Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Včeraj gledal grozljivko 仄暗い水の底から (Honogurai mizu no soko kara = Dark Water = Temačna voda). Dobra zadeva za ljubitelje grozljivk. :palec:

Sem ljubiteljica grozljivk, tako, da si bom definitivno ogledala ta film. Ga še nisem...In glede na to, da je japonska grozljiva, mora biti dobra! Pred parimi dnevi pa sem si ogledala film The Pursuit of Happyness (2006) z igralcem Will Smith. Will Smith me je pozitivno presenetil, saj mi njegovi filmi navadno niso všeč. Film je the best za vse, ki imate težko obdobje in se soočota z neizhodnjostjo ali pa ste že bili v tej situaciji, saj je film zgodba o uspehu. Je pa po resničnih dogodkih, tako da ti resnično pokaže pozitivno pot.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Sem ljubiteljica grozljivk, tako, da si bom definitivno ogledala ta film. Ga še nisem...In glede na to, da je japonska grozljiva, mora biti dobra!

Od te imaš tudi ameriški remake: Dark Water (2005).

Še ena japonska grozljivka, ki sem jo pravkar gledal: 着信アリ (Chakushin ari = One Missed Call = Klic smrti).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/37/Chakushin_ari_cover.jpg

Possible—but highly unlikely.

Ameriško različico grozljivke sem že gledala pred časom in ni preveč ok. Tudi na www.imdb.com je bolj slabo ocenjena, medtem ko sem pogledala oceno japonske grozljivke in videla, da je ocenjena dobro.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ma ne samo, da ni preveč okej, prav ZANIČ je. Jaz sem dala za tole sranje vstopnico za kino, se prav spomnem, da mi je bilo žal. beden film.

Se strinjam.

Sem pa včeri gledala Battle Royal (japonski film) in je the best znanstveno fantastika/grozljivka. No je malo manj grozljivka, čeprav je kar grozn

film. Ti Japonci imajo res nenavadno domišljijo. Prav drugačno od američanov, ki so nam res že skoraj vse ponudili. Zgodba se dogaja v prihodnosti, ko je velika brezposelnost v družbi in bolj malo upov za lepo življenje. Mladi se začnejo upirat in odrasli sklenejo, da jih bodo disciplinirali na krut način. Sprejmejo zakon, da enkrat letno zberejo en razred učencev, jih pošljejo na samotni otok, jim dajo na vrat ovratnice ter različno orožje...Med sabo se morajo pobiti v roku treh dneh. Izpuščen bo le eden iz otoka. Sedaj pa čisto sociološko dogajanje lahko opazuješ. nekateri to pravilo sprejmejo, drugi ne, tretji celo uživajo....Res fajn film, mal krvav tudi.

Ti Japonci imajo res nenavadno domišljijo. Prav drugačno od američanov, ki so nam res že skoraj vse ponudili.

xyesx

Razturajo z animeji, videoigricami, zdaj pa snemajo še bolj ali manj uspešne filme.

Jst mam pa meneszdi 1. sezono Herose nekje doma in to že vsaj ene pol leta, pa sploh ne vem, kaj je to. :inocent: xnckrivx

Sm pa 3,. sezono Losta sfiniširala, pa 3. sezono Gospodinj, zdej mam pa še 4 dele 3. sezone Housa za dokrajčit... :vio:

• 3 weeks later...

mene ja pa popolnoma navdušil film White oleander (Beli oleander) :2src: ... film je sicer posnet po knjigi ... odlična zgodba in prav tako igralska zasedba (Alison Lohman,Michelle Pfeiffer,Renée Zellweger,...) res..splača se ga pogledat ;)

http://www.cduson.com/img/posters/501150.jpg

Obsedena sem. :madpro: :madpro:

Ne morem nehat gledat nadaljevanke Heroes.

Đizs Krajst no, sem mislila, da po Housu ne bom več odvisna, pa zdej spet tole. Wtf? x:o)x

Ma ne samo, da ni preveč okej, prav ZANIČ je. Jaz sem dala za tole sranje vstopnico za kino, se prav spomnem, da mi je bilo žal. beden film.

a niso fajn!

