Mašinca 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Gledala včeri 1900 - luškan film, sam na koncu bi pa tip res lohka šov dol s tiste ladje. V soboto grem pa na Gospodarja prstanov - Kraljeva vrnitev. Samo se bojim, da bom razočaran, ker preveč pričakujem. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 pa moonsoon weeding mi je ful sedel-indijski.ja, tega sem zadnjič omenila... meni tud ful lušten... sem že rekla.... zelo barvit... z lepimi sariji in lepimi indijkami ... ne vem zakaj, meni so ti filmi malo slični (Monsunska svatba, ... celo Poštar na en način in tudi Frida... tko dobro, živo in barvito ujamejo filing tistega prostora in tistih ljudi, ni tistih holivudskih for, ampak so take lokalne...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ali pa Breaking the waves....ta mi je bil tut dober.... pa najini mostovi ali pa Jalla Jala svedski ( ne vem a se pise dvojni ali enojni L)Pa se kaksen film z festa, ki ga letos nisem nic obiskala :xx!: nazalost. Zdaj je pa spet en indijski v kinoteki, baje ful u redu, za ljubitelje neholivuda. btw Mateja, kdaj pride film o Indigcih? Se ga da kje dobiti? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Monsunska svatba - eden redkih filmov zaradi katerih se je splačalo tja v Kolosej! Pa tista glasba, da smo potem kar nekaj migali in cepetali in hopsali.. Pa včerajšnji 1900 - , knjiga A. Baricco: 900 , je pa še boljša. Končno sem si ogledala tudi Čudoviti um z Russlom Crowom v glavni vlogi. Aha, punce, kaj pravite? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 njamsi! Jest bi sam to rekla Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Cosma - misliš, da pride do nas? Zdaj igra v LA... če bo možno kako do njega prit, bom sporočila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ma ja lahko bi eno copy poslal ...mislim ...a je to tak problem....pa morebit, bi ti mal pisala, pa se kaksno sporocilo v kak portal oddala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Bom pobarala Jamesa... rajš, kokr kej u portal dala ... tist pol zmeri neki druzga ven pride, kokr sem si zamislila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 a teb tut?Najbrz kaj narobe delave.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 najbrž... mugoče se kakšna centrifuga vklop al kej tazga... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 sm tut jest gledau 1900.-otožn,melanholični in poetični izdelek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Jalla Jalla pa Beautifull mind tudi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Desperado - muzka ... zdej pa ne nejdem cedeja, da bi še enkrat poslušala... to pa je devičniški (ne)red Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Vsi westerni Sergia Leoneta. A kdo ve kako je naslov westernu, kjer igrata Charles Bronson in Henry Fonda, še posebej je muzika huda, zavijajoča ustna harmonika, zmeraj se pojavi ko se Charles Bronson spomne kako mu je Henry Fonda obesil očeta. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Almodavar....Govoriti z njo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz pa sem vceraj gledala na HTV Trumanov show! Blazno kul!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Desperado - muzka ... zdej pa ne nejdem cedeja, da bi še enkrat poslušala... to pa je devičniški (ne)red Meni je ql pesmica, kjer Salma citira besedilo ...megasticno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2004 Glih sem hotela najti filme, Mick. Ja, danes je tole (zelo mi je vsec Morgan freeman), je pa tudi zdajle ob 20h na TV3 en simpaticen filmcek z Woodyjem Harelsonom - Potovanje na Sveto goro ali nekaj takega..Nekoc sem ga po nakljucju gledala, pa mi je bil vsec, fajn narejen, lepi prizori in fajn dialogi..Pa konec koncev lepo sporocilo filma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Ja, itak 3-logija gospodar prstanov lepo lepo... prva 2 dela skos neki dogaja, scena za sceno, kader za kadrom... to mam rad!!zadnji del gledu vkinu, pa je bil se najslabsi mi ..uf, bi se dal teh svetov se narest, detajlno prikazat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Ja, itak 3-logija gospodar prstanov lepo lepo... prva 2 dela skos neki dogaja, scena za sceno, kader za kadrom... to mam rad!!zadnji del gledu vkinu, pa je bil se najslabsi mi Jaz sem tudi vse tri gledala, vse tri v kinu. Blazno kul, zdaj še dobim tretji del DVD. Tisto je ful d best, ko je na koncu.......intervjuji ipd. z igralci ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ja, itak 3-logija gospodar prstanov lepo lepo... prva 2 dela skos neki dogaja, scena za sceno, kader za kadrom... to mam rad!!zadnji del gledu vkinu, pa je bil se najslabsi mi Jaz sem tudi vse tri gledala, vse tri v kinu. Blazno kul, zdaj še dobim tretji del DVD. Tisto je ful d best, ko je na koncu.......intervjuji ipd. z igralci ! wou! bi blo fajn videt!! sploh pa 'smugly' - kaksen lik, kaksna sola, kaksna refleksija wouuuuuu!!! toliko ucenja je v filmi nekako... toliko dogaja... cool cool cool!!!eni redkih filmov, ki jih gledam ponovno in ponovno in ponovno... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 A res? 3 ure in pol ali koliko? Timu je bilo tudi vsec, mene pa ne spravis... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 mah, sej zato pa je video in dvx! da lahk ustavis... pa pauza.v kinu pa ja, seveda uzas... 3h :xx!: never say never! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rebecca 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 En lep pozdrav vsem skupaj! Sicer sem uporabnica lunin.net-a že nekaj časa, sem pa prvič na forumu. Tale tema se mi je zdela ravno pravšnja za začetek. Ja, filmi. Sama sem kar malo mahnjena na filme , teme pa so različne: od kriminalk in akcije do romantičnih komedij. Sem ena izmed tistih, ki tudi spusti kakšno solzo, če je vsebina bolj žalostna. Moj najljubši film: Mačka na vroči pločevinasti strehi. Ja, pa Forrest Gump. Citiraj Meta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Pozdravljena Rebecca zdajle pa na TV1 filmček MUZA ... meni kar simpatičen film, s kar precej takih, skoraj bi rekla 'kanaliziranih' sporočilc... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.