Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Rendition........odličn film :palec: :palec: Kar nekaj časa je minilo, da me je nek film spet za slabi 2 urci prikoval na fotelj in cel čas držal v napetosti. Tematika pa povezana s terorizmom in posledičnim kršenjem človekovih pravic američanov vse do neupravičenega zapiranja in mučenja, v ozadju pa zgodba prikazuje tudi zapletene odnose med muslimani.....Res odličen in pretresljiv film, zelo priporočam, ravno sedaj je v videotekah, vsaj v MB. Igralci: M. Streep (šefica CIE xcivx ), A. Arkin, R. Witherspoon itd.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Smrt je bla splet okoliščin na katere ni računov,češ da ko zagusti, se bo pač vrnu v civilizacijo, pa se je usoda mal poigrala :V: .Je pa vsekakor furov bisto, delov je to kar je hotu, osrečeval druge z svojo prisotnostjo in ni se oziral na materialni svet oziroma vseeno mu je bilo kje se je znajdu in z kom je bil.Vse to je hendlov v dobro :palec: :palec: :palec: Recept življenja.

A je kdo na LF, ki mu film ni bil všeč? :vio: Se strinjam z vašimi komentarji, dolgo že nisem gledal filma, ki bi se me tako dotaknil.

:palec: :palec:

Pozna kdo še kakšen podoben film?

The Snow Walker

Zgodba o srečanju dveh kultur, dveh načinov razmišljanja, življenja... xsrcx

Zgodba o preživetju, o prijateljstvu in spoštovanju.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mene pa čaka film The Other Boleyn Girl

(Natalie Portman, Scarlett Johansson)

Za sprostitev. Bomo videli!

Potem moram pa nujno pogledat kakšen film, kjer igra Jude Law. Za dušo :2src: :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest VilaSonca

jaz sem pa pred kratkim gledala Moje borovničeve noči (Norah Jones, Jude Law). ni švoh. x:)x :palec:

heheh .. Michelle ... to sem napisala, preden sem videla tvojo objavo. x:Dx no, ti priporočam. :palec:

aja, drugače mi je pa Jude Law ful hecen ... x:Dx ne vem, tak ženski mi deluje ... x:Dx sori. x:Ix ko sem ga prvič videla igrati, sem pač dobila tak vtis. in čisto nehote me je spomnil na Cameron Diaz. ne me poslušat, ker sem utrgana. včasih dobim smešne asociacije in me "kdo pač spominja na koga" zaradi kake malenkosti v videzu, mogoče pa tudi čisto zaradi obnašanja.

aja, btw, tudi Natalie Portman igra v Mojih borovničevih nočeh. x:Dx

I love Natalie :2src: :2src: :2src:

Tako simpatična!!!

Bom gledala ta film, definitivno :palec: Jude pa res nima nekih "mačo" potez, ampak.....jah jaz ne morem pomagat, men je bil dolgo definicija dobrega tipa! :)

Britanski naglas pa tudi naredi svoje x:Ix

Nekje sem brala, da Norah Jones ni bila ne vem, kako dobra v tem filmu. Je to res?

Guest VilaSonca

pa saj je čisto simpatičen pravzaprav. x:Dx :palec:

aja, Norah, kaj pa vem. ni bila tako dobra glede na kaj? glede na kakšna pričakovanja? saj ni igralka, pa tudi ne opazujem jaz toliko oz. ne ločim kdo igra dobro in kdo slabo oz. to ni neko moje zanimanje in se ne ubadam s tem kaj dosti, tako da ti ne morem reči nič. lahko rečem samo, da je lušna.

Guest VilaSonca
mogoče sem pa odvisna od Seksa v mestu ... zdaj si vlečem film z neta .. pa sem ga že v kinu gledala. pa na youtubu gledam stare serije. x:Ix

aja, drugače mi je pa Jude Law ful hecen ... x:Dx ne vem, tak ženski mi deluje ... x:Dx sori. x:Ix ko sem ga prvič videla igrati, sem pač dobila tak vtis. in čisto nehote me je spomnil na Cameron Diaz. ne me poslušat, ker sem utrgana. včasih dobim smešne asociacije in me "kdo pač spominja na koga" zaradi kake malenkosti v videzu, mogoče pa tudi čisto zaradi obnašanja.

točno tako-meni se zdi on moška verzija Cameron Diaz....že skoz xDDx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest VilaSonca
tebi tudi? :eek: ja, res ne vem, ampak res je isti! prvič, ko sem ga zagledala - klik - Cameron Diaz! ubogi revček, če bi vedel ... x:Dx x:o)x

Guest VilaSonca
hecn, k men pa ni levja...

bi prej jo za vodnarko oznacla, k bi mela recimo kej v biku (ta kombinacija da hude bejbe, posebne, tud macje pogosto).. no, pluton na soncu me preprica, sam mi ni dost. x;)x

hecno, meni pa je. mešanice samozavesti, čutnosti, uživaštva, zabavljaštva, mode, ki jo igra, je čisto po levje. ampak ne maltretira čustveno in se tudi ne pusti maltretirati. ja, v resnici ima Luno v Vodnarju, če je rojena dopoldne. drugače pa že v Ribah. Venero pa v Raku. privat verjetno ni taka Samantha. x:Dx je pa vloga Samanthe - carica. :2src:

lohk bi jo mela v obeh znakih, k ma tud nekaj toplega (ne sam macjega)... ja, taka cutna, privlacna zelo... macja...

ja sej, lev... saj ja, valjda.... sam ful mal levov je macjih (kar je pravzaprav cudn, glede na to, da je lev macka xDDx)

men sta (bla) pa zoprna oba, jude law in cameron diaz..

no pol me je pa on v enem filmu pa parih prizorih in intervjujih mal rpesenetil in mi ni vec tok zoprn, sam ni moj tip.

npr. v alfieju je bil tud zlo dobr (ceprav je neprimerljiv s starim alfijem, ki ga igra mladi michael caine)

no ona mi pa zelo ni vsec, ce je film z njo, pomeni da ga ne bom gledala. mi ni vsec nit za gledat jo niti kot igralka....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kot vem je ona devica, sem enkrat preverila ravno zato, ker mi je bla tko ...klinična.

