Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Ogledati si želim Belo masajko. Baje zelo lep film! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Danes slišal, da so nemci od Sueskinda Das Parfum posneli :eek: Upam, da jim je uspelo... ga imam že na vrsti na P2P. Knjiga je carska... najbolj mi je ostalo v spominu, ko se je zatekel v podzemni rov za dalj časa in tako hotel končati, a ga je na plano privlekel vonj... vonj ženske... če ti potrt si, LIBIDO reši te vseh skrbi x:px x:Dx x;)x

Glede na to, da sem bil v rani mladosti nor na Nirvano... to je bila baj Kombajnova redka inspiacija... verjetno ni veliko zahajal v knjižnico :fiju:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

V kino prihaja film Črna dalija, glede na inserte, bo za pogledat, glede na to, da je knjigo moj xsrcx bral na morju in rekel da je dobra, jaz pa je nisem, še toliko bolj! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dans je en fajn film na popki ob 20h..Kako se znebit fanta v 10 dneh ..neki takega.. x:px x;)x x8Dx Ga še nisem gledala..Ocenli so ga z oceno 3-spodobno razvedrilo.. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dans je en fajn film na popki ob 20h..Kako se znebit fanta v 10 dneh ..neki takega.. x:px x;)x x8Dx Ga še nisem gledala..Ocenli so ga z oceno 3-spodobno razvedrilo.. x;)x

Ju pa res, bi pozabila da je danes če nebi prebrala tegale. Bom gledala x^x tko nimam nič drugega počet kot se živcirat za jutr zjutri x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pa dobim kako idejo ekstra kako se znebit fanta v 10-ih dneh :inocent: x:Dx

No po reklamah sodeč je vse to že doživel in je full dolgo trpel pa tut pretrpel tako da x:px mislim da si bodo mogli kake nove fore zmislit. Bo pa razvedrilo, se strinjam! Če bi bil s 5. ocenjen bi bilo že predobro, da je res in takim ne nasedam x:Dx ok samo včasih x:Ix

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja kar dol padem oz. prekine povezavo, potem pa post naredi tako kot da sem dvakrat isto v enem članku napisala xrolleyesx nič nisi pijana...al si x:o)x x:Dx

Za ljubitelje sicilije: jutri v kinoteki vrtijo film Il postino, kjer je sicilija prikazana v svoji najbolj sončni, otroško-naivni, čutni.........podobi. Splača se it gledat...tudi zaradi okoliščin v katerih je bil posnet ima film poseben prizvok (Scenarist in igralec glavne vloge Massimo Troisi je ves čas odlagal operacijo srca, da bi lahko do konca posnel film. Le dan po končanem snemanju je umrl zaradi srčnega napada.)

TUle še en dober komentar na film To ni Moja domača stran :)

Včer je bil spet film na TVS2 Leon...O plačanem morilcu, ki nikol ne ubije žensk in otrok in lepo skrbi za svojo rožo in spije 2l mleka na dan, pa o rebel pupi Mathildi

:palec: :palec: :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Potepuški psi.

Afganistanski film o bratcu pa sestrci. Ful lep, ampak če ne želiš solzis spuščet, ne gledat. Sem bla s tremi fanti v kinu, pa smo imel vsi orošene očke. :sori:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

A ima kdo podnapise za Volver x?x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...