Samson23 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ..men se tut almodovar zdi dolgocasen(ce sem iskren)... sicer OK prvi njegov film, ki ga gledas je kul, sam vsi naslednji so sam dejavu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Ma men mora bit Almodovar že iz principa všeč, no ma ne, mi je fajn gledat njegove filme, majo tist španski filing, čeprav res, ko enga vidiš, ti je dost jasno kako bodo ostali zgledal.. un zadnjič (Piedras) ni bil od almodovarja.. nič tranvestitov, dzankijev, cudnih likov not sam kjut, na izi zgodba... luštna.. ne tist, da te šokira in pretrese in neke hude filinge ven iz tebe izvleče, ampak tko.. za sedet pa gledat pa čist uživat zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 George Clooney je za Oscarja nominiran Pa tud film Michael Clayton. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Včer gledala Gegen die wand.. (mava itivi na testiranju en mesec pa celo mal več filmov pogledava zdaj)..v glavnem, kul film sam jaz bi tok spet enkrat po dolgem času mela kako pocukrano romantiko s srečnim koncem, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Hud film, res. American Beauty (Lepota po amerisko).Vsakic ko ga gledam, zadane. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Hud film, res. American Beauty (Lepota po amerisko).Vsakic ko ga gledam, zadane. Včeraj sem ga gledala prvič..... fantastičen! Kevin Spacey - itaq Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Hud film, res. American Beauty (Lepota po amerisko).Vsakic ko ga gledam, zadane. Men je tut všeč, ker keže eno tako realnost-ni skos vse polikan pa prfekt k una snobovska nadaljevanka 7 nebesa-za bruhat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Včer gledala Gegen die wand.. (mava itivi na testiranju en mesec pa celo mal več filmov pogledava zdaj)..v glavnem, kul film sam jaz bi tok spet enkrat po dolgem času mela kako pocukrano romantiko s srečnim koncem, no... Hud film, res. American Beauty (Lepota po amerisko).Vsakic ko ga gledam, zadane. Waw..American Beauty... Čeprav je ameriški, je prava mojstrovina.. Men je tut všeč, ker keže eno tako realnost-ni skos vse polikan pa prfekt k una snobovska nadaljevanka 7 nebesa-za bruhat Kje si pa 7 nebesa najdu?? Itak,da je za bruhat.....Popolnost je tako zelo dolgočasna.. Kolja Simpatičen film...Sonček maliii. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Joj ko sem šla gledat Lepoto po ameriško v kino in ko je atek od unga tipčka prišel h Kevinu, sem rekla mojemu spremljevalcu "tale je peder" in me je en v kinu grdo pogledal češ zakaj vnaprej goborim. Jz pač nisem vedla, se mi je pa dobr zdelo, da sem poštudirala, hah. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Bertoluccijev The sheltering sky - vreden ogleda. me je navdušil za branje knjige, po kateri je posnet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 wuahhh!! dons je shining!!mega!blaznost, jack n. kot vedno najboljsi, res poseben film.jess! kok let (20? ) ga ze nisem gledala! slucajno zdajle vidla (HTV 2, 22:45) (*jaz tud zadjnic prvic gledala american beatuy, tud men bil nad mega vsec! pa tud kar shizim na spaceya) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 wuahhh!! dons je shining!!mega!blaznost, jack n. kot vedno najboljsi, res poseben film.jess! kok let (20? ) ga ze nisem gledala! slucajno zdajle vidla (HTV 2, 22:45) (*jaz tud zadjnic prvic gledala american beatuy, tud men bil nad mega vsec! pa tud kar shizim na spaceya) Jap, danes bo res pravi filmski večer, najprej klasika letal vepon že ene 5 del ... sej ne zarad akcije, da neo kteri te narobe mislo... zaradi dialogov , kajne, potem pa še šajnin...Lep pozdrav vsem in obilo užitka tistim, ki bodo za TV jem in onim, ki bodo v kterem drugem prostoru tudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 wuahhh!! dons je shining!!mega!blaznost, jack n. kot vedno najboljsi, res poseben film.jess! kok let (20? ) ga ze nisem gledala! slucajno zdajle vidla (HTV 2, 22:45)a daj no!!! ko smo že pri Cubricku, sem v soboto spet gledala Peklensko pomarančo. mislim, da je ne bom nikoli več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Pri pomaranči mi je všeč muzika. Mačona,a si prebrala knjigo? Meni je pa dober on. Eyes wide shut mi je bil tud všeč. Jazsem mal čudna, včasih so mi kakšni filmi hudo všeč, čeprav mi naredijo kar eno senco v duši. Spominjam se Loma valov, ko sem padla takoj po filmu dobesedno v depresijo. Mije bil pa ful všeč. A za take filme moram bit prave volje. