Michelle 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Evo, ga 2x nisn uspel it pogledat v kino, dans pa me je z njim presenetu en kolega na cd-ju.....Babilon..... Men je Babilon morija. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Včerej pogledov letonšnjega oskarjevca The departed oziroma Dvojna igra. Majster Dicaprio se je pokazov skupaj z Mattom Damonom.Dobra igra res .Zgodba pa sploh .Martin Scorsese majstor.Sam Jacka Nicklsona težko gledam ker mi je tak gnoj od človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 .Sam Jacka Nicklsona težko gledam ker mi je tak gnoj od človeka. Zakaj pa gnoj??Men je pa svetski igralec in ga full rada gledam..Ma nek šarm,pa prav zabavn je... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Zakaj pa gnoj??Men je pa svetski igralec in ga full rada gledam..Ma nek šarm,pa prav zabavn je... Sej bil men tut včas, zadne cajte mi pa tko "gadno" deluje v smislu "pizda ste neumni vsi skupej da me mate za ne vem kva". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 jack je car Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja sej barabe so zmer carji, dokler jih sam ne dobiš po glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 zdaj je sicer star in debel.....sam v omladinskih letih takoj bi si ga domu pelala in fajn bi ga fotrala Ja sej barabe so zmer carji, dokler jih sam ne dobiš po glavi kako ma pa to vezo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ...e Todi,Todi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ...e Todi,Todi kuga b rad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 shining ja ... eden boljših filmov Aha, Shining je super. Ne vem, ce bi sploh lahko izbrali koga, ki bi bolje odigral glavno vlogo kot Nicholson. Njegova mimika je nekaj enkratnega.Vceraj sem si ogledala se Clockwork orange. Dve leti nazaj sem taisti film gledala brez podnapisov - katastrofa, nic nisem razumela. Ampak vceraj so bili podnapisi, tako da mi je zdaj jasno, v cem je finta.Pa Eyes wide open sem tudi gledala. Bi se enkrat.No, tile so mi dbest od Kubricka, mogoce bi pogledala se Odisejado v vesolju, pa nekdo mi je priporocil Dr. Strangelove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Včerej pogledov letonšnjega oskarjevca The departed oziroma Dvojna igra. Majster Dicaprio se je pokazov skupaj z Mattom Damonom.Dobra igra res .Zgodba pa sploh .Martin Scorsese majstor.Sam Jacka Nicklsona težko gledam ker mi je tak gnoj od človeka. Sn slišal, da je odločn film, ja, pa da se vid v tem filmu, da je Dicaprio dozorel v izvrstnega igralca. Sicer pa ga nisn uspel vidt, tko k Babilona še ne, je pa v planu, definitivno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Sn slišal, da je odločn film, ja, pa da se vid v tem filmu, da je Dicaprio dozorel v izvrstnega igralca. Sicer pa ga nisn uspel vidt, tko k Babilona še ne, je pa v planu, definitivno. Dozorev....hm kva pa vem.Men je bil on zmer nekej posebnega kar se igre tiče.Zna res dobr odšpilat, kljub temu da tko fantovsko zgleda in da ni čist nič dec prot svojim letom.Jest itak najbolj cenim igro pr igralcih ne fasado in kako se nekdo zna vživet v lik.Za leonarda govorim.Eden izmed izjemnih hollywoodskih igralcem je tud Brat Pit ,pa na žalost zaradi njegovga izgleda zlo redko kdo vidi ta talent ki ga premore, ker več al manj folk gleda samo na fasado.Škoda.Sm pa porajtov da ga to zlo "matra" k sm prebrov par njegovih izjav.Ja Babilon je next.Da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 js pa pogledla the good shepard....hm....u bistvu dober , sam dolg k hudo leto in dejansko enmejčkn dosadn.....sam glede na naturo in karakter glavnega lika, drgač ne more bit tko tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 js pa pogledla the good shepard....hm....u bistvu dober , sam dolg k hudo leto in dejansko enmejčkn dosadn.....sam glede na naturo in karakter glavnega lika, drgač ne more bit tko tko Toj un k so reklame kako je nastala Cia kao a ne.Se že lovda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 un ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 The Missing... Tommy Lee Jones, Cate Blanchett in ameriški divji zahod malo drugače... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Dons grem gledat 300. Upam, da bo za gledat A ga je, by the way, že kdo vidu? Komentar?? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Dons grem gledat 300. Upam, da bo za gledat A ga je, by the way, že kdo vidu? Komentar?? Sem slišala, da je dober. Jaz ga grem gledat v torek. Če ti je bil všeč Sin city (men je bil) pol ti bo menda tudi ta film. Samo pripravi se na masaker. Kri, pa to.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Dons grem gledat 300. Upam, da bo za gledat A ga je, by the way, že kdo vidu? Komentar?? js tole pogledla včer......kr hud pa nit tolk fejst krvau kt so rekli......všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 js tole pogledla včer......kr hud pa nit tolk fejst krvau kt so rekli......všeč matr kakšni bodyji Všeč film Nič posebnega kar se krvavih prizorov tiče Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 matr kakšni bodyji Všeč film Nič posebnega kar se krvavih prizorov tiče a ne no Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Jaaaaa (slin slin) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Dons grem gledat 300. Upam, da bo za gledat A ga je, by the way, že kdo vidu? Komentar?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Children of men! Super film... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.