Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Sex and the city

Zelo, zelo luškan filmčel :2src: :2src: :palec:

Pa obleke pa čevlji (oh, čevlji :2src: :2src: :2src: :2src: ).

No, jaz sem po moje videla vse dele nanizanke Seks v mestu, zato je bil to en tak prijeten in zelo luškan zaključek!

Pa dobro zgledajo babnice! x;)x

x:Dx kok si mi hecna. Full so ti velikokrat iste stvari všeč kot men x:px In Sex v mestu je men zakon, pa če že ne zaradi vsebine, ki mi je vseeno zabavna, pa sem dol padala ob cuncah, ki so jih nosile. JoJ kaj bi dala za Carryjino garderobo xrolleyesx x:px (, pa od Mirande včasih xcivx :2src:)

Aja filma še nisem vidla, pa ga bom v kratkem, sigurno :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx kok si mi hecna. Full so ti velikokrat iste stvari všeč kot men x:px In Sex v mestu je men zakon, pa če že ne zaradi vsebine, ki mi je vseeno zabavna, pa sem dol padala ob cuncah, ki so jih nosile. JoJ kaj bi dala za Carryjino garderobo xrolleyesx x:px (, pa od Mirande včasih xcivx :2src:)

Aja filma še nisem vidla, pa ga bom v kratkem, sigurno :palec:

Nekatere ženske imate res velik prag tolerance, če lahko prenesete takšne filme. Po pravici povedano, sem enkrat pogledal tale Seks v mestu, samo nisem zdržal več kot ene 5 minut. Eno samo veliko opravljanje, razkazovanje, čvekanje. Hmm,.razmišljam o tem, kakšni so motivi, da gledaš takšne serije ali film. Moraš bit kar precej nečimrn človek se mi zdi.

Hja, baje je izreden naval na ta film in da se ženske greste pokazat in preverit, če je vaš občutek za modo na pravem mestu.

saj se mi je vedno zdelo, da so ta zensceta v seriji glorificirana personifikacija medvrsticnih izjav, ko nisem razumel, zakaj se sploh gre, a ne :OoO: :fiju:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Hja, baje je izreden naval na ta film in da se ženske greste pokazat in preverit, če je vaš občutek za modo na pravem mestu.

Kje si pa to slišal?

Uf očitno poslušaš neumna opravljanja??? To je pa tako, kot da bi gledal Sex and the city. xrolleyesx

Ja seveda, pametnjakovič! Sigurno grem v kino in plačam 5 evrov zato, da pokažem ostalim ženskam kako sem dobro oblečena xrolleyesx

Nečimern moraš biti? Pa zakaj?

Zakaj je tako težko dojeti, da ene sprošča taka nanizanka (pa to še ne pomeni, da se identificira z junakinjami)? A potem so tisti, ki gledajo psiho trilerje in grozljivke psihiči, češ KAKŠNI LJUDJE PA GLEDAJO TO??? xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Moraš biti precej psiho človek, se ti zdi???

Groza, res groza, nekateri radi pogledamo lepe obleke in čevlje....res ste drugi face, ki se nikoli ne zagledate v nič materialnega xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Matr ej xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Normalno! Saj so mi v Sex and the city povedale, kakšne moram imeti! x;)x

Aja Nordika!

Mi smo šli ob 20.10 gledat, pa so šle prijateljice že ob dveh popoldne po karte in so bili samo spredaj sedeži frej x:Dx

No, saj najbrž se bo zdaj umirilo.

Drugače je pa garderoba fantastična (meni edino od Samanthe ni preveč, ker je preveč tko no...seksi taka...no, sej boš videla).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

zakaj mene nobena tega ne upraša tolk hitr? :o|o: x:px

ker si prej priznal, da si psihic (ker pac gledas take filme) in se s tem nekako sklada tudi tvoj avatar? x:Dx x:Dx

ceprav...meni je ze od malih nog vsec Bambi...a to pomeni, da se mala srnica? :inocent:

Sometimes I wish

Ne, ni nujno, da pomeni to.

Podzavestno si želiš biti srnica.

Torej si živalski.

