Mateja 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 včeraj gledala animirani film (J. Depp je glas posodil): ~CORPSE BRIDE~ http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/tim_burton_s_corpse_bride/_group_photos/joanna_lumley12.jpg Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Gledala- Stay alive nekaj časa mi ni do računalniških igric, kjer lahko umreš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manas 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 priporočam THE JACKET ocena 4 pa REVOLVER je tudi prav dober 4 To sta nova filma, ne vem če sta že bila v kinu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Kje? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mislim, da sem že gledala! Ni po mojem okusu. Ne maram grozljivk, pa vsakič sproti kakšno pogledam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ja, res je! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Sem gledala nemški film: Samo za ženske. mr rjr presenetil, res odlično režiranje in izražanje čustev, preprosto igranje a dosti bolj življensko... res me je pritegnil, veliko bolj kot ameriški....samo ne vem kako je naslov preveledel prevejalec, kiksinl je na celi čerti , vilm je vreden ogleda. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 priporočam THE JACKET ocena 4 U, mam ga doma, na dvxu pa ga še zdej nism gledala...bom, ob priliki!Fuj, zraven "gledam" še Silent Hill :xx!:Aja? Mene pa ful vleče, da bi ga šla gledat...mam rada grozljivke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 The Family bond bom pogledala dans zvečer,če bom pri volji in če bom doma..Sam baje ni preveč fajni..Glavno vlogo ima pa Jessica Parker.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 The family bond..full blesav film...sem ga sam en mal pogledala..Sam neki se preganjajo,nič se ne dogaja :xx!: :xx!: Ocena:2-če se nimaš kam dat Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Zadnič sem pogledala Flight 93.....ni slab film, ampak...nekak ni po mojem okusu. Pač, prikazuje, kaj se je dogajalo na letalu, zgodbe različnih ljudi. Nekje sem brala, da so bili svojci žrtev proti predvajanju filma, ker naj bi žalil žrtve!! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Nekaj potencialno zanimih zadev sem našel. - Darshan The Embrace;- Pogovori z Bogom;- Celestinska prerokba;- The Reaping;- in pa še Lassie, ki se očitno spet vrača. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 je kdo gledal mogoče (kratki)film, ki naj bi bil posnet (nepreverjena informacija) po knjigi Flisarja: čarovnikov vajenec. tip, ki mi je to omenil, je permanetno na travi, tak da.. lalala Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 je kdo gledal mogoče (kratki)film, ki naj bi bil posnet (nepreverjena informacija) po knjigi Flisarja: čarovnikov vajenec. tip, ki mi je to omenil, je permanetno na travi, tak da.. lalalaUh, film Čarovnikov vajenec bi bil super. Sem pa slišal (ne spomnem se od koga in kje), da naj bi bil scenarij tega filma v rokah Roberta Redforda, ki naj bi bil režiser, a so potem film umaknili iz programa, in da zdaj scenarij leži na nekem podsrešju v Londonu. Res nimam več pojma, kje sem to slišal ali prebral, tako da je informacija za vzeti z veliko rezerve. Je pa posneta neka čudna serija po Flisarjevi knjigi Potovanje predaleč. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Uh, film Čarovnikov vajenec bi bil super. Sem pa slišal (ne spomnem se od koga in kje), da naj bi bil scenarij tega filma v rokah Roberta Redforda, ki naj bi bil režiser, a so potem film umaknili iz programa, in da zdaj scenarij leži na nekem podsrešju v Londonu. Res nimam več pojma, kje sem to slišal ali prebral, tako da je informacija za vzeti z veliko rezerve. Je pa posneta neka čudna serija po Flisarjevi knjigi Potovanje predaleč. do Redforda bo malo težje priti, bom provala najti ta drug film: "potovanje predalec". a si ga mogoče gledal? