nimbus 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 A to je grožnja? ma ja... veš, da sem neškodljiv Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ma ja... veš, da sem neškodljiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2007 mene pa ni pritegnil Dogville (saj to je oni z Nicole kidman a ne?), pa ceprav shizim na NK....prevec staticen pa tak se mi je zdel, skratka, mi ni bil glih, sem preklopla pa tko, ko je bil na sporedu.mogoc je od larsa van tryerja? on mi ocitno ni prevec pri srcu...skratka, rpevec tak *gledaliski* pa tak film. * sem se pa mensezdi (mogoce no, k nisem 100% ziher) spomnila, kako so prevedl nadaljevanjko Grlom u jagode (ponoc mi je padl v glavo) - Na vrat na nos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 mene pa ni pritegnil Dogville (saj to je oni z Nicole kidman a ne?), pa ceprav shizim na NK....prevec staticen pa tak se mi je zdel, skratka, mi ni bil glih, sem preklopla pa tko, ko je bil na sporedu.mogoc je od larsa van tryerja? on mi ocitno ni prevec pri srcu...skratka, rpevec tak *gledaliski* pa tak film. * sem se pa mensezdi (mogoce no, k nisem 100% ziher) spomnila, kako so prevedl nadaljevanjko Grlom u jagode (ponoc mi je padl v glavo) - Na vrat na nos. Ja... Drugač pa men tudi Dogville ni bil všeč... Sem ga gledal približno 1/4, potem pa zaspal... Grlom u jagode... Mislim da je bil to slovenski prevod... Če je bil, so vsaj smiselno prevedli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2007 ja sej v bistvu je res tezko prevest... je pa tok razlicn slisat, da ko mi je to padl v glavo (na vrat na nos), sploh nisem steknila, odkod, zakaj mi je to prislo v mind.... pol sem pa pomislila, caki mal? a je to to?(k mam eno bedasto lastnost, da ce se cesa ne spomnim prec, sem cist nesrecna, pol pa tolk cajta vrtam po mislih, da se spomnim ) na vrat na nos... :Dkako bi se lohk TEGA spomnila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Saj pomensko je to to... Za "na vrat na nos" imajo Srbi en kup izrazov in ta je eden od njih.Men je sicer srbski jezik domač skoraj kot slovenski... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Sem zanč sam na hitr... se morm mal razpisat še Dogville.. Larsov, ja.. jaz sem šele na koncu zvedla kaj sem gledala, ko sem šla v spored pogledat, me je pa pritegnilo ravno to.. ta statičnost.. sam ravno zato, ker je tule statičnost polna elektrike... ko pod površjem kipi.. pa odštekan mi je blo, da se vse dogaja na nekem fuzbal placu in so hišice sam s kredo narisane, tko kot smo se včasih igral, ko smo bli majhni.. zgodba te pa pol tud čist not potegne.. tko, psihično mučenje človeka.. ko bi kar nekaj naredil, da bi jo ven iz tistga sranja spravil.. ko so vsi tko prijazni pa v bistvu divje zahrbtni.. dost dobr psihološko narjen, no..ma, se splača.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2007 hec, k sem glih nate pomislila tud, ko sem napisala gledaliski, pa bla skor ziher, da bos se oglasla in priblizno kaj (mogoc pa sva ze kdaj omenli? nekaksen deja vu?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ma sej sem ga najbrž omenla, ko sem ga gledala.. ti si pa itak vse zapomniš Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Črna mačka bel mačkon.....al obratno..... Do romov sovražno razpoloženim odpriporočam, škoda časa........drugač pa ful dober yugo film super, sem ga menda 3 x gledala... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 No, zdej me j eše bl minila, k sta Marsa in Alef rekla, d aje krep...k njima nekak bl verjamem. Men je tud to bedno..nbene scene, vse neki s kredo narisan...a jim je budžeta zmanjkal al kaj? Jst sm dvojčk, rabm, da je vse lepo narjen, ne pa, da je skromno, pa nikakvo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 No, zdej me j eše bl minila, k sta Marsa in Alef rekla, d aje krep...k njima nekak bl verjamem. Men je tud to bedno..nbene scene, vse neki s kredo narisan...a jim je budžeta zmanjkal al kaj? Jst sm dvojčk, rabm, da je vse lepo narjen, ne pa, da je skromno, pa nikakvo. :xx!:Ja no, samo kako lahko sprejmeš mnenje o tem ali je film dobr ali ne, če pa ga nobeen o njiju ni pogledal do konca. O filmu lahko sodiš šele ko ga pogledaš. Če pa nimaš feelinga ga pogledat, ga pa ni treba. Samo, film res ni dolgočasen. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2007 Dons je na HTV 2 Muriel's wedding! Zlo simpaticna avstralska (romanticna) komedija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Pogledala zadnjič na tv film IZŽAREVANJE by Kubrick..Svetovn film.. Kaj je bil Jack Nicholson še tam mlad.. sam je zdj skor bolj karizmatičen kot pa je bil v njegovih poznih 30-tih... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 ja, jaz ga pa prav nisem hotla še enkrat gledat... ker mi je bil tolk.. psihotičen, da je blo že kar hudo.. se spomnim, da sem kar mal šaltala na druge programe vmes, da sem mal zmanjšala tist suspenz... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 a izžarevanje so prevedl :xx!: đizs jacko ja bio on potrošljiv ja, za damo pelat, ožent pa fajn fotrat ( gleda na to da je mensezdi bik, bi bil še hvaležn za ta podvig ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 shining ja ... eden boljših filmov Se strinjam! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Catch me if you can je super! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Zločin in kazen na tv3! Chrispin Glover dobro upodablja Razkolnikov(a). Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 O, Conteska, čau Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Končno sem uspela pogledat The Queen do konca in mi je zelo všeč! Ponavadi neham gledati film po dvajsetih minutah, tako da je že to cel dogodek, ko kakšnega pogledam do konca. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Danes sem si pogledala film GLASBA IN BESEDILO s Hughom Grantom in Drew Barymore, ki sta fantastično odigrala vlogi film me je res prijetno presenetil, sem mislila da bo še ena holivudska cmeravka brez kakšne pametne vsebine ali humora, ampak sem se zmotila... super je le če ste bolj "krhkosrčni" si prinesite robčke, mene je od vse čustvene sile malo zvilo vmes, film ki se dotakne Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jaz bom mojga to zvlekla gledat nasledn teden.Hugh Grant pa to Mi je bila že reklama všeč...tko v easy zgleda... Sicer sem gledala nekaj težaških filmov zadnje čase (od Queen do Little Children) in bo pasalo tole Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Zločin in kazen na tv3! Chrispin Glover dobro upodablja Razkolnikov(a). super, hvala da si spomnila ...ni svetejšega človeka od spokorjenega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Evo, ga 2x nisn uspel it pogledat v kino, dans pa me je z njim presenetu en kolega na cd-ju.....Babilon..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.