Guest VilaSonca 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Shining sem pa gledala v soboto. pa glih sem si mislilila, da bi Full metal jacket once again. Space odissay pa sploh še nisem. pa še en kup Kubrickovih filmov. entre las piernas ... bi še sama znala prevest, toliko znam špansko .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 čakam na Housa.. pa dobila od brata SMS: za crknit. mi ni blo nič jasno, pol je pa razložil, da se je Californication posnel.. če je njemu všeč, bo men zihr tud, tlele nikol ne zgrešiva, tko da komi čakam jutri, da dobim tole.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Shining sem pa gledala v soboto. pa glih sem si mislilila, da bi Full metal jacket once again. Space odissay pa sploh še nisem. pa še en kup Kubrickovih filmov. entre las piernas ... bi še sama znala prevest, toliko znam špansko .. Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj.....ja no nekej bo na njegovih filmih-se vid da je mojster nenavadnega,mističnega .Un film pr tomu crusu na nikolci od njega(Eyes Wide Shut) k tom upade v bajto pa gleda zadeve ...kok je un dobr posnet...to pa zna Kubrick :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj.....ja no nekej bo na njegovih filmih-se vid da je mojster nenavadnega,mističnega .Un film pr tomu crusu na nikolci od njega(Eyes Wide Shut) k tom upade v bajto pa gleda zadeve ...kok je un dobr posnet...to pa zna Kubrick :palec: ma Riba. mojster mojstrov. ma ni raztegnjen in moreč. takšen pač je. kvaliteten. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Teli kubrickovi filmi mi sploh ne sedejo.Mi je sicer všeč njegov slog,čist nekej posebnga-igralci majo tak realn dialog, maš filing k da bi res blo.Sam je preveč raztegnen pa moreče vse skupej-sploh Shining, mi ga še ni uspel gledat do konca.Full metal mij kul pa odiseja tut kej dlih vesolje sam uf se tut vleče k smrklj. Jaz sem prej predno sem videl film, prebral roman A. Clarke-Odiseja 2001.In mi film sploh ni potegnil, verjetno ravno zato.Gledal tudi 2010, znan tudi kot Space Odissey 2 ali 2010: The Year We Make Contact, scenarij režija Peter Hyams. Tudi posneto po istoimenskem Clarkovem romanu.Clarke je sodeloval s Cubrickom pri scenariju, s Hyamsom pa ne. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Mi da kdo prosim link do torrenta Saw IV? Nikjer ne najdem, če pa že, se pa ne da pogledat The painted veil mi je bil začuda všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 zej sem v seriji star track, ravnokar gledam star track IV in prov moram tole podat;Evo še en citat iz Star Trek Generations. Na koncu filma ostaneta na mostu pokojne Enterprise D Picard in Riker, gledata to razdejanje in filozofirata o življenju in smrti. Picard zaključi: "After all, we are all mortals." Riker začuden: "What?! Speak for yourself; I'm gonna live for ever." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Aja, pozabla pol komentirat... Californication.. za crknit s fantom sva v dveh večerih pogledala vseh 12 delov... norci pa mislim, da je to vse, da ni druge sezone pa tip je tkooooo lep Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 jOJ, sem gledala film TRADE. Krut film o preprodaji žensk, otrok za prostitucijo. Ti se že v srce. Ravnokar sem si ogledala No country for old men. Vse pohvale Meni pa ta film ni potegnil. sem ga šla gledat v kino. Preveč depresiven film-za moj okus. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 20 nominiranihhttp://www.avaaz.org/en/stop_the_clash_award/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Boste gledali Kristusov pasjon danes ob 20:50? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Boste gledali Kristusov pasjon danes ob 20:50? No way. P.S. I love you je pa :2src: :2src: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Jst sem pa not padla v Prison Brejk Prvo sezono sem začela gledat na pop-u, pa se mi jo proti koncu ni več dalo , mi je bila dolgočasna, zdaj pa sem v dveh dneh sesula drugo sezono in sem addicted do konca - ta teden dobim tretjo, kukr jo je. Komaj čakam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Včeraj gledal Kundun... O življenju XIV Dalai Lame od njegovega rostva, do ustoličenja in njegovega bega v Indijo.Komentar na IMDB Dazzling to the eye and ear" A Masterpiece Moj bi bil enak... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Non ti muovere Drama. Dober film..vendar..koliko možnosti je v RL,da se začne fatalna ljubezenska zgodba s posilstvom? Ocena:4Vreden ogleda Zaljubljena sem v evropske filme. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 FIRE IN THE SKY - Ognjeno neboFilm posnet po resničnih dogodkih,ko naj bi Travisa Waltona ugrabila nezemeljska civilizacija...Ravno zdaj sem ga gledal in obužujem takšne filme!Imam ga na dvd-ju. Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Jst sem pa not padla v Prison Brejk Prvo sezono sem začela gledat na pop-u, pa se mi jo proti koncu ni več dalo , mi je bila dolgočasna, zdaj pa sem v dveh dneh sesula drugo sezono in sem addicted do konca - ta teden dobim tretjo, kukr jo je. Komaj čakam Jest sm bil pa čist not do pol tretje sezone.Zej se mi pa ne da več gledat, ker so preveč raztegnl vse skup daj že kr smešn....al pa mogoče k res naaaaaaaaaaav nč za počet....mo vidl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r89 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Ah meni so najboljsi glasbeni in grozljivke, ceprav sem zelo neodlocen, veckrat tudi kaj drugega ma zdej zadnje case najraje mam te 2 tipa. Citiraj Igre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Lars and the Real Girlhttp://www.imdb.com/title/tt0805564/(Ryan Gosling v glavni vlogi)Film je fantastičen! Je smešen, ampak ima globji pomen. Me prav zanima, če bo pri nas v kinu... Skratka trailer: KLIK, oz za tiste brez quicktimeaKLIK Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Lars and the Real Girlhttp://www.imdb.com/title/tt0805564/(Ryan Gosling v glavni vlogi)Film je fantastičen! Je smešen, ampak ima globji pomen. Me prav zanima, če bo pri nas v kinu... Skratka trailer: KLIK, oz za tiste brez quicktimeaKLIK omg No, ja priznam - bom gledala ampak samo zarad Ryana Čeprav tole ni po mojem okusu, vsaj kar se v tarilerju vidi. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Včeraj dobila in pogledala Zapiski o škandalu.Judy Dench in Cate Blanchet v glavnih vlogah.. kar prilepi te na stol, zelo dober film (mal reklame.. tale Itivi, ki se tlele gor zdaj oglašuje, se vam splača sprobat, če se vam ne da iz neta filmov snemat... midva ga že tri mesece uporabljava.. ker mava nek čuden dvd player, ki ne špila kopij in bla prisiljena pol v originale.. pa tole našla in je fajn ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Včeraj dobila in pogledala Zapiski o škandalu.Judy Dench in Cate Blanchet v glavnih vlogah.. kar prilepi te na stol, zelo dober film (mal reklame.. tale Itivi, ki se tlele gor zdaj oglašuje, se vam splača sprobat, če se vam ne da iz neta filmov snemat... midva ga že tri mesece uporabljava.. ker mava nek čuden dvd player, ki ne špila kopij in bla prisiljena pol v originale.. pa tole našla in je fajn ) Za tiste "ki se jim da" z neta filme snemat... Bi prosil ko že kdo priporoča kakšen dober film, da po možnosti navede original naslov... Torrent trackerji ne znajo slovensko... Da ne govorim o tem koliko ima veze slovenski prevod naslova z originalom... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Notes on a scandal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Zeitgeist-Duh časa Manipulacija in ustrahovanje sta orodje moči posameznikov, ki vodijo svet...Odličen dokumentarec, ki da misliti.Pri nas se bo začelo z združitvijo zdravstvene kartice in osebne izkaznice-vse v enem, končalo s čipi (moje mnenje pač). BUUM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Notes on a scandal Hvala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.