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Sem gledal, a me ni navdušil. Je tak... medel. Je pa zanimivo pogledati zadevo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 o.k., thanks, bom ga provala dobit, čeprav zaenkrat slabo kaže..kje si ga pa ti dobil, a na tv so ga rolal? a to je kao dokumentarni film? ma, sploh ne najdem ništa. še produkcije ne, režiserja pa itak ne... kok je to sploh dolgo? mislim, res bi ga pogledala, če bi ga le kje dobila Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ha ha ha, ma sem jaz smotan. Nekoč sem tu spraševal, če ima kdo ali ve kje dobiti oddajo Tretje oko. Trik je v tem, da jo imamo tu v naši knjižnici... Knjižničar pa tak. No, sem pogledal še za Potovanje predaleč, a ga v knjižnicah (še) ni. Bo treba kar na RTV klicat, če ga dajo iz rok. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ha ha ha, ma sem jaz smotan. Nekoč sem tu spraševal, če ima kdo ali ve kje dobiti oddajo Tretje oko. Trik je v tem, da jo imamo tu v naši knjižnici... Knjižničar pa tak. No, sem pogledal še za Potovanje predaleč, a ga v knjižnicah (še) ni. Bo treba kar na RTV klicat, če ga dajo iz rok. Tretje Oko bi si pa rad pogledal. Sem zamudil, ko je bil na TV. Potovanje predaleč je pa tudi kar zanimivo, ampak veliko boljši bi bil Čarovnikov vajenec na filmu A je kdo gledal tist film o Indigo otrocih, kjer je tudi Walsch imel nekaj zraven? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ha ha ha, ma sem jaz smotan. Nekoč sem tu spraševal, če ima kdo ali ve kje dobiti oddajo Tretje oko. Trik je v tem, da jo imamo tu v naši knjižnici... Knjižničar pa tak. No, sem pogledal še za Potovanje predaleč, a ga v knjižnicah (še) ni. Bo treba kar na RTV klicat, če ga dajo iz rok. ma, drek ga bodo dali. pa še nobenega tok ne poznam. ma, enkrat sem pa s to foro šla na filmski slad RS (nujno sem mogla videt film Atorzija), film je bil v slovenski koprodukciji, pa ga nikjer ni blo za dobit - pa sem mislila, ta je siher..ma, onemu folku sem natvezila, da sem na AGRFT in da delam nek projekt (saj sem ga, sam ni bil za faks), pa so mi ga kar dali na videokaseti. v bistvu kopijo. mogoče ga ima filmski sklad (tak bi prej kaj spesnila kot na nacionalki), samo ni slo produkcija, ne? čigav pa je sploh film? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mislim, da je producent Potovanja predaleč prav RTV Slovenija. girly je pravila, da jih je nekoč klicala na RTV za neko zadevo, in so ji poslali. Jaz še nisem klical, a sporočim, ko bom. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mislim, da je producent Potovanja predaleč prav RTV Slovenija. girly je pravila, da jih je nekoč klicala na RTV za neko zadevo, in so ji poslali. Jaz še nisem klical, a sporočim, ko bom. a res ali kwa? potem grem pa kaj tja.. sem blizu.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Vse kar sem v zadnjih mesecih gledal je bil pretežno Kubrik. OK, nisem gledal veliko ampak anyway... ravnokar pogledal Mr. Strangelove in totalno pod vplivom dajem čisto petko. Yeah, yeah, I know... Kubrick adicted Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Včeri do 1h zjutri gledala Brokebrack Mountain..Mislim..full fajni film,definitvno vreden drugega ogleda.Super igralca,en bolj lušen kot drug,lepa ljubezenska zgodba,od zdj naprej bom čist drugač gledala na gaye...Pač ljubezen ne pozna meja... Sam sem pa čist not padla,ko sem gledala film..Nič čudnega pol ,da sem si skor zaspala na šiht in ,da hodim okol kot kak zombie... Ocena:ajd,naj bo 5-za domačo videoteko... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Brokebrack Mountain..:xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.