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Deja Vu, Denzel Washigton, Val Kilmer... :palec:

Solidno narejeno, DW :palec: kot vedno... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deja Vu, Denzel Washigton, Val Kilmer... :palec:

Solidno narejeno, DW :palec: kot vedno... x8Dx

Glih včeri pogledal.... :palec:

Seven itak :palec:

Pa Apokalipto sn si pogledal....nasiln, sam vreji :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Glih včeri pogledal.... :palec:

Seven itak :palec:

Pa Apokalipto sn si pogledal....nasiln, sam vreji :palec:

Apokalipto.... za qurac če mene vprašaš, me je preveč ganilo :cry:

Drugače pa edini filma katerewga se še vedno ne morem navolit je pa seveda noben drug kot pa: Just My Luck, v kateri igra pristčna Lindsay Lohan.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Borat :palec: :palec: :palec:

fascinantno, mnogoplastno, karikirano in spotencirano....

pa vendar tako grozljivo , resnično, življenjsko

razlike med kulturnimi okolji, vrednotami in nesporazumi komunikacijski med ljudmi...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Borat :palec: :palec: :palec:

fascinantno, mnogoplastno, karikirano in spotencirano....

pa vendar tako grozljivo , resnično, življenjsko

razlike med kulturnimi okolji, vrednotami in nesporazumi komunikacijski med ljudmi...

:vragec:

hehe

jst neki podobnga gledam ponavad ob 19:00.....http://24ur.com/naslovnica/index.php

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 weeks later...

Te je tole tud obsedl a ne x;)x

A veš, da sem ful počasna s Heroesi zdaj. Sej so mi ful ušeč, ampak daljšam užitek.

Sem gledala na TV3 bojo zanimive stare stvari...zdej so že X Filesi, pol bo pa Twin Peaks!!!!!!!!!

Pa 24 (oh kiefer :2src: )...a to si kdaj gledala? It's hot :D

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

v leru

cvitkovic :palec:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Knocked Up (oz. Napumpana)

Po dolgem času končno ena dobra komedija xyesx

Ni tako pocukrano, osladno in nasplošno :sick: !

Čestitke!

Igra pa Katherine Heigl (iz Gray's Anatomy)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

(popravljeno)
Sem pa včeri gledala Battle Royal (japonski film) in je the best znanstveno fantastika/grozljivka. No je malo manj grozljivka, čeprav je kar grozn

Se strinjam ...res je dober.

Včeraj sem pogledal Od groba do groba...Prva polovica filma obeta, Bakovičevi govori na pokopališču so odlični, potem pa vse skupaj gre še samo navzdol.

Popravljeno -> Marsa
dissapear here

Včeraj sem pogledal Od groba do groba...Prva polovica filma obeta, Bakovičevi govori na pokopališču so odlični, potem pa vse skupaj gre še samo navzdol.

... direkt v grob. x^x

The Illusionist. V redu film.

Pred kratkim pa sem gledal House of Usher iz 60ih. Ni lih točno po Poejevi zgodbi, a vzdušje so vseeno zadeli. :palec:

a sm res vidla nekje (al se mi je sam kej sanjal al kej), da bo spet twin peaks? :8):

a ste gledal?

*mi* smo bli cist odvisni.. x:px

cist slabe bla, ce nas je kej zmotl... dam letel gledat pa tak, ce smo bli zunaj. xDDx

me prav zanima, ce mi bo zdej tud tok vsec, sam mislim da mi bo, ze muzka je dobra pa liki pa vse. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a sm res vidla nekje (al se mi je sam kej sanjal al kej), da bo spet twin peaks? :8):

a ste gledal?

cist slabe bla, ce nas je kej zmotl... dam letel gledat pa tak, ce smo bli zunaj. xDDx

me prav zanima, ce mi bo zdej tud tok vsec, sam mislim da mi bo, ze muzka je dobra pa liki pa vse. xokx

24 avgusta bojo na tv 3 začel predvajat Twin Peaks,

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Guest mačona

oooo, tole tud mene mika it gledat v Kinodvor. samo če praviš, da gre samo navzdol .... no ja, we shall see.

ko sem gledala Ples v dežju, nas je bilo v dvorani mogoče 15,

drugič sem gledala kratke slovenske filme in nas je bilo največ 5,

tretjič bom sama. x:Dx

ful me mika tud film razdružene države amerike. pa marsikja bi blo fajn it pogledat, slovenski filmi so itak fajn!!!

a ste gledal?

spomnim se, da sem bila stara nekje 9 let, pojma nisem imela o vsebini, za kaj gre, ampak glasba, temnačnost, skrivnostnost ... nisem smela zamuditi. najraje sem gledala sama, po možnosti sama doma, da sta starša kam odšla .... jaz pa v napetem pričakovanju, strahu in nevednosti ...

glasbo je naredil pa nek Bandalamentti ... (ne vem, če se tako prav napiše)

liki pa itak .. odpiljeni do amena. Sheryl Lee je tako luškana. :2src: (Laura Palmer)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...