Marsa 16. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2008 ali pa Russell Crowe... Johnny je igral v takooo širokem spektru vlog in to tako dobr, da to ni več normalno... Crowe je pa igral gladiatorja in duševno motenega matematika in v obeh vlogah blestel. ne mormo zdj rečt, da je v obeh vlogah sebe igrau!? no recimo - fajn k si omenil..npr. sem hotla se napisat, da seveda se pa pustim presenetit - nisem tok predsodkarski tip. dam sanso pa to..ni po defoltu da ne maram(tko sem *vzljubila* di Capria, k mislila da reziserji -razni cameroni- pac da so fural ziherasko izbiro, v resnic pa tipcek fantasticno igra!!! )in isto russel crow.gladiatorji, k'mon! (moske scene, fantki... notranji otrocki... bitke pa to, kot tud vojaski filmi, ki pa mi jih je ipak velik vsec, ravno zarad zgodb in prikazov, pristne igre...) no ruseel crowe (ki mi je bil zelo antipaticen), me je pa TOTALNO NAVDUSIL v Cudovitem umu (ki mi se ga tud ni dal gledat, kajti skor praviloma ne maram biografij raznih)- in tud: kaksna igra blazotna! evo jaz mu dam oskarja! tko da nisem predsodkarski tip, sam pac mam okus in mnenje.a je to sodba? ali jim carey..mislis, komik. pretiran, ne maram tok telesnega humorja spet. a pol ga pa vids v trumanovem showu al pa v meni najlubsih filmov - the eternal sunshine of the spotless mind ()!! kaksen tud igralc!!! (ne sam komik, cedna faca, denarji ki pritekajo)... in se bi jih lohk nasteval. tko da: v bistvu zlo rada gledam dobro igro, me to res navdusuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2008 nc ne bluzis, iskrica, pristnost, ja (in ce je dobra zgodba in dober reziser - in ce gremo se dlje *nazaj* oz. sirse: producent, ki vidi v tem nekaj, mamo boljsi izdelek, koncni produkt)... kot pri vsem.... ce dajo vpleteni not sebe, vsebinsko, energetsko - in ne sam svoje lupine (videz, ime, ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 kevin spacey! :palec:(k sploh prakticno skorajda nima mimike, a ma tok dobro, da ni pretirana, glih v tem je njegova caka).. al pa johny depp, ki mi niso vsec vsi njegovi filmi, vendar pri njem ravno TO spostujem: IZBIRA! skratka;: pod kar se podpises: kot reziser, igralc... (tko sem *vzljubila* di Capria, k mislila da reziserji -razni cameroni- pac da so fural ziherasko izbiro, v resnic pa tipcek fantasticno igra!!! ) spacey je celo malo mimike pokazal...k-pax...igra kao izvanzemaljca, zaprtega na psihiatriji di caprio mi je samo z deppom skupaj bil dober (gilber grape) drugace pa, depp...sploh v kombinaciji s timom burtonom a poznas fear and loathing in las vegas? depp in del toro...skoraj ze ni vec igra, ampak enostavno spustita svojo psihopatsko stran na plano (po eni knjigi, komaj cakam na Rum diaries, istega avtorja) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 aja, Marsa, ko si nekje omenjala za Kim Cattrall, kako je seksi in "mačja" .. sem šla pobrskat in ženska je Levinja - ji prav paše. ko sem razmišljala, kaj bi lahko bila po horoskopu, mi je prvo padlo na pamet, da je sigurno ognjena. ima pa tudi Plutona direkt na Soncu. valda je privlačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 sej tud vampov ne maram, pa jih prav nic ne sodim. -gre pac za (v tem primeru recimo) okus. Saj v tem je štos, v okusu, hvala bogu da je tako.Tistega "igranja" ki se vidi tudi jaz ne maram, ga začutim in potem to skoči ven iz zgodbe, zakrije vse.Ampak to ni vedno odvisno samo od igralca. Zame je "zgodba" v filmu vse - zgodba sama, scena, fotografija... In če je to tisto kar me potegne, potem mi je vseeno kdo igra, kdo je režiral.In ker je že nekje tu not omenjen Russel Crowe - ko sem gledal Gladiatorja, sem gledal Gladiatorja, ne R.C.Drugače ga pa ne maram... Slovenski filmi - sory, ampak vsi po Kekcu(prvem) so zame neprebavljivi, žal.Ali je to predsodek ali samo okus, ne vem, ampak tako je... Vampe imam pa rad... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Zanimiva mate stališča o filmih.Mene pa recimo takoj odvrne že ko vidim kako je film oglaševan in igranje na karto znanih igralcev.Film mora bit kot celota,point je samo in izključno dobra zgodba in ne lepotci in lepotice,ter znani režiserji...itd.Sam mrzim hoolywood,a se vseeno najde kakšen film,ki je prebavljiv...Edward Norton-respect.Igralec kot se šika.V 25th hour,American history X....igra za čisto 10Forrest Whitaker....Ghost Dog,Smoke,Bird... Sam sm kr filmofil in mam trenutno v pogonu nagrajene film z Berlinskega festivala,od začetka do konca.Potem pridejo kavbojke ali pa kung-fu filmi. p.s.Joj pozabu sm oment Ričarda...Gira...mislm,joj kaj mi je blo....njega tko obožujem...tak šarmantnež pa same orng filme ma..take akcijske in powerfull zgodbe Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Kathy Bates Ne pozabmo da je igrala v Titanicu,About Schmidt,Dolores Claiborne....Misery je pa njen najbolši,s tem se vsi strinjamo.To pokaže da so Anđeline pa Pfajferke še zlo deleč od nje....moje osebno mnenje...ne me popluvat Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 (popravljeno) Alef: Če si imel v mislih Jorge Luis Borges: The Aleph, potem sva bila istih misli. Ali si mogoče mislil židovsko 1. črko? Fajn igralce ste omenjali. Tudi jaz spoštujem Johnnyja Deppa predvsem zaradi izbora filmov, pa čeprav mi tile pirati iz karibov niso nevemkak zabavni Leži mi tudi Denzel Washington. Me ponavadi nekako prepriča. Popravljeno 17. junij 2008 -> objemček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Alef: Če si imel v mislih Jorge Luis Borges: The Aleph, potem sva bila istih misli. Ali si mogoče mislil židovsko 1. črko? Fajn igralce ste omenjali. Tudi jaz spoštujem Johnnyja Deppa predvsem zaradi izbora filmov, pa čeprav mi tile pirati iz karibov niso nevemkak zabavni Leži mi tudi Denzel Washington. Me ponavadi nekako prepriča. Ja, Borghes, El Aleph.Sem SF fan in mi je ta Borghesova novela dala idejo za nick, čeprav to ni čisto pravi SF.Židovsko prvo črko imam pa v podpisu. Depp in Pirati - meni so zabavni, v stilu pustit možgane na pašo... D.W - Crimson Tide, The Siege in The Pelican Brief... Ostalo pa... ...užitno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 kaj ces, Ford is a cool mofo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2008 spacey je celo malo mimike pokazal...k-pax...igra kao izvanzemaljca, zaprtega na psihiatriji di caprio mi je samo z deppom skupaj bil dober (gilber grape) drugace pa, depp...sploh v kombinaciji s timom burtonom a poznas fear and loathing in las vegas? depp in del toro...skoraj ze ni vec igra, ampak enostavno spustita svojo psihopatsko stran na plano (po eni knjigi, komaj cakam na Rum diaries, istega avtorja)jp, spacey je zakon, v enih filmih (pac vseh skor k jih poznam ) je res zazigal z nezazigalnostjo npr, od filma John doe (prvi film z njim, k sem ga gledala, aja lohk da ni tak naslov ), do vsega do zdaj: lohk je vanzemaljc, kruti serijski morilc (7even) itd., na celu z Lepoto po amersiko k sem jo recimo zlo pozno gledala (k nekak *ne maram* teh hollyw. in oskar scene/filmov, sam... je blo pa vseen dost nad res kvalitetnega, ipak, kar je res, je res )... itd. skratka, povsod uzivas v njegovi vlogi=igri. gilbert grape je res dbest film, kok dobr igrata oba!!!ja sej, ko je ze kot fant(ek) bil nadarjen (di caprio), eni so prav res za to pac... (no men je bil povsod dobr, clo v titaniku, ki mi je zbujal odpor -film- k taka rec okol njega, pa ne maram teh nekih... hm, spektaklov in tega, no sam... je pa vseen lep film in dzazna igra obeh, vseh, pravzaprav)...potem Obala (k mi je bla ze knjiga vsec, pa itak shizim na morske prizore)... in catch him if you can... itd.skratka, je res pokazal vsakic dobro igro.. tud v tem smislu, si prizadeva, se trudi, je cist (=da sebe) NOT! to! fear and loahting... cist odbita knjiga, film - super izbor glavnih igralcev (oba sta mi dbest - depp in del torro) aja, Marsa, ko si nekje omenjala za Kim Cattrall, kako je seksi in "mačja" .. sem šla pobrskat in ženska je Levinja - ji prav paše. ko sem razmišljala, kaj bi lahko bila po horoskopu, mi je prvo padlo na pamet, da je sigurno ognjena. ima pa tudi Plutona direkt na Soncu. valda je privlačna.hecn, k men pa ni levja...bi prej jo za vodnarko oznacla, k bi mela recimo kej v biku (ta kombinacija da hude bejbe, posebne, tud macje pogosto).. no, pluton na soncu me preprica, sam mi ni dost. spustu si še en dobr film v katerem je nastopu: fight club uh, tega smo (in sem itak!) omenl ze x-krat! sama sem ga vsekakor omenjala v zvezi s tem, kako tezko je dobr film po dobri knjigi narest in tu jim je vsekakor uspelo! men en najboljsih filmov (ce recimo vzamem 20) sploh!ijn tud na knjigo shizim! mam rada tak stos, poleg tega pa je na poseben in zanimiv, *nov* nacin podano. Kathy Bates Ne pozabmo da je igrala v Titanicu,About Schmidt,Dolores Claiborne....Misery je pa