Aliana 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Hja, sej kej kul je kul.Sam k ti pa nekej ni všeč pa človk hit zna rečt : "preklet busanc".Zanimiv pojav.ne bi vedla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2007 Avtor Prijavi Deli 29. november 2007 dons je en fajn film na htv2 - mensezdi da ob 21h - Strange days (Rajph Fiennes, Juliette Lewis, Angela Basset....)tko kukr mal SF pa mal med kriminalko... pa love story pa vse... pa se ralph fiennes je sexy pa obe bejbi...tko da, za pogledat, absolutno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 gledal vcheraj zvecher na HTV2 SOLARISkjut zadeva drgach pa zhe ene tri mesce vlachm iz neta vse tri kekce... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2007 Avtor Prijavi Deli 29. november 2007 gledal vcheraj zvecher na HTV2 SOLARISkjut zadevaHmmm. jaz sem tud nekaj shaltala...sam pod vtisom 'tastarega' Solarisa (Tarkowsky??) mi nekak... ni potegnil.Drugac sem pa pred enimi 30 leti -oz. pravzaprav vec- ga gledala (vem, grozn se slis, sam sem ze kot zelo majhen otrok pozhirala filme - ki se jih je pac dal vidt v socializmu - in nekak neverjetno, da to so mi pa doma kar pustil.... tko da sem ze kot cist otrocek gledala blazno *mocne* filme in okol padala, si jih zelela vidt ponovno... [tko0 je blo tud z enim slovenskim filmom, morda Ladja je bil naslov, mislim da rac in limena zupancic - v glavnem, nekaj tezkega ] v glavnem, solaris od tarkovskega (ce nisem kaj zamutila) mi je res bil hud tedaj... *gledala neko slabo produkcijo tud pol kasnej, pa potem spet, se mi zdi da v CD z nekim simultanim prevodom, cudna scena, histericna mal, tehnicne motnje, zivcna scena, lovis v slusalkah cuden prevod in zoprn glas, hkrati pa *izgubljas* film, ampak pac..... ta tesnobna cudna atmosfera, ki veje skoz film, ostane, je prisotna....tole vcer me pa ni preprical, da ne bi vsakih par minut shaltnila. nisem dost moderna zgleda. Zakaj tile Srbi, če je film uradno hrvaški s hrvaškim režiserjema res.... potem pa sory za dezinformacijo.... men se je zdel cist *srbski*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2007 Avtor Prijavi Deli 1. december 2007 fight club (klub golih pesti)pulp fiction itak! zakon! klasika! the pursuit of happynesstega pa se nism gledala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2007 Avtor Prijavi Deli 2. december 2007 o glej.... thanx! will smith? samohranilski oce? no ja, sej, OK, bom pozorna pa ga glednem pa civknem kej se pol. vcer sem pa gledala en film, k sploh ne vem, kako je naslov (k mam en odstekan program, k se mi je *kar pojavil* na novi tv, za katerega pa nikjer nikol ni napisan spored), k ga nisem gledala od zacetka.Igrala sta pa Tim Roth in Tupac Shakur - v bistvu dva junkija k se kao hocta it odvajat pol pa razne peripetije.Mi je bil zlo vsec, fajn narejen film... bi rada zvedla kako je naslov (aha morda pa po timu rothu pa to tipacu najdem) Potem pa sem gledala se en nenavadno podan film o pdeofiliji na HRT1 z odlicnim Kevinom Baconom v tej vlogi.je nad dobr igral, sploh nisem mogla verjet... k tezko je bit tok tog pa tak, da se skoraj nikol ne zasmejes... je zlo dobr nastudiral lik.... najprej mi ni bla vsec tematika, se mi ni dal it gledat, pol sem pa zacela pa kr hitr not padla.Morda je naslov Drvar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Dlih kar pogledov film American gangster in nekak skeptičn zarad naslova mislu: spet en film k so ga mogl vn fuknt, dlih tok da dugaja , sam morm rečt sm kr not padu.Kr zanimiv.Govori o NY gangsterju (Denzel Washingnton) v časih ko so Američani bojevali vojno v Vietnamu in njegovemu tihotapljenju heroina iz Tajske z pomočjo vez