Lepa in vse, samo ni zame. Sem pogledala kak film z njo že, ampak ker je pač noter, nič mi pa ni do nje niti mi ni privlačna...

Jud je pa mislim kozorog...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

jp, jaz tud mislim da je kozu, da sem nekoc zasledila nekje.

ja sej jaz sem tud ze kdaj vidla kak film z njo, ampak na take komedije ne shizim glih... in pol to, kar sem vidla, povezem z novo komedijo al pa cim, pa me nc ne pritegne filma si pogledat. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz sem pa pred kratkim gledala Moje borovničeve noči (Norah Jones, Jude Law). ni švoh. x:)x :palec:

aja, btw, tudi Natalie Portman igra v Mojih borovničevih nočeh. x:Dx

Gledala x^x

Tako luškan Jude :2src: (pa kje rastejo taki tipi?)

Film je tak poseben, dost romantičen tak, lep :2src:

Mi je všeč.

Natalie ne pristaja južnjaški naglas, je bila pa kul.

Rachel Weisz v tem filmu... kako lepa :2src:

Oh Jude.

http://www.lashorasperdidas.com/wp-content/uploads/2007/10/my-blueberry-nights-jude-law-y-norah-jones.jpg

Rendition........odličn film :palec: :palec: Kar nekaj časa je minilo, da me je nek film spet za slabi 2 urci prikoval na fotelj in cel čas držal v napetosti. Tematika pa povezana s terorizmom in posledičnim kršenjem človekovih pravic američanov vse do neupravičenega zapiranja in mučenja, v ozadju pa zgodba prikazuje tudi zapletene odnose med muslimani.....Res odličen in pretresljiv film, zelo priporočam, ravno sedaj je v videotekah, vsaj v MB. Igralci: M. Streep (šefica CIE xcivx ), A. Arkin, R. Witherspoon itd.

Dobr muvi ja :palec: :palec:

Ta film je fantastičen.

No, jaz sem jokala med gledanjem.

SLEUTH

Tole snemam. Sigurno je dobr.

Eh, teb bli itak vseen tut čeb Jude sam telefonski imenik brov cev film pa bi blo dobr x:)x x:o)x x:Dx

Tale Ruanda je bla men tut ful uredu, sploh k sm poj še en dokumentarc gledov :eek: , bože sačuvaj kva to dugaja v nekaterih afriških državah, kjer je nastala anarhija po umiku kolinistov, ki so upravljali to več stoletij :o|o: Folk je čist prpizden

Gledala Hoter Ruanda včer zvečer... kul film... sam ni glih za lepše sanje :o|o:

gledala vcer...

sem mislila da bo (sam) morast, je blo pa v zacetku blazno zalostno, ne morast, me je kr srce bolelo.

sam pol mi je pa mal dolgocasno postalo, pa ceprav mi je bil kar vsec film, vseen.

sam pac - menim da brez tega igralca (totalen jack, ful dobra igra, dobesedno je spasil film oz. ga on naredil dinamicnega pa tacga) bi bil 1/4 tega....

ampak mi ni zal k sem ga gledala, saj pravm, v bistvu mi je bil kr vsec.

sam nekak sem mislila, da bo (se) bolj *mocen*.

~

zdajle se pa zacenja American History X.

igra edward norton p zgleda morda zanimiv.

morda ste ga clo tle omenjal ze kaj.. al sem pa kje drugje kej vidla, v glavnem se mi znano zdi pa da bi lohk blo kul.

grem uch vrzt.

Picasso

No dons se pa čaka klasika ob 23.30. ( upam da nam zaspal ) Vojna zvezd: Epizoda IV - Novo upanje x:px na popu.Pomoje že v eno 30 to x:Xx

gledala vcer...

sem mislila da bo (sam) morast, je blo pa v zacetku blazno zalostno, ne morast, me je kr srce bolelo.

sam pol mi je pa mal dolgocasno postalo, pa ceprav mi je bil kar vsec film, vseen.

sam pac - menim da brez tega igralca (totalen jack, ful dobra igra, dobesedno je spasil film oz. ga on naredil dinamicnega pa tacga) bi bil 1/4 tega....

ampak mi ni zal k sem ga gledala, saj pravm, v bistvu mi je bil kr vsec.

sam nekak sem mislila, da bo (se) bolj *mocen*.

~

zdajle se pa zacenja American History X.

igra edward norton p zgleda morda zanimiv.

morda ste ga clo tle omenjal ze kaj.. al sem pa kje drugje kej vidla, v glavnem se mi znano zdi pa da bi lohk blo kul.

grem uch vrzt.

Dobra igra ja.Jest tut mislm da je bil taprav zbran za to vlogo :palec: .Res je zaigrov sentimentalno, pa čist v skladu z zgodbo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...