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 najprej sem recimo 3 X gledala film, potem prebrala knjigo - špica , potem pa spet gledala ene 2-3 X film ... samo mi ni več ... že prežvečeno. ja, muzika je pa res posrečena.Eyes wide shut je tudi zakon. Tom Cruise&Nicole Kidman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Eyes wide shut je tudi zakon. Tom Cruise&Nicole Kidman. Mi ne rata tega filma videt.... po njenem priznanju, kako unega pa bi, zaspim. Pa mam celo škatlo zobotrebcev v očeh.... damn! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Mi ne rata tega filma videt.... po njenem priznanju, kako unega pa bi, zaspim. Pa mam celo škatlo zobotrebcev v očeh.... damn! Hehehehe.Jaz sem bila kar ogorčena pr tem filmu... Ma ne vem, take čudne filinge sem mela... Ampak sem ga pogledala Zdaj se sploh ne morem več pripravit gledat filme s Tomom Cruisom.... čist se mi je zameril.. Posnela sem si Housea in zdaj ga bulim...Neki je na starejših tipih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 hihi, ane da res? Hehe taj tut model.Toj še ena izmed redkih serij k jih sploh gledam na Tv.Res je model x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Eyes wide shut mi je bil tud všeč.Meni tudi. Fenomenalen in praktičen zaključek ima. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 ful priporočam film peaceful warrior, totalno zanimiva tema o sedanjem trenutku in pomembnosti njegovega vpliva. res te malo pretrese, razsvetli in je dober povod za nadaljnje delo. tut igralec je prou srcek mmmmmm. vredno ogleda!! Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Mi ne rata tega filma videt.... po njenem priznanju, kako unega pa bi, zaspim. Pa mam celo škatlo zobotrebcev v očeh.... damn! Jest mam pa to dons al pa jutr na programu.Dobr ste me spomnl, pa sm ga lovdnu na Emulu.Čudn da ga nism že prej gledov.Tele temačne tematike mi ponavad ne uidejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2008 Včeraj sem ga gledala prvič..... fantastičen! Kevin Spacey - itaq Jp, jaz tud zadnjic prvic gledala lepoto po amerisko in tud mi je bil blazno vsec. spacey je pa itak zakon (si vedla da je lev? ) Zdaj se sploh ne morem več pripravit gledat filme s Tomom Cruisom.... čist se mi je zameril..men je tud dol padel..... nekak brez razloga... oz. nc ni sel naprej, sam nazaj... al kaj. pa taki shemi sta mi z ono katie mevzasto. Men je vsec Kubrick (tud peklenska pomaranca, zakon, men so vsec taki filmi), ni mi pa bil vsec eyes wide suht.Ni me pritegnil, dolgcas se mi je zdel.tok sta bla toga in lesena, se mi je zdel, da moti, ker sta par, namest da bi blo dbest.nisem ga pol niti gledala, preshaltala na nekaj druzga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Včeraj sem gledala film 11:14 nisem sploh imela pojma o čem se gre, izkazalo pa se je, da je to eden tistih filmov, kjer se prepleta več zgodb in na koncu vse pade skupaj v celoto. Drugače nič posebnega, ampak vseeno prav zabaven film s par dobrimi momenti. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Jp, jaz tud zadnjic prvic gledala lepoto po amerisko in tud mi je bil blazno vsec. spacey je pa itak zakon (si vedla da je lev? ) A res? Škoda, k levov ne maram Mi je všeč ravno zato, ker deluje zelo zemeljsko vodni.... tih, preudaren, a močen.... V filmu Življenje Davida Gala je bil za požret :-) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Kevin Spacey Zaradi njega, kurjo kožo dobivam že od 7even naprej Noro dobr Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.