Michelle 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 hihi, ane da res? Ja. House, House, House, House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House... *** Gledala sem JUNO (mislim, da je nominiran za oskarja..al vsaj nekdo tam).Všečno, zelo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 House, House, House, House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House,House, House, House... skrajn cajt, de o zlomku nardijo nadaljevanko zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2008 dons je en hecn film: 8 glav v torbi. ob 22:10 na slo2.nisem vedla da je prav tko naslov, sem ga pa enkrat ze gledala in se mi je zdel blazno smesen pa fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Spacey je tud super igralec, se strinjam!!V Seven pa v American Beauty sploh Čak pa še nekje mi je bil fajn, pa se ne spomnem naslova filma ... en znanstvenofantastični je bil. ***Hehe Mich. K- pack majbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Zanč Donnie Darko gledala... kok je pa hud zajc kaj je avtor hotel povedat, sem šla pa pol na net pogledat drugač pa fajn film, všeč Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Zanč Donnie Darko gledala... kok je pa hud zajc kaj je avtor hotel povedat, sem šla pa pol na net pogledat drugač pa fajn film, všeč enkrat sem šaltala po tv-ju že full pozno, tik pred spanjem, in naletim na ta film. Sem bla zalimana do 2h ponoč na kavč zaradi njega . . . in kaj je hotu povedat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 OK, ne brat tega, če nočete konca od zgodbe vedet.. ma na kratk.. fora nekak v tem, da obstaja extended version, ki je ful bolj razložena, ker ma not odlomke iz knjige (Time travel neki) ki jo skoz omenjajo v filmu..v glavnem, v tej knjigi je pa razložen, da se včasih pojavi vzporedno vesolje, ki je nestabilno in lahk hitr propade in potegne s sabo še original vesolje.. to se zgodi na začetku filma, ko pade un kos letala v Donnijevo sobo. od tam naprej je on izbran, da bo rešil svet in kot izbrani ima posebne moči (v zvezi z vodo in ognjem) ter z njim komunicirajo tisti, ki so v drugem vesolju umrli.. (se prav zajc, ta stara gospa..).. v glavnem, Donija ves ta folk in dogodki vodijo k temu, da reši svet.. da se na koncu vrne nazaj in ostane tam, kjer bi moral bit, če ne bi ga Frank zvleku ven sredi noči ( sam nisem čist pogruntala a je njemu to dejansko vse jasno in je uspel se vrnit nazaj v času al v bistvu so cel film sanje in je sam konc realen..) bi blo pa zanimivo knjigo prebrat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 knjiga bi znala bit dobra. Film mi je bil full zanimiv, tako da me knjiga kar mika. Zanimivo, u glavnem, zelo A sem prevečkat napisalal zanimiv . Sam je res Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 jaz sem ga kapirala tako, da je on v bistvu cas ustavil, iz neke ljubezni do vsega...in da je to film posvecen ravno temu....tej ideji, da lahko iz ljubezni naredis tako nemogoce stvari...neke vrste superman, samo bolj surrealisticno...vsekakor ljubim ta film in ga moram nujno kmalu spet videt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 tok sta bla toga in lesena, se mi je zdel, da moti, ker sta par, namest da bi blo dbest.nisem ga pol niti gledala, preshaltala na nekaj druzga. Jest sm mel tut tak občutek.Kokr da hočta cevmu svetu pokazat da sta gut par nekej na silo :xx!: .Film mij tko tko-edin tist bi omenu k gre Tom v hišo pa pol tisti rituali, orgije.No tist je res fenomenalno narjen.Te dark ritualne scene me zmer čist vsrkajo not.Sploh k un govori med ritualom.Res hudo.Všeč mi je pa Kubrickov stil, ko so dialogi med igralci zlo globoki ,počasni in so nekak vsporednica resničnosti.To mi je pa pr filmu ful všeč in čeprov nisem nobenga druzga njegovga filma gledov, mislm da je z tem načinom naredu en trade mark.Ful dobr :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Pogledala Hable con ella...