravkar gledala, pa pravi, da ravn to knjigo bere, ki da je menda tud fajna... lušten, no (baje sta dobila prvo nagrado za najboljši filmski poljub ) Depp v Piratih 2 pa itak Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Mateja... Gledala Grof Monte Cristo, morm rečt, da je bil pravo razočaranje v primerjavi s knjigo...čist popačena zgodba, 3/4 stvari se ni ujemalo, tko da...fuj in fej. :xx!: Če vam je bil slučajno film všeč, se vam definitivno splača prebrat knjgo, k je v primerjavi s filmom fenomenalna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Mateja... Gledala Grof Monte Cristo, morm rečt, da je bil pravo razočaranje v primerjavi s knjigo...čist popačena zgodba, 3/4 stvari se ni ujemalo, tko da...fuj in fej. :xx!: Če vam je bil slučajno film všeč, se vam definitivno splača prebrat knjgo, k je v primerjavi s filmom fenomenalna! Kateri film si gledala?Jaz sem gledal nadaljevanko v štirih delih iz leta 1999.Crista igra R. Chamberlain.Se kar dobro drži zgodbe.Bo vsak čas dol z mule.Če te zanima... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Kateri film si gledala?Jaz sem gledal nadaljevanko v štirih delih iz leta 1999.Crista igra R. Chamberlain.Se kar dobro drži zgodbe.Bo vsak čas dol z mule.Če te zanima... Grof Monte CristoEvo, tega...čuist razočarana...tko da...tud unga ne bi gledala. :xx!: Lohk si pa Pride and Prejudice v delih dol povlečeš, to pa bi. Men ful poča svleče...mislm, film bo vsak cajt, sam, baje so nadaljevanke tud dobre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Grof Monte CristoEvo, tega...čuist razočarana...tko da...tud unga ne bi gledala. :xx!: Lohk si pa Pride and Prejudice v delih dol povlečeš, to pa bi. Men ful poča svleče...mislm, film bo vsak cajt, sam, baje so nadaljevanke tud dobre. bljak.Poznam.Starejši so boljši, se bolj držijo zgodbe.Pride and Prejudice... Bom probal, pa da vidimo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Hjao - evo ob preletavanju Luninih čvekarij sem se spomnila, da sem nazadnje v to temo utaknila komentar kjer sem čist nestrpno pričakovala ogled filma TRISTAN & ISOLDE!!! In seveda pozabila po ogledu napisat - DA FILM ČIST STINKA :xx!: Ajde...neki romantike, neki akcije (no bolj malo take pristne akcije) ...velik KR NEČESA ki... jebela pa sem mislila uuu fajn, mal keltske mistike, zgodovine, ja valda to bo moral bit en zakon movie... mah, sm bla razočarana A sploh še znajo narest kak dobr "heart mending" movie????Še solzice nism spustila na konc pri "tragediji" pa ne rečem, da se mi to ne zgodi ob kakih dobrih filmih :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 TRISTAN & ISOLDE!!! In seveda pozabila po ogledu napisat - DA FILM ČIST STINKA :xx!: Heh, saj že tvoj avatar napoveduje takšen komentar Se strinjam in si ga sploh ne upam gledati F I K C I J A Anyway, vsem tistim romantikom, ki mislijo da vedo kaj ženske potrebujejo ampak jim nekako ne gre in ne gre, priporočam komad od Flying Lizards - Money (that's what I want) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Kaj pa film Prvinski nagon 2,a je vreden ogleda??Sem ga dobila od kolega ,sam s temi nadaljevanji nisem nikol zadovoljna..vedno razočarana... :xx!: Ga je kdo že gledal?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Glihkar pogledala Pride and prejudice... Najs...sam, lupčkal bi se pa lohk mal, no. Še dobr, da nism bla takrat rojena, k pol b mogla tud do 50 letaq čakat, da me kdo nabriše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Glihkar pogledala Pride and prejudice... Najs...sam, lupčkal bi se pa lohk mal, no. Še dobr, da nism bla takrat rojena, k pol b mogla tud do 50 letaq čakat, da me kdo nabriše. mmm..Pride and prejudice..tko zelo lep film.