matjazz 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 A misliš pretransformirati v drugo vozilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Ja, tako kot je že prej v filmu menjal vozilo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Očitno tega ni mogel narediti ker je bil kr hudo poškodovan ane. Zelo zanimivo mi je blo, ko se je tisti mali vohunski robotek ( ne vem kako se mu reče) pretransformiral v mobitel oz njegova glava se je pretransformirala v mobilnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Kakšna debata... A niso Transformers posneti po neki animirani seriji tam iz... ...osemdesetih let prejšnjega stoletja? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Ja vem ja debata je taka recmo ne kaj preveč popularna samo meni so bli res transformersi zakon. Ja film je posnet po animiranih Transformerjih ( na youtubu je tega cel kup ), samo meni je film veliko boljši. Nekje sem slišal naj bi bili novi transformerji zunaj leta 2009 tko sem slišal ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 sem si zloadala Wrong turn 2, pa je file zanič, jebemu. :xx!: šta da gledam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 sem si zloadala Wrong turn 2, pa je file zanič, jebemu. :xx!: šta da gledam? Transformers al pa film Stealth, ki si ga sedaj nalagam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 To je zato ker ne gledaš kaj vlečeš... Jokat pa nikar... Kadar te prime da bi jokala, poglej mojo sliko v profilu... Te bo minilo... 300 mora bit pa res beda... Ga imam že dva meseca ali več, s podnapisi, pa se nikakor ne morem spravit da bi ga pogledal.Bo že nekaj na tem... Gledam kaj vlečem, sam očitno mi solze zameglijo pogled Kadar jokam, ne pridem do pc - ja. Si jo bom kr sprintala, pa dala pod povšter. Al pa če me prideš kr osebno tolažit 300 nč gledat Transformers sem pa tud jst pogledala - sem se pošteno narežala, bi ga gledala še 1x sem si zloadala Wrong turn 2, pa je file zanič, jebemu. :xx!: šta da gledam? Wrong turn 2 Tukaj potegni (če piše zraven aXXo, je film super) Se gre o marsičem. Po romanu Mihaila A. Bulgakova. Preberi si kaj tukaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Master_and_margarita Thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Gledam kaj vlečem, sam očitno mi solze zameglijo pogled Kadar jokam, ne pridem do pc - ja. Si jo bom kr sprintala, pa dala pod povšter. Al pa če me prideš kr osebno tolažit 300 nč gledat A z mački ali sam? OK, 300 ne bom gledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 A z mački ali sam? OK, 300 ne bom gledal... Z mački, itak, da bo kaj za božat 300 bi tebi mogoče bil všeč, tipi imate ponavadi svoj okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Z mački, itak, da bo kaj za božat 300 bi tebi mogoče bil všeč, tipi imate ponavadi svoj okus Tudi pri meni bi bilo VELIKO za božat... Se vidi na sliki... 300 sem mal gledal kakšne pol leta nazaj, eno verzijo imam tudi brez podnapisov.Gledal približno 20-25 minut, pa me ni preveč navdušil. Mogoče pa tega s podnapisi pogledam, iz firbca zakaj toliko pljuvate po njem... Samo po doslej videnem se mi zdi da mi ne bo všeč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 hvala, Naja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Tudi pri meni bi bilo VELIKO za božat... Se vidi na sliki... 300 sem mal gledal kakšne pol leta nazaj, eno verzijo imam tudi brez podnapisov.Gledal približno 20-25 minut, pa me ni preveč navdušil. Mogoče pa tega s podnapisi pogledam, iz firbca zakaj toliko pljuvate po njem... Samo po doslej videnem se mi zdi da mi ne bo všeč... Sej tud če ni veliko za božat, ... pa pač po enem mestu božam Ja, po 25 -ih minutah je pa film super, kar ne moreš konca dočakat Pa film 5 fingers je tud en tak shit za moj okus Mačona, še kdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Alef gre zdajle obdelovat Stargate SG-1, prva sezona... Sem pri tretjem delu, pri mojih gledalskih... ...sposobnostih bo trajalo kakšen teden da pridem do konca... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Pri starih gatah definitivno Meni so zanimive, vsaj prva sezona, poznejše pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 No sej v prvi sezoni gate še niso slabe, se strinjam ... potem pa začnejo smrdet, ker očitno jih tale McGayver ne pere. Tako nekako, ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Zelo zabaven film : Crank (2006); Mark Neveldine, Brian Taylor Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 pogledala Wrong turn 2. ogaba. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 jp, definitivno preveč krvi je. niti ti ne priporočam, da gledaš, če imaš občutljiv želodec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 pogledala Wrong turn 2. ogaba. :xx!: hehehe meni je pa bil film zelo zabaven. Ogabna mi je pa samo prava kri . The Hills have eyes je zelo podoben, ampak je ta boljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 x:Dx http://www.fetishhotel.ws/fetish0501/04.mpg zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 No, tole je pa res ogabno. Gledam, če bom kje tebe vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 gledala Blue velvet od Lyncha. nič preveč navdušena. skoraj vse je isto ali ful podobno kot v Twin peaksu. podobno okolje, isti glavni igralec, muzika od istega skladatelja, podobne fore. razočarana nad Lynchem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 mhm. pa ne da ti je bil všeč tale film? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Pogledal The Stand. Dobra zadeva. Še sam King igra. Sem pa bil res blesav takrat, ko sem mislil, da je finale blesav. precej prehlajen film tole.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.