Španska drama.Ni mi bil všeč,čeprav ga je režiral moj Pedro. Nič ne zamujate,če si ga ne ogledate... Ocena:*** Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Con Air mi je fajn film... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Dlih kar gledam serijo TAken od Spilberga.Kr zanimiv.Zgodba se gre okol o NLP od Roswela do sedaj ,ugrabitve,vlada itd. http://www.imdb.com/title/tt0289830/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ravnokar gledala premiero...Wilsonova vojna, menda v prevodu...Charlie Wilson's war.O afganistanski hladni vojni. ampak kar zabavno, ker je po resnicnih dogodkih in z dolocenim smislom za humor... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 ravnokar gledala premiero...Wilsonova vojna, menda v prevodu...Charlie Wilson's war.O afganistanski hladni vojni. ampak kar zabavno, ker je po resnicnih dogodkih in z dolocenim smislom za humor... :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 :palec: a teroristi lohk take filme gledate? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 The Prestige (Skrivnostna sled). o dveh čarovnikih, iluzionistih, ki po eni nesrečni predstavi postaneta sovražnika in tekmeca. konec presenetljiv, dober. (sicer že mal prej pogruntaš, ampak zato še bolj fajn, ker do konca pravzaprav ne verjameš čist, da imaš prav).. Luštna glavna igralca + Scarlett Johansson. V eni stranski vlogi pa celo David Bowie Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 a teroristi lohk take filme gledate? zlomk....tralala Tole nam komentirov, k nima smisla Zele mam pa na planu pogledat The Bourne Triloge(matt damon)-vsi trije deli.Čudn da nism vsaj prvega gledov že prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Tole nam komentirov, k nima smisla itaQ de ma smiselker sm hotu zvedet v kero vrsto jugovicheu spadashteroristichno (musliji)osrednje srbsko (cigani)rusoljubsko (srbi vse na okol)shahousko (hrvati in ostala balkanska svojat) ZA SAMOSTOJNO KOSOVO IN CHRNO GORO V EU zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 itaQ de ma smiselker sm hotu zvedet v kero vrsto jugovicheu spadashteroristichno (musliji)osrednje srbsko (cigani)rusoljubsko (srbi vse na okol)shahousko (hrvati in ostala balkanska svojat) ZA SAMOSTOJNO KOSOVO IN CHRNO GORO V EU zlomk....tralala Ej, ne da se men z tabo ukvarjat a ne . A je kdo gledov muvi k igra Tom Cruse je nov pa nekej se gre okol vojne v Iraku zele.Ene odlomke sm gledov en cajt nazaj, pa pojma nimam kvaj že blo.l Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 zanč pogledala Teci Lola v polovičnem času... skoz ffwd uporabljala.. saj ne rečem, kul fora, sam nič novega pa pretiraval so s tekom.. dolgčas Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Bedno :xx!: Bedno dvakrat, dobil še eno CAM verzijo dol... Komaj gledljivo. Gledal par dni nazaj (mislim da je bilo na POP Tv) Bogovi in generali... Izjava enega generala(menda je resnična, ne samo filmska) Če zmaga Sever, to ne bo vojaška zmaga.To bo zmaga bankirjev in kapitalistov.In propad vsega kar nam je sveto. General "Stonewall" Jackson Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Pozdravljeni,koncno smo docakali uradno premiero novega slovenskega koprodukcijskega filma L...kot ljubezen, ki bo v sredo 13. februarja 2008 ob 19.30h v Koloseju v Ljubljani. http://www.LLL.si Vabljeni! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Verjemi, tole je komaj gledljivo, če je super kvaliteta :xx!: Še en dokaz da veliko zvezdic na IMDB ne pomen tudi da je res dobro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Verjemi, tole je komaj gledljivo, če je super kvaliteta :xx!:Kaj pa je tako... pošastno negledljivo? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.