Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 a dej! kar 7 celo! a tko, ti tud shizis?no jaz pa ne. SJP mi je pa najbolj antipaticna od vseh glih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 a dej! kar 7 celo! a tko, ti tud shizis?no jaz pa ne. SJP mi je pa najbolj antipaticna od vseh glih. ne šizim ravno, so mi pa zabavne vse 4 na kupu. meni je pa Miranda nekako kozorogovsko antipatična na trenutke in pa tista punčkica temnolasa cepetajoča. kaj je že ... Kirstin Davis je njeno pravo ime. se mi zdi, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 jaz lohk gledam edin samantho in mirando.ona riba (kirstin) mi je tud zoprna, v bistvu, ceprav je neznansko (in cisto ribje) lustna.se mi zdi pretirana njena taka vloga, tko kot od SJP....ona dolga faca, ki se shobi in nad "IGRA". ta davisova se pa tud vcas tko cudn mrsci, da mi je prav ku-ku. Miranda pa mi je svec, samantha je pa res sexy.po mojem se videt ne morta s SJP. v bistvu pa jih obcudujem, ko morjo boljse igralke gledat spakovanje SJP in igrat socutne in pristne naj frendice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Michelle, kwa si se razpizdjot! Nekaj je, če ti pač stvari ni všeč. Ti pač ni. Hvala bogu (ali čemerkoli že).Drugo je pa, če bluziš, da so ljudje nečimerni in ne vem kaj še vse. TO pa me razpizdi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 No pa definirajte me. Rada gledam animirane risanke.Še rajši gledam psiho trilerje, grozljivk niti ne tako zelo, bolj shrljivke (kar pač bazira bolj na psihi).Pa foreznike, pa Umore na podeželju, Colombota. Pa črni humor: Six feet Under, Death at the funeral Pa ... pa jaaaaaaaaaa ... psihopatskega množičnega morilca Dexterja, ki je moj idol. Jaz sem mali psihopaaaaaaaaaaaaaaaaaat. Bojte se me. Ma daj, poleg tega, da nasploh ne maram etiketiranja, pa še manj maram sodbe na podlagi tako ozkih informacij, kot so npr. filmi, ki jih imaš rad. Uspešno sem te zbodel in razjezil,..samo zdaj pa že pretiravaš Da bo še ontopic,..dolgo že nisem pogledal dobrega filma,..v kinotih nič pametnega se mi zdi (pa čeprav vrtijo Seks v Mestu). Risanke so pa tudi meni všeč. Pride kakšna dobra risanka kmalu v kino? Alla Happy feet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Nekaj je, če ti pač stvari ni všeč. Ti pač ni. Hvala bogu (ali čemerkoli že).Drugo je pa, če bluziš, da so ljudje nečimerni in ne vem kaj še vse. TO pa me razpizdi. Kak z lahkoto se razjeziš. Ampak kljub vsemu moj komentar ni brezvezen in ga ne bi spreminjal. A boš trdila, da nisi nič nečimrna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 Ma daj, poleg tega, da nasploh ne maram etiketiranja, pa še manj maram sodbe na podlagi tako ozkih informacij, kot so npr. filmi, ki jih imaš rad.se strinjam, obenem pa priznam, da bi mi ipak bil nekaksen podatek o cloveku, ce bi bil njegov najljubsi film recimo blue lagoon. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 se strinjam, obenem pa priznam, da bi mi ipak bil nekaksen podatek o cloveku, ce bi bil njegov najljubsi film recimo blue lagoon. Ja,..nekaj ti že pove o človeku,..tudi tole pisanje po forumih ti pove. Še več lahko dobiš informacij, če človeka osebno spoznaš. Pa še z osebnim srečanjem si lahko delaš napačne predstave. Nasploh ne sodim rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Kung fu panda pa naj bi jaz baje mel zeljo po urnih nogah in kosmatosti Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 ne vem, na hitro mi je delovalo, kot da si ti tud potihem zelis kosmate urne noge Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 Ja,..nekaj ti že pove o človeku,..tudi tole pisanje po forumih ti pove. Še več lahko dobiš informacij, če človeka osebno spoznaš. Pa še z osebnim srečanjem si lahko delaš napačne predstave. Nasploh ne sodim rad.imas cist prav. ampak ni pa vsaka obdelava podatkov o nekom nujno sojenje. dobis vtis, nek pogled, cist brez tega se najbrz ne da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Overcoming 9,5 in