in ameriške vojske, kar je posledično ratalo, da je postal glavni mafijec tistega obdobja v NY in o kriminalistu (Russell Crawe) ki ko ustanovijo posebne enote za preprečevanje prodaje drog dobi nalogo da očisti mesto. Je pa film posnet po resnični zgodbi, ker zgodovina govori, da je bila takrat razsuta celotna mreža od podkupljenih policistov,gangsterjev in drugih vpletenih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Pogledala španski film Volver..Komična drama. Sem pričakovala malo več,ker režiser filma (Pedro Almodóvar) je zakon. VOLVEREdina svetla točka filma..Penelope Cruz..kao.. Ocena:**(če se nimate kam dati) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Imena filmov niso pomembna, pomemben je režiser...če gledaš...filme od, Polanskija, Kubricka, Coppole, Robinsa, Tarantino (prvo obdobje)...enostavno ne moreš falit! Almodvar se mi pa na čase zdi rahlo precenjen....ampak isto cool... "Normal love isn't interesting. I assure you that it's incredibly boring." Roman Polanski Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 od Van Trierja je kdo kaj gledal? tako ... zanima me .... ga vrtijo tale mesec v Kinoteki ... brala Kinotečnik ... bi znal bit zanimiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 von Trier Dogville ful dober... Dancer in the dark tud, sam mal fajn depresivna in počasna... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Dlih kar pogledov film American gangster Ga mam pa se sploh ne spravim gledat, ker se mi je na trailerju zgledal tako zelo težek.Ampak ga bom V kino me pa mika it gledat Michaela Claytona! http://www.apple.com/trailers/wb/michaelclayton/trailer1/Clooney ma zadnje čase fajn filmčke... (pustimo Ocean's twelve in podobne prebliske) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2007 Avtor Prijavi Deli 22. december 2007 Dons je Firma na pop tv (ob 21h mensezdi)!Kul film, zlo!res napeto skoz in... dobri igralci, dobra zgodba.Po mojem ga bom gledala (spet, x_tich ) Zadnjic sem gledala the Thing (po... 25 letih, recimo.. no al pa 20.ih)... pa se ne shizim na grozljivke..sam... no smo se glih zadnjic pogovarjal o twillight zoneu... no tud doticni reziserji (carpetner) so se tle kalil/pilil... In kljub vsemu (recimo k gledas nekaj, zarad cesar folk ni mogu spat 20 let nazaj -reciimo izganjalec hudica- gledas zdaj... pih!!! ...)...no ampak eni filmi so pa izven casa in prostora in so zakon.... clo the Thing me je presenetil.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Dlih kar pogledov film American gangster in nekak skeptičn zarad naslova mislu: spet en film k so ga mogl vn fuknt, dlih tok da dugaja , sam morm rečt sm kr not padu.Kr zanimiv.Govori o NY gangsterju (Denzel Washingnton) v časih ko so Američani bojevali vojno v Vietnamu in njegovemu tihotapljenju heroina iz Tajske z pomočjo vez in ameriške vojske, kar je posledično ratalo, da je postal glavni mafijec tistega obdobja v NY in o kriminalistu (Russell Crawe) ki ko ustanovijo posebne enote za preprečevanje prodaje drog dobi nalogo da očisti mesto. Je pa film posnet po resnični zgodbi, ker zgodovina govori, da je bila takrat razsuta celotna mreža od podkupljenih policistov,gangsterjev in drugih vpletenih. Opa, se zanimiv sliš.....