Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Guest VilaSonca

aha, zadnjič gledala Mullholand drive. so Lynch ... malce me na začetku sicer zmoti, ko ima povsod iste štose, tudi skladatelj je isti (vsaj pri Twin peaksu in Blue velvet, ostalih niti še gledala nisem oz. sem "Road to hell", ampak tam je not Mansonova muzika) ... se mi zdi, da iz njegovih filmov itak muzika naredi tisto ta pravo reč!

pa Butterfly effect sem gledala. :palec:

tak filmski vikend sem imela, ampak všeč sta mi bila v glavnem samo ta dva. aja, pa pol še en "kuharski" film, igra Catherine Zeta Jones šefico kuhinje v fancy restavraciji, pa pride en tipček ji naredit štalo in na koncu sta skupaj. x:Dx naslova se pa ne spomnim.

Deli na socialnih omrežjih

Včer pogledov Battleship Galactica x:px na tv 3, pru del.Čist not padu, se že lovda cela prva sezona z neta x:Dx

:eek: x?x

Katera sezona?

Tista "prva" iz leta 1978 ali tista iz 2004?

Tisto kar si ti včeraj gledal je TV film v dveh delih, novo "prvo" sezono so posneli leto kasneje.

Battlestar Galactica

Jaz pa včeraj gledal I am Legend... x8Dx :palec: x?x

Pa sem se spomnil na film Omega Man iz leta 1971.

Ista zgodba, Charlton Heston v glavni vlogi.

Samo da takrat ta tema še ni bila toliko aktualna kot danes.

Ja, lahko se zgodi... :O:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x?x

Katera sezona?

Tista "prva" iz leta 1978 ali tista iz 2004?

Tisto kar si ti včeraj gledal je TV film v dveh delih, novo "prvo" sezono so posneli leto kasneje.

Battlestar Galactica

Jaz pa včeraj gledal I am Legend... x8Dx :palec: x?x

Pa sem se spomnil na film Omega Man iz leta 1971.

Ista zgodba, Charlton Heston v glavni vlogi.

Samo da takrat ta tema še ni bila toliko aktualna kot danes.

Ja, lahko se zgodi... :O:

Ja alfonzo nova scena xDDx .Se pa spomnem stare še k sm bil mulc in sm gledov je blo na tv koper v italjanščini, stari deli.Sm se kuj spomnu na ster k je v teh tanovih upadu en od teg robotov in mu je švigala una lučka levo desno x:Dx

Tale I am a legend me ni prepričov tolk, pač muvi za pogledat ,ni pa ne vem kva.Bi pa pohvalu igro Willa smitha :palec: Res se je potrudu.

Jaz se bom pa (čez par ur) slinila na KeanuTu x:o)x ... tri Matrice, pa še Constantine za piko na i.

:yumy: :2src: :yumy:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Midva sva en mesec vsak večer po 3 dele Galactice, pol je pa zmanjkal :sori: sej so že naprej deli, sam dobavitelj nehal dobavljat.. pa itak boljš, da jih je več v šusu za pogledat.

Kul nadaljevanka drugač pa vsaka čast telim TV3 jevcem, ker vrtijo fajn nanizanke :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja alfonzo nova scena xDDx .Se pa spomnem stare še k sm bil mulc in sm gledov je blo na tv koper v italjanščini, stari deli.Sm se kuj spomnu na ster k je v teh tanovih upadu en od teg robotov in mu je švigala una lučka levo desno x:Dx

Tale I am a legend me ni prepričov tolk, pač muvi za pogledat ,ni pa ne vem kva.Bi pa pohvalu igro Willa smitha :palec: Res se je potrudu.

Snemi si original - Omega Man - pa primerjaj.

Samo podnapise boš bolj težko dobil... :inocent: x8Dx

Galaktiko - ono prvo - sem pa jaz gledal še na ČB televizorju... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Snemi si original - Omega Man - pa primerjaj.

