Antoninus 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 katera? Blond al temna? temna Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ti ga kar ornk potegn... x:Dx Sej sem ga, 3 ure sem ga vlekla Jst sm tud temna, mmmmm Dead silence pa The abandoned sta super filma za lahko noč , zdele grem pa pogledat kaj sm jst to potegnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 x:Dx Sej sem ga, 3 ure sem ga vlekla zdele grem pa pogledat kaj sm jst to potegnla. :eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Mislim, packi perverzni pokvarjeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ja, kurc je to k mižiš... a ne veš, da morš u učke gledat te bomo dal u "rajdšolo" P.S. nekam sem otročji ratu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Mislim, packi perverzni pokvarjeni http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Danes bo pa, če seveda ne bodo spet kakšne tehnične težave, Higlander... x8Dx Sem včeraj dol po... ...ups... ...prenesel vse štiri... Prvega sploh še nikoli nisem videl, za četrtega pa nisem niti vedel da je posnet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Ej, odličen filma za pogledat je: Wrong turn 2 Mislim, ejvidel sem že hude stvari, ampak takih pa še ne. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 naja še vedno tuhta vič... to je to... pri dobrih filmih filma nisem gledu drugač že celo večnost... ok, par cajta nazaj ona zlomljena gora... bi mogu met dan ene 35 ur to bi blo carsk Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Pogledal The Stand. Dobra zadeva. Še sam King igra. Sem pa bil res blesav takrat, ko sem mislil, da je finale blesav. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Prvega sploh še nikoli nisem videl, za četrtega pa nisem niti vedel da je posnet... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Ko sem odpakiral tisto kar je prišlo, sem videl da jih je pet... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Pogledal The Stand. Dobra zadeva. Še sam King igra. Sem pa bil res blesav takrat, ko sem mislil, da je finale blesav. King se pojavlja v večini filmov, posnetih po njegovih zgodbah.Največkrat ga opaziš le, če poznaš njegov videz... Drugič pa šesturni špeh glej v več obrokih... Da boš lahko sproti prebavil kar si videl... Nisi pa najhujši... Nekdo s tega foruma(ne spomnim se kdo) je menda gledal trilogijo Gospodar prstanov v enem šusu... :wOOt: To je dobrih devet ur... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 A ma kdo Hirose 1. sezono? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Dej ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ej, odličen filma za pogledat je: Wrong turn 2Mislim, ejvidel sem že hude stvari, ampak takih pa še ne.a daj, oni klumpasti tipi??? takoj si grem loadat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Na Hrv2 so večeri Al Pacina V ponedeljek je bila Simone, v torek Beneški trgovec, kjer je fantastično nastopil v vlogi žida , včeraj je bilo Kroženje, kjer se mora iz policista preleviti v geya, da odkrije, kdo jih pobija(film iz leta 80, je še mulc v tem filmu ) Danes pa je Vonj po ženski, eden mojih najljubših filmov Škoda samo, ker so tako pozno, spim po pet ur in pol in sem že čisto No, samo danes se pa res splača! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Zadnje čase mi je bil všeč ~Stranger than fiction~ , pa čeprav mi gre večinoma Will Ferrell na živce. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Dans bil zravn Dnevnika Kusturičin film Črna mačka, Beli mačkon Za arhivo Odličn film, komaj čakam, da si ga po doooolgem času spet pogledam. Štefančič bi rekel ZELO ZA Odpriporoča pa se "ljubiteljem" Romov Sicer pa bil nominiran za evropsko filmsko nagrado, pa prejemnik srebrnega leva za režijo in malega zlatega leva za najboljši film v Benetkah je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Nekdo s tega foruma(ne spomnim se kdo) je menda gledal trilogijo Gospodar prstanov v enem šusu... :wOOt: To je dobrih devet ur... pa ne sam enkrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mmmmm.....Vonj po ženski .......tud ni slab Ravnokar na htv 2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Dans bil zravn Dnevnika Kusturičin film Črna mačka, Beli mačkon Za arhivo Odličn film, komaj čakam, da si ga po doooolgem času spet pogledam. Štefančič bi rekel ZELO ZA Odpriporoča pa se "ljubiteljem" Romov Sicer pa bil nominiran za evropsko filmsko nagrado, pa prejemnik srebrnega leva za režijo in malega zlatega leva za najboljši film v Benetkah je. To pa je poslastica. Že samo zaradi prevoznih sredstev na tisti poroki, ga je vredno videti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 pa ne sam enkrat A ti si bila? Zdajle sem se spomnil - tisto od Pike, Lost, prvo sezono si menda tudi v enem šusu gledala? Jaz za kaj takega rabim par dni. ker vmes parkrat... Aja... ...lepo te je spet brat... Jaz pa te dni gledam Back to the Future... Dobil nekje vse tri dele... Za pustit možgane na pašo kar v redu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Zdajle sem se spomnil - tisto od Pike, Lost, prvo sezono si menda tudi v enem šusu gledala? a to se ne sme.... tu notr padejo še man x pa botri da ne govorim o vojni zvezd..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mmmmm.....Vonj po ženski .......tud ni slab Ravnokar na htv 2 Jack Daniels, lepa ženska, ferrari, tango, fajt, uspeh, dobro delo..........uaaaaaaaaa.........kombinacija za umret........še boljša za živet To pa je poslastica. Že samo zaradi prevoznih sredstev na tisti poroki, ga je vredno videti. hahaha, res maš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 a to se ne sme.... tu notr padejo še man x pa botri da ne govorim o vojni zvezd..... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d040.gif Moj najboljši dosežek v tem smislu je drugi pa tretji del Vojne zvezd... Malo manj kot pet ur... Par dni nazaj gledal Crimson Tide in The Pelican Brief... Pa Clear and Present Danger... Vsakega posebej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.