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 gledla en totalno brezvezn film.....minotaver....kr neki.......vzameš kup enih zblojenih, histeričnih najstnikov in joh prestaviš v obdobje mitologije......to ti je recept....in pol vsi panični tam tulijo in kričijo in .....ma bi tok pršvasu enga da blo kr joj in pol se čudjo č jih ona pošast poje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 gledla en totalno brezvezn film.....minotaver....kr neki.......vzameš kup enih zblojenih, histeričnih najstnikov in joh prestaviš v obdobje mitologije......to ti je recept....in pol vsi panični tam tulijo in kričijo in .....ma bi tok pršvasu enga da blo kr joj in pol se čudjo č jih ona pošast poje Kok s ti modelka, Todi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ma kr zamisli si........js si to tko predstavlam namreč, da č bi se znašla v nekih tunelih tam, bi bla tiho kt rit, se probala potuhnt in neki stuhtat.......in tist k bi se hotu tam neki histerično dret....neb se mu blo teba bat pošasti, k bi ga js do smrti pretepla drgač pa gledla pozejdon tud sm neki bolš prčakvala....bedast...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 A ne no. Zmer, k je kej groznga al pa kej, folk tiši ke zjala past, pol se pa še derejo....ferbci neumni, ni čudn, da jih pol kdo fenta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 itak, holywood - where money sings... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 s.w.a.t. pa colin farrell Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Gledov z bejbo Tristan & in Izilda.... :xx!: ...sm mislu da gledam gladiatorja....brez veze...kje je tista romantika ki je bistvo zgodbe....ne pa klanje Drgač sm bil pa izjemno presenečen nad filmom Jonny Cash Walk the line, sm ga gledov doma... res hud...se ti kr vtisne v dušo...čista petka..Tut Phoenix gaj odlično odšpilov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 bljak.Poznam.Starejši so boljši, se bolj držijo zgodbe.Pride and Prejudice... Bom probal, pa da vidimo. Itak.Starejši so najbolši.Tut trije mušketirji ki so v dveh delih so za moje pojme bolši k kar kol poj posnetga.Sploh pa glede fenomenalne filmske zasedbe Richard Lester, Michael York, Raquel Welch, Oliver Reed, Richard Chamberlain, Charlton Heston, Faye Dunaway, Christopher Lee iz 1973 leta.... http://www.homevideos.com/revaa/43b.htm Drgač pa tut zele lovdam dol Shogun...nekateri se spomnete te nadaljevanke iz Rtv slo tm ene 20 let nazaj...še dons vredna ogleda.....Richard Chamberlain v glavni vlogi ki je harov tist obdobje.... http://us.imdb.com/title/tt0083069/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Glihkar pogledala Pride and prejudice... Najs...sam, lupčkal bi se pa lohk mal, no. Še dobr, da nism bla takrat rojena, k pol b mogla tud do 50 letaq čakat, da me kdo nabriše. Jeba bi bla, jeba Kaj pa film Prvinski nagon 2,a je vreden ogleda??Sem ga dobila od kolega ,sam s temi nadaljevanji nisem nikol zadovoljna..vedno razočarana... :xx!: Ga je kdo že gledal?? Ne bi vedel... pri predpotopni (sicer) enki sem bil ves trd... Ampak, tvoj podpis pa tvoje sanje gredo pa lepo skupaj... pa basic Instinct... Kaj, a ni pomlad že mimo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Itak.Starejši so najbolši.Tut trije mušketirji ki so v dveh delih so za moje pojme bolši k kar kol poj posnetga.Sploh pa glede fenomenalne filmske zasedbe Richard Lester, Michael York, Raquel Welch, Oliver Reed, Richard Chamberlain, Charlton Heston, Faye Dunaway, Christopher Lee iz 1973 leta.... http://www.homevideos.com/revaa/43b.htm Drgač pa tut zele lovdam dol Shogun ...nekateri se spomnete te nadaljevanke iz Rtv slo tm ene 20 let nazaj...še dons vredna ogleda.....Richard Chamberlain v glavni vlogi ki je harov tist obdobje.... http://us.imdb.com/title/tt0083069/ Jaz tud... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 jest sem pa včeri gledala "the fast and the furious- tokyo drift", in mi je bil full všeč. ga priporočam vsem! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Jaz tud... js mam pa že na diskih, sam nekak ne pridem zravn sploh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.