flygirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Mar adentro Il postino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ogledati si želim Belo masajko. Baje zelo lep film! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Danes slišal, da so nemci od Sueskinda Das Parfum posneli Upam, da jim je uspelo... ga imam že na vrsti na P2P. Knjiga je carska... najbolj mi je ostalo v spominu, ko se je zatekel v podzemni rov za dalj časa in tako hotel končati, a ga je na plano privlekel vonj... vonj ženske... če ti potrt si, LIBIDO reši te vseh skrbi Glede na to, da sem bil v rani mladosti nor na Nirvano... to je bila baj Kombajnova redka inspiacija... verjetno ni veliko zahajal v knjižnico Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 V kino prihaja film Črna dalija, glede na inserte, bo za pogledat, glede na to, da je knjigo moj bral na morju in rekel da je dobra, jaz pa je nisem, še toliko bolj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Uuu a res? Ja, dober krimič, bolj moška varianta sicer..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dans je en fajn film na popki ob 20h..Kako se znebit fanta v 10 dneh ..neki takega.. Ga še nisem gledala..Ocenli so ga z oceno 3-spodobno razvedrilo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 se prav če res nimaš nč druzga za delat se da prebavt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 se prav če res nimaš nč druzga za delat se da prebavt. ja,neki takega... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dans je en fajn film na popki ob 20h..Kako se znebit fanta v 10 dneh ..neki takega.. Ga še nisem gledala..Ocenli so ga z oceno 3-spodobno razvedrilo.. Ju pa res, bi pozabila da je danes če nebi prebrala tegale. Bom gledala tko nimam nič drugega počet kot se živcirat za jutr zjutri Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 no vidš zram tega filma se lahk mau sprostiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pa dobim kako idejo ekstra kako se znebit fanta v 10-ih dneh No po reklamah sodeč je vse to že doživel in je full dolgo trpel pa tut pretrpel tako da mislim da si bodo mogli kake nove fore zmislit. Bo pa razvedrilo, se strinjam! Če bi bil s 5. ocenjen bi bilo že predobro, da je res in takim ne nasedam ok samo včasih Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 a jz dvojno vidim? sej nism nč pila dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ja kar dol padem oz. prekine povezavo, potem pa post naredi tako kot da sem dvakrat isto v enem članku napisala nič nisi pijana...al si Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hahahahaha al sm? nisem ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lep film je bil Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manas 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 CUBE ZEROČe je kdo gledal kocko ena in dve mu bo ziher všeč še kocka nula ! MINDHUNTERSOdličen triler. SUPER TROOPERSSmotana komedija.Ampak, so pa pravi odštekanci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Za ljubitelje sicilije: jutri v kinoteki vrtijo film Il postino, kjer je sicilija prikazana v svoji najbolj sončni, otroško-naivni, čutni.........podobi. Splača se it gledat...tudi zaradi okoliščin v katerih je bil posnet ima film poseben prizvok (Scenarist in igralec glavne vloge Massimo Troisi je ves čas odlagal operacijo srca, da bi lahko do konca posnel film. Le dan po končanem snemanju je umrl zaradi srčnega napada.)TUle še en dober komentar na film To ni Moja domača stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 včeraj v kinu gledal Cars in Lakeside...oba filma vredna ogleda, lepo me je presenetil Lakeside...luštna romantična drama Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manas 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 LUCKY NUMBER SLEVINTo je tudi en taki trilerček za pogledat, če še kdo ni gledal. Po dolgem času sem pa spet VANILLA SKY gledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Včer je bil spet film na TVS2 Leon...O plačanem morilcu, ki nikol ne ubije žensk in otrok in lepo skrbi za svojo rožo in spije 2l mleka na dan, pa o rebel pupi Mathildi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Pogledala film DERAILED-triler..Svetovn je ..Glavno vlogo ima Jenifer Aniston.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Včeraj sem gledala Capote. Toplo priporočam. Mi je bil všeč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Potepuški psi. Afganistanski film o bratcu pa sestrci. Ful lep, ampak če ne želiš solzis spuščet, ne gledat. Sem bla s tremi fanti v kinu, pa smo imel vsi orošene očke. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 A ima kdo podnapise za Volver Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zdele sem gledu film Man of fire (Denzel Washington, Christopher Walken), pa sm čist navdušen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.