Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

gledala vcer...

sem mislila da bo (sam) morast, je blo pa v zacetku blazno zalostno, ne morast, me je kr srce bolelo.

sam pol mi je pa mal dolgocasno postalo, pa ceprav mi je bil kar vsec film, vseen.

sam pac - menim da brez tega igralca (totalen jack, ful dobra igra, dobesedno je spasil film oz. ga on naredil dinamicnega pa tacga) bi bil 1/4 tega....

ampak mi ni zal k sem ga gledala, saj pravm, v bistvu mi je bil kr vsec.

sam nekak sem mislila, da bo (se) bolj *mocen*.

ja, dobr si ti povedala. xyesx saj men bil tud všeč film (kukr ti je pač tak film lahk všeč.. ma ne maram preveč teh žalostnih po resničnih dogodkih..) ampak je bil pa fajn narejen film, igralec glavni tud super.. sam ja, sem nekak točno tole razmišljala.. da ni bil 'tolk močen'.. niti nisem jokala, nič.. sam sem pomislila, da je verjetno tud to, da smo mal 'zasičeni' s temi filmi.. tko kot so v filmu rekli, tole bo za gledalce novice, bodo rekl, u bed, kok grozn, pol bodo šli pa naprej večerjo jest...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

a ne? kak jack! xyesx tok pristen in vse! xokx

ja, aliana, jaz tud ne 'zalostnih po resnicnih'.. pa teh nekih podobnih (tudi ce ni po konkretnem primeru, da je pa splosno).

kot sem zadnjic enkrat ga gledala enga ponoc... pa ne hotla zacet, glih zato, k vedla...

no ampak me je pritegnil in nisem mogla ne gledat, ko sem 1x zacela (kot vcer).

sta bla pa gene hackam pa... hmmm... hm.. joj ne morem se posmnit, en belec, lev, posebna faca.. skratka, ku klux klan in to, k sta uletela v eno usa zabacenost.... in prav popizdis zraven pa vsi mogoci mesani obcutki, od sramu, prezira, zalosti.. do vsega boga...

ja.. x:o)x ja sej so rekl, grozn gorzn pol bojo pa *program preshaltal*.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdaj enkrat te dni je bil, ali bo (ne vem tocno, sem se spomnil, da sem zadnjic nekje v enem sporedu videl) High fidelity, ful posrecen film...

spomnil pa sem se, ko sem videl, da je Marsa o nekih jackih pisala x:Dx no ja, v tem je Jack Black mel prvo vecjo vlogo...in od tu je njegov famozen muv:

http://users.volja.net/siemens/jack.gif

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

tale je model, ja. x:Dx

1x sem gledala nek film odstekan, nekaj je mel v naslovu 'rock'.

skratka, so mel bend. in tale model je take afne guncal! x:Dx da sploh nisme vedla kaj si naj mislim, no ceprav je blo butast do skrajnosti, sem se pa mensezdi total na glas rezala zraven in v bistvu ful zabavala (pa zal mi je blo, k tamal ni gledal, k se mi je zdel, da bi tedaj okol padu).

ful je muzikalen tip... sem sla prav pogledat kaj je po horoskopu in me je rpesenetilo k je devica. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tale je model, ja. x:Dx

1x sem gledala nek film odstekan, nekaj je mel v naslovu 'rock'.

.....

... sem sla prav pogledat kaj je po horoskopu in me je rpesenetilo k je devica. xDDx

school of rock je bil tisto, igra ucitelja, v resnici pa z mularijo bend naredi, podobno kot the commitments x:Dx

virgos rock...itak da... x8Dx

Sometimes I wish

ja ja, tocn xyesx school of rock...

ja. x:Dx x:px

~

gledala oni film.

mater kok me navdusi edvard notrno cist v vsakem filmu, k ga gledam.

Kaksen igralc! :palec:

Dober film. Mi je bil svec.

Tko tud lepo narjen, ful lepa fotografija pa vsec mi je blo, k je blo delno CB.

sam zalostn v bistvu.

No zdej je pa vojna zvezd - tele konkretne (tega dela) pa ze 100 let nisem gledala in grem mal uch metat. xDDx

Picasso

...in grem mal uch metat. xDDx

a mas steklenega, da ga toliko ven jemljes, pa okrog meces? x:Dx

Sometimes I wish

Apocalypto...Mel Gibson....krut film....ko so tam na tnalu in jim najprej srce iztrgajo pol pa še glavo odsekajo in po stopnicah zakotalijo...uf x:Dx

Drugač pa poučen....itak da zmaga dobro nad zlim(al je zlem,booo)... :palec:

Darling,stand by me

TU PIŠE VSEBINA FILMA THE HAPPENING (KI JE SICER BEDNA), TKO DA TIST K GA HOČE ŠE GLEDAT, NAJ NE BERE!!!

Jah jaz se hitro ustrašim in prižigam luči ob horrorkah, ampak tokrat ni bilo treba x:o)x

Fora filma je, da vsi umirajo (se ubijejo), ker je nekaj takega v zraku oz. rastlinah. Sploh se ne ve in se tudi nikoli ne izve. Pač so razne teorije od česa bi lahko to bilo pa kdaj napada, pa ni nič potrjeno. Osredotočeno je na en par in enega otroka, ki se pa te smrti izognejo. Ne veš zakaj, nič ne veš. Konec je butast, kao 3 mesece kasneje je vse v redu, potem se pa začne še nekje drugje in to je konec filma.

V bistvu ne izveš popolnoma nič. Oz majhne brezvezne podatke, nič konkretnega...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

grozljivka?

priporocam Hostel2 x:Dx par neokusnih scen (ze na zacetku, recimo), ampak kar ok za strasit x;)x

Sometimes I wish

grozljivka?

priporocam Hostel2 x:Dx par neokusnih scen (ze na zacetku, recimo), ampak kar ok za strasit x;)x

Ko sem gledala prvi del Hostla, sem bila ponosna sama nase, da nisem med filmom zapustila dvorane. Kaj tako nagravžnega še nisem videla. Pa ne, da bi me bilo strah oz. da bi mi bilo napeto, ampak pač... enostavno ostudno x:o)x

Še vedno imam v mislih tisto azijko, ki ji je pol obraza štrlelo stran... :xx!: x:Dx

Ne hvala.

Ko sem gledala prvi del Hostla, sem bila ponosna sama nase, da nisem med filmom zapustila dvorane. Kaj tako nagravžnega še nisem videla. Pa ne, da bi me bilo strah oz. da bi mi bilo napeto, ampak pač... enostavno ostudno x:o)x

Še vedno imam v mislih tisto azijko, ki ji je pol obraza štrlelo stran... :xx!: x:Dx

Ne hvala.

prvega dela nisem gledal...

je pa na koncu drugega ena taka huda, prav feministicna, fora x:Dx

spoiler: tipu ga s tistimi vrtnimi skarjami za obrezovanje odreze, pa vrze rotvajlerju v gobec)

:vragec:

tebe je potemtakem super v kino peljat grozljivko gledat, a? x:px

Sometimes I wish

Men so bili pa te kar v redu.

Good Will Hunting je sploh tko...mojstrovina..

Pirati so blesavi sicer, ampak Depp tolk dobr igra, da sem kar gledala...

Kraljica pa tud dokej...

Različni okusi x;)x

Pri BWP sem pa zaspala.

LOL

prvic, ko sem ga po tv videl, sem mislil da je kak making of BWP bil na sporedu, ne pa dejanski "film"... :o|o:

Sometimes I wish

Ok, da bom natančna, Good Will Hunting sva šla skupaj ven s spremljevalcem, sama bi mogoče še ohranila vrednote in gledala.. (en kozorog eno me ;) )
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

No, pa da bo še bolj natančno, ne hodim pogosto v kino, pa sem zelo in biiiiiiii, pa kr nekak ni, takisto za knjižnico zadnja leta, naj me nekdo po riti x:Ix No, npr. pri Kill Bill sem bla čist fertik od zanimanja za drugi del; je pa nekako jasno, ker je bil sprve v celem in so ga kr nekaj razdelili..
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

sm ga gledla z enim frendom. ampak njemu je bil kul. kak jošk sm pa ke pa film ni tolk slab x:o)x

da te ni kake xxx verzije pelal to gledat, a? xscratchx

Sometimes I wish

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...