Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Pr zgodovinskih dejstvih težko.Sej pravm da ne maram gospodarja prstanov v teh varjantah x:Dx x:Dx x:Dx .

Res žalostno. Veš kaj pa jaz ne maram. Butastih komedij, ki sploh niso smešne. Pa akcij, ki niso na ravni Matrice in The Equilibrium. Vse ostalo je OK. ZF, grozljivke, komedije, pustolovski filmi, trilerji, drame, risanke, itd.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Dlih kar gledov The last king of Scotland.Odličn film ki šokira z prikazom življenja ljudi v Ugandi pod Diktatorjem Aminom v 70 letih, in njegovimi bolanimi forami ki so značilne za diktatorje.Vreden ogleda x:px

Res žalostno. Veš kaj pa jaz ne maram. Butastih komedij, ki sploh niso smešne. Pa akcij, ki niso na ravni Matrice in The Equilibrium. Vse ostalo je OK. ZF, grozljivke, komedije, pustolovski filmi, trilerji, drame, risanke, itd.

Zakaj žalostno.Če se je tako zgodilo naj bo tako posneto.Če se ni tako zgodilo naj pa bo pol domišljija.Gospodar btw rules x:px

Transamerica je res cool film. Se strinjam!

UUU ja.

Felicity Hofman je v tem filmu nenormalno dobra xyesx

Jaz pa čakam jutri na Bondy...dalton je še x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:palec: Jutri na TV3 ob 20:55 super film-The Mambo kings..glavno vlogo imata Armand Assante in Antonio Banderas.. x:px

Jz ga bom še enkrat gledala,če bom doma... x:o)x Sem ga gledala pred leti in mi je ostal v full lepem spominu...

:palec: Priporočam. x;)x

The beatifull Maria of my soul... xsingx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/film/...98_16181516.php

Veliko komedij bo nastalo v slovenskem prostoru. xDDx

bom prec nazaj... x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kateri novejši slovenski filmi so dobri in jih priporočate?

Novejsi?

Si pogledala Od groba do groba?

Meni je bil...zanimiv, ceprav sem si na zacetku mislila: ja, Cvitko, boh pomagaj, kaj si pa sedaj spacal skupaj?! Full...ne vem...poceni mi je deloval na zacetku. Puhel. Potem pa zacnes gledati! :D Tezko recem, da mi je bil vsec v pravem pomenu besede, ker...zgodba je malo...skoraj morbidna. Je pa dober!!

... Say what you mean

And mean what you say ...

Novejsi?

Si pogledala Od groba do groba?

Meni je bil...zanimiv, ceprav sem si na zacetku mislila: ja, Cvitko, boh pomagaj, kaj si pa sedaj spacal skupaj?! Full...ne vem...poceni mi je deloval na zacetku. Puhel. Potem pa zacnes gledati! :D Tezko recem, da mi je bil vsec v pravem pomenu besede, ker...zgodba je malo...skoraj morbidna. Je pa dober!!

Nisem si še ogledala ta film. Kdo ve ali je možno dobiti na netu slovenski film z angleškimi podnapisi? Sem brskala in nisem našla....Kar je res škoda, saj bi rada enmu Afričanu, ki živi v Londonu pokazala par slovenskih filmov.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja, a ni res no?

Pa Perzijci so črnci. :vragec:

Par postov nazaj sm ga mal pokritizirov.Glup film do amena pa kao zgodovinsak resnica x:Dx x:Dx x:Dx .Se strinjam s tabo x;)x

...drgač so perzijci mel črnce, ker je bil perzijski imperji zlo velik in je blo not svašta od indijcev,črncev,egipčanov, itd in tut uni "neumrljivi" so res obstajal, seveda ne v takih opravah za na karneval x:Dx x:Dx x:Dx

Štirinajstletniki so pa čisto nori na ta film x;)x Chris s prijatelji kar naprej komentira film, kako super oh in sploh je! x:)x

Nam pa ni všeč! Smo tud čudni ne? x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Se kar po generacijah razvrsti x;)x bratu je bil terminator. x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

300... :eek: x?x x:Dx

Zdaj ga pa že moram pogledat ko ga tako kritizirate... x:Dx x:px

Ga imam že en teden, samo zapečt ga še moram... x:o)x

Gledal pa par dni nazaj Chronicle of Riddick - Pitch Black 2,

Zanimivo... :palec:

Tud v tem filmu je razen igralcev vse virtualno... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

In v tem mularija uživa. Meni so pa :O: :xx!: x;)x

HONORE DE BALZAC

Tud v tem filmu je razen igralcev vse virtualno... :palec:

Pizda men pa ne.Ta virtuala mi gre na kurac.Edin v kakšnih Starwarsih pa Star trekih ne je že nujno.Sam če je pa tak zemelski film pa čim manj.Rečmo en tak skupek obojega je Matrica kjer sicer je velik virtuale sam se še zmer dost obešajo na kežvl beckgraund.K tale 300 je pa res k Ice age x:Dx

