nelika 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Sem gledala nemški film Življenje drugih. Super opisuje življenje V Nemcev po postavitvi berlinskega zidu. LP Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 a sm res vidla nekje (al se mi je sam kej sanjal al kej), da bo spet twin peaks? Ej, jaz sem dobila prav kurjo polt, k sm videla reklamo oz. slišala to musko (Julee Cruise) AAAAAaaaaaaaaaaaaaa :wub: :wub: Tudi jaz sem po moje komaj znala brati podnapise (okej, malo pretiravam). Pa tudi jaz nisem takrat preveč razumela vsebine ali se pa preprosto ne spomnem. Sem gledala potem še enkrat (pa ne vse dele) pa sem spet notri padla.D best no! :hepko: :hepko: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Ej, jaz sem dobila prav kurjo polt, k sm videla reklamo oz. slišala to musko (Julee Cruise) AAAAAaaaaaaaaaaaaaa :wub: :wub: Tudi jaz sem po moje komaj znala brati podnapise (okej, malo pretiravam). Pa tudi jaz nisem takrat preveč razumela vsebine ali se pa preprosto ne spomnem. Sem gledala potem še enkrat (pa ne vse dele) pa sem spet notri padla.D best no! :hepko: :hepko: vsebine pri Twin Peaks je bila zanalašč malo zmedena. In te je notr čist potegniklo. Neki podobnega je tudi pri LOST. Nadnaravni pojavi, nejasnost zgodbe in te vleče. Kakšen bo konec pa je vprašanje. Po moje še sami ne vedo kako bodo zaključili. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2007 ja a ne? sej lynch je itak vedno mal odbit, pa ni cist vedno vse jasno: a ste gledal mullhuland drive?sej to je tud od lyncha, a ni.. pa je tud mal odstekan.... ja hudo, pa un bob... kaksna dobra faca.. taka negativna res... pa prostori pa zavese..res tud s stilom narejen, prav umetnisk pa to....ja, fino no! sam kok se pa hecn namenoma v nadlezni vlogi lynch not pojav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Jaz sem gledala samo 2 sezone Losta, pa še druge ne do konca, ker mi je bilo preveč moreče. Lubi je ravno pogledal 3. sezono in je totalno navdušen. Baje je ful boljša, da se stvari dogajajo, kej razjasne, skratka...me mika, da bi. Samo imam še Heroese in ne bom.Pri lostu sem pa glede na prve 2 sezoni skos mislila, da so pač umrli. In da tisti (Shannon, Boone), ki so se nekako skesali, so šli naprej...kao vice verjanta.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 sej lynch je itak vedno mal odbit, pa ni cist vedno vse jasno: a ste gledal mullhuland drive?sej to je tud od lyncha, a ni.. pa je tud mal odstekan....Lynchu se ne sanja, kaj hoče povedati, vse skupaj je ultra zmedeno in nejasno, potem pa zaradi tega izpade kao genialen. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2007 ja, po mojem tud... da pac kar mal bluzi, nekaj bo ze nastal ......kot k smo v OS mel predstavo, katere reziser al nekaksen *organizator* sem bla in smo kr vsi skup nastopal, glede na kostume, k jih je folk prvlekel z vseh vetrov, tko da so v zgodbi nastopal od marsovcev do kuharjev, lisic, policajev in indijancev. in pol smo se ze kar sprot zmisljeval na odru... folk je pa hotu se!!!!ploskal, nad dobr kao! mi pa kr neky. pac, mal umetnisk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 oooo, tole tud mene mika it gledat v Kinodvor. samo če praviš, da gre samo navzdol .... no ja, we shall see.ko sem gledala Ples v dežju, nas je bilo v dvorani mogoče 15,drugič sem gledala kratke slovenske filme in nas je bilo največ 5,tretjič bom sama. ful me mika tud film razdružene države amerike. pa marsikja bi blo fajn it pogledat, slovenski filmi so itak fajn!!! Ma pejt pogledat, ker prvi del je dober... sam se pripravi na počasnost drugega dela filma. Kinodvor je pa res vsakič prazen...žalostno. Razdružene države amerike pa so navdušile skoraj vse, ki so jih šli pogledat. Moram jaz tud počekirat. Dva filma, ki jih priporočam pa sta GO http://www.imdb.com/title/tt0139239/ in 11:14 http://www.imdb.com/title/tt0331811/ Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Lynchu se ne sanja, kaj hoče povedati, vse skupaj je ultra zmedeno in nejasno, potem pa zaradi tega izpade kao genialen. genialnost je v očeh opazovalca. v skladu z njegovo vednostjo, estetskimi in umetniškimi kriteriji ... karkoli je lahko genialno. kič je lahko genialen.zakaj bi vse moralo biti kristalno jasno in ck ck. na kraj pameti mi ne pade, da bi gledala dolgočasen film, kjer je vse jasno in domišljiji ne prepuščeno niti kanec prostosti. :xx!: potem se raje uležem na posteljo in sanjarim in si svoje zgodbice slikam pred očmi. Ma pejt pogledat, ker prvi del je dober... sam se pripravi na počasnost drugega dela filma. Kinodvor je pa res vsakič prazen...