X~EDGE~X 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 QUOTE(X~EDGE~X @ 5. Jan 2008, 10:22) ....eh sem zajebu, naslov je "Inland Empire"....še spim nc ne poznam - nekaj novega? 2006 letnik....super blesav 3 urni film...pač david lynch. meni je všeč njego stil, zelo mi je všeč me je pa malo zmatral...priznam http://en.wikipedia.org/wiki/Inland_Empire_(film) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 A je kdo že gledal film ZODIAC??Je čist frišn...o seriskem morilcu iz San Franciska.. Dober more bit. Ga bom šla gledat...Ne vem zakaj,ampak vedno me fascinirajo zgodbe teh serijskih morilcev. he.he..Dans sem ga pa res pogledala. Uff..kje je maj 2007...takrat se je zbudila v meni želja po njemu.. (skor 8 mesecev.. preden ,da jz kaj zrealiziram lahk tud potraja...)Ej..do k***a film.. :xx!: Ko bi bil vsaj en mal podoben filmu The seven ali The Bone Collector.Ne..ta je čist unikatno zanič.Bedn,depresiven,nezanimiv,tečen,predolg,zgrešen..ni da ni...Zaspala zravn(na trenutke)..prav prisilit sem se mogla,da sem ga do konca pogledala...Konec pa itak najbolj bedn... Ocena:1 Zato pa,evropski filmi so ZAKON! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2008 V soboto je pa ob 0:00 The Last Seduction... noro dbesticen film... sem ga enkrat gledal po TV-ju... Linda Fiorentino genialno igra... jaz sem se kar zalubu... aja to nej bi blo dons?sm po mickpvem postu razbrala...k jaz sem pa mislila, da si gledal, povrsno prebrala. sam sem mal iskala in - kje pa je na sporedu dons??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2008 a dej! na slo1! pa cist sm se ze ufurala _ to je to, ja, k sem mislila, bill pullman je zraven, ful dobr film, taki so mi vsec!a dej! in nom mogla gledat! :xx!:k jaz ne dobim oz. ne znam nastimat! mam drug tv in dam sam play. in un daljinc je vse cist zabrisano, nc ne stekam, kje je kaj in zakaj, sm pa sam dobila dostavljeno, noben nc razlozil pa nastimal. pol dam pa sam play. sej tko mam najrajs. on/off. sam tle mi pa ni vsec, k rada shaltam in me frustrira in iritira, da.... mah. da nom mogla dobrga filma gledat.k to je res super filing, da si pogledas gud film. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Babilon Ocena:5(za domačo videoteko) Film je vrhunski.Naklučja,ki to niso...so izražena zelo srhljivo(bolj ne bi mogla biti)in ironično hkrati. Sporočilo filma:da noben človek ni otok sam zase in da so naša življenja povezana bolj, kot bi si upali pomisliti. Spet en film ,ki se me je dotaknil zelo močno. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Babilon Ocena:5(za domačo videoteko) Film je vrhunski.Naklučja,ki to niso...so izražena zelo srhljivo(bolj ne bi mogla biti)in ironično hkrati. Sporočilo filma:da noben človek ni otok sam zase in da so naša življenja povezana bolj, kot bi si upali pomisliti. Spet en film ,ki se me je dotaknil zelo močno. Men se pa ni zdel nč posebnga, razn mogoče z tega vidika ki ga kaže sporočilo filma, da ni vsak arap k nekej nardi terorist, ampak da je tut sam človek, ki kdaj pa kdaj počne bedarije....in mi kot pametnjakoviči,tako kot ponavadi, to takoj popredalčkamo brez da bi sploh dobr pogledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Pogledov Batman begins in morm rečt da mi je bil kr kul.Ta temačna tematika pr Batmanu me je zmer prvlačla, sploh pod okriljem Tima Burtona,ki je majstor te scene in ki je posnel 1 in 2 del, ki sta zelo originalna.Ostalo je crap.Tale begining pa kljub temu, da ga ni posnel Burton odlično vzpostavlja uvod v 1. in 2. del. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Pogledov Batman begins in morm rečt da mi je bil kr kul.Ta temačna tematika pr Batmanu me je zmer prvlačla, sploh pod okriljem Tima Burtona,ki je majstor te scene in ki je posnel 1 in 2 del, ki sta zelo originalna.Ostalo je crap.Tale begining pa kljub temu, da ga ni posnel Burton odlično vzpostavlja uvod v 1. in 2. del.Imaš prav. Danes na sporedu Alien³. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 alien na kubik. aja ratal mi je zadnjic gledat last seduction.sem zrihtala programe (sama ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Danes na sporedu AlienÂł. Alien pa tut.Prvi del dobr, drugi del odličn(ga loh gledam skos pa se ga nam naveličov) ,trojka je še kr tm tm-čeprov jo tut težko gledam, 4 pa sam marketinška poteza ki nima veze z filmom-uglavnem kr nekej in bol da sploh nč neb snemal naprej ista fora k pr terminatorju-prvi del dobr,drug zakon, tret pa spet marketing-kr nekej .Se vid k je drug režiser pa dela kr nekej, čim prvi deli več delnih filmov so ponavad mostrovina in zamisel enega,izvirnega režiserja pol pa noče snemat dalje in najamejo druzga k sploh pojma nima zakaj gre pr predhodnikih al se zanalašč delajo neumne.Uglavenem amaterizem v profesionalnosti na celi črti bi jest reku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Men se pa ni zdel nč posebnga, razn mogoče z tega vidika ki ga kaže sporočilo filma, da ni vsak arap k nekej nardi terorist, ampak da je tut sam človek, ki kdaj pa kdaj počne bedarije....in mi kot pametnjakoviči,tako kot ponavadi, to takoj popredalčkamo brez da bi sploh dobr pogledal. Eh..Men je pa full spešl. Sem ga takoj uvrstiila med najljubše filme.Boljša sta mi edino še :Mar adentro in Gegen die Wand. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Eh..Men je pa full spešl. Sem ga takoj uvrstiila med najljubše filme.Boljša sta mi edino še :Mar adentro in Gegen die Wand. ti nimaš nekega splošnega okusa za film... zato tut kdaj preberem kaj ti je dobr gledat ker cviljenja gum in losendželeških policajev imamo že poln k*rac kaj je pa ta zaeden... gegen die wand Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ti nimaš nekega splošnega okusa za film... zato tut kdaj preberem kaj ti je dobr gledat ker cviljenja gum in losendželeških policajev imamo že poln k*rac kaj je pa ta zaeden... gegen die wand Ej..full je dober.. Čeprav..men je nemški jezik resnično antipatičen..sam tale film. Čist me je poskral v dogajanje..sem pozabila,da govorijo nemško..Ljubavni je.. Čist drugačen od teh ameriških variant.Krut ,full krut po drugi strani...z nepričakovanim koncem... klik Vreden ogleda! Tale film je tud samosvoj:Little Children .Tega si tudi oglej... A Transamerico si že gledal?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 a je kdo gledal poltergeista? ok, ok... film je bil posnet leta 1982... kje za vragca boš pa dobila ta film? na netu zihr ne... Tukaj... Ali pa Tukaj! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ne me jeb**! lihkar me je na mojem terenu zjebal alef!!! oo, kako sm lahko spregledu!! http://www.mininova.org/search/?search=poltergeist evo, na mininovi so celo dvdripi tega filma in presentljivo dost seed-u je grem vlečt Tu so še podnapisi... Poltergeist Žal slovenskih ni... Moram se mal bahat... DVD rip si pa naredi sam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Tu so še podnapisi... Poltergeist Žal slovenskih ni... Moram se mal bahat... DVD rip si pa naredi sam... No toj pa še en film zarad kjerga nism upov spat k sm bil mulc al pa gledat v tv k ni kanala pa sam šumi x:Dx .Uf tele duhovne scene mene zmer stisnejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Drgač mam pa za pogledat Belo masajko tut ful dobr film, sploh pa ker je nemški, kar pomeni da so bol dodelani manj umetni.Sm mel že doma dvd pa je moj pleyer mal preveč fenci da bi ga predvajov, tko da ni blo nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Včeraj mi je nekdo spet rekel, da sem res sick, da tole gledam.Prav, pa sem. Bojte se me.Ok, dost heca.A Supernatural ima kdo? In kvaj to kej tazga x:Dx Zumirane zadeve našga vsakdanjika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 x:Dx Nč tazga...kva naj bi blo sploh sporočilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Aja.Oki doki.To so serije dddddddd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Te dni sami dobri filmi na SLO 1 in SLO 2 Piedrasšpanski film -dramaDanes-23:35-SLO 1 Prikazuje vrsto zanimivih značajev, ljudi in osebnosti ter zgodb, ki do med seboj bolj ali manj povezani. Večina od njih spada med nižje plasti prebivalstva; to so prostitutke, invalidi, geji, delavci, taksisti, prekupčevalci, mafijaši, narkomani… Glavne osebe pravzaprav ni; pravi