Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Pogledal Planet opic iz 2001. Sem upal, da bo bolj zanimiva in dodelana vsebina,.pa je pač še en izmed holivudskih cashmejkerjev. Pač sem plačal davek za tisti 2 uri časa (sem pogledal cel film!), da sem gledal tak film, ampak radovednost me je po sedmih letih le premagala. x:Dx x:Dx

ewww grozn film. bukva je pa dbest x;)x :palec:

Obstaja še eden - iz leta 1968

Planet of The Apes :palec:

Komentar na IMDB za tistega iz 2001

A Remake of a Film that Never Needed to be Remade

Gledal oba, no commment... xrolleyesx

Spomnim se tudi istoimenske serije iz leta 1974... :xx!: :xx!: :vragec:

Pa... xrolleyesx :o|o: ...posnetih je bilo, po ameriški navadi še en kup filmov - nadaljevanj, nadaljevanj od nadaljevanj itd... :xx!: ...škoda besed.

Tisti iz 1968 je pa vreden ogleda... :palec:

Včeraj sem gledala Sicko dokumentarec od Michaela Moora - I just love him :P

. . . . spet sem našla veliko podobnosti in spet me je prijelo, da bo se odselila iz te gneile male državice :xx!:

:o|o: x:Dx

Kot da je kje drugje manj gnilo... :inocent: x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Obstaja še eden - iz leta 1968

Planet of The Apes :palec:

Komentar na IMDB za tistega iz 2001

A Remake of a Film that Never Needed to be Remade

Gledal oba, no commment... xrolleyesx

Spomnim se tudi istoimenske serije iz leta 1974... :xx!: :xx!: :vragec:

Pa... xrolleyesx :o|o: ...posnetih je bilo, po ameriški navadi še en kup filmov - nadaljevanj, nadaljevanj od nadaljevanj itd... :xx!: ...škoda besed.

Tisti iz 1968 je pa vreden ogleda... :palec:

:o|o: x:Dx

Kot da je kje drugje manj gnilo... :inocent: x8Dx

Pa Charlton Heston igra.Dobr je un ja.Najhuj je un prizor k tip odkrije kip svobode ki štrli vn iz mivke :palec: Dobra zgodba pa igra.Tale tazadn mej pa razočarov.Sm od režisreja Tima Burtona pa dobr igralske zasedbe(Mark Wahlberg) sm več prčakval.

Spomnem se unih nadaljevank ja.So ble tut na takrat še Tv Ljubljana.Tut uredu.

Številka 23

kul filmček.. fajn videt Carreya v mal drugačni vlogi, z unimi njegovimi frisi ga ne maram preveč.. tlele mi je bil pa na trenutke prav všeč... pa glih prav trilerčkasto, da lahk greš normalno spat pol x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Številka 23

kul filmček.. fajn videt Carreya v mal drugačni vlogi, z unimi njegovimi frisi ga ne maram preveč.. tlele mi je bil pa na trenutke prav všeč... pa glih prav trilerčkasto, da lahk greš normalno spat pol x:o)x

:vragec: :xx!:

NE prebavljam, nikakor... xrolleyesx

Videl en njegov film, to je in bo vse... :o|o:

Rabim pa eno informacijo.

Koliko FILMOV Stargate je bilo posnetih?

Sem misli da je bil samo eden, tisti iz leta 1994 s Russelom in Spaderjem... x?x

Potem sem pa našel še dva

Stargate - The Ark of Truth(2008) - gledal včeraj :palec:

Stargate Continuum(2008) - pride dol v kratkem, verjetno že danes... x;)x x8Dx

Igralska zasedba v glavnem ista kot v seriji, nekaj novih in pa R.D. Andersona ni zraven.

Obstaja še kakšen? :inocent: x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Sem misli da je bil samo eden, tisti iz leta 1994 s Russelom in Spaderjem... x?x

Igralska zasedba v glavnem ista kot v seriji, nekaj novih in pa R.D. Andersona ni zraven.

Uradno je bil posnet sam en.Tist z Russelom.In takrat je tut zaštartala ta ideja.Vsi ostali se pa vežejo na nadaljevanko, oziroma so igralci iz nje.

Alef, jaz ga tud ne morem v unih Maskah in Liar,Liar... ampak tip je res čist kul in čist normalen, če ne dela glupih fac x:o)x

Joj, v kino bo treba po dolgem času... Dosjeji X, nov film bo :2src: :2src: :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uh, Aleph, zamujaš. Jim Carrey je odličen igralec, ti bom naštel par filmov, poglej kakšnega in komentiraj.

Eternal sunshine of the spotless mind

The Truman show

Man on the moon - o znanem komiku Andyju Kaufmanu - mislim, da ga ni igralca, ki bi lahko odigral takšno vlogo.