žalostno. Razdružene države amerike pa so navdušile skoraj vse, ki so jih šli pogledat. Moram jaz tud počekirat. Dva filma, ki jih priporočam pa sta GO http://www.imdb.com/title/tt0139239/ in 11:14 http://www.imdb.com/title/tt0331811/oj, tenkju, Arthur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 vcer sem (prvic) gledala Gladiatorja.kel dolgcas! za *fantke*. itak ne maram (zgodovinskih) spektaklov in me ze predtem nikol ni pritegnil, sam sem si rekla, ok, pa da vidmo, pa dejmo sanse (ker kdaj katermu filmu in igralcu krivico delam, pol ko koncno vidim, se recimo izkaze, da je cist kul al pa clo dbest).Cist razocarana (ob tem da itak nisem kej dost prcakvala).ne vem kaksne nominacije, oskarji, wow.....v resnic sem pa *takih* filmov, k sem bla mejhna, ze ful vidla.tko da se mi potrjuje o oskarjih mnenje, ki ga imam ze skoz.in ocitno ga dobijo, ce so dost casha zapravil, ces, ajde, ce so se pa ze tok ven vrgl, nej pa se oskarja dobijo. cist mim. pac pa sem desetic gledala deliverance, pa se mi ga sploh ni dal, pa sem spet tok not padla.ze zarad reke, atmosfere. in sem pol nehote 'primerjala':s kaksnim blazotnim budgetom so delali gladiatorja, kaj vse so rabl, kok zapravl, kaj vse nardil, da bi prikril dolgocasje ze milijardkrat povedane zgodbe (cast, ponos, plemenitost, bojevanje, zavist, ljubosumje...).tam so mel pa dobesedno 4 moze v colnu (razen psa).pa KAKSEN film. :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 jaz pa gledala zanč končno The devil's advocate... Ma kul film, se ga je čist splačal pogledat.. pa vedno se smejim temule Keanuju.. k je kul, čist dober igralc, luštkan in vse.. sam pol ga pa postavjo v nek love scene.. pa izpade totalen hlod... ko da bi mel kol v hrbtenici, tak nič mehek.. pa spet en holivudski film, ki bi ga blo treba 5 minut pred koncem nehat gledat.. k morajo neki sljuzastega, hapiendovskega na konc nardit... ok no, so kao mal popravl pol z zadnjim Pacinovim stavkom, naj jim bo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 a ne?men je bil tud zlo vsec, razen do tik rped koncem, sem cist isto pomislila (: ).me je pa pozitivno presenetil keanu, k se mi sicer ze brez love scen zdi hlod. tle se mi je zdel pa kar prepricljiv in clo dober.Fajn film (ja, uno minuto bi moral odrezat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Tista minuta je zakon. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 se ti zdi? brez nje ne bi blo taPravo. * zdle uocila, da bo dons Postar vedno zvoni 2x. na htv 1 ob 22:25.morda je ze nekoliko 'zastarel' al kaj jaz vem kaksen... samo je vseen dobr psiholoski triler (hecn, oni pa pravjo, da je eroticno kriminalisticna drama, ja ja ti zanri)..pa zlo simpaticn je vidt Jacka N in Jessico L, taka mlada pa taka....tko no, jaz bom po mojem gledala (recimo kake cetrtic ali petic). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Priporočam vsem naj si gredo ogledat risani film Ratatouille Mimogrede to je jed ki ji pri nas v bližini Italije rečejo peperonata..Genialno !!! avtorji isti kot tisti od Finding Nemo, morda je animacija še celo za spoznanje kvalitetnejša....In če to jaz rečem... Pa podgane štajersko govorijo Ratatouille me že en cajt mika. A je enkrat za spremembo ta štajerščina pristna? V Surf's up namreč štejerski dialekt obupno zveni. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Tudi mene so Heroes zasvojili. Bemti nadaljevanke... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Včeraj sem gledala Zodiac. Malce preveč razvlečen mi je bil, kljub dobri tematiki. Film je posnet po resničnih dogodkih. Drugače pa uredu - nezadovoljna edino s koncem. http://imdb.com/title/tt0443706/ Wikipedia Če se sploh da temu rečt v Hollywoodu :8): ....rečmo daj en del povrhe zgodbe resničn x:Dx Bom dal dons lovdat, da vidmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ljubiteljem Tarantina priporočam ogled filma Death Proof, zame sicer ni eden njegovih najboljših je pa vsekakor vreden ogleda. Pogledal sem še Vacancy in me je prav prijetno presenetil, dobra igra, lepo posnet. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Kaj pa Ryan? A Ryan pa ne? A nisi gledala The Notebook še?Če nis, moraš. O Zlomu se pa strinjam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Včeri gledala na TV SLO 2 en full zanimiv film.Evropski seveda...Avstrijski.. Sam je bil full svetovn. Bose Zellen(Prosti radikali)Romantična drama z veliko sexa...Evropski režiserji res znajo prikazat spolni akt. Zanimivo in resnično.. Obožujem evropske filme.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 JOJ! Ujela sem par kadrov, ki so bili sicer zanimivi/privlačni, samo pred tvjem nisem bila sama in film je padel skoz. Res je tudi, da sem bila mnenja, da ker je film avstrijski najbrž ni TAKO dober (čisti predsodek, jasno)... Škoda. Cache ste gledal? Evropski film leta 2005. Zanimivo. Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Pismo, spet ne morm Botra nehat gledat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Dokumentarec, Maria Callas pred 30 leti na Slo2 20.00-21.35 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Gledala sem: Pristranska. Meni zelo všečno It's s Boy Girl Thing Prestara za tak sranje in seveda, nov del ANTM...9. sezono Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jutri bo KOLJA, kolja!!!!SLO2 mislim da, 19.55 dejte gledat. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.