Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Pravkar gledal Celestinsko prerokbo. Mah, vse skupaj nekam šepa. V bistvu je slabo narejen film; srednje- ali celo nizkoproračunski.

...jaz sem ene štiri - pet "zapovedi" mal prespala. Mal mi je bil dolgočasen film

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

:palec: Dans ob 20h je na Pop tv film Erin Brockovich.Ga še nisem gledala,zato ga bom zagotovo dans,ker baje je vreden ogleda.

Julia je pa itak men najljubša igralka... xsrcx :2src:

Kar fajn film, ki sem ga sicer gledala ze pred doooologo časa. Če me spomin ne vara je celo po resničnih dogodkih??? Ali pa sem samo spet kaj zabrkljala x:Ix

Skratka - film o uspehu ženske. Ki si mdr najde dobrega tipčka, ki jo podpira :)

Za vse tiste (ženske predvsem), ki imate probleme s tečnimi šeficami priporočam The Devil Wears Prada. Priporočljivo za zboljšanje počutja, dvig samozavesti in obudi željo po vztrajanju! xyesx xDDx

... Say what you mean

And mean what you say ...

danes gledali risanko Za živo mejo, imeli suplenci dve uri in sem dijakom včeraj naročila,

naj prinsejo kako fajno risanko, namesto soc. :inocent: x:Dx vglavnem, super risanka.

aja, pa zaradi te risanke se mi je prej čipsa zluštalo :o|o: x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Kar fajn film, ki sem ga sicer gledala ze pred doooologo časa. Če me spomin ne vara je celo po resničnih dogodkih??? Ali pa sem samo spet kaj zabrkljala x:Ix

Skratka - film o uspehu ženske. Ki si mdr najde dobrega tipčka, ki jo podpira :)

Za vse tiste (ženske predvsem), ki imate probleme s tečnimi šeficami priporočam The Devil Wears Prada. Priporočljivo za zboljšanje počutja, dvig samozavesti in obudi željo po vztrajanju! xyesx xDDx

Men pa sploh ni bil fajn film.. :xx!: Nič kj zanimivga se ni dogajalo..ga sploh nisem uteganala pogledat do konca...Njabrž sem preveč pričakovala... x8Dx

Drugač pa Julia ..itak carska v tem filmu... :palec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dobil film od Charlesa Bukowskega - Born into this... Ko bo cajt ga pogledam x:px Bo orto +5 ziher ... subjektivna ocena

Pol mam tut Parfum.... ta bo baje tut na orto... knjiga mi je bila res v ultra všeč... fatalc, ekstremist, na vse ali nič... v neznosnem smradu se je rodil, na konc so ga pa od poželenja raztrgal x:px

No, pa še en ultra star ampak rules of the bulls film... ruska zadeva... solaris... to je še iz časov, ko so na luno kot na božanstvo še gledal x:px

To je moj izbor za naslednje trimesečje... x:px x^x x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Men pa sploh ni bil fajn film.. :xx!: Nič kj zanimivga se ni dogajalo..ga sploh nisem uteganala pogledat do konca...Njabrž sem preveč pričakovala... x8Dx

Drugač pa Julia ..itak carska v tem filmu... :palec:

No ja...film res ni ne vem kako kvaliteten, posnet verjetno bolj za male pare, pa tudi bolj old school varjanta...ampak meni se je zdelo pa fajn, da je (koliko se seveda spomnim) ženska brez neke konkretne izobrazbe tako stvar sfurala. Svaka čast.

No ja...mogoče da trenutno preveč poveličujem filme, ki so kakorkoli povezani s temo kako je navaden uslužbenec/ka kos tiranu od šefa/-ice, ker sem trenutno pač v taki "super" situaciji.

Se bom pa poskusila spomniti kakšnega filma, ki sem ga videla v zadnjem času in je bil dejansko kvaliteten.

... Say what you mean

Dobil film od Charlesa Bukowskega - Born into this... Ko bo cajt ga pogledam x:px Bo orto +5 ziher ... subjektivna ocena

Pol mam tut Parfum.... ta bo baje tut na orto... knjiga mi je bila res v ultra všeč... fatalc, ekstremist, na vse ali nič... v neznosnem smradu se je rodil, na konc so ga pa od poželenja raztrgal x:px

...

Ti samo ne pozabi potem napisati, kakšen je kaj Bukowski v filmski različici x!x Knjige, pesmi so ubitačne! x:Dx

Sicer sem brala samo Ženske, ampak je bilo dovolj. :P

Pa pa popolnoma strinjam, da je Parfum vrhunec! Moram ga še enkrat prebrati. Ko sem ga brala je bilo to ?? v osnovni?? začetek srednje?? in je profesorica slo j. samo gledala kaj jaz že tako zgodaj take bukve berem. xDDx

... Say what you mean

ALL RIGHT x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ga ze imam :D

Detroit Rock City!

Za tiste, ki imate radi Kiss.

Tiste, ki veste, koliko lahko dobra glasba pomeni človeku.

Za tiste, ki ste mladi po srcu.

Ali pa le tiste, ki imate otroke, ki bi po vsej sili radi šli na nek "trapast" koncert! :D

xsuperx

... Say what you mean

Joj, na slo1 je film Amalie, men zelo ljubi film. Sem ga že parkrat gledala in je the bestičen!

Jah, saj je že konec filma...

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Joj, na slo1 je film Amalie, men zelo ljubi film. Sem ga že parkrat gledala in je the bestičen!

Jah, saj je že konec filma...

Ja, Amelie je res za pohvalit. Pred Amelie so bili vsi francoski filmi po istem kopitu: Bernardette prevara Jean-Pierra s Francoisom, on pa njo z Nicolette, potem pa gredo vsi skupaj kosilo. Konec. x:o)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Sem že gledala. Hudo ja. Si morš mislit, da je tam zaprtih polno nedolžnih ljudi. Zaprti brez sojenja... Sramota!

Jaz pa si bom jutri ogledala Belo Masajko. A je dober film?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj pa Chicago? Baje je en mjusikl...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...