Ja, tako je to.

hmm...mozno...samo sem baje bolj medvedja pojava, kot srnjackova :inocent: (trda.lupina.mehko.jedro.press, ali videz vara x:Dx )

Sometimes I wish

dbk si želi biti urnih nogih, velikih rjavih oči in kosmat x^x

LOOOOOOOOOOL x:px

Sometimes I wish

dbk si želi biti urnih nogih, velikih rjavih oči in kosmat x^x

x:Dx

Mogoče kaj takega... :inocent: x8Dx

http://www4.slikomat.com/08/0613/1jh-kengur.jpg

Enkrat med vikendom bo na vrsti Windtalkers

Ko si bom vzel cajt da ga zripam in zapečem na CD... :palec: x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mogoče kaj takega... :inocent: x8Dx

http://www4.slikomat.com/08/0613/1jh-kengur.jpg

nö..

http://www.bambiflyers.com/grafikk/bambi.gif

ah, ja...pa da ne bom cisto OT...tisti The Fall...se ni na torrentu (pri nas v kinu pa itak na nikolovo nedeljo) :o|o:

Sometimes I wish

Kje si pa to slišal?

Uf očitno poslušaš neumna opravljanja??? To je pa tako, kot da bi gledal Sex and the city. xrolleyesx

Ja seveda, pametnjakovič! Sigurno grem v kino in plačam 5 evrov zato, da pokažem ostalim ženskam kako sem dobro oblečena xrolleyesx

Nečimern moraš biti? Pa zakaj?

Zakaj je tako težko dojeti, da ene sprošča taka nanizanka (pa to še ne pomeni, da se identificira z junakinjami)? A potem so tisti, ki gledajo psiho trilerje in grozljivke psihiči, češ KAKŠNI LJUDJE PA GLEDAJO TO??? xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Moraš biti precej psiho človek, se ti zdi???

Groza, res groza, nekateri radi pogledamo lepe obleke in čevlje....res ste drugi face, ki se nikoli ne zagledate v nič materialnega xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Matr ej xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

No, pa mi povej kaj je tako fascinantnega v tem filmu (v debato vključujem tudi serijo), če ne moda. A mogoče ni res, da je velik naval in da film greste gledat večinoma ženske? Gre samo za govorice?

Glede motivov sem pa res špekuliral in izzival, ker so me zanimali vaši odgovori. Samo zdaj, ko si film videla pa se vprašaj, kaj imaš od filma razen tega, da si si pogledala garderobo glavnih igralk. Je bila dobra zgodba? Če te to le sprošča in se zabavaš, ko gledaš one koklje iz filma, potem verjamem, da si uživala in bi se ti lahk mogoče celo pridružil,..samo bi mel spet dovolj 5 minut takšne zabave x:)x. Sprošča te lahko karkoli,..vse pa je odvisno od motivov, ki jih imaš tudi sicer. Če veliko razmišljaš o tem, kaj boš oblekla in če rada čvekaš o tipih in svojih čustvenih težavah ,..potem te bo film na to temo zabaval.

Zakaj nečimrnost? Hja enostavno sem pošpekuliral, da res obstajajo ženske, ki jim grejo večinoma takšne stvari po glavi. Lahko trdiš, da tisti, ki veliko da na to, kako ga vidi okolica, ni nečimrn? Pravzaprav zanimivo, da sem se spomnil te besede,..se mi pa zdi kar prava x8Dx

Sicer je pa res zanimivo vprašanje, kakšni ljudje gledajo grozljivke. Misliš, da so popolnoma uravnovešeni, če jih zabavajo grozljivke? Samo je zelo težko o tem govorit, ker grozljivka ni enaka grozljivki in dvomim, da bova kaj pametnega povedala, če takole posplošujeva. Nekomu, ki pogleda grozljivko še ne bom takoj rekel psihič.

Sicer, pa če maš rada oblekce in čevlje itd.,..ej, uživaj. Sej te ne obsojam. Me pa zabava takšna burna reakcija x;)x xDDx xDDx :palec:

heh.. x:o)x spet sex and the city.. x:Dx

jaz v dnevniku sinfala, zdej pa vidm da je se tud tle debata.

Michelle, kwa si se razpizdjot! x:px xDDx

mene tud zanima, kok je blo tipov v dvorani... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
gledala Seks v mestu. všeč. x^x ne mi Sarah J. Parker šimfat. x:Dx pa ... je bilo mogoče cca. 7 tipov v celi dvorani. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...