Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

..men se tut almodovar zdi dolgocasen(ce sem iskren)... sicer OK prvi njegov film, ki ga gledas je kul, sam vsi naslednji so sam dejavu... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Ma men mora bit Almodovar že iz principa všeč, no x:px x:o)x ma ne, mi je fajn gledat njegove filme, majo tist španski filing, čeprav res, ko enga vidiš, ti je dost jasno kako bodo ostali zgledal..

un zadnjič (Piedras) ni bil od almodovarja.. nič tranvestitov, dzankijev, cudnih likov not x:o)x sam kjut, na izi zgodba... luštna.. ne tist, da te šokira in pretrese in neke hude filinge ven iz tebe izvleče, ampak tko.. za sedet pa gledat pa čist uživat zraven

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

Včer gledala Gegen die wand.. (mava itivi na testiranju en mesec pa celo mal več filmov pogledava zdaj)..

v glavnem, kul film :palec: sam jaz bi tok spet enkrat po dolgem času mela kako pocukrano romantiko s srečnim koncem, no...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hud film, res. :vio: :vio: :vio: American Beauty (Lepota po amerisko).

Vsakic ko ga gledam, zadane. :palec: :palec:

Včeraj sem ga gledala prvič..... fantastičen! Kevin Spacey - itaq xsrcx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Men je tut všeč, ker keže eno tako realnost-ni skos vse polikan pa prfekt k una snobovska nadaljevanka 7 nebesa-za bruhat :sick:

Včer gledala Gegen die wand.. (mava itivi na testiranju en mesec pa celo mal več filmov pogledava zdaj)..

v glavnem, kul film :palec: sam jaz bi tok spet enkrat po dolgem času mela kako pocukrano romantiko s srečnim koncem, no...

:palec: xyesx

Waw..

American Beauty... :2src:

Čeprav je ameriški, je prava mojstrovina.. :palec:

Men je tut všeč, ker keže eno tako realnost-ni skos vse polikan pa prfekt k una snobovska nadaljevanka 7 nebesa-za bruhat :sick:

Kje si pa 7 nebesa najdu?? :lol:

Itak,da je za bruhat.....

Popolnost je tako zelo dolgočasna.. :sick:

Kolja :inlove:

Simpatičen film...

Sonček maliii. :inlove:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Joj ko sem šla gledat Lepoto po ameriško v kino in ko je atek od unga tipčka prišel h Kevinu, sem rekla mojemu spremljevalcu "tale je peder" in me je en v kinu grdo pogledal češ zakaj vnaprej goborim. Jz pač nisem vedla, se mi je pa dobr zdelo, da sem poštudirala, hah.
If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

wuahhh!! xokx

dons je shining!!

mega!

blaznost, jack n. kot vedno najboljsi, res poseben film.

jess! kok let (20? x:o)x :madpro: x;)x) ga ze nisem gledala! x8Dx

slucajno zdajle vidla (HTV 2, 22:45)

(*jaz tud zadjnic prvic gledala american beatuy, tud men bil nad mega vsec! xokx pa tud kar shizim na spaceya)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wuahhh!! xokx

dons je shining!!

mega!

(*jaz tud zadjnic prvic gledala american beatuy, tud men bil nad mega vsec! xokx pa tud kar shizim na spaceya)

Jap, danes bo res pravi filmski večer, najprej klasika letal vepon že ene 5 del ... sej ne zarad akcije, da neo kteri te narobe mislo... zaradi dialogov , kajne, potem pa še šajnin...

Lep pozdrav vsem in obilo užitka tistim, ki bodo za TV jem in onim, ki bodo v kterem drugem prostoru tudi...

:2src:

Guest Mačona
wuahhh!! xokx

dons je shining!!

mega!

a daj no!!!

ko smo že pri Cubricku, sem v soboto spet gledala Peklensko pomarančo. mislim, da je ne bom nikoli več. x:Dx

Pri pomaranči mi je všeč muzika. Mačona,a si prebrala knjigo?