heroj je čudovito mesto Madrid, španska prestolnica, v kateri se vse skupaj dogaja. To je ogromna, živahna in raznolika metropola, ki s svojimi ulicami, trgi, parki, palačami, muzeji in galerijami očara vsakega obiskovalca. Za turističnim bliščem pa se skriva manj privlačna vsakdanjost, ki ni tako svetla in jo – kot povsod drugod – najdemo tudi tu, čeprav je včasih spretno zakrita. Vrsta odličnih igralcev – starih in mladih – pravzaprav ne igra, ampak živi svoje vloge ter ustvarja prepričljivo celoto. Ocena:***** Vreden ogleda! La Petite Jerusalemfrancoski film-dramaJutri-23:15-SLO 2 V pariškem predmestju Sarcelles je četrt Le petit Jerusalem v kateri živijo predvsem Židi in židovski priseljenci.Njihovo naselje je neugledno, predvsem so neugledni in skromni stanovanjski bloki v katerih živijo.V enem izmed blokov živi s svojo ovdovelo materjo osemnajstletna Laura, ki študira na pariški visoki šoli, v prostem času pa dela kot čistilka na šoli, na kateri njena mama poučuje hebrejščino. Laurina mama je pravoverna Židinja, rojena in odrasla je v Tunisu, po moževi smrti pa je postala glava družine. Velik vpliv ima tudi na življenje druge hčerke, Mathilde, ki stanuje v bližnjem stanovanju s svojim možem in štirimi otroki. Laura je za razliko od sestre veliko bolj svobodomiselna, medtem ko Mathilde dosledno spoštuje verske zapovedi, Laura pa hodi sodobno napravljena in z nezaslišano, razpuščenimi lasmi. Medtem ko se Mathilde povsem posveča možu in otrokom, Laura strastno študira filozofijo in pozno v noč prebira Kanta (upam,da si bo nimbus ta film ogledal). Prepričana je, da je romantična ljubezen škodljiva, da človek zaradi nje izgubi osebno svobodo, toda ko spozna alžirskega muslimana Djamela, ki dela v isti skupini kot ona, se prične Laurin odnos do ljubezni silovito spreminjati. Ocena:*****Vreden ogleda! Slaba vzgojašpanski filmSobota-SLO 1-00:35 Drama. Madrid, 1980. Uspešen filmski režiser Enrique Goded, ki ne skriva svoje homoseksualne usmerjenosti, išče temo za svoj novi film. V njegovo pisarno vstopi bradati Ignacio, ki je v šestdesetih letih z Enriquom obiskoval katoliški internat. Moža se nista videla petnajst let, Ignacio – z umetniškim imenom Ángel – je medtem postal igralec v tretjerazredni potujoči skupini. S seboj je prinesel scenarij o njunem odraščanju v katoliškem internatu, prvih homoerotičnih stikih in težavah s pedofilskim učiteljem Manolom. Enrique je nad scenarijem navdušen, odloči se, da ga bo posnel. Težave nastanejo, ko Ignacio izrazi željo, da bi odigral vlogo transvestita Zahare... Film je prejel številne nagrade in nominacije (nominacija za najboljši tujejezični film britanske akademije za film in tv / Nominacija francoske filmske akademije (Cesar)za najboljši evropski film / Nominacija za najboljši evropski film / Ocena:**** Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ta zadnji je od Almodovarja sam.. ob kakih nenormalnih urah to dajejo :xx!: ob 8h in 10h je treba pa glupe nanizanke gledat al pa akcije kr ene Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 aja ratal mi je zadnjic gledat last seduction.sem zrihtala programe (sama ) sele zdele vidu!...blagor teb... jaz sem zamudil oz. sem bil nesposoben gledat(huda gripa 39+ vrocine, vrtoglavica...)...sem ga pa posnel da ga ta vikend pogledam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Gledala Piedras včeraj (zgoraj priporočeno)... pa je blo res luštkano, lajf pač, nič posebnega, ampak tako, da ne moreš nehat gledat...sem pa pol spala sam 5 ur Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 sele zdele vidu!...blagor teb... jaz sem zamudil oz. sem bil nesposoben gledat(huda gripa 39+ vrocine, vrtoglavica...)...sem ga pa posnel da ga ta vikend pogledam... ja, glej, teb bo vsec po mojem, Linda F je tu res prava bitch! pa muzkica je fajn, se dons mi uleti v majnd kdaj pa kdaj...Nc v tem smislu posebnega, akcija pa ne vem kaj, sam je pa dobra zgodba. Onega pa nisem gledala.Ne shizim na almodovarja (ce je sploh njegovo kej)se mi zdi cist pretiran to s temi spanskimi forami (strast pa to). (aliana ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.