Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Plesalka je njegova, ja. Sej men ni, da bi gledal take filme ves čas... Čeprav lahko Dogville suvereno uvrstim med najljubše filme kot najljubši psihološki film, se med najljubšimi znajdejo tud LOTR kot najljubša pravljica, Tarantinove filme za režijo/montažo (npr. Pulp Fiction in pa celo tako plehek film kot je Kill Bill 2), Matrix One kot najljubši filozofski film s posebnimi efekti, kar nekaj Tom Cruisovih, Edward Nortonovih... ma malo morje jih je...s Casablanco vred sploh ne bi vseh našteval...kar se komedij tiče, pa velik rajš gledam nanizanke... Se lahko podpišem pod tole. Moj filmski okus tud sega tja in nazaj grem stavt, da je bedn Men je bla tud knjiga bedna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 a je že kdo gledal Koyaanisqatsi, Powaqqatsi in Nagoyqatsi? uh Koyaanisquatsi je zakon, ga gledala dobesedno stokrat (k smo zmontiral en hecen mix za en multimedijski dogodek , pa smo uporabili ful iz tega filma, kot tud iz odiseje in svasta je blo not - kaseto so jasno pol spljackal, original, kopija pa ne vem ce je bla narejena ), powaquatsi tud, sam manjkrat, za ta tretjega se pa ne spomnim, ce sploh sem ga. ... filmi filmi... A clockwork orange-Peklenska pomaranča by Kubrick.... kot je rekla Lisbona, presneto dobr film, kar poglejte...ma ja, nanj sem pa ze cist pozabla, ja, je za oment definitivno.a ta tip igra not, k je tud kaligulo igral, kaj je ze? Malcolm mcDowell? ne, to je oni manager od sex pistolsov al kwa... v glavnem, kul film, ja, ga ze milijon let nisem gledala Lynch je psihič , sam je zakon Full bi spet po dolgem času Tween Peaks gledala ja men tud sede lynch, pa ceprav je bluzich.Bi tud jaz (T. peaks), to smo dam sibal, ko je blo na sporedu, tedaj ko je blo - v casu okol vojne v slo. Mi ne sedejo taki filmi. Sem samo Dogville gledala oz. se pregrizla čez in sem zatem obupala. Plesalka v temi je njegova, ne :xx!: eh, ne maram men tud ne sede ta trip. Res je psihič. Še danes ne štekam Mulholland Drive. a ne?k sem ga prvic, mi je blo vse jasno. k pa drugic, pa ne vec cist. ful dobra tale igralka.. hm... dons nisem za imena.. sam vem da je tehtnica (k sem sla tedaj pogledat). ta bejba no, na konc jezika jo mam, blond, lustna, pa se dobr igra (v Krogu je tud igrala). joj!! \ V glavnem, sem sam prisla povedat, da je dons na eni od HTV Dom za vesanje. men se zdi zlo lep film (o ciganih ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 TOCN! Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Zadnjic sm gledal film Mount Brokeback... tale Heath Ledger je res zlo dobr igralc... ni kaj!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Včeraj sem slučajno naletela na HTV2 je bil Dom za obešanje Mater, smo v Yugi dobre filme delal Sem hotla it že spat, pa sem preklapljala okrog . . . sem mislila sam ene 5 minut gledat, pol sem pa do konca Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Včeri sem končno pogledala filmček The holiday / Počitnice v kinu, sem ga že prešnji teden nameravala pa je vse skupaj v vodo padlo :xx!: in --- kaj naj rečem, skor kakšno solzico je pa treba potočit ob takem razpletu, kot da bi gledala kako pravljico za uspavanko Sem pa prišla do enega lepega zaključka skozi film, do zadnjega poglavja svojega "romana" in to je --- it makes no sense at all, but it seems when I fall that's when we land perfectly in to bi morala že davno naresti, pasti na iskrenost v varne roke takrat ko se je to ponudilo in ne pasti na zlagane sladke besede zato ker bi bila "dobrodelna ustanova" neki skupnega pa le imava z Iris, I guess we both fell for charity case *** Še nekaj, si nisem zapomnila in nisem mislila da bom našla online, zdej pa moram pripopat zraven tale quote bejbe iz filma It doesn't matter how many new haircuts you get, or gyms you join, or how many glasses of chardonnay you drink with your girlfriends... you still go to bed every night going over every detail and wonder what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he'll see the light and show up at your door. And after all that, however long all that may be, you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again. And little peices of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade! Od nekoga sem slišala, da to je sposoben samo nekdo, ki dejansko ima čustva, se ne morem bolj strinjat :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 V zadnjem času sem si ogledala kar nekaj dobrih filmov: Kiss, Kiss, Bang, BangMiss Little SunshineThe IllusionistLucky Number SlevinThe Prestige - čeprav ta film mi je puščal negativne občutke, tako da pri meni ni dosegel kakega vrhunca Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Chariot, res je kjut film a ne? Jaz sem ga gledala pred Božičem in je tako prav prišel A pa si zraven kej romantike zganjala? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Chariot, res je kjut film a ne? Jaz sem ga gledala pred Božičem in je tako prav prišel A pa si zraven kej romantike zganjala? sej ne smem povedat --- dej beri med vrsticami romantike je blo včeri dovolj za okol past, slišala full enih stvari, ki so se kuhale že ene par let Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ravnokar sem si zlowdal Rocky 6...po ogledu filma, poročam...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ravnokar sem si zlowdal Rocky 6...po ogledu filma, poročam...! Vse lepo in prav...pridem do polovice filma...in glej ga zlomka ! Program Dvix, ki sem ga zlowdal z neta...hoče, da mu platim za ogled druge polovice filma....v stilu, da se naročim za celo leto... ima kdo kak naslov za FREE Dvix program, tako da si lahko ogledam film do konca...brez plačanja ?!Zdaj nekaj gledam potem emula...sam kolk so tej programi sigurni....pitaj boga ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Santos probaj torrentleech.org.. Sicer pa, sem spet gledal Slepilo, dober film.. Se ne da....sploh se ne morem registrirat....! Sej bo...nekaj bom že najdel, sam upam, da ne bom kak virus... thanks Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Če si res želiš, ti lahko pošljem povabilo in se boš lahko registriral. Sam na tej strani so samo najnovejše stvari ( filmi, igre, glasba) in z utorrentom si dol vlečeš. plosim Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pogledala srhljivko SKELETON KEY Svetovn film,zanimiv,napet...O vooduju...Jz bi tud rada obvladala voodu.... To je voodu,kar s tabo počnem....ko ponoči te najdem.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 A kdo gledal Babilon? Pa bi mal pokomentiral......Bi po dolgem času rad mal v kino šel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Ahm. Kul, pol. Mogoč dans al pa jutr skokneva ga pogledat.....Sn neki mal prebral o njem, mel filing, da vredn ogleda......Pa Pitt je vedno boljši, nič sam lepotec.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Verjami mi, strelec si in strelcem je tak način filmskega izražanja povšeči V to skor ne dvomim. Mal bl me za škorpije skrbi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 A kdo gledal Babilon? Pa bi mal pokomentiral......Bi po dolgem času rad mal v kino šel..... res se splača....človek se na koncu dokaj zamisli men ni žal, da sem ga šla gledat V to skor ne dvomim. Mal bl me za škorpije skrbi..... a dej dej dej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Pravkar gledal Celestinsko prerokbo. Mah, vse skupaj nekam šepa. V bistvu je slabo narejen film; srednje- ali celo nizkoproračunski. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Uau, ravnokar sem ga pogledala in morm rečt ... super film Se razume hehe kako sem smotana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Dans ob 20h je na Pop tv film Erin Brockovich.Ga še nisem gledala,zato ga bom zagotovo dans,ker baje je vreden ogleda.Julia je pa itak men najljubša igralka... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 roko na srce tut knjiga ni glih na nekem visokem nivoju Ja, se strinjam. Čeprav je zame bila nekak začetek. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ta svet je dober in vredno se je zanj boriti. Strinjam se z drugim delom. Res odličn film je ta Seven .......odlična zasedba.......K. Spacey, M. Freeman, B. Pitt............odlično izbrani liki, tipi.......hm, bi kdo zmogel ne ubiti na Pittovem mestu Spaceya? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Gledala sem The Sentinel http://www.imdb.com/title/tt0443632/Gledljiv film ful Sicer je pa nekaj na Kiefer Sutherland-u....ze v 24 sem ga z veseljem gledala. On je men tolk tečen, da je že simpatičen Drugače pa igra še Douglas, Kim Basinger, Eva Longoria...Lustno je....tko mal....vlada, predsednik, atentati, ... Little Miss Sunshine http://www.imdb.com/title/tt0449059/Naslov je sicer obupen, film pa super ....tako malo ironičen, malo drame, vsakdanje stvari, človeška naivnost...marsikaj se najde. Zanimiv konec. Dobro ocenjen film. Priporočam popolnoma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Češke sanje Orto +5 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.