Dobro, potem je še precej dobrih filmov, ampak ti so mi najljubši njegovi.

Moram pogledat kak novejši Stargate. Sem gledal tudi samo prvega. Samo ponavadi nimam rad nekih nadaljevanj. Prvi film mi je bil všeč,..veliko novih idej, dobri efekti, zanimiva zgodba. Je potem The ark of truth tudi na podobnem nivoju? Sama serija mi nekak ne leži, no :).

Wanted - film je ena super akcija čeprav mogoče malo spominja na Matrix...vendar vreden ogleda...ta james dobr špila ni kej...:)
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Uh, Aleph, zamujaš. Jim Carrey je odličen igralec, ti bom naštel par filmov, poglej kakšnega in komentiraj.

Eternal sunshine of the spotless mind

The Truman show

Man on the moon - o znanem komiku Andyju Kaufmanu - mislim, da ga ni igralca, ki bi lahko odigral takšno vlogo.

xrolleyesx :o|o:

Nič ne zamujam, ne morem ga videt, pa amen... :vragec:

Saj ne govorim o tem kakšen je kot igralec, verjamem da je dober, ampak... xnckrivx x:o)x

Uradno je bil posnet sam en.Tist z Russelom.In takrat je tut zaštartala ta ideja.Vsi ostali se pa vežejo na nadaljevanko, oziroma so igralci iz nje.

Moram pogledat kak novejši Stargate. Sem gledal tudi samo prvega. Samo ponavadi nimam rad nekih nadaljevanj. Prvi film mi je bil všeč,..veliko novih idej, dobri efekti, zanimiva zgodba. Je potem The ark of truth tudi na podobnem nivoju? Sama serija mi nekak ne leži, no :).

Sem jaz tudi mislil da je samo eden, iz l. 1994.

The Ark of Truth in Continuum sta v bistvu le podaljšani epizodi, posneti po tistem ko je serijo zapustil R.D. Anderson, pridružila sta se pa Ben Browder in Beau Bridges.

Pa ne mislit da sem to že videl, informacije so z IMDB, osebno sem prežvečil tri sezone, četrto čakam, ostale pa počasi za njo... x:px

Tako da serije od 3. s. ne morem ocenjevat, za moj okus je pa The Ark of Truth na precej višjem nivoju kot prve tri sezone, tako vizuelno kot igralsko.

R.D. Anderson mi nekako ni pasal v tej vlogi... :o|o: x?x

Uh, Aleph,

x:Dx x;)x

Samo to - jaz sem Alef... x8Dx

Na forumu je tudi nekdo z nickom Aleph... x:o)x

Sem jaz tudi mislil da je samo eden, iz l. 1994.

The Ark of Truth in Continuum sta v bistvu le podaljšani epizodi, posneti po tistem ko je serijo zapustil R.D. Anderson, pridružila sta se pa Ben Browder in Beau Bridges.

Pa ne mislit da sem to že videl, informacije so z IMDB, osebno sem prežvečil tri sezone, četrto čakam, ostale pa počasi za njo... x:px

Tako da serije od 3. s. ne morem ocenjevat, za moj okus je pa The Ark of Truth na precej višjem nivoju kot prve tri sezone, tako vizuelno kot igralsko.

R.D. Anderson mi nekako ni pasal v tej vlogi... :o|o: x?x

x:Dx x;)x

Samo to - jaz sem Alef... x8Dx

Na forumu je tudi nekdo z nickom Aleph... x:o)x

Eh Alef.Posnet je bil sam en film z "pravo" zasedbo.Ostali filmi so sam podalški serije in jim sploh ne mormo reč, da so filmi ker se itak nanašajo na serije + igralska zasedba je iz serij.Ko so končal z snemanjem 10 sezone Sg1 so za finish posneli še ta dva filma(pa dobr, sej si nekej podobnga napisov).Tko da morš prej gledat vseh 10 sezon da loh štekaš ta dva, k drgač je brez veze.

Men je bil pa Anderson đek.Sm ga kr pogrešov poj.Kjer cinizem hehe.Sam zej sem ne da več gledat.Sm se nekak naveličov vsega.Mejbi enkrat k bo filing.Pa tut to je za prčakovat da se bo počas nehal, saj je blo po sg1 10 sezonah in Atlantisu 4 sedajšnih že cajt-kljub temu da so x:px

So pa prve tri sezone SG1, če zej gledaš, katastrofa x:o)x Se morš kr mal borit da prideš skos.Pol pa rata najbolj.Sevede morš pa vse videt ne :)

xrolleyesx :o|o:

Nič ne zamujam, ne morem ga videt, pa amen... :vragec:

Saj ne govorim o tem kakšen je kot igralec, verjamem da je dober, ampak... xnckrivx x:o)x

Hm, ti maš eno sliko o Jimu očitno v glavi. Ampak on je precej presegel stereotip komika in je odigral že nekaj zahtevnih vlog.

