aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 no pa dajva na OS ubesedit tole... 666 zobchijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 dobr de sva shla na OS 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 cheladarja...valda a teb se sirchek nabira 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 fantki... samo vi pričajte Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 hihi 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ... sam sem se zdej spomnla ... ni 'ta vražji' ampak 'ta mračni predmet poželenja' ... hih, zdej pa vse drgač, ane Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 matajčula čist vse lunatke poželjivo opredmetila v mraku (tale še vedno tko đazn) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Gledala zadnjic Brasil... en dan preden je bil na TV:) Ja, lustkan film, sam mal se mi je vlekel.. prevec utrujena bla.. Bila v kinu zadnjic.. Once upon a time in Mexico.. v bistvu, razen Banderasa in Deepa kr neki.. ampak res kr neki.. razocaral.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Vceraj sva sla s tamalim gledat Resevanje malega Nema - ful dobro! Dbest risanka, zelo fino tece, prima narejeno, mimika, fore, vokali (Avstralski, zavijajo tako fino)... plasticnost fac kako je narejena dobro... Sem bila presenecena (po uri, ko sem pogledala), da tako dolgo traja - meni je ful hitro minilo.Pa v vodi se dogaja, kar je pa itak zakon.Ma res no - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Gledale Nemota ... mega dobr Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Pa tudi Momo je luškan filmček Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 ...me je kar pritegnilo tole...Mick, kje si si sposodil film? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Ja, Mick, sporoci kak je.. jaz ga imam v mapi ze en mesec, pa se kar ne spravim gledat.. mam obcutek, da je ful nasilen, pa mi kar nekaj ni... Naj bi bil po resnicnih dogodkih... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Hvala, da ste me spomnili na film Frida... Sem si ga mal prej ogledala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Gledala Once upon a time in Mexico... kr neki :o|o: ... tale Banderas pa res... samo, da je skoz videt 'lep' ... sej tud Desperado je bil isto sranje... streljanje in razletavanje in take... edino neki malga muzke še kar... no ja, pogledal smo in zdej vemo Ampak, gledala še enkrat PRVI VITEZ na Tv... tokrat sem bila bolj pozorna na druge reči... na sporočila, na simboliko in to... ... je dosti tega v zgodbi o kralju Arthurju in Camelotu ... ker prvič sem bolj igro in te reči gledala in se zmrdovala nad R. Gerom, ki tudi igra, da bog pomagaj ( v stilu 'izvinte, što sam tako zgodan') ... Sem si pa rezervirala Monsunsko svatbo, ki sem jo prav težko čakala, pa Gospodarja prstanov (2), pa Chicago... will see Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kaj si ti "Boksar" , a ne Bobnar, skoraj podobnost.....sicer pa tudi jaz zelo spoštujem Alija, dobro tistega na morju, pa tudi boksarsko legendo....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Experiment je po resnicnih dogodkih, samo malo so jih zdramatizirali, tako, da: detajli so drugacni, ampak bistvo je jasno. eno vprasanje:a kdo od vas pozna film Donnie Darko? sicer ameriski, kultni film, totalno dober, VSI GLEDAT!!ampak tukaj nihce se ni slisal zanj, me malo zalosti...bi vam rekla: je vreden ogleda iz razlicnih koncev in perspektiv, od zgodbe, do...no, toliko; majo tudi odtrgan website, ce koga zanima ta stvar http://www.donniedarko.com ce pa kdo ta film lahko kje dobi, pa bi mi sploh razveselil dusico. boks je kul, ja. (no ja...pravi pacifistka...) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 eno vprasanje:a kdo od vas pozna film Donnie Darko?Ojoj Tinka, vidim da nisi prebrala mojih postov, o filmu Donnie Darko. A ti je bil všeč film Jaz sem ga moral gledat' najmanj 5x na divx-u, da sem skontal vse fore. Resnično v zadnjem času nisem videl tako dobrih filmov, kot je ta. Tisti ki je napisal scenarij, se ga je moral tako dobro zadeti, seveda scenarist je moral prebrati veliko o relativnosti časa. Film je 1A . Baje je ta film holivudska produkcija, kar po sami zgodbi težko verjamem. V tem filmu igra stransko vlogo Patrick Swayze, kot prevarant, skriti pedofil, ki soli pamet o pozitivnem mišljenju. Ta film ti da veliko misliti. Zelo me naježi, ko na koncu ugotoviš, da tista stara nora profesorica čaka na pismo, poslano od Donnija, ki pa ni nikoli prispelo, ker se ni nikoli zgodilo. Hmmm odfukano se sliš', paradoksalno, črna luknja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hej volkec, ja itak, da mi je bil vsec...zato sem tudi rekla, da ga morajo vsi videt.mislim, da eden najboljsih filmov po dolgem dolgem casu...vsaj mene je ful zadel.sem ga videla samo dvakrat, pa bi ga se rada...moram ga nekje dobit, da ga se komu pokazem mi je tudi vsec, ker sem ugotovila, da si vsak malo drugace interpretira stvari v tem filmu, kar je super je se par drugih velikih imen tam, drew barrymore itd...ampak to niti ni bistveno....swayze je odigral eno svojih najboljsih vlog...sicer sem pa zelo sitna glede filmov, nikoli nocem prevec vedet, predno jih vidim, navadno ne vec kot naslov tako, da ne bom vec o teh detajlih, ce je se kdo drug tak, kot jaz oprosti, nisem prebrala tvojih postov, nisem se teko dolgo tukaj, pa za nazaj nisem uspela veliko predelat.... bom se kaj nasla. kaj pa heavenly creatures, si gledal? tudi rahlo kruto, ampak dobro....igra mlada kate winsley...tudi po resnicni zgodbi...sem se ravno spomnila na ta film vceraj... lep dan Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Chicago... čisto gledljiva zadeva ... sem samo nekaj dni nazaj omenjala 'vele' igro R. Gera... ampak tule pa celo nekaj igra... malo celo pleše in wow - tudi stepa (nekaj malega nostalgije me je zagrabilo... časi Kazine)... no, skratka - nič za dol past, ampak čisto fino za pogledat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 je se par drugih velikih imen tam, drew barrymore kaj pa heavenly creatures, si gledal? tudi rahlo kruto, ampak dobro....igra mlada kate winsley...tudi po resnicni zgodbi...sem se ravno spomnila na ta film vceraj... lep dan Aja točno Drew Barrymore, točno ja... Ne vem, te vizije oziroma tisto kar vidi glavni junak se mi zdi vauuuuu fascinantno, še nikoli nisem videl tako odfukanih scen in skečov. Zato mi je bil film všeč originalen v vseh kadrih, scenarij je pa sploh huda zadeva. Zgodba filma se mi zdi kot koktajl mešanica filma Časovni Stroj in knjige Bitka Za Neznano. Kar se pa tiče Heavenly Creatures na žalost nisem gledu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Sej ne vem, če je že kdo omenil ta film, ker ne berem vsega - Ujemi me, če me moreš (Catch me if you can). Zanimiva zgodba, najbolj zanimivo je pa to, da je po resničnih dogodkih. Je za pogledat! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ja, v redu film! catch me if you can, mislim, di caprio pa hanks, zelo fino narejeno. Kar se pa ticˇe Heavenly Creatures na zˇalost nisem gledu.sej smo se mladi ob priliki...pri meni je problem, da pozabim milion imen, se spomnim samo kaksne scene...potem ga a najdi!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 (aja, pa se spica od filma Catch me if you can je ena boljsih, kar jih obstaja !!!!!)graficno gledano. malo spominja na north by north west.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.