to sam zarad tega, ker prvih deset/petnajst minut ni blo tapravga zvoka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 zdajle končala... The Hunger...Catherine Deneuve, Susan Sarandon, Dawid Bowie... totalno netipičen vampirski film.. hudo dobr, če mene kdo vpraša noro lepi prizori, počas vse, estetika, muzka, cel filing... hudo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Ja,..nekaj ti že pove o človeku,..tudi tole pisanje po forumih ti pove. Še več lahko dobiš informacij, če človeka osebno spoznaš. Pa še z osebnim srečanjem si lahko delaš napačne predstave. Nasploh ne sodim rad. Zanimivo... Preberi si malo svoje poste v tej temi... The Hunger...Catherine Deneuve, Susan Sarandon, Dawid Bowie... Gledal... Sicer brez podnapisov, pa vseeno... Imam pa... ... nekje še en film kjer igra Bowie.Labirint mislim da je naslov... Nič posebnega, je pa fajn za pogledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Zadnja Kristusova skušnjava. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Zadnja Kristusova skušnjava. Ful dobro, pa tudi Gospel of John ni slab. Samo Pasijon je :xx!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Gledal... Sicer brez podnapisov, pa vseeno... Imam pa... ... nekje še en film kjer igra Bowie.Labirint mislim da je naslov... Nič posebnega, je pa fajn za pogledat... gledala že mal nazaj luštkano, ja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 (popravljeno) Zanimivo... Preberi si malo svoje poste v tej temi... Hmm,..ampak, a si zasledil, da sem priznal, da sem malo pošpekuliral? So me zanimale reakcije in nekaj veselja je s tem blo, so ble fajn reakcije (Pa da bo še pa res totalno jasno : nič slabega si ne mislim o ženskah, ki grejo gledat SVM,.vsaka ima svoje motive in ne mislim posploševat, da imajo vse v kinotu iste probleme. Konec koncev, boli me,... zakaj grejo gledat). aja,..btw: Alef=Aleph? zanimiv nick. Marsa: ful zanimivo vprašanje. To ravno raziskujem. Pa lahko se gre zelo globoko v to vprašanje,..mislim, da z vsakim takšnim "zbiranjem informacij" pravzaprav že sodiš. Sej ni treba emocij vpletat, ampak če rečeš, da je nekaj lepo, si s tem ustvaril pogoje za grdo - tisto, kar ni lepo. Postane zanimivo, ko iščeš srečo, lepoto, mir. Popravljeno 14. junij 2008 -> objemček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Hmm,..ampak, a si zasledil, da sem priznal, da sem malo pošpekuliral? So me zanimale reakcije in nekaj veselja je s tem blo, so ble fajn reakcije (Pa da bo še pa res totalno jasno : nič slabega si ne mislim o ženskah, ki grejo gledat SVM,.vsaka ima svoje motive in ne mislim posploševat, da imajo vse v kinotu iste probleme. Konec koncev, boli me,... zakaj grejo gledat). Ja.ja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif aja,..btw: Alef=Aleph? zanimiv nick. Veš kaj pomeni? Aja, meni je tudi Sex in The City http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif :xx!: Mislim na serijo, filma nisem videl... Nasploh VSE serije tega tipa... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Včeraj pred spanjem gledal film SMOKE.Super zgodba o mehaniku brez roke,fantu brez očeta,pisatelju in prodajalcu cigar.Vse pa na nek naćin povezuje dim-cigare.Igrajo:Harvey Kietel,Forrest WhitakerMe je presenetlo,je kar odličen film,ne vem zakaj nikjer ni omenjen.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 od fanatočnega skinheada do mirovnika... in nazaj... res bomba film :palec: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2008 Marsa: ful zanimivo vprašanje. To ravno raziskujem. Pa lahko se gre zelo globoko v to vprašanje,..mislim, da z vsakim takšnim "zbiranjem informacij" pravzaprav že sodiš. Sej ni treba emocij vpletat, ampak če rečeš, da je nekaj lepo, si s tem ustvaril pogoje za grdo - tisto, kar ni lepo. Postane zanimivo, ko iščeš srečo, lepoto, mir.jp, tud jaz sem razmisljala o tem.. mam seveda cele teorije. pa ne bi zdaj in predvsem tle o tem....morda osvezim kako temo podobno (ki jo zihr mamo nekje ) ~ omenjal ste filme s harveyem keitel-om in forestom w. - pa se fotka od edvarda nortona.filmov omenjenih sicer nisem gledala (se), sam vsi omenjeni igralci so mi res zakon! (*me zanima kaj je forest whitaker po horoskopu, za ostaladva vem ) no ko smo o sodbah, pa se ena (moja) ne maram filmov, ki jih rezirajo *ziheraski* reziserji, v smislu, da 'uporabjo' igralca na podlagi te formule, face, uspesnosti itd. npr. men ce reziser izbere igralko/ca, kot sta npr. julia roberts ali kevin costner itd., vse s tem pokaze in me film ne zanima. po drugi strani pa tud zato shizim na tarantina, k je dal johnu travolti tole moznost! da je pokazal, da je izvrsten igralec (ker ce bi ga SODIL na podlagi Grease.... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 no ko smo o sodbah, pa se ena (moja) ne maram filmov, ki jih rezirajo *ziheraski* reziserji, v smislu, da 'uporabjo' igralca na podlagi te formule, face, uspesnosti itd. npr. men ce reziser izbere igralko/ca, kot sta npr. julia roberts ali kevin costner itd., vse s tem pokaze in me film ne zanima. po drugi strani pa tud zato shizim na tarantina, k je dal johnu travolti tole moznost! da je pokazal, da je izvrsten igralec (ker ce bi ga SODIL na podlagi Grease.... ) Ko je ravno o tem govora - meni pa nastpajoči v filmu, vključno z režiserjem ne pomenijo mnogo.Za večino filmov sploh ne vem kdo jih je režiral.Tisto kar me potegne je zgodba sama, o čem pripoveduje in pa kako je podana.Če je npr. scenarij po kakšni literarni predlogi(zgodbi, romanu...ipd.) koliko so se držali osnove in koliko so bluzili po svoje.Kaj češ, vsake oči imajo svojega malarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2008 ja saj stekam...sej tud mene seveda kdaj sam film potegne.. pac ga zacnem gledat, ne glede na...ampak magari POL vidim, sklenem nekaj.no to je spet (lohk) v zvezi s sodbami.... pac nekaj sklenil, nek povzetek si naredil pr seb.... to ni nuno sodba.sej tud vampov ne maram, pa jih prav nic ne sodim. -gre pac za (v tem primeru recimo) okus. in zhanrsko al pa glede na ustvarjalce...torej, ni nujno, da bom nad shizila na knjigo, bend, whatever, zgolj ker gre za meni drage ustvarjalce.a ipak si bom raje kupla oz. snela muzko vsecnejsega...to ni sodba nujno, ce ti nekaj pac ni vsec. motijo me igralci, ki "IGRAJO". pretirano, da vids, da je igra (kot SJP)...film naj bi -po mojem mnenju in okusu- bil prepricljiv ravno ta(k), ki te tok potegne, da ne vidis, da un igra, da gledas lik - in ne nekoga, ki FURA ta lik (in se se po moznosti pachi, je osvetljen in sneman z lepckanih kotov, vsi njega pogledajo ko je kaj pomembnega, on 'trzne' z zivcem na faci - prvo poglavje male sole igre ) zato mi tud praviloma slovenski filmi ne sedejo (al vsaj vecina), ker je prevec... hm, gledalisko.. blazno igrajo .. vse skup en sam (skoraj praviloma ponesrecen) skech. ampak izjeme pa potrjujejo pravila. skratka: mene pa ne zanima sam zgodba... ce je film. zgodbo lohk (in najveckrat rajsi) v knjigi preberem. skratka, me zanima tud, kako je povedana...ce mi KAZES nekaj, daj da moj POGLED tud uziva. rada mam dobro igro, fotografijo, sceno.... zgodbo, jasno..itak menim, da ce so ustvarjalci mel dobro zgodbo, jo znajo tud dobr povedat.. sej glih to: v nasprotnem primeru pa pac ubodejo ziherasko sceno.... s kozmeticnimi in drugimi dodatki (ki potem pogosto shlepajo zgodbo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2008 npr. ko sem govorila o tem da ni nujno lepotna in ziherasko znana scena.... zadnjic sem po dolgem casu spet gledala Misery.mislm kaksna igra Kathy Bates!! pa dalec od kake lepotice, nad zazelene igralke, znane v tem smislu.... al pa edward norton! :palec: kevin spacey! :palec:(k sploh prakticno skorajda nima mimike, a ma tok dobro, da ni pretirana, glih v tem je njegova caka).. al pa johny depp, ki mi niso vsec vsi njegovi filmi, vendar pri njem ravno TO spostujem: IZBIRA! skratka;: pod kar se podpises: kot reziser, igralc... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.