Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 no russel C. je bil med temi, ki mi niso bli vsec - dokler nisem videla Cudovitega uma! kaksna igra!!! nad! docim brad pit pa se mi ne zdi nic posebnega, ne recem pa, da ne zna igrat. gre cist skoz....sam ga ne stejem kot nekega hudega igralca (recimo v 7even je v primerjavi s spacey-jem in freemanom brezveznez.npr. prizor na koncu, ki je v bistvu oz. naj bi bil med najpretresljivejsimi, ko on kao z mimiko kaze, kako grejo (naj bi sla) cez njegovo faco vsa ta custva itd. - ko uperi pistolo, jo povesi itd. mal stran gleda, skusa bebavo mal gledat...tko no, tle mi ga je zlo tecn gledat, je nenaraven in ni mu ratal tlele. potem teh filmov "mrs smith" pa takih ne gledam, ker me ne zanimajo, no ce pa slucajno ni nc druzga za gledat, pa jih vidim, pa pol vidim, zakaj se mi jih ne da gledat in the first place. tko da sej razen v Fight clubu ni mel nekih karizmaticnejsih vlog.... al se jih pa ta hip ne spomnim (oz. nisem gledala filmov).(pa se v fight clubu sem neprimerno raje gledala in obcudovala nortonovo igro, kar mi spet kaze na to, da gudluk pac ni dovolj, kajti je norton po vseh klasicnih merilih 100x boljsi tip kot norton, torej bi ga morala raje vidt. pa ga ne, norton mi je car, pitt pa ne) skratka, on mi ni, dost povprecen igralec (in tud tip). ce pa bi bil tedaj tok star, