Lisbona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 jutri bo KOLJA, kolja!!!!SLO2 mislim da, 19.55 dejte gledat. Obvezno.. Evropski filmi so itak zakon! Danes ob 19:55,SLO 1 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Gledala A WALK TO REMEMBER (100000ič) in spet jokala. Matr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja dej, pa k boš še pri tem, si posnam The notebook. Vpraš 5rco, to je tud eden izmed najlepših filmov..pa Ryan igra..Ma sej sem ti omenjala že, a nism? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja dej, pa k boš še pri tem, si posnam The notebook. Vpraš 5rco, to je tud eden izmed najlepših filmov..pa Ryan igra..Ma sej sem ti omenjala že, a nism? Ta film je res eden izmed najlepših. Sem ga že 4 x gledala. Fantom iz opere je tudi lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Pogledal dokumentarec Iščemo povprečnega Slovenca, mislim da je bil posnet že pred par leti. Dober, priporočam. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 couplingi couplingi couplingi... moji moji moji joj, mam rada angleski humor!!!!!! mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Ful si rada ogledam The daily show Lih tko fajn pozno je na CNN, pa tak luškan politični humor (imam rada norčevanje iz ameriške politike, še posebi Busha in republikancev, čeprav tukaj so kar vsi na tapeti ).Kul mi je, pa izjemen voditelj Jon Stewart Naprimer:http://www.youtube.com/watch?v=uN411Zz_GXwNe da se mi zdej iskat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Tomb Raider - The Cradle of Life Odlična akcija z veliko adrenalina... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Gledala Vacancy... kr ok... Mr. Brooks pa res zakon film! Tukaj mate en uporaben linkec do filmov in ostalega... TV LINKS Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Po dolgem času spet v kinu...Premonition/Slutnja s Sandro Bullock.Zanimiv film. Ni najboljši, ni slab, je pa nekaj posebnega. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 a je kdo gledu muzical k igra John Travolta ( v vlogi ženske)? kakšni so kej vtisi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Jaz sem pričakovala tipični konec Ej zdej bo en kul film z Meryl Streep pa Reese Witherspon... Rendition...Komi čakam. Čeprav na imdb ni dobr ocenjen... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jaz bom pa danes pogledal The Bone Collector - D. Washington... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 In Agelinca Jolijeva Enkrat v naslednjih dneh pa še naslednje od DW Deja VuFallenThe Siege(tu je z B. Willis-om. pa da vidimo to kombinacijo)Antwone FisherGloryMan on Fire(že videl, pa ga bom še enkrat) Crimson Tide(tudi že videl, večkrat...) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Bournov ultimat.Všečno, mogoče malo moteča kamera (vsaj meni). Aja???Ej a The Bourne Supremacy si gledala? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 In kakšen je drugi del?A lahko gredam Ultimat, ne da bi gledala 2.?Pa ne vem, ful mam občutek, da sem tud supremacy gledala...pa se sploh ne spomnem,... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Enkrat v naslednjih dneh pa še naslednje od DW Deja VuAntwone Fisher Super filma. Prejšnji mesec gledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Gledala od Hitchcocka Ptiče zadnjič. To je bila včasih ful grozljivka al kaj? Kok so nas pa navadli na nasilje očitno, men se je zdel čist nedolžno..ampak kul, v bistvu zdaj ko nazaj pomislim, čist všeč.. dialogi so fajn, in celo zgodba je, ker sem nekak pričakovala (po tistem enem odlomku, ki ga v vseh filmih kažejo), da cel čas samo ptiči brezveze okrog skačejo in težijo.. pa konc... skor pop*** ker sem bla že vsa crknjena in hotla it spat, ampak gledala samo zato, da mi povedo zakaj se je ptičem scufal. pa smešno gledat montažo iz prejšnjega stoletja.. dons pa vse perfect z računalniki.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 a Rare window je za kaj od Hitchcocka? saj je od njega? mislim, da sem v Kinotečniku nekaj brala .. bi se splačalo potegnit z neta in pogledat po opisu sodeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ah kinotekazdele sm se spomnil....davno nazaj.....she leseni shkripajochi stoli...pa chb nemi filmi.... vsak torek zvecher DSFD svoj vecher.... x:)x prou romantichno... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ful pogrešam Kinoteko pa Kinodvor, jp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 OK, za pogledat. TP pa mi ni nikak ni odprlo. gledaš na TV3 vsak petek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Jaz bom pa danes pogledal The Bone Collector - D. Washington... zanič :xx!: ...... Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Včeraj pogledala Morje v meni in Grozljivo žetev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Včeraj pogledala Morje v meni in Grozljivo žetev Angleški naslov, prosim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.