Samo podnapise boš bolj težko dobil... :inocent: x8Dx

:

Uf teli stari filmi so mi tko zateženi za gledat sploh ZF.Mo vidl.Tnx za info vseen.

Galaktiko - ono prvo - sem pa jaz gledal še na ČB televizorju... :palec:

Ja sej jest tut hehe...sosed je mel barvanga.Na tv koper je bla sem zdi takrat.

Včer pogledov Battleship Galactica x:px na tv 3, pru del.Čist not padu, se že lovda cela prva sezona z neta x:Dx

Tu imaš pa se mal informiraj... x:Dx

Battlestar Galactica

Da boš vedel kaj vlečt dol z neta... x;)x x8Dx x:px x^x

Ti alef, tle sm gledov tole stran k si mi jo dal, a so teli novi deli ista zgodba k stari,sam valda modificirani, al nadaljevnje.Kej veš.

x:o)x

Vem toliko kot ti... xnckrivx

Nisem še podrobno pregledal.

Vem samo to da tisto kar predvajajo na TV 3 ob sobotah in nedeljah ni dvodelni film kot sem napisal ampak mini serija, posneta l. 2003 - remake tiste prve serije iz 1978.

Ponovno so pa začeli snemat leta 2004, z istimi igralci.

Leta 2007 je bil posnet film Battlestar Galactica-Razor, ki pripoveduje o dobi pred Galactico(glej link IMDB).

Dobiš na Partis ali Blink, s podnapisi.

Toliko vem, drugače pa v Google vpiši Battlestar Galactica, boš dobil še več linkov.

Tisto je uradna stran serije.

Uživaj... :palec:

x:o)x

Vem toliko kot ti... xnckrivx

Nisem še podrobno pregledal.

Vem samo to da tisto kar predvajajo na TV 3 ob sobotah in nedeljah ni dvodelni film kot sem napisal ampak mini serija, posneta l. 2003 - remake tiste prve serije iz 1978.

Ponovno so pa začeli snemat leta 2004, z istimi igralci.

Leta 2007 je bil posnet film Battlestar Galactica-Razor, ki pripoveduje o dobi pred Galactico(glej link IMDB).

Dobiš na Partis ali Blink, s podnapisi.

Toliko vem, drugače pa v Google vpiši Battlestar Galactica, boš dobil še več linkov.

Tisto je uradna stran serije.

Uživaj... :palec:

Aha.Torej so teli deli zej k gledam prva sezona, torej remake stare.Mini plot sm si pogledov ja v dveh delih, tle na tv 3 so dal pa celo na štir .Zej sm dlih pr 5 delu prve sezon, so pa isti igralci ja k pr mini plotuja.Ma nč mi ni blo jasn ker sm začel takoj gledat 1del prve sezone, morš pa valda prej pogledat mini plot da štekaš kvaj blo.Pol sm pa istočasno še lovdnu Razorja na Partisu, pa mij blo še mn jasn, k so bli kr eni x igralci.NO zej vem.Tnx

L...kot ljubezen : tako-tako. super fotografija, kamera, scenografija in kostumografija. zgodba in dramatika se malo zgubi vmes, zgubi ritem, glasba je obupna. osebno nisem fan sebastiana cavazze, ceprav tukaj tezko recem, da je kaj unicil, ker je igral le 5 min, ampak tudi Lucija Serbedzija me v tej vlogi ni prepricala. Marko Mandic odlicen.

kljub elitni zasedbi sem videla ze boljse prvence. ( ce gledam celo ekipo)

je za pogledat, ni pa presezek.

Povratne steklenice : dobra drama, ampak ni komedija, kot jo opisujejo...vsaj ne na klasicen nacin.

ampak fin ceski humor, real life...tip, ki je igral Koljo me preprica, spet me je. dober film.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Me je Jarane sprovociral z Galactico, pa sem se spomnil še ene SF serije.

