cashy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pogledal sem si Sneguljčico iz leta 1937 in lahko dam oceno 3....redko, res redkokateri film si še drugič ogledam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mene pa danes čaka The notebook. http://www.imdb.com/title/tt0332280/Najlepši film EVER Take volje sem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Že dala download iz eMule - upam da mi bo kaj pobralo dol. Po slikcah iz imdb-ja zgleda fajn ja jst si pa že dolg nism ogledala kakega fajn filmčka! ...sem mislila da si ga bom pri Tristanu & Isolde pa :xx!: ah "preboli že" Petra!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Včeraj gledala Frido fajn film o življenju slikarke Fride Kahlo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pogledal sem si Sneguljčico iz leta 1937 in lahko dam oceno 3....redko, res redkokateri film si še drugič ogledam ee,cashy, ti se že znaš it.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sem včeraj gledu film Tolpe New Yorka. Prav zanimiv film, tko realističen, mal zgodovinske osnove ima. Kako se gradi družba, pa kako na vse vpliva zgodovina. Boj posameznika zin skupine za obstoj - al pa za privilegije. Mi je bil pa zanimiv konec, ko pokaže pokopališče, pa v ozadju mesto, in kako se širi, iz kadra v kader vse večje in sodobnejše. In v zadnjem kadru sta bila že dvojčka. Mogoče je manjkal še en kader, v katerih dvojčov ni več, potem pa si vsakdo lahko zamisli, kam gre sedaj trend Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 mal zgodovinske osnove imaena nula zate, k ves, zakaj ga nisem gledala oz. me ni pritegnil. Fride pa mi nekak ne znese gledat nikol cele... al gledam sam zacetek, al sam konc al pa sam nek na sred mal. tko da mroam 1x res celo pogledat.mi je vsec, taka... temperamentna.... pa kar nesrecna zenska... posebna.pa fajn je bil narejen film. pa tud hayek me je + presenetla z igro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Včer gledala Madagascar, kr fajn. Dons pa Diplomiranca, z Dustinom Hoffmanom. Me je nasmeju...kak nesposobnež je bil na trenutke. Model. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jaz si bom pa danes ogledal The Wolf.J. Nicholson, M. Pfeifer, J. Spader. Slovenski prevod naslova je bil Volkodlak... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 ahh, ful dobr film (diplomiranc) , dbest igra hoffmana, prav tko... hm, bancroft? ann? alef, oglej si shining z nicholsonom, relativno neznan film, a cist poseben, dbest igra in kar dobre fore so.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Že dala download iz eMule - upam da mi bo kaj pobralo dol. Po slikcah iz imdb-ja zgleda fajn ja jst si pa že dolg nism ogledala kakega fajn filmčka!!!!Če downloadas The notebook ti bo težko žal Sicer pa če uporabljaš torrente...s tem mi je prišel dol v 3 urah ( sem ga imela že prej, sem ga nekomu posodila in nikoli dobila nazaj ) http://www.torrentspy.com/search.asp?h=&am...ry=the+notebook prvi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jp, marsič, anne bancroft. Kr fejst bejba, zdej je pa prov tko no, gorzna...ful je stara in taka neprijazen fris mi ma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 ja, zoprna faca v bistvu, sam na nek nacin zlo markantna, posebna, tule dbest igra, tole bitch. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jaz si bom pa danes ogledal The Wolf.J. Nicholson, M. Pfeifer, J. Spader. Slovenski prevod naslova je bil Volkodlak... A je na tv? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ne, z Mule si ga je dol povledu, Mick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mhm. Ok. K sn mislu si ga posnet, pa s Hudičevim odvetnikom en večer pogledat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ne, z Mule si ga je dol povledu, Mick. Hvala za razlago... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Hudičev odvetnik Al Pacino v tem filmu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 xDDx sicer pa al pacino wow kar skor povsod.. ste gledal Vabo?gejevski film?zelo dober, pa neznan dost, tle je tud hud pacino....saj, kje pa ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Hudičev odvetnik Al Pacino v tem filmu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Res maš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ena nula zate, k ves, zakaj ga nisem gledala oz. me ni pritegnil. Pol pa sigurn tud Gladiatorja pa Ben Hurja oziroma kakšnga podobnega filma (recimo Robin Huda) nisi gledala Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jz bi pa dala oceno 5- filmu SEVENin filmu The Bonne collector oceno 4 pa Moja obilna grška poroka... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Zadnjič pogledala Markiza de Sada! Iztirjenec, knjige pa so dobre. Tudi film ni bil slab! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 eeeee, Morena, dobr si ti tole opisno uredila (offtopic: je Robie zažgal ) Ksantipa... kaj si zdaj Sokratova al Bondova al je drugi reinkarnacija prvega.... anyway, Sade rula, se strinjam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pol pa sigurn tud Gladiatorja pa Ben Hurja oziroma kakšnga podobnega filma (recimo Robin Huda) nisi gledala dve nula zate. no ampak robin hud mi je bil pa vsec (sam zgodba pa efekti, ne pa tud kevin costner, ki mi je zoprn in pokazatelj da ne grem filma gledat - pa tud ona... mastr... hm, bejba mi tud ne pase na marianne (al kaj je ze)). od nekak bolj 'zgodovinskih' mi je bil pa schindler vsec nad... teh spektaklov pa ne maram....razen kake kleopatre, ker je lepo gledat lepoto elizabeth taylor. saj sem pa gledala raznorazne julije cezarje pa vse, pac kar je blo, kar se je dal (ko sem bla majhna in mlajsa), sam ce lohk zbiram... mam rajs kaj druzga. gledam pa lohk vse zivo, ker mam rada film sploh... sem dost vizualc... men so vsec posebni, pa clo mal zatezheni filmi (kot je recimo stanovalec, zame je ena a)... al pa taki, ki so po knjigi se boljs al pa tolk al pa skor tolk dobr film naredil: recimo let nad kukavicjim gnezdom, klub golih pesti, catch 22 ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.