Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Guest VilaSonca

Shining sem pa gledala v soboto. xDDx

pa glih sem si mislilila, da bi Full metal jacket once again. Space odissay pa sploh še nisem. :o|o: pa še en kup Kubrickovih filmov. :o|o:

entre las piernas ... bi še sama znala prevest, toliko znam špansko .. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

čakam na Housa.. x:o)x

pa dobila od brata SMS: za crknit. :inocent: mi ni blo nič jasno, pol je pa razložil, da se je Californication posnel.. če je njemu všeč, bo men zihr tud, tlele nikol ne zgrešiva, tko da komi čakam jutri, da dobim tole.. :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Shining sem pa gledala v soboto. xDDx

pa glih sem si mislilila, da bi Full metal jacket once again. Space odissay pa sploh še nisem. :o|o: pa še en kup Kubrickovih filmov. :o|o:

entre las piernas ... bi še sama znala prevest, toliko znam špansko .. x:Dx

Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul x:Dx pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj.....ja no nekej bo na njegovih filmih-se vid da je mojster nenavadnega,mističnega xDDx.Un film pr tomu crusu na nikolci od njega(Eyes Wide Shut) k tom upade v bajto pa gleda zadeve x:px ...kok je un dobr posnet...to pa zna Kubrick :palec: :palec: :palec:

Guest VilaSonca
Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul x:Dx pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj.....ja no nekej bo na njegovih filmih-se vid da je mojster nenavadnega,mističnega xDDx.Un film pr tomu crusu na nikolci od njega(Eyes Wide Shut) k tom upade v bajto pa gleda zadeve x:px ...kok je un dobr posnet...to pa zna Kubrick :palec: :palec: :palec:

ma Riba. x:Dx

mojster mojstrov. x:)x

ma ni raztegnjen in moreč. takšen pač je. kvaliteten. :palec:

Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul x:Dx pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj.

Jaz sem prej predno sem videl film, prebral roman A. Clarke-Odiseja 2001.

In mi film sploh ni potegnil, verjetno ravno zato.

Gledal tudi 2010, znan tudi kot Space Odissey 2 ali 2010: The Year We Make Contact, scenarij režija Peter Hyams. :palec: :palec:

Tudi posneto po istoimenskem Clarkovem romanu.

Clarke je sodeloval s Cubrickom pri scenariju, s Hyamsom pa ne.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

zej sem v seriji star track, ravnokar gledam star track IV in prov moram tole podat;

Evo še en citat iz Star Trek Generations. Na koncu filma ostaneta na mostu pokojne Enterprise D Picard in Riker, gledata to razdejanje in filozofirata o življenju in smrti.

Picard zaključi: "After all, we are all mortals."

Riker začuden: "What?! Speak for yourself; I'm gonna live for ever."

Possible—but highly unlikely.

Aja, pozabla pol komentirat... Californication.. za crknit x:o)x s fantom sva v dveh večerih pogledala vseh 12 delov... norci x:Dx x:Dx

pa mislim, da je to vse, da ni druge sezone :sori:

pa tip je tkooooo lep :2src:

loesje

Spet nazaj -

jOJ, sem gledala film TRADE. Krut film o preprodaji žensk, otrok za prostitucijo. Ti se že v srce.

Ravnokar sem si ogledala No country for old men.

Vse pohvale :palec:

Meni pa ta film ni potegnil. sem ga šla gledat v kino. Preveč depresiven film-za moj okus.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jst sem pa not padla v Prison Brejk xDDx xcivx Prvo sezono sem začela gledat na pop-u, pa se mi jo proti koncu ni več dalo , mi je bila dolgočasna, zdaj pa sem v dveh dneh sesula drugo sezono in sem addicted do konca - ta teden dobim tretjo, kukr jo je. Komaj čakam :2src: x:px
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Včeraj gledal Kundun... :palec: :palec: :palec:

O življenju XIV Dalai Lame od njegovega rostva, do ustoličenja in njegovega bega v Indijo.

Komentar na IMDB

Dazzling to the eye and ear" A Masterpiece

Moj bi bil enak... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Non ti muovere :palec: :2src:

Drama.

Dober film..vendar..koliko možnosti je v RL,da se začne fatalna ljubezenska zgodba s posilstvom? :inocent:

Ocena:4

Vreden ogleda

Zaljubljena sem v evropske filme. xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

FIRE IN THE SKY - Ognjeno nebo

Film posnet po resničnih dogodkih,ko naj bi Travisa Waltona ugrabila nezemeljska civilizacija...

Ravno zdaj sem ga gledal in obužujem takšne filme!Imam ga na dvd-ju. :palec: xrolleyesx

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

Jst sem pa not padla v Prison Brejk xDDx xcivx Prvo sezono sem začela gledat na pop-u, pa se mi jo proti koncu ni več dalo , mi je bila dolgočasna, zdaj pa sem v dveh dneh sesula drugo sezono in sem addicted do konca - ta teden dobim tretjo, kukr jo je. Komaj čakam :2src: x:px

Jest sm bil pa čist not do pol tretje sezone.Zej se mi pa ne da več gledat, ker so preveč raztegnl vse skup daj že kr smešn....al pa mogoče k res naaaaaaaaaaav nč za počet....mo vidl

Lars and the Real Girl

http://www.imdb.com/title/tt0805564/

(Ryan Gosling v glavni vlogi)

Film je fantastičen! Je smešen, ampak ima globji pomen.

Me prav zanima, če bo pri nas v kinu...

Skratka trailer: KLIK, oz za tiste brez quicktimeaKLIK

:palec:

:lol: omg xrolleyesx No, ja priznam - bom gledala ampak samo zarad Ryana :palec: Čeprav tole ni po mojem okusu, vsaj kar se v tarilerju vidi.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Včeraj dobila in pogledala Zapiski o škandalu.

Judy Dench in Cate Blanchet v glavnih vlogah.. kar prilepi te na stol, zelo dober film :palec:

(mal reklame.. x:Ix tale Itivi, ki se tlele gor zdaj oglašuje, se vam splača sprobat, če se vam ne da iz neta filmov snemat... midva ga že tri mesece uporabljava.. ker mava nek čuden dvd player, ki ne špila kopij in bla prisiljena pol v originale.. pa tole našla in je fajn :palec: )

loesje

Spet nazaj -

Včeraj dobila in pogledala Zapiski o škandalu.

Judy Dench in Cate Blanchet v glavnih vlogah.. kar prilepi te na stol, zelo dober film :palec:

(mal reklame.. x:Ix tale Itivi, ki se tlele gor zdaj oglašuje, se vam splača sprobat, če se vam ne da iz neta filmov snemat... midva ga že tri mesece uporabljava.. ker mava nek čuden dvd player, ki ne špila kopij in bla prisiljena pol v originale.. pa tole našla in je fajn :palec: )

:o|o: x:Dx

Za tiste "ki se jim da" z neta filme snemat... x:)x :inocent:

Bi prosil ko že kdo priporoča kakšen dober film, da po možnosti navede original naslov... x:Xx xsrcx

Torrent trackerji ne znajo slovensko... :o|o: x:Dx

Da ne govorim o tem koliko ima veze slovenski prevod naslova z originalom... :xx!: :vragec: x:o)x

• 2 weeks later...

Zeitgeist-Duh časa

Manipulacija in ustrahovanje sta orodje moči posameznikov, ki vodijo svet...

Odličen dokumentarec, ki da misliti.

Pri nas se bo začelo z združitvijo zdravstvene kartice in osebne izkaznice-vse v enem, končalo s čipi (moje mnenje pač).

BUUM!

Hvala... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...