Ampak, te nič ne silim k gledanju. Je še precej drugih zanimivih filmov. x:Dx

x?x

Jim Carrey je izvrsten igralec...

(sem pa tud sama cisto v zacetku imela nekaksen predsodek, ker nisem tok za ta telesni humor, ampak me je pa v stevilnih filmih totalno preprical!!

Trumanov show??

fantasticna igra, dbest film!

da ne govorim o Eternal sunshine of the spotless mind, ki bi ga na svojo lestvico *top ten* zagotovo uvrstila!

O tem filmu od mene sami superlativi: fantasticen, izviren, domisljijski, igralca oba nad dbest, posneto, vse vse.... xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, ti maš eno sliko o Jimu očitno v glavi. Ampak on je precej presegel stereotip komika in je odigral že nekaj zahtevnih vlog.

Ampak, te nič ne silim k gledanju. Je še precej drugih zanimivih filmov. x:Dx

Menda zna igrat, ja... :palec:

Je pa eden redkih, pravzaprav mislim da edini, ki ga nikakor ne morem gledat, sory, ne glede na vse njegove igralske kvalitete.

Običajno pa ne dam kaj dosti na to kdo igra, kdo je režiral itd.

Predsodek gor ali dol, tako pač je.

Kot npr. da bi gledal slovenski film... :eek: ...ni šans.

Čeprav vem da je nekaj dobrih in tudi mednarodno priznanih.

Kaj češ, tako je... xnckrivx

Nekdo na primer pa ne mara gledat di Capria, ali Julie Roberts... :inocent: x8Dx

no saj, jasno. ti pac ni vsec. x:o)x

(sam sem se morala oglasit oz. izkoristla tvoj post, k rada gledam v filmih tud igralce oz. igro, pa sm na careya mensezdi vsakic pozabla, ko pisala kak post o tem, keri vse igralci so mi vsec, poleg filmov xDDx)

ja, jaz pa Julie Roberts ne morem gledat x:o)x xDDx, pac pa lohk di Caprija (za katerga pa sem najprej mislila, da ga nom hotla gledat, ker mi ni bla vsec njegova faca niti celoten imidz oz. k so tak okol njega zganjal, men pa ni potegnil). No zdaj pa menim, da je izvrsten igralec (kljub temu da mi se vedno ni vsec njegova faca, sam zelo rada gledam njegovo igro, ker je povsod totalno not in zavzet in tak, se res vzivi)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mene pa ubistvu niti ne mot posameznik ali nek določen igralec.Mot me, ko se z avijona vid, da igra ker pač ne oblvada-to ni šans dab gledov.Dlih zato me ful mot pr slovenskih filmih k se res vid da igrajo,prizorii so gledališki in greš loh vmes v štacuno po hrano,loh kej popeglaš itd. xrolleyesx preden se sploh konča x:o)x .Je le razlika med gledališko in filmsko igro.Tle pr ns je to kr isto xrolleyesx

Aja sm najdu eno k mi gre res na kurac-Denise Richards.Paj dobra bejba drgač, sam kao, naj bi bla tm, pa je že to kao to xrolleyesx

Drgač so mi pa ful všeč teli "konfliknti" igralci ala Johnny Deep,Heath Ledger(rip),Mel Gibson,Leonardo di caprio..itd k jih boli kurac za ta pocukran Hollywood in neko napumpano blamažo kej itak sam fasada filmskih zvezd in znajo poj to svoje "bedno" realno življenje, ki jim gre na kurac prkazat skos film.Toj ful dobr uspeval Heather Ledgerju.

Nekej tazga k Kurt Cobain ki je skozi svojo glasbo prkazov bedo svojga realnga lajfa,misli o svetu itd....nm pa je blo zakon xvrtcx

Itak....jebeš pocukranoo fasado

Mene pa ubistvu niti ne mot posameznik ali nek določen igralec.

mene tud ne, julia robetrs naj kar bo. xDDx x;)x

tko da moti me niti najmanj - ker je ne gledam. x:o)x

kajti:

Mot me, ko se z avijona vid, da igra ker pač ne oblvada-to ni šans dab gledov.

sej to govorim ravno. x:o)x x;)x

ni sans da bi gledala, ce z aviona opazm igro.

Igre se ne sme vidt, ti mors vidt LIK.