Animiran film s krvavo vsebino! xDDx

HONORE DE BALZAC

The Dancer, na Tv3 super film! :palec:

HONORE DE BALZAC

Danes ali cez vikend si ogledam dokumentarec iz 2003:

Earthlings

Ogled tega filma zahteva nekaj poguma. Pogum, da se morda prvič v življenju soočimo s tem, kakšen je naš delež pri grozljivem trpljenju živali. Kljub krutostim, ki jih film prikazuje, je njegova vrednost prav v tem, da je dokumentarec; tako nihče ne more trditi, da reklamiramo še eno "novodobno ameriško iznajdbo". Nasprotno: film prinaša resnico, ki je morda le nekaj sto ali tisoč metrov oddaljena od našega doma, vendar skrbno skrita za debelimi zidovi, ki udušijo smrtne krike nemočnih, najbolj zatiranih Zemljanov našega planeta. Kaj boste s to resnico naredili, je seveda stvar vaše svobodne izbire, vsak vaš odziv pa bo vendar pripadal eni od stopenj, skozi katere se prebija večina resnic:

1. fazi zasmehovanja,

2. fazi silovitega nasprotovanja

3. fazi sprejemanja.

Film je v letu 2005 prejel številna priznanja na mednarodnih filmskih festivalih. O dokumentarcu, ki ima moč nagovoriti tudi najbolj otopele duše, so znane osebnosti zapisale:

"Od vseh filmov, ki sem jih posnel, je bil Eartlings tisti, o katerem so se ljudje največ pogovarjali." Joaqin Phoenix

"Za tiste, ki bodo gledali film Earthlings, svet ne bo nikoli več isti." Tom Regan

"Ogled filma Earthlings je zame največje darilo, kar sem jih prejela v življenju. Ne morem verjeti kako nevedna sem bila v preteklosti." Bryce Dallas Howard

"Redki filmi imajo moč spremeniti človeka. Film Earthlings ima zagotovo to moč." Persia White

"Earthlings je zagotovo najboljši film vseh časov, ki ga Američani ne želijo videti." Aint It Cool News

Danes ali cez vikend si ogledam dokumentarec iz 2003:

Earthlings

Film je v letu 2005 prejel številna priznanja na mednarodnih filmskih festivalih. O dokumentarcu, ki ima moč nagovoriti tudi najbolj otopele duše, so znane osebnosti zapisale:

"Od vseh filmov, ki sem jih posnel, je bil Eartlings tisti, o katerem so se ljudje največ pogovarjali." Joaqin Phoenix

"Za tiste, ki bodo gledali film Earthlings, svet ne bo nikoli več isti." Tom Regan

"Ogled filma Earthlings je zame največje darilo, kar sem jih prejela v življenju. Ne morem verjeti kako nevedna sem bila v preteklosti." Bryce Dallas Howard

"Redki filmi imajo moč spremeniti človeka. Film Earthlings ima zagotovo to moč." Persia White

"Earthlings je zagotovo najboljši film vseh časov, ki ga Američani ne želijo videti." Aint It Cool News

Ja itak.Čez en let ne bo noben več nč vedu.Dej dej bluzači x:Dx .Vsi kao šokirani, jutr pa kao da nč ni blo x;)x

Zadne cajte opažam da je tko težko videt en normaln dokumentarc brez utrujajočega uvoda, neke apokaliptične muzike, in ki takoj udari na bed.Sej se da te tagrde,realne stvari pokazat v bolj realni luči, ne v teh "armagedonskih" vodah.Sej stvari niso pošlihtane ne rečem, grde stvari se dogajajo, sam zakaj tko u črno.Ena sredna realna varjanta bi bla super.Roger moore je kr taprav za to.Iz ene skrajnosti v drugo.Včas so snemal dokumenterce ala vse je super vse je great(kao lej kok je lep tigrček,antilopa) dons pa dlih kontra v smislu zmankal bo vode,zmankal bo zraka, smo u pizdi, pocrkal bomo vsi x:Dx x:Dx x:Dx .Kokr je bad je tut uredu x;)x

Pa ne rečem da ta link k si ga dal ni za pogledat.Zdele sm sam mal uvod gledov par minut bom drugič cevga.Sam vseen a ne.NI to to

Vidim, da je bil včerajšnji dokumentarec s hitlerjevo tajnico uvod v današnji film Propad. Precej utrujen sem ga gledal v kinu, zato ga utegnem pogledat danes (zgleda, da so ga razdelil na 2. dela). Poudarit pa je treba odlično igro igralca, ki je upodobil hitlerja.... :palec: Definitivno vredno ogleda. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...