že bil v kinu al videotekah? od Van Trierja je kdo kaj gledal? tako ... zanima me .... ga vrtijo tale mesec v Kinoteki ... brala Kinotečnik ... bi znal bit zanimiv.Bi znal bit, ja. Dogville je že zlo posebn, ne morm pa se spomnt kaj sn še gledal njegovga Dons je Firma na pop tv (ob 21h mensezdi)!Kul film, zlo!Jp, Mogoč ga tud jaz pogledam...... Sn pa si mal začel urejat videoteko.......dans kupo Lovca na jelene pa Reservoir dogs....odlična filma, zadnjič Scarface , pa si naroču Apokalipso danes, Frido, Chicago, Angleškega pacienta.........za štos pa še neke erotične drame......Voajer, Slikati ali ljubiti, ne poznam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Frida je kar kul Chicago pa.. jaz nisem preveč navdušena nad Katarino Zito Džons Vidla Good luck Chuck :xx!: :xx!: :xx!: Pa Michael Clayton Hud. Moram rečt, da so mi všeč Clooneyjevi filmi. Vsaj te, zadnja leta. Fajn. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 v četrek bo Črna mačka, beli mačkon. na TVS2. bom gledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 haha, en moj pols. partner je čista kpija Clooneya, ga zezam skoz, pa še malenkost mlajši je:-)) No...to...je pa...hmm...hot Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Včeraj sem končno gledal The Village. M. Night Shyamalan obvlada. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2007 Avtor Prijavi Deli 23. december 2007 tko zznano se mi zdi, sam mensezdi ne poznam (Village) Sm se pa spomnla na en super film, k ga nisem ze vec kot 20 let gledala... zlo dobr, neverjetno (x!x), da ga nikol nikjer ni blo na sporedu... mi smo ga mel v videoteki, brez podnapisov, tko da sploh ne vem - morda pa ne obstaja s podnapisi slovenskimi (skor ne morm verjet)?V glavnem: Midnight express Alana parkerja (hej, se en alan ) - no v bistvu pa nism cist zihr da je njegov, sam skor zihr...No k sem zadnjic gledala en hecn film (mi je bil vsec) prav tako Parkerjev (s Hopkinsom, nicole kidman itd. kao o keloggu)..no pa sem se spomnila, da tale parker je odstekan model in na ta film: midnight express..kok je dobr narjen!!!!! kr srce ti razbija zraven! in mislm da je dejansko tko posneto - pac ta zvok zraven, da se stopnjuje.... res hud film! v bistvu pristane v chuzi ne vem tocno kje.. morda kje v turciji al kje tko... ne steka jasno jezika in nc (in je tko dobr narjen, da ti dialogi niso prevajani, da se bl stekas, kok v tisti situaciji nc ne stekas)...in tako dalje... nom nakladala, ce ga bo kdo se gledal... skratka, bi ga zlo rada se kdaj vidla.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Kaj pa to, kar je danes na POP pol...hm Čas nedolžnosti? Od Martin Scorseseja. Ne spomnim se, da bi gledala...Ja Age of innocence je naslov.. Včeraj sem gledala Batman in Robin x:o)x Ne bi, če neb vidla, da je Clooney. S takimi vlogami, kot je mel v Michael Clayton, Syriana in Good night and good luck se mi je zapisal med najboljše. To je pa rajcig Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2007 Avtor Prijavi Deli 23. december 2007 sem ze hotla napisat... lepa ljubezenska zgodba....mal *zhenski* film (o tem je ze kdaj tekla debata ), custven, subtilen, a prav nic osladen.dobr film! na vsak nacin vsaj za pogledat.... (*totalno dobra igra vseh glavnih igralcev, daniel day lewis mi je bil v bistvu 'zoprn', no ni mi bil med najbolj simpaticnimi, je pa tu in se kje dokazal, da je res dobr igralc! razen ko je star , je nikakav pa ne pase mu (mlad) glas. drugac pa dbest! Pfeiferca itak, no ona mi tud ni bla vsec prevec, v nevarnih razmerjih sem jo prvic nekak uocila resno (pr scarfaceu je nism opazla al kaj pa se kje)... no pa je bla vsa taka bledikava pa taka... pol sem pa vec filmov vidla, sem jo zacela pa zlo spostovat kot igralko. ) (**aja mislim da je to ta flim, eni naslovi so v nekih vibrah si tok podobni, da vcas kej zamesam ) .... ... hecn... zdajle razmisljam (*pogosto namrec ugotavljam, kok nad reziser, ki najverjetneje sploh ni uposteval astro polozajev, pa kako je intuitivno postekal, keri igralci bodo med sabo mel dobro kemijo in pol res tud film dela.....)