Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx Sej sem ga, 3 ure sem ga vlekla x:Dx

zdele grem pa pogledat kaj sm jst to potegnla.

:eek: :eek: x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

ja, kurc je to k mižiš...

a ne veš, da morš u učke gledat :lol:

te bomo dal u "rajdšolo" x:Dx

P.S. nekam sem otročji ratu x:Ix

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mislim, packi perverzni pokvarjeni x:Dx

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s030.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Danes bo pa, če seveda ne bodo spet kakšne tehnične težave, Higlander... x8Dx x8Dx

Sem včeraj dol po... x:Dx ...ups... :shsh: ...prenesel vse štiri... x:px x^x

Prvega sploh še nikoli nisem videl, za četrtega pa nisem niti vedel da je posnet... :eek: xnckrivx x:Dx

naja še vedno tuhta x:Dx

vič... to je to... pri dobrih filmih x8Dx

filma nisem gledu drugač že celo večnost... ok, par cajta nazaj ona zlomljena gora... bi mogu met dan ene 35 ur :2src:

to bi blo carsk x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Prvega sploh še nikoli nisem videl, za četrtega pa nisem niti vedel da je posnet... :eek: xnckrivx x:Dx

:eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Ko sem odpakiral tisto kar je prišlo, sem videl da jih je pet... xnckrivx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a025.gif

Pogledal The Stand. Dobra zadeva. :palec: Še sam King igra.

Sem pa bil res blesav takrat, ko sem mislil, da je finale blesav. x:o)x

King se pojavlja v večini filmov, posnetih po njegovih zgodbah.

Največkrat ga opaziš le, če poznaš njegov videz... x:Dx

Drugič pa šesturni špeh glej v več obrokih... xrolleyesx x:o)x

Da boš lahko sproti prebavil kar si videl... x:Dx

Nisi pa najhujši... x8Dx

Nekdo s tega foruma(ne spomnim se kdo) je menda gledal trilogijo Gospodar prstanov v enem šusu... :wOOt: :wOOt:

To je dobrih devet ur... :wOOt: :cry:

Guest Mačona
Ej, odličen filma za pogledat je: Wrong turn 2

Mislim, ejvidel sem že hude stvari, ampak takih pa še ne.

a daj, oni klumpasti tipi??? :wOOt: takoj si grem loadat. x:px x:Dx

Na Hrv2 so večeri Al Pacina :2src: V ponedeljek je bila Simone, v torek Beneški trgovec, kjer je fantastično nastopil v vlogi žida :palec: , včeraj je bilo Kroženje, kjer se mora iz policista preleviti v geya, da odkrije, kdo jih pobija(film iz leta 80, je še mulc v tem filmu x:o)x ) Danes pa je Vonj po ženski, eden mojih najljubših filmov xsrcx Škoda samo, ker so tako pozno, spim po pet ur in pol in sem že čisto xzzzx :wacko: No, samo danes se pa res splača! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dans bil zravn Dnevnika Kusturičin film Črna mačka, Beli mačkon :palec: Za arhivo x^x Odličn film, komaj čakam, da si ga po doooolgem času spet pogledam. Štefančič bi rekel ZELO ZA x:o)x Odpriporoča pa se "ljubiteljem" Romov x:Dx Sicer pa bil nominiran za evropsko filmsko nagrado, pa prejemnik srebrnega leva za režijo in malega zlatega leva za najboljši film v Benetkah je. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dans bil zravn Dnevnika Kusturičin film Črna mačka, Beli mačkon :palec: Za arhivo x^x Odličn film, komaj čakam, da si ga po doooolgem času spet pogledam. Štefančič bi rekel ZELO ZA x:o)x Odpriporoča pa se "ljubiteljem" Romov x:Dx Sicer pa bil nominiran za evropsko filmsko nagrado, pa prejemnik srebrnega leva za režijo in malega zlatega leva za najboljši film v Benetkah je. :palec:

To pa je poslastica. Že samo zaradi prevoznih sredstev na tisti poroki, ga je vredno videti.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

pa ne sam enkrat :inocent:

:OoO:

x:Dx x;)x

A ti si bila? x:Dx

Zdajle sem se spomnil - tisto od Pike, Lost, prvo sezono si menda tudi v enem šusu gledala? :eek: x?x

Jaz za kaj takega rabim par dni. ker vmes parkrat... :sleeping: xnckrivx

Aja... x:Dx xsrcx ...lepo te je spet brat... x8Dx

Jaz pa te dni gledam Back to the Future... x:o)x

Dobil nekje vse tri dele... x:px

Za pustit možgane na pašo kar v redu... :palec:

Zdajle sem se spomnil - tisto od Pike, Lost, prvo sezono si menda tudi v enem šusu gledala? :eek: x?x

xredx a to se ne sme....

tu notr padejo še man x pa botri :fiju:

da ne govorim o vojni zvezd..... xzobkox :horro-cb:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mmmmm.....Vonj po ženski x:px .......tud ni slab :vragec: Ravnokar na htv 2 x;)x

Jack Daniels, lepa ženska, ferrari, tango, fajt, uspeh, dobro delo..........uaaaaaaaaa.........kombinacija za umret........še boljša za živet x:px xDDx

To pa je poslastica. Že samo zaradi prevoznih sredstev na tisti poroki, ga je vredno videti.

:palec: hahaha, res maš x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xredx a to se ne sme....

tu notr padejo še man x pa botri :fiju:

da ne govorim o vojni zvezd..... xzobkox :horro-cb:

:eek: :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d040.gif

Moj najboljši dosežek v tem smislu je drugi pa tretji del Vojne zvezd... x:Dx

Malo manj kot pet ur... :o|o:

Par dni nazaj gledal Crimson Tide in The Pelican Brief... :palec:

Pa Clear and Present Danger... :palec:

Vsakega posebej... x;)x x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...