Babylon 5

Če koga zanima kaj več... x8Dx

Babylon 5 - Official Site

Zgodba Postaje Babylon 5

Danes ob 14:00 na TV 3 - mini serija Shogun... :palec:

Iz leta 1980, če se je še kdo spomni... x8Dx x:Dx

name='alef' date='24. Feb 2008, 10:04' post='946436']

Danes ob 14:00 na TV 3 - mini serija Shogun... :palec:

Iz leta 1980, če se je še kdo spomni... x8Dx x:Dx

Mam doma na 5h dvdjih.Res dobra predstavitev samurajev :palec: :palec: :palec:

Gledal včeraj Ocean's 13... :o|o:

V primerjavi s Ocean's 11 precej... x:Dx ...nejasno kaj so sploh hoteli naredit... :o|o:

Premalo akcije, premalo napetosti... :o|o:

Dvanajstko še čakam.

Upam da ne bo še Ocean's 14...itd... xrolleyesx x8Dx

12 je bila meni brezvezna :)

x:Dx

Glede na izkušnje s takšnimi "verižnimi" filmi bi ti kar verjel.

Z višanjem zaporedne številke kvaliteta pada.

11 videl, kar v redu, če bi bila prva in zadnja... :o|o: x:Dx

Jaz pa Pianista pogledala zadnjič. žalosten, ampak dober. všeč. da so v ospredje postavili zgodbo posameznika, pa kako so ga na začetku predstavili kot čist normalnega, izi going tipčka, ki mal flirta okol, da pol še bolj jasno začutiš v kako sranje je padel.. je pa po moje dost pozitivno sporočilo konc koncev... pa to, da so good guys in bad guys na obeh straneh.. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

12 je bila meni brezvezna :)

Sam res.Čeb sam 11 ko posnel bi blo čist uredu.Le kva ma za bit v 13 novga :o|o:

Čeprav morm rečt, Terminator 2 mi je tlele izjema. :)

Al pa Alien 2, pa indiana jones 3 rečmo, boter 2,3, pa rambo 2,3 , pa batman 2 itd..toj vse bolj/al isto k prvi deli

x:Dx

Glede na izkušnje s takšnimi "verižnimi" filmi bi ti kar verjel.

Z višanjem zaporedne številke kvaliteta pada.

11 videl, kar v redu, če bi bila prva in zadnja... :o|o: x:Dx

Mislm daj to zlo relativn pojm.Ponavad zaserje drug režiser z svojmu slogom ker ni isti k v prmu delu.

Sam res.Čeb sam 11 ko posnel bi blo čist uredu.Le kva ma za bit v 13 novga :o|o:

Al pa Alien 2, pa indiana jones 3 rečmo, boter 2,3, pa rambo 2,3 , pa batman 2 itd..toj vse bolj/al isto k prvi deli

Mislm daj to zlo relativn pojm.Ponavad zaserje drug režiser z svojmu slogom ker ni isti k v prmu delu.

:vragec:

Poglej če še nisi, pa mi povej... :o|o:

Mogoče boš ti pogruntal kaj hočejo naredit, saj si indigo... :inocent: x:)x

Meni ni bilo čist jasno... xnckrivx

Kar se režiserjev tiče, moram priznat da se jih zelo malo zapomnim.

Tako da za tiste verižne filme kar sem jih videl ne vem ali so jih režirali isti ali so bili različni režiserji.

Žal se jih pa res zelo malo spomnim ki bi imeli dobra nadaljevanja.

Matrica, Vojna zvezd, Hanibal Lector(filmi so imeli različne naslove, prvi je bil Ko jagenjčki obmolknejo), vsi filmi(ne serija!) Zvezdne steze...

Rambo... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif

Imam pa namen enkrat te dni spet gledat Kingdom of Heaven... :palec:

Hudičev advokat.... ga gledam ta trenutek

Al Pacino ima najboljši filmski monolog o Bogu.... :palec:

Pa ne ravno o Bogu, ampak o človeški naravi.... Bog nima v bistvu nič pri tem.... Ves univerzum slabega in dobrega je SAMO v nas

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...