..no in sta oba (daniel d.l. in michelle p.) bika, winona rider pa skorpijon.... sej je hecn, k ma *glih obratno* vlogo, po 2. strani pa pravzaprav prav zlo nekako 'iz ozadja' obvlada... tud tko psiholosko dobr...... npr. v Klavirju (ki je prav tako *zhenski film* ) je tud blo dobr izbrano!!! Holy Hunter (fantasticna, nad njo sem navdusena: 1000 fac, vse igra kar ces!!!) riba, harvey keitel (tud nad njim sem navdusena) bik! jasno da mata vec sans za dobro kemijo! me pa zanima kaj je sam neil... tok nad dobra faca.. ampak tko mal zoprna....morda bi lohk bil kaka devica, kaj zemeljskega, skor ziher ne voda.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Midnight expressK mu pol iz čuze s tem polnočnom vlakom, ki gre nekako skoz zapor, pobegnt al tko nekak....Ja, ful dober, pa res, tud 1x sn ga sam vidu pa pol nkol več? Dober Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2007 Avtor Prijavi Deli 23. december 2007 Frida je kar kul jp, v bistvu zlo kul, tud tko narjen zlo dobr (no se en *zenski film* )..pac en lajf enga, torej zalosten pa tko tud....pa strast, volja, ampak zalostn, no...dobra tu, salma hayek! Chicago pa.. jaz nisem preveč navdušena nad Katarino Zito Džons Jaz tud ne. Je pa lustna.Mjuziklov pa praviloma ne maram, itak.ce hocm muzko, vklopim audio zadeve. Moram rečt, da so mi všeč Clooneyjevi filmi. Vsaj te, zadnja leta. Fajn.a ves da je mene tud totalno pozitivno presenetil, vendar kot reziser?!nisem mogla verjet! sm gledala en film k ga je reziral in sm rekla, no da vidmo ( )..In je zlo dobre rpijeme mel, clo tko umetnisko mal pa tko, pa ne na silo. pih! heh, se en bik. K mu pol iz čuze s tem polnočnom vlakom, ki gre nekako skoz zapor, pobegnt al tko nekak....Ja, ful dober, pa res, tud 1x sn ga sam vidu pa pol nkol več? Dober se mi je kr zdel, da bi ga ti utegnil poznat, k si filmofil, nekak. a ti tud tko?ja, a ne? ful hud, res (ja to je to ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Blade Runner, zelo rad bi dobil original DVD (po možnosti director's cut) Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2007 Avtor Prijavi Deli 23. december 2007 von Trier Dogville ful dober... Dancer in the dark tud, sam mal fajn depresivna in počasna...a dej!!!! glih hocm koncno tole komentirat (van trierja), pa vidm da je tud dancer... reziral (a je to to z bjork? - k je namrec ravno na enem radiu in me prav zzivcira njen vokal.. jo nekak vseen spostujem kot umetnico, sam mi je... hm.... sem zvocen tip tud in ne maram tko nespevnih zadev.. kot ne maram free jazza).V glavnem, ocitno mi pol van trier ni vsec.... tud dogville mi ni (a je to ta z nicole kdiman?)prevec *gledaliski* in prevec staticen....ni mi.umetniski se da bit na sto milijard drugih nacinov in men ta ni med najljubsimi za gledat. Blade Runner, zelo rad bi dobil original DVD (po možnosti director's cut) uh na tega smo vcas tud nad shizili, je bil cist spesl za tedaj! tam sem rutgerja hauerja opazla prvic... Roman Polanskimen so vsi filmi skor shit (sory polanski), ampak Stanovalec je pa tok dobr, da odtehta ves ostali shit! ne res, mi je SE ZDAJ!!! (kljub temu da sem ga gotovo gledala vsaj 10x!) v top 10 mojih! men je to en tko poseben film! (zgodba, liki, kamera, dinamika v statiki, muzka huda!!!! itd. )cist shizim! (morda sem celo, ce sem jaz odprla temo tole, ze cist v zacetku ga omenla oz,. skor zihr ) tok sem tezila folku s tem filmom, da so bli zal (vecina, moram prinzat ) razocarani... k so bogve kaj prcakval, k sem tok total do stropa skakala. men so pa druge stvari not dobre..ceprav je tak tesnoben, recimo jaz umiram od smeha zraven (k mam vcas mal cuden al kaksen smisel za humor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.