njen najbolši,s tem se vsi strinjamo.itak, jp. (sm glih omenjala titanik).pa se v enem filmu, k john traviolta igra nekega senatorja.. in je ona v njegovi tej skupini....al pa nekje tud ko igra eno lezbijko al tako sprosceno bejbo...skratka, povsod dela! Fajn igralce ste omenjali. Tudi jaz spoštujem Johnnyja Deppa predvsem zaradi izbora filmov, pa čeprav mi tile pirati iz karibov niso nevemkak zabavni Leži mi tudi Denzel Washington. Me ponavadi nekako prepriča. jaz priatov sploh nisem gledala, denzel w. mi pa ni vsec, je prelepotckan in prevec igra na to, mu pa ne oporekam, da vseen dobr igra. ampak men sta od temniopoltih igralcev najbolj pri srcu morgan freeman in samuel l. jackson. ( no pa se forest w. pa se en, k se zdej ne spomnim nit imena -je morda tak zlo afriski al kaksen - nit naslova filma) je zmanjkal smeskov pa tega oz. ne morm vec komentirat. :||| v glavnem, lohk cele ure se lapam, ful stavkov, mnenj (vasih) scitiram, sam ne morem pac. :o|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Za vse ljubitelje/ice filma 300 http://shrani.si/f/3U/lm/3luZNnBH/resize-of-picture-packag.jpg http://shrani.si/f/1G/Ht/4eAxedmD/1/thisisspartav20bydooo.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Umiranje (The Jacket) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Še mal za oboževalke filma 300 http://i3.tinypic.com/2i6ch7t.jpg http://i167.photobucket.com/albums/u155/conquerearth/sata.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Gledala sem zadnji sezono Six feet under ... zadnje štiri dele sem cmizdila. Pri zadnjem delu sem pa sploh cmizdila. A se ne konča dobro!??!?!Jaz sem pri drugi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Gledala zdej "Prey for rock and roll" mi je všeč Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 A kdo ve kaj se je zgodil pr Prison break.Gledov do ene 3 ga dela 3 tje sezone pol se mi pa ni dal več, kej blo eno te isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Pogledov trejlerček .Dobr muvi zgleda.GA že lovdam.....ma ja....tut men vsake tolk prime dab sam popokov pa šu....what ever,where ever Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Uf se te film dotakne.Sm clo do zdele gledov.NIsm prčakoval tazga konca Dobr muvi ful.Ogromno enih sporočil :palec: RIP Alex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 ja, tud jst nism mislila, da se bo tko končalo. sam na uni fotki je videt res srečen. in v bistvu mi je bolj všeč, da se je končalo tko, kot pa da bi se vrnil nazaj in postal kak biznismen al kaj. sej verjetno ne bi ampak ej, tip je živel svoje sanje... in je srečen umrl. če to ni dbest. Smrt je bla splet okoliščin na katere ni računov,češ da ko zagusti, se bo pač vrnu v civilizacijo, pa se je usoda mal poigrala .Je pa vsekakor furov bisto, delov je to kar je hotu, osrečeval druge z svojo prisotnostjo in ni se oziral na materialni svet oziroma vseeno mu je bilo kje se je znajdu in z kom je bil.Vse to je hendlov v dobro :palec: Recept življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 v glavnem... še bolj bi blo, če se ne bi tu na glas pogovarjali kako se film konča in razglabljali o epilogu, orkalapipa!!! Malo se po Mystici zgledujte, ki je bolj uvidevna.Sem ga že mislila pogladat po prvem postu, zdaj pa mi je dol padlo.Tko! Grem zanalašč na divlji zahod zdaj in vam ne bom povedala, kako je bilo na primorskem, ko se vrnem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Grem zanalašč na divlji zahod zdaj in vam ne bom povedala, kako je bilo na primorskem, ko se vrnem! x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 še bolj bi blo, če se ne bi tu na glas pogovarjali kako se film konča in razglabljali o epilogu, orkalapipa!!! Malo se po Mystici zgledujte, ki je bolj uvidevna.Sem ga že mislila pogladat po prvem postu, zdaj pa mi je dol padlo.Tko! Grem zanalašč na divlji zahod zdaj in vam ne bom povedala, kako je bilo na primorskem, ko se vrnem! Kva pa bereš hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Mačka še dobro da si me spomnila da imam posnet ta film, pa da ga nisem še pogledala....Res je ful dober, se mi je odvrtelo ogromno spominov iz moje preteklosti... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Uf se te film dotakne.Sm clo do zdele gledov.NIsm prčakoval tazga konca Dobr muvi ful.Ogromno enih sporočil :palec: RIP Alex Kateri film ?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.