Nordika 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Gledala The BelieverSpet film z Ryanom Goslingom, pač - sexy zgleda, sploh pa v tem filmu - my week spot. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Ima kdo Prison Break - 04. sezono za presnet? Rabi ena moja frendica... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Včeraj sm gledala Step Up 2... fuuul mi je bil všeč, cel film :palec: ... konec je pa :2src: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Zeitgeist-Duh časa Manipulacija in ustrahovanje sta orodje moči posameznikov, ki vodijo svet...Odličen dokumentarec, ki da misliti.Pri nas se bo začelo z združitvijo zdravstvene kartice in osebne izkaznice-vse v enem, končalo s čipi (moje mnenje pač). BUUM! Tud men je bil Zeitgeist všeč...sploh ker je govora tud o astrologiji.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 nekje v podzavesti imam, da je knjiga štoparski vodnik po galaksiji vredna svojega truda in časa. danes pa vrtijo film in me zanima, če je to vredno ogleda danes bi mal bulu u škatlo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Darjeeling limited brez podnapisov. in pa tole komedijo: Let's go to prison Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Flicka Film o divjem konju.Mustangu. Lušn. Mladinski.Najbrž. Se me je dotaknil. Ocena:****(vreden ogleda) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 nekje v podzavesti imam, da je knjiga štoparski vodnik po galaksiji vredna svojega truda in časa. danes pa vrtijo film in me zanima, če je to vredno ogleda danes bi mal bulu u škatlo A si gledal? Ta film je trden dokaz, da so v večini knjige boljše od filmov Men to sploh ni bilo to... Knjiga je pa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 A si gledal? Ta film je trden dokaz, da so v večini knjige boljše od filmov Men to sploh ni bilo to... Knjiga je pa a veš, da sem vmes zaspal sam sem bil zmatran tko, da bi mogla res fajna grozljivka bit, da ne bi mrknu. je pa fajna fantazijska scena. kako so opisali one čudne stvore z nosom na čelu. so kao nezlobni, ampak se strogo držijo administracije in zakonov... in fuf, sta že letela ven iz ladje. Moram res knjigo prebrat... galaktične avtoceste in to. P.S. reče kao... zemljani, kaj se kej bunite. na andromedi je že 50 zemeljskih let izobešeno obvestilo o rušenju vašega planeta in vi se niste prav nič pripravili na to. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Flicka Film o divjem konju.Mustangu. Lušn. Mladinski.Najbrž. Se me je dotaknil.Ocena:****(vreden ogleda)Sem gledala. In mi je bil všeč. So mi pa všeč tudi vsi trije deli od Dr. Dolittle. :2src: Moram pa še 4. del pogledat. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Včeraj gledal The Sweetest Thing s Cameron Diaz... Ža dolgo se nisem toliko narežal pri nekem filmu... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Kdo pa je to? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Vem za nanizanko Dexter Na SLO1 al 2 sem pa gledala kar precej delov Six feet under... Ene par let nazaj...Zanima je, kdo je ta brat, k vama je všeč, ker kokr se spomnim, ni bil samo en v SFU Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Ja poznam Igra pa tudi v Sexy dirty money, ena taka manhattan high society nanizanka Sam je lih tolk odpuljena, da je za gledat.... Itak da mi je povedala za Dexterja, sam nisem še tolk gledala, da bi notr padla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Sem gledala. In mi je bil všeč. So mi pa všeč tudi vsi trije deli od Dr. Dolittle. :2src: Moram pa še 4. del pogledat. Dr.Dolittle pa še nisem gledala.Kaj je to tudi film z živalsko tematiko??Meni filmi ,ki se nadeljujejo ne dišijo preveč...ker ponavadi so prvi deli najboljši..drugi deli so pa vsi za en drek. Ponavadi no...moje mnenje. Najraje gledam evropske filme,ker so full ..kako bi rekla; globoki,realistični,sexipilni...ma posebno energijo imajo...Pa niso preveč pocukrani. Te ti res toplo priporočam;Gegen die WandMar adentroNon ti muovereEntre las piernas(no tale je malo bolj psihopatski...ampak je kul) Od ameriških sta mi pa še vedno najnajnajnaj boljša: Good Will Hunting in Transamerica Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Včeraj gledal The Sweetest Thing s Cameron Diaz... Ža dolgo se nisem toliko narežal pri nekem filmu... x:DxTa film je čist adijo, ampak je ravno toliko blesav (zame no), da je smešen Pa tipičen konec...Diazka je ful simpatična Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Ta film je čist adijo, ampak je ravno toliko blesav (zame no), da je smešen Pa tipičen konec...Diazka je ful simpatična Saj, ravno toliko je odštekan in smešen, da zgodba sploh ni pomembna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Ex Goa Hippy scena;Last Hippie Standing (Goa documentary) http://thepiratebay.org/tor/3308970/Last_H...5D_-_%5BNUXX%5D http://www.torrentreactor.net/torrents/287...ocumentary-NUXX NI podnapisov v Slovenskem jeziku:http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search...=I%C5%A1%C4%8DiJe pa zato razumljiva angleščina. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Ex Goa Hippy scena;Last Hippie Standing (Goa documentary) http://thepiratebay.org/tor/3308970/Last_H...5D_-_%5BNUXX%5D upam, da ne igra Willys moj osebni favorit po ze ene 15ih ogledih, pa tezko, da ga kaj z vrha lestvice vrze, je pa Fear and loathing in Las Vegas pa so rekli, da Thompsonove knjige ni mozno v film spravit...no ja, kombinacija Monty Pythonov, Johnnyja Deppa in Benicia del Tora je sigurno zazgala...komaj cakam, da priredijo se The rum diary Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Dokumentarec_Goa documentary ;iz "hippy obdobja od 60. naprej"; "peace, flowers, sex and rock and roll". ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Dr.Dolittle pa še nisem gledala.Kaj je to tudi film z živalsko tematiko??Meni filmi ,ki se nadeljujejo ne dišijo preveč...ker ponavadi so prvi deli najboljši..drugi deli so pa vsi za en drek. Ponavadi no...moje mnenje. Oj, sm šele danes vidla tole. ZELOO živalska tematika. Pa komedija. Ma moraš videt, jst sm crkavala od smeha. Vsak del je zanimiv in zgodba zase. Najraje gledam evropske filme,ker so full ..kako bi rekla; globoki,realistični,sexipilni...ma posebno energijo imajo...Pa niso preveč pocukrani. Te ti res toplo priporočam;Gegen die WandMar adentroNon ti muovereEntre las piernas(no tale je malo bolj psihopatski...ampak je kul) Od ameriških sta mi pa še vedno najnajnajnaj boljša: Good Will Hunting in Transamerica Bom pregledala če mi je kaj všeč. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Meni je tudi Freddy še vedno super.Sem lani pogledala vse Nightmare On Elm Street in našla tole Dream Warriors Pizda tale Fredy Kva sm bil posran k mulc zarad nega k sm šu spat .Sploh zarad te tematike, da se pojavlja v sanjah, in sm ga celo parkrat res sanjov x:Dx V primerjavi z njim mi je bil petek 13 pičkin dim -tim vzame sekirov pa gre glava Tle pa prov psiho scene : Tri punčke skačejo čez kolebnico oblečene v belo in pojejo pesmico: 1,2, fredi gre3,4.... Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Drgač sm pa dlih zanč pogledov National treasure: the book of secrets z Nicolasem Cageom v glalvni vlogi in mi je bil kr gledljiv, ker sm itak nor na te pustolovske filme.Pa Metulja mam še za pogledat do konca.Drgač pa v pričakovanju Indiana Jonsa 4,Star treka XI in filma Valkyrie z Tomom Crusom v glavni vlogi, ko upodobi častnika ki neuspešno nastavi Hitlerju bombo v volčjem bunkerju... He's gonna get you ja sej-psihič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Pa Metulja mam še za pogledat do konca... papillon? legendarni film od grozljivk pa je zakon zame bil edino Link...spooky as hell Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Drgač sm pa dlih zanč pogledov National treasure: the book of secrets z Nicolasem Cageom v glalvni vlogi in mi je bil kr gledljiv, ker sm itak nor na te pustolovske filme.Pa Metulja mam še za pogledat do konca.Drgač pa v pričakovanju Indiana Jonsa 4,Star treka XI in filma Valkyrie z Tomom Crusom v glavni vlogi, ko upodobi častnika ki neuspešno nastavi Hitlerju bombo v volčjem bunkerju...ja sej-psihič Indiana Jones 4 ? Wau, to bo pa tudi zame neki... sm une stare dele gledala sigurno enih 10x. National Treasure: Book of Secrets mam že posneto, ma nisem še pogledala. Bom en dan, so bli drugi še prej na vrsti. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.