amber 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jp, marsič, anne bancroft. Kr fejst bejba, zdej je pa prov tko no, gorzna...ful je stara in taka neprijazen fris mi ma. Anne Bancroft je že eno leto mrtva. Namreč umrla je junija prejšnje leto, stara je bila šele 73 let, umrla je zaradi raka, kaj pa drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 eeeee, Morena, dobr si ti tole opisno uredila (offtopic: je Robie zažgal ) offtopic ja,je zažgal... No,če te kj več zanima,lahk pogledaš v tej temi lunine čvekarije še podforum Robbie Williams..sem tam malj bolj obširno vse napisala,pa eno fotko zraven pripopala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Gledala- Take the Lead( Ulični tango) z Banderasom dober! V areni pa igrala biljard. Zmagala jasno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja. K je una ko je s tabo igrala prvič v lajfu biljard vidla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja. K je una ko je s tabo igrala prvič v lajfu biljard vidla..... Ne igram s takimi! Bila ena najboljših, saj je nasrala vse tipe v družbi! Pa ne igrajo, povprečno ali slabo, ampak zelo dobro! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 nj nj nj.... Pih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 jaz jo dam na spodaj brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mogoče je kratko krilo res pomagalo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 dve nula zate. no ampak robin hud mi je bil pa vsec (sam zgodba pa efekti, ne pa tud kevin costner, ki mi je zoprn in pokazatelj da ne grem filma gledat - pa tud ona... mastr... hm, bejba mi tud ne pase na marianne (al kaj je ze)).se strinjam!!! od nekak bolj 'zgodovinskih' mi je bil pa schindler vsec nad... razen kake kleopatre, ker je lepo gledat lepoto elizabeth taylor. recimo let nad kukavicjim gnezdom, klub golih pesti, catch 22 ipd. ... pa Casablanca ... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2006 uh ja, nepozabni humphrey bogart.... (kozu).. hehe zasavka, torej ne sam knjige. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 uh ja, nepozabni humphrey bogart.... (kozu).. hehe zasavka, torej ne sam knjige. ja, ja Marsa, pa jabolk tudi ne maram glih zelo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 A Clockwork Orange by Stanley Kubrick Film skoraj starejši od mene ampak ne morem it pod 4 . Definitivno vredno ogleda... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 A Clockwork Orange by Stanley Kubrick Film skoraj starejši od mene ampak ne morem it pod 4 . Definitivno vredno ogleda...Peklenska pomaranča?tole sva gledala s frendom kakšno leto nazaj. brez podnapisov, ampak je bilo svetsko. jp, definitivno vredno ogleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Men je sodelavka dans prinesla film Must love dogs...Bomo vidli..si ga bom juter pogledala.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Spovnala sem se na dva full dobra filma,ki sem jih že gledala,v obeh ima glavno vlogo Sean Peen: -Mystic River-ocena 3-spodobno razvedrilo -Dead man Walking-ocena 5-za domačo videoteko aja,še en je kr fajni,sam mal čudn po eni strani..jz sem ga šele proti koncu skapirala..da je vse povezano... -21 gramov-ocena 3-spodobno razvedrilo Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 A Clockwork Orangemeni mi je tudi kar dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Mam na izbiro:Hable con ellaRayStay-en trilerSpider Pa ne vem, a b kej gledala al šla raj spat? Sam, k nism ful zaspana...drgač pa še celo 1. sezono od Prison break. AH, ja, dela kokr češ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 teh spektaklov pa ne maram....razen kake kleopatre, ker je lepo gledat lepoto elizabeth taylor. A Richard Burton ti pa ni bil všeč No, saj je men tud bolj Liza všeč, kot Burton , ampak nekak od tebe tega ne bi pričakoval Sicer pa to ni nič slabga, saj smo liberalna dežela men so vsec posebni, pa clo mal zatezheni filmi (kot je recimo stanovalec, zame je ena a)... al pa taki, ki so po knjigi se boljs al pa tolk al pa skor tolk dobr film naredil: recimo let nad kukavicjim gnezdom, klub golih pesti, catch 22 ipd. Saj bi nekak pričakoval od tebe, da so ti všeč psihološko bolj zahtevni filmi Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 gledala pred približno 10imi leti... mal butast, ampak nej mu bo Kaj pa Romper Stomper Si gledu? To je zato, ker si bla takrat še premlada, da bi razumela Romper Stomper... ne, prvič slišim... Sicer pa tistim, ki vas muči ljubav toplo priporočam Eyes Wide Shut s Tom Cruisem in Nicole Kidman L I B I D O R U L E Z Zaključni dialog za pokušino Nicole: Important thing is we are awake now and hopefully for a long time to come. I do love you and you know there is something very important that we need to do now (remember they are awake now ) as soon as possible x!x Tom: What is that? Nicole: Fuck! 4+ Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Nazadnje sem si ogledala Izvirni greh (čez Angelino je ni) in Nadarjeni gospod Ripley. Vse bi bilo ok, če konec ne bi bil tako čuden. Ne vem če je režiser s tem želel pustiti odprt konec, tako,da si vsak sam domišlja kaj se zgodi. Hja, najbrž je to to Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Sicer pa tistim, ki vas muči ljubav toplo priporočam Eyes Wide Shut s Tom Cruisem in Nicole Kidman L I B I D O R U L E Z Zaključni dialog za pokušino Nicole: Important thing is we are awake now and hopefully for a long time to come. I do love you and you know there is something very important that we need to do now (remember they are awake now ) as soon as possible x!x Tom: What is that? Nicole: Fuck! Veliki zaključek Kubrickove kariere. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 gledla dva kul filma: lucky number slevin pa running scared res prov fajn... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Baje je umrl pet dni pred prvim predvajanjem... Škoda, ker bi ga gledal in gledal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Baje je umrl pet dni pred prvim predvajanjem... Škoda, ker bi ga gledal in gledal Kubrick je pa res gledal danes The Notebook.. za vse tiste, ki vas ne muči ljubezen priporočam pa ta film... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pogledala film Must love dogs..tk no..srednja žalost..Mal prveč pocukran..Ocena-2-če se nimaš kam dat in pa še Chasing Liberty...to je pa tak..mladinski film,tud pocukran sam bi mu dala oceno 3-vreden ogleda,ker je tud velik takih smešnih situacij not ,pa Mandy Moore igra glavno vlogo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.