Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:px

Enkrat v naslednjih dneh pa še naslednje od DW

Deja Vu

Fallen

The Siege(tu je z B. Willis-om. pa da vidimo to kombinacijo)

Antwone Fisher

Glory

Man on Fire(že videl, pa ga bom še enkrat) :palec:

Crimson Tide(tudi že videl, večkrat...) :palec:

Antwone Fisher ;) je super

a Rare window je za kaj od Hitchcocka? saj je od njega? mislim, da sem v Kinotečniku nekaj brala .. bi se splačalo potegnit z neta in pogledat po opisu sodeč.

Men ni všeč :xx!:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

Saj si prav mislila, bile naj bi neke kao bibljiske nadloge, ampak meni kljub temu film ni deloval biblijsko. Itak dobiš tam za vse znanstveno razlago ;).

Ni mi bil ravno VAU film, mi pa ni žal, da sem ga pogledala :)

The Reaping.

Igra Hillary Swank

http://www.cosgan.de/images/more/schilder/036.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dans ob 22h na POP tv Brokeback Mountain. :2src:

:palec: Eden mojih ljubših filmov...ljubezenskih. xsrcx

http://www4.slikomat.com/07/1013/har-brokeback-2601-wideweb--470x3140.jpg

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ej Lizbona, tole vidim, da se vrti in mam nekje v spominu, da si ti to neki priporočala... pa si mislim "u ku faaaaaajjn" x:px , pol pa na hitr pogledam vsebino in piše, da gre za ljubezensko zgodbo dveh kavbojev... :wOOt:

ojojojojoj x:Dx

sam ga bom gledu, da vidim kaj je zdej to... ker vsebina bi mi ne bi mogla bit bolj odbijajoča... je pa res, da sem uspel prebrat sam prvi stavk... enostavno ni šlo naprej x8Dx x:Dx

dva kavboja... xrolleyesx

pa glih kavboja :sick: x?x

x:)x

ma... sej sta lepa... ampak sta... kavboja xnckrivx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ta film sem videla že pred meseci, pa sem ga vseeno še enkrat pogledala. Kaj maš ti proti kavbojem x:Dx

x:Dx :vragec:

Mislim da Nimbusa moti to da sta DVA kavboja... x8Dx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx ma ne, to ni to, sej sta mu lepa, ampak zakaj sta GLIH KAVBOJA. Si predstavljaš dva indijanca x:Dx

x:o)x

Potem bi ga motila DVA indijanca... :inocent:

Ta film sem videla že pred meseci, pa sem ga vseeno še enkrat pogledala. Kaj maš ti proti kavbojem x:Dx

a veš, da sem gledau film... sam je biu čist preveč čustven... ne moreš dojemat sveta tako... slej ko prej se ti zmeša x:Dx

pa še ta fora, ki je bla čist mim :xx!: ko sta bla zadnjič pod tisto goro in mu je oni razlagal, da se bosta lahko vidla, ne vem, šele novembra oz. decembra in potem ko sta se spičila, mu je prvi oporekal obisk "prostitutk" (prostakov x?x xnckrivx x:Dx ) in se drugi zagovarja s tem, da ima svoje potrebe, ki jih mora zadovoljiti... mislem, to se mi je kar obračalo :vragec: po eni strani tako čustvene scene navezanosti, so-bi-tja, so-tri-tja, whatsoever, po drugi pa tako površinsko-fizično pojmovanje prvega. prevelik kontrast, da bi zgodbi verjel. po tretji strani pa... če tip ni sposoben nosili svojih jajc kontrolirano hlačah, je tut en kurc pol x:Dx

moja strokovna ocena x:Dx je 1,5 od 5... torej, če ste zmatrani in radi zaspite pred tv-jem vam toplo priporočam x:px xcivx x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Misliš? Potem pa trije? :ermm:

Lahko tudi pet. šest... x:o)x

No ja, filma nisem gledal in ga tudi ne bom.

Pa ne zato ker bi imel kaj proti gayem, enostavno me ne zanima.

Ne glede na vse oskarje in dobre kritike.

a veš, da sem gledau film... sam je biu čist preveč čustven... ne moreš dojemat sveta tako... slej ko prej se ti zmeša x:Dx

pa še ta fora, ki je bla čist mim :xx!: ko sta bla zadnjič pod tisto goro in mu je oni razlagal, da se bosta lahko vidla, ne vem, šele novembra oz. decembra in potem ko sta se spičila, mu je prvi oporekal obisk "prostitutk" (prostakov x?x xnckrivx x:Dx ) in se drugi zagovarja s tem, da ima svoje potrebe, ki jih mora zadovoljiti... mislem, to se mi je kar obračalo :vragec: po eni strani tako čustvene scene navezanosti, so-bi-tja, so-tri-tja, whatsoever, po drugi pa tako površinsko-fizično pojmovanje prvega. prevelik kontrast, da bi zgodbi verjel. po tretji strani pa... če tip ni sposoben nosili svojih jajc kontrolirano hlačah, je tut en kurc pol x:Dx

moja strokovna ocena x:Dx je 1,5 od 5... torej, če ste zmatrani in radi zaspite pred tv-jem vam toplo priporočam x:px xcivx x:Dx

xrainbowx

Sva isti čas postnila :)

Jah, kaj naj rečem ... velik zmešanih ljudi je na svetu, ne bi verjel. Jst sem tud zmešana, pa mi je čist fino x:Dx

Pač vsak dojema svet po svoje in meni se zdi takale zgodbica povsem realna, ne vsakdanja, realna pa. Zakaj pa ne? Kar se pa tipov pa njihovih jajc tiče - no, kolk pa je takih na tem planetu, ki jih držijo kontrolirano v hlačah :inocent:

Lahko tudi pet. šest... x:o)x

No ja, filma nisem gledal in ga tudi ne bom.

Pa ne zato ker bi imel kaj proti gayem, enostavno me ne zanima.

Ne glede na vse oskarje in dobre kritike.

Meni večina dobro ocenjenih in nagrajenih filmov ni všeč. Npr. Memento, ki ima oceno 5 (najvišjo), mi je bil obup od obupa, po parih minutah je letel ven.

hehe... sem te že hotu povabt, da bi neki vidla x:Dx x:px

pa sej veš, sto ljudi sto čudi... če je pa film, kot berem, celo oskarja dobil, potem sem pa očitno sam tisto čudo x:Dx x;)x

ampak memento, draga naja, pa trga gate :palec:

xrainbowx

Fernando Pessoa

The Brokeback Mountain je dobil 3 oskarje, za režijo, glazbo in scenarij, nominiran je bil pa za 8.

Pa še kup drugih nagrad in nominacij(po IMDB).

Nagrajeni filmi... x8Dx

Večina so mi všeč, odvisno od vsebine.

Ljubezenska zgodba dveh moških me pa res ne zanima, pa če bi pobral vse možne oskarje.

Danes bo pa pri meni na sporedu The Reaping... x8Dx

hehe... sem te že hotu povabt, da bi neki vidla x:Dx x:px

pa sej veš, sto ljudi sto čudi... če je pa film, kot berem, celo oskarja dobil, potem sem pa očitno sam tisto čudo x:Dx x;)x

ampak memento, draga naja, pa trga gate :palec:

xrainbowx

No, nč si ne zdej premislt, jst bi rada tisto vidla x:px

Kdaj pa Memento začne trgat gate? A bolj na sredini al prot koncu? Možno je pa tud, da gat sploh nisem mela x:Dx

alef, The Reaping je boljš kokr tale kavbojska x;)x

Kdaj pa Memento začne trgat gate? A bolj na sredini al prot koncu? Možno je pa tud, da gat sploh nisem mela x:Dx

ja... memento je fajn, ker ne veš kako se bo končal. kljub temu, da se s koncem začne x:px

jah... vidla bi kako pridno čiča pa čaka x:Dx

Fernando Pessoa

ja... memento je fajn, ker ne veš kako se bo končal. kljub temu, da se s koncem začne x:px

jah... vidla bi kako pridno čiča pa čaka x:Dx

Baje konca sploh ni in večina folka filma sploh ne dojame oz. si ga vsak razlaga po svoje. Jst mam pa rada zaključke, da vem pri čem sem :)

haha ja no, glih tko bi mogu vn iz hlač, da bi ga lahko vidla x:Dx . Na kaj pa čaka? :8):

Pogledala film Riders, tud s 5 ocenjen, jst sm mu pa cvek dala. Letters from Iwo Jima, pa The Prestige, njima sem pa dala 5 :)

:eek: x:px x:Dx x:Dx :palec:

The Reaping... :wOOt: :vragec: :vragec: :devil:

Bad disc... :xx!:

Bo treba še enkrat zapečt... xrolleyesx

Gledal Titanic... :o|o: x8Dx x:Dx

Da je pa boljši od kavbojev bom pa kar verjel na besedo... x:Dx

Danes pri meni prvi del filmiziranega Kingovega špeha The Stand. Zadevo sem že enkrat gledal v enem šusu (nekje okoli šest ur). Vse je super, samo finale je pa podpovprečno blesav. Ne vem pa, če je tak neumen finale zakrivil King ali scenarist. :inocent:
Possible—but highly unlikely.

Jst sm lih zanč gledala Noro ljubezen (z Drew Barrymore v glavni vlogi ... pa še enga tipa je mela zraven Chrisa Nevemkogaže) in morm rečt da je kar v redu x:o)x
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...