Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Rambo :xx!:

No, za Aliena 2 se pa strinjam.

Rambo je zakon hehe....tko k švarci pa une njegove scene x:Dx Kurc če ob tem gor rasteš pol ostane un filing hehe

:vragec:

Poglej če še nisi, pa mi povej... :o|o:

Hehe ok čem zdržov.Že 12 komej :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

... si še enkrat ogledala od Kusturice Podzemlje; Dan za vješanje; Bela mačka, črn mačkon.

Vedno znova odkrijem še kakšno malenkost! x;)x In vedno znova se jim čudim! :D

in pa še Gegen di Wand.

S češkimi podnapisi!! x:Dx x:Dx ker sem film dobila tako v komletu, z neta pa trenutno ne morem nič vlečt! xrolleyesx

Sem si torej res "ogledala" film, pa ga verjetno dokaj po svoje doživela. Zanimiv. Kar dober. Ne pa iz moje sfere zanimanja.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Kar se režiserjev tiče, moram priznat da se jih zelo malo zapomnim.

Tako da za tiste verižne filme kar sem jih videl ne vem ali so jih režirali isti ali so bili različni režiserji.

Žal se jih pa res zelo malo spomnim ki bi imeli dobra nadaljevanja.

Matrica, Vojna zvezd, Hanibal Lector(filmi so imeli različne naslove, prvi je bil Ko jagenjčki obmolknejo), vsi filmi(ne serija!) Zvezdne steze...

Rambo... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif

Imam pa namen enkrat te dni spet gledat Kingdom of Heaven... :palec:

Ja jest se jih pa kr zapomnem.Rečmo klasičen primer je Batman, ki ga je posnel Tim Burton(ma zmer take mal temačne filme) , prvi in drugi del.Prov fajn za pogledat.Pol se mu pa ni dal več, in so drugi stvaral naprej.Živa pizdarija pa un gayevski robin zravn, ma bejž.

Še en tak primer je tut rečmo Mission impossible z tomom crusom.Prvi del mij ful gledljiv( režiser Brian de palma), pol pa drug k ga je režirov John Woo ( k slovi zmer po enih dolgih kadrih, kjer letijo metki, vse eksplodira....uglavnem se mi prov ne da gledat...grem vmes raj kakšno posodo pomit pa tko hehe da se kadri akcije odvijejo hehe po pol zgodba do konca)uglavenm živa pizdarija prot prvi-kr nekej.Bum pa bum pa vse leti....too much.Posnel je tut z Cageom in Tavolto Face off-tut dobra zgodba sam uni dolgi kadri aaaaaa...k pr matrici(drugi režiser) 2 pa 3 (se je režiser odloču da bo ful dnarja vložu v specialne efekte pa je valda pretiravov))k sm hotu it vn iz kina ker mi je ratal dolgcajt med fajtnom pa voda šprica---prov najdl

Kva vojna zvezd.Vsi so zakon.Dej mir x:Dx Pa zvezdne steze k se ve itak da je 8 del najbolši First contact x:px

Kingdom of heaven mam pa doma na dvdju sm si naredu kopijo ker sm mal softič na tele zgodovinske epične sage.Dobr muvi mi je bil, čeprov maš valda nekej holivudskih vložkov x:Dx

Kva vojna zvezd.Vsi so zakon.Dej mir x:Dx Pa zvezdne steze k se ve itak da je 8 del najbolši First contact x:px

x8Dx x;)x

Narobe si razumel, vsi našteti so zame :palec: :palec: :palec:

SF sploh... :palec:

Pa Terminator, vsi trije, Predator 1 in 2, Alien 1-4... x8Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif je veljalo samo za Ramba, temu bi lahko dodal še vse Rocky-je... :xx!:

Pa... xrolleyesx :xx!: ...Policijska akademija, Sam doma, Speed 2... :o|o:

Bolje da neham, bo preveč... x:Dx

Trenutno pa čakam na Seaquest DSV, vse sezone, žal bo brez ponapisov... x:px

Serija ki malo posnema Star Trek, če se jo spomniš... x8Dx

V glavni vlogi pokojni Roy Scheider... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x8Dx x;)x

Narobe si razumel, vsi našteti so zame :palec: :palec: :palec:

SF sploh... :palec:

Pa Terminator, vsi trije, Predator 1 in 2, Alien 1-4... x8Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif je veljalo samo za Ramba, temu bi lahko dodal še vse Rocky-je... :xx!:

Pa... xrolleyesx :xx!: ...Policijska akademija, Sam doma, Speed 2... :o|o:

Bolje da neham, bo preveč... x:Dx

Trenutno pa čakam na Seaquest DSV, vse sezone, žal bo brez ponapisov... x:px

Serija ki malo posnema Star Trek, če se jo spomniš... x8Dx

V glavni vlogi pokojni Roy Scheider... :palec:

Ma kva pa vem, men so bli vsi rokiji kul, razn tale zadn je podn, pr ostalih pa nimaš kej prčakvat enga čudeža razn un Adriiiaaaaaan na konc hehe.Rambo so mi pa kr vsi fajn, tut tale zadn del je en tak poslovilc od Staloneja od filmskega sveta...na konc k kao pride končno domov in tko nekak simbolično napove da je zaključu z filmi so mi kr mal solze stopile...nema više staloneja-pač konec nekega obdobja tko k z švarcijem....škoda

Ja Seaquesta se spomnem ja.Ja totaln clone star treka, sam daj voda.Ja nekej sem gledov kar je blo po tv, sam me ni nikol tolk potegnil da bi lovdov dol z neta pa pogledov vse sezone.Sam prvo sm sem zdi k je bla po tv.Zele trenutno gledam Battlestar Galactica, sm sred druge sezone....matr je dobra x:px

trenutno gledam Battlestar Galactica, sm sred druge sezone....matr je dobra x:px

x:Dx :palec:

Jaz moram na Galactico še mal počakat... xrolleyesx

Mi je prva prišla dol tretja sezona, pa nočem začet gledat dokler ne bodo vse, tudi tista mini serija.

Seaquest DSV sem pa na TV gledal dve sezoni.

Posnete so bile tri, samo tretje pri nas niso predvajali.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

zej sem v seriji star track, ravnokar gledam star track IV in prov moram tole podat;

captain; -spock what do you make of that

spock; -most unusual

- an unkonw form of energy of great power and intelligence evidently unaware that its transmissinons are disruptive, I find it illogical that its intentions should be hostile

dr. mcoy; really, you think this is its way of saying '' hi there ! '' to the people the Earth ?

spock; there are other forms of intelligence on Earth doctor. Only human arrogance would assume the message must be meant for man

x:Dx

Brez podpisa

xsmx xegox

xsmx xegox

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

zej jih bom kar filu, kok jih bo x:o)x

going back in time, the end of 20th century

captain; -I want all of you to be very carefull this is terra incognita (unknown land)

- many of their customs will take us by surprise

- it is a foregone conclusion that none of these people have ever seen an extraterrestrial

tle si spock, da neki okol ušes, da zakrije špičaste uhle

:smeh: x:o)x

finale...

captain; this is an extremly primitive and paranoid culture, take a phaser and a communicator itd...

:palec:

yes we are

Brez podpisa

o shit tega bo preveč, ok še tale

back in late 20th century

spock; admiral, may i ask you a question

capatain; - don't call me admiral

- you use to call me Jim, don't you remember Jim ?!

- what's your question

spock; -your use of language has altered since our arrival

- it is currently lanced whit more colourful metaphors, like, double dumb ass on you

captain; - the profanity ?

- that's simply the way they talk here, nobody pays any attention unless you swaer every other word

še enkrat true :palec:

Brez podpisa

a je kdo gledal Ni prostora za starce? a je za kaj? od bratov Coen sem gledal samo genialne in katastrofalno zanic filme, pa me zanima v kero skupino sodi ta...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Haha, Kuvrtat čist not padu v Star trek x:o)x

ampak res, tegale se bo treba še enkrat lotit tko, sistematsko, od začetka do konca.. ko je blo na TV (bla po moje še OŠ al pa srednja), me ob petkih zvečer ni blo nikamor za spravit... pol so bli pa itak Dosjeji, pa me še par let ni blo nikamor za spravit... zakaj vedno ta hude nadaljevanke dajejo ob petkih zvečer :o|o:

pa zanč ugotovila, da sem čist geek... nekam pisala naj tv serije in filme in je tole prišlo ven: The X Files :), Buffy the Vampire Slayer, Star Trek, Battlestar Galactica, Firefly, House, ... Dogma, The Lord of the Rings Trilogy, Sin City, Kill Bill, Being John Malkovich... x:px x:o)x

Uuu, drugač se mi pa snema Californication, serija... a kdo pozna slučajno? zanč brskala neki po netu, naletela na fan club od D. Duchovnyja in pol bla čist zgrožena kako mi je uspel tole zgrešit :o|o:

''David Duchovny heads up the cast in this comedy about a novelist with sex and drug addictions who is struggling to raise his daughter half the time, while having problems with his ex-girlfriend. ''

Saj vem, saj vem... spluvite me zdej x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

'' we are looking for the nuclear vessels in Alameda ''

ahahahaha :wOOt:

Taj legendarna ja.Ta Chehov(iz ekipe star trek) z ruskmu naglasom sprašuje u San francisku sred hladne vojne kapsa kje je nuclear vessels in Alameda '' ... pa kao una neodvžna faca: "dej kaps povej no, k me res zanima haha"

x:Dx x:Dx x:Dx Umru od smeha haha

pa zanč ugotovila, da sem čist geek... nekam pisala naj tv serije in filme in je tole prišlo ven: The X Files :), Buffy the Vampire Slayer, Star Trek, Battlestar Galactica, Firefly, House, ... Dogma, The Lord of the Rings Trilogy, Sin City, Kill Bill, Being John Malkovich... x:px x:o)x

Saj vem, saj vem... spluvite me zdej x:Ix

da ne začnem: Dexter, House, Lost, Heroes, Grey's Anatomy, Battlestar galactica, Firefly ... jaooooooooooo

raje ne ... geek sem.

x:Dx x:px :palec: :palec: :palec:

Vse od naštetega razen Lost.

Gledal drugo sezono, posodila Pika, ni me potegnilo... :o|o:

Firefly bo enkrat te dni, nisem še prej nikoli gledal... x8Dx

A dexterja tud? :) Jst kr lobiram za tele psihopatske zadeve tlele hehehe

:eek: x?x

A, sory, tega pa spregledal... x:Dx x8Dx

Ne poznam, razen po opisu na IMDB.

Tudi ne vem če je bil na naših TV kdaj na sporedu, jaz sem do pred 2 mes. lahko gledal samo SLO 1 in 2... xrolleyesx :xx!: x:Dx

Ah kje pa, pri nas so za luno, mogoče bo tko ... čez kakšno leto, dve, tri ... :vragec:

x:px

xrolleyesx :devil: xyesx

Se bomo znašli drugače, pa da vidimo... x8Dx x:Dx

x:Dx

Popravljeno, ni več fotke... x8Dx

x:Dx x:px :palec: :palec: :palec:

Vse od naštetega razen Lost.

Gledal drugo sezono, posodila Pika, ni me potegnilo... :o|o:

Firefly bo enkrat te dni, nisem še prej nikoli gledal... x8Dx

:palec: men prvi del sploh ni potegnil.. zaspala zraven.. pol se čez pol mesca prisilila pogledat še drug del.. in pol čist not padla in poskušala čimbolj počas gledat,da ne bi prehitro zmanjkal.. pa je :sori: pol na koncu maš pa še film, Serenity, poskusi dobit na dvdju z dodatki, ma režiser ful ganljiv nagovor za vse fane, ki so dejansko omogočil, da je še film nastal, čeprav so nanizanko skenslal iz programa po eni sezoni :sori:

Mysti... sej ta Dexter... to ni un Dexter iz Cartoon Networka, risanka, a ne? :inocent:

loesje

Spet nazaj -

xsmx xsmx xsmx xsmx

Ne, Aliana, ni ... klikni na uno fotko :)

x:o)x aja...

če je kej črnega humorja vmes, bi znal bit zanimiv... sam klanje mi ne potegne :inocent:

loesje

Spet nazaj -

črni humor all over

Ok, zdaj sem na isohuntu nasla prvi del, ga shranila in ga bom dala loadat.

To ti men delas :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: x:px

A ni že dost, da gledam... skoraj vse, kar ti...razen Losta..+One tree hill xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Včer končno dobila Celestinsko prerokbo..

saj nisem ne vem kaj pričakovala, ker že slišala kritike, sam hotela videt vseeno.. ma kaj pa vem.. low budget film, sej so se trudili, ampak je manjkalo.. nekaj.. sicer pa že v knjigi zgodba ni ne vem kako hudo dodelana, tako da me je v bistvu res zanimalo kaj bo iz filma nastalo.. ma dobro, se da pogledat.. sam.. me je motilo, ker ni not nič.. teorije..

glede na to, da moj dragi ne bere knjig, sem računala, da bo tole pogledal in bova pol lahk mal debatirala... x:o)x pa je ful preveč na približno povedano vse skup, kar se tiče pointa Celestinske..

tko no, iz dost dobre 'duhovne' knjige, iz katere se da marsikaj potegnit, je nastal ne tič ne miš... neka kao kriminalka, triler, ki hoče mal duhovnosti met v sebi, pa nima ne enega ne drugega dovolj, da bi bilo čemu podobno...

loesje

Spet nazaj -

Pogledala španski erotični triler:Entre las piernas(med tvojimi nogami)

Zgodba o sexualnih odvisnikih.. x;)x

Ocena:****-vreden ogleda...

Super dialogi...sexa ni ravno v izobilju... igra glavnega igralca Javierja Bardema je 1A. :palec:

Do konca tedna dobim film No Country for Old Men ...Da vidimo to čudo... x:o)x

Najbrž mora biti fajn film....vsaj po vsebini sodeč....in po številu oskarjev...pa še Javier igra glavno vlogo- psihopata.. xcivx

V četrtek ob 21h na TV3 The Shining-vreden ogleda... :palec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...