Meni je pa dober on.

Eyes wide shut mi je bil tud všeč.

Jazsem mal čudna, včasih so mi kakšni filmi hudo všeč, čeprav mi naredijo kar eno senco v duši. Spominjam se Loma valov, ko sem padla takoj po filmu dobesedno v depresijo. Mije bil pa ful všeč. A za take filme moram bit prave volje.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Guest Mačona

najprej sem recimo 3 X gledala film, potem prebrala knjigo - špica xokx , potem pa spet gledala ene 2-3 X film ... samo mi ni več ... že prežvečeno. ja, muzika je pa res posrečena.

Eyes wide shut je tudi zakon. Tom Cruise&Nicole Kidman. :2src:

Eyes wide shut je tudi zakon. Tom Cruise&Nicole Kidman. :2src:

Mi ne rata tega filma videt.... po njenem priznanju, kako unega pa bi, zaspim. Pa mam celo škatlo zobotrebcev v očeh.... damn! xrolleyesx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mi ne rata tega filma videt.... po njenem priznanju, kako unega pa bi, zaspim. Pa mam celo škatlo zobotrebcev v očeh.... damn! xrolleyesx

Hehehehe.

Jaz sem bila kar ogorčena pr tem filmu... Ma ne vem, take čudne filinge sem mela... Ampak sem ga pogledala :)

Zdaj se sploh ne morem več pripravit gledat filme s Tomom Cruisom.... čist se mi je zameril..

Posnela sem si Housea in zdaj ga bulim...

Neki je na starejših tipih :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ful priporočam film peaceful warrior, totalno zanimiva tema o sedanjem trenutku in pomembnosti njegovega vpliva. res te malo pretrese, razsvetli in je dober povod za nadaljnje delo. tut igralec je prou srcek mmmmmm. xsrcbumx

vredno ogleda!! :mezik:

Be what you want to be

Jest mam pa to dons al pa jutr na programu.Dobr ste me spomnl, pa sm ga lovdnu na Emulu.Čudn da ga nism že prej gledov.Tele temačne tematike mi ponavad ne uidejo.

Včeraj sem ga gledala prvič..... fantastičen! Kevin Spacey - itaq xsrcx

Jp, jaz tud zadnjic prvic gledala lepoto po amerisko in tud mi je bil blazno vsec. :palec:

spacey je pa itak zakon (si vedla da je lev? x;)x)

Zdaj se sploh ne morem več pripravit gledat filme s Tomom Cruisom.... čist se mi je zameril..

men je tud dol padel..... nekak brez razloga... oz. nc ni sel naprej, sam nazaj... al kaj. x:o)x

pa taki shemi sta mi z ono katie mevzasto. :o|o: x:o)x

Men je vsec Kubrick (tud peklenska pomaranca, zakon, men so vsec taki filmi), ni mi pa bil vsec eyes wide suht.

Ni me pritegnil, dolgcas se mi je zdel.

tok sta bla toga in lesena, se mi je zdel, da moti, ker sta par, namest da bi blo dbest.

nisem ga pol niti gledala, preshaltala na nekaj druzga.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj sem gledala film 11:14 :inocent: nisem sploh imela pojma o čem se gre, izkazalo pa se je, da je to eden tistih filmov, kjer se prepleta več zgodb in na koncu vse pade skupaj v celoto. Drugače nič posebnega, ampak vseeno prav zabaven film :palec: s par dobrimi momenti.
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jp, jaz tud zadnjic prvic gledala lepoto po amerisko in tud mi je bil blazno vsec. :palec:

spacey je pa itak zakon (si vedla da je lev? x;)x)

A res? :O: Škoda, k levov ne maram x:px Mi je všeč ravno zato, ker deluje zelo zemeljsko vodni.... tih, preudaren, a močen....

V filmu Življenje Davida Gala je bil za požret :-)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...