In ce opazis igro, to ni to.

kot bi opazil montazhe oz. reze pri njih. nema.

torej, naj se vid TO, kar igra, in ne, da igra, da igra. xDDx

(razno shobljenje micnih ustec, pogledki s strani, metanje las cez rame, popravljanje las, prstek v ustecka itd. x:o)x xrolleyesx pri bejbah, in trzanje z obraznim zivcem itd. pri moskih... kao vidi se mu na faci, kako se bori v sebi :D ;))

Picasso

Dlih zato me ful mot pr slovenskih filmih k se res vid da igrajo,prizorii so gledališki

res je, gledaliska igra je prevec, zato pa izpadejo nenaravni in taki, pretirani, pa je pol vidt kot pachenje celo.

al so pa prevec leseni in togi. kao hocjo pravilno slovensko govort....

al pa prevec v slengu pa so spet lohk hitr posiljeni s tem.

ja a ne, no, Mystica, tocn to!! mene je cist presenetl, k sem vidla, kaksen spekter ma vse!! :palec:

Picasso

mene tud ne, julia robetrs naj kar bo. xDDx x;)x

tko da moti me niti najmanj - ker je ne gledam. x:o)x

kajti:

sej to govorim ravno. x:o)x x;)x

ni sans da bi gledala, ce z aviona opazm igro.

Igre se ne sme vidt, ti mors vidt LIK.

In ce opazis igro, to ni to.

kot bi opazil montazhe oz. reze pri njih. nema.

torej, naj se vid TO, kar igra, in ne, da igra, da igra. xDDx

(razno shobljenje micnih ustec, pogledki s strani, metanje las cez rame, popravljanje las, prstek v ustecka itd. x:o)x xrolleyesx pri bejbah, in trzanje z obraznim zivcem itd. pri moskih... kao vidi se mu na faci, kako se bori v sebi :D ;))

Julija je men čist kežvl, ni mi neka bistra igralka, ki bi oblvladala lik in niti slučajno si ni zaslužla oskarja za Erin Brockovich, kjer so bli sami neki lepi kadri z lepim oblekcam in ona kao hendla vse od otrok do sodišča,ljudi xrolleyesx

pa še en film z enim doglim naslovom, se ne spomnim zdaj ...

ja, skor ne mroe bit drug kot eternal sunshine... (ki sva ga poudarla oba z Objemckom, kot sem pol vidla)...

ko hoce tip irejzat iz uma zadevo..... x;)x (nocm prevec pisat, je zlo za pogledat, pa ce ga kje uocite, toplo priporocam, sem ga ze vecX v tejle temi, pa nc narobe, ce spet xDDx)

vecno sonce brezmadeznega uma je bil mensezdi prevod (k sem se se jezila nad naslovom, k se mi je zdel, da te odvrne, da si niso dobr spomnili, da je morda tud zato relativno neznan film) Kate Winslet tud igra in oba sta fenomenalna! xokx xyesx

Picasso

ja a ne, no, Mystica, tocn to!! mene je cist presenetl, k sem vidla, kaksen spekter ma vse!! :palec:

Tip obvlada drgač, sej je kralj Stand up comedije.Sam nikakor mi ne uide k vidm ene te iste telesne kretnje in face v vseh filmih.To me mal bedira, da bi mi bil naj,naj.

Nš Godler ga mal kopira x:Dx

mozno... nisem opazla tega do zdaj, k unih k mi niso vsec (komedije), itak v bistvu ne gledam oz. sem jih ze vidla in mam 1x dost.

docim trumana sem pa ze vsaj 2x, tegale bi pa tud z veseljem se kdaj (ESSM)

men ta *nas* (slovenski) nacin ni prevec vsec.

taki skechi pa to, se mi zdi vse al vecina zlo na silo....

recimo slovenski film - saj imamo celo kakega dobrega, tud v smislu mednarodnih priznanj, ampak se ne spomnim, katerega bi lohk izpostavila oz. da bi rekla, da sem ga z veseljem, pribita na ekran, pogledala in zraven resnicno uzivala.....

(razen kaksnih lustnih starih, se CB, kot je ne joci peter al pa ker)

Picasso

Drgač mij pa car, kar se tiče igralcev tut Russell Crowe.Sicr mu bol sedejo take fajterske vloge ala Gladiator, sam se mu sploh ni problem vživet rečmo v vlogo znastvenika ki boleha za shizofrenijo (Čudoviti um) pa te čist prepriča.Taki igralci so men carji :palec:

Aja pa Brat Pita bi omenu.On je tut eden izmed genialnih igralcev.Sam folk preveč gleda v njegovo fasado kot lik sam.Drgač je tut genialc.K je snemov film 12. opic in je igral norca je šu res v umobolnico za par dni, da se "naužil" te energije k jo majo psihični bolniki in je to pol tut mojstrsko pokazov na platnu.To so majstri :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...