dbk 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 maybe... od kake mladoletnice z Glasujzame? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Sex and the cityZelo, zelo luškan filmčel :2src: Pa obleke pa čevlji (oh, čevlji :2src: :2src: ).No, jaz sem po moje videla vse dele nanizanke Seks v mestu, zato je bil to en tak prijeten in zelo luškan zaključek!Pa dobro zgledajo babnice! kok si mi hecna. Full so ti velikokrat iste stvari všeč kot men In Sex v mestu je men zakon, pa če že ne zaradi vsebine, ki mi je vseeno zabavna, pa sem dol padala ob cuncah, ki so jih nosile. JoJ kaj bi dala za Carryjino garderobo (, pa od Mirande včasih ) Aja filma še nisem vidla, pa ga bom v kratkem, sigurno Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 kok si mi hecna. Full so ti velikokrat iste stvari všeč kot men In Sex v mestu je men zakon, pa če že ne zaradi vsebine, ki mi je vseeno zabavna, pa sem dol padala ob cuncah, ki so jih nosile. JoJ kaj bi dala za Carryjino garderobo (, pa od Mirande včasih ) Aja filma še nisem vidla, pa ga bom v kratkem, sigurno Nekatere ženske imate res velik prag tolerance, če lahko prenesete takšne filme. Po pravici povedano, sem enkrat pogledal tale Seks v mestu, samo nisem zdržal več kot ene 5 minut. Eno samo veliko opravljanje, razkazovanje, čvekanje. Hmm,.razmišljam o tem, kakšni so motivi, da gledaš takšne serije ali film. Moraš bit kar precej nečimrn človek se mi zdi. Hja, baje je izreden naval na ta film in da se ženske greste pokazat in preverit, če je vaš občutek za modo na pravem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 saj se mi je vedno zdelo, da so ta zensceta v seriji glorificirana personifikacija medvrsticnih izjav, ko nisem razumel, zakaj se sploh gre, a ne Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Zanimivo to o filmih. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 :xx!: kera ej... Mah ti si moški ... moški itak ne morte štekat tega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 -----http://11thhouraction.com/files/images/poster_1.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Hja, baje je izreden naval na ta film in da se ženske greste pokazat in preverit, če je vaš občutek za modo na pravem mestu.Kje si pa to slišal?Uf očitno poslušaš neumna opravljanja??? To je pa tako, kot da bi gledal Sex and the city. Ja seveda, pametnjakovič! Sigurno grem v kino in plačam 5 evrov zato, da pokažem ostalim ženskam kako sem dobro oblečena Nečimern moraš biti? Pa zakaj?Zakaj je tako težko dojeti, da ene sprošča taka nanizanka (pa to še ne pomeni, da se identificira z junakinjami)? A potem so tisti, ki gledajo psiho trilerje in grozljivke psihiči, češ KAKŠNI LJUDJE PA GLEDAJO TO??? xrolleyesx Moraš biti precej psiho človek, se ti zdi??? Groza, res groza, nekateri radi pogledamo lepe obleke in čevlje....res ste drugi face, ki se nikoli ne zagledate v nič materialnega xrolleyesx Matr ej xrolleyesx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Tudi jaz. Kar pomeni, da sem nečimern psiho Z dobrimi čevlji seveda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Normalno! Saj so mi v Sex and the city povedale, kakšne moram imeti! Aja Nordika! Mi smo šli ob 20.10 gledat, pa so šle prijateljice že ob dveh popoldne po karte in so bili samo spredaj sedeži frej No, saj najbrž se bo zdaj umirilo.Drugače je pa garderoba fantastična (meni edino od Samanthe ni preveč, ker je preveč tko no...seksi taka...no, sej boš videla). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Svašta! ta film je pa kr neki, včeri sm ga gledala in prav na k.... mi je šou, k se glavna igralka cel film cmeri ko ena p... Nanizanka je bla kokr tok, sam film je pa katastrofa. Ne priporočam! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Kaj pa je to k....? A si fantek? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 A bi rada sama preverla če te tok zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 No way.LP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 zakaj mene nobena tega ne upraša tolk hitr? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 zakaj mene nobena tega ne upraša tolk hitr? ker si prej priznal, da si psihic (ker pac gledas take filme) in se s tem nekako sklada tudi tvoj avatar? x:Dx ceprav...meni je ze od malih nog vsec Bambi...a to pomeni, da se mala srnica? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Ne, ni nujno, da pomeni to. Podzavestno si želiš biti srnica.Torej si živalski. Ja, tako je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Ne, ni nujno, da pomeni to. Podzavestno si želiš biti srnica.Torej si živalski. Ja, tako je to. hmm...mozno...samo sem baje bolj medvedja pojava, kot srnjackova (trda.lupina.mehko.jedro.press, ali videz vara ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Evo, Mačka je čist zadela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 dbk si želi biti urnih nogih, velikih rjavih oči in kosmat LOOOOOOOOOOL Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 dbk si želi biti urnih nogih, velikih rjavih oči in kosmat Mogoče kaj takega... http://www4.slikomat.com/08/0613/1jh-kengur.jpg Enkrat med vikendom bo na vrsti Windtalkers Ko si bom vzel cajt da ga zripam in zapečem na CD... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Mogoče kaj takega... http://www4.slikomat.com/08/0613/1jh-kengur.jpg nö.. http://www.bambiflyers.com/grafikk/bambi.gif ah, ja...pa da ne bom cisto OT...tisti The Fall...se ni na torrentu (pri nas v kinu pa itak na nikolovo nedeljo) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Kje si pa to slišal?Uf očitno poslušaš neumna opravljanja??? To je pa tako, kot da bi gledal Sex and the city. Ja seveda, pametnjakovič! Sigurno grem v kino in plačam 5 evrov zato, da pokažem ostalim ženskam kako sem dobro oblečena Nečimern moraš biti? Pa zakaj?Zakaj je tako težko dojeti, da ene sprošča taka nanizanka (pa to še ne pomeni, da se identificira z junakinjami)? A potem so tisti, ki gledajo psiho trilerje in grozljivke psihiči, češ KAKŠNI LJUDJE PA GLEDAJO TO??? xrolleyesx Moraš biti precej psiho človek, se ti zdi??? Groza, res groza, nekateri radi pogledamo lepe obleke in čevlje....res ste drugi face, ki se nikoli ne zagledate v nič materialnega xrolleyesx Matr ej xrolleyesx No, pa mi povej kaj je tako fascinantnega v tem filmu (v debato vključujem tudi serijo), če ne moda. A mogoče ni res, da je velik naval in da film greste gledat večinoma ženske? Gre samo za govorice? Glede motivov sem pa res špekuliral in izzival, ker so me zanimali vaši odgovori. Samo zdaj, ko si film videla pa se vprašaj, kaj imaš od filma razen tega, da si si pogledala garderobo glavnih igralk. Je bila dobra zgodba? Če te to le sprošča in se zabavaš, ko gledaš one koklje iz filma, potem verjamem, da si uživala in bi se ti lahk mogoče celo pridružil,..samo bi mel spet dovolj 5 minut takšne zabave . Sprošča te lahko karkoli,..vse pa je odvisno od motivov, ki jih imaš tudi sicer. Če veliko razmišljaš o tem, kaj boš oblekla in če rada čvekaš o tipih in svojih čustvenih težavah ,..potem te bo film na to temo zabaval. Zakaj nečimrnost? Hja enostavno sem pošpekuliral, da res obstajajo ženske, ki jim grejo večinoma takšne stvari po glavi. Lahko trdiš, da tisti, ki veliko da na to, kako ga vidi okolica, ni nečimrn? Pravzaprav zanimivo, da sem se spomnil te besede,..se mi pa zdi kar prava Sicer je pa res zanimivo vprašanje, kakšni ljudje gledajo grozljivke. Misliš, da so popolnoma uravnovešeni, če jih zabavajo grozljivke? Samo je zelo težko o tem govorit, ker grozljivka ni enaka grozljivki in dvomim, da bova kaj pametnega povedala, če takole posplošujeva. Nekomu, ki pogleda grozljivko še ne bom takoj rekel psihič. Sicer, pa če maš rada oblekce in čevlje itd.,..ej, uživaj. Sej te ne obsojam. Me pa zabava takšna burna reakcija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 heh.. spet sex and the city.. jaz v dnevniku sinfala, zdej pa vidm da je se tud tle debata.Michelle, kwa si se razpizdjot! mene tud zanima, kok je blo tipov v dvorani... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 gledala Seks v mestu. všeč. ne mi Sarah J. Parker šimfat. pa ... je bilo mogoče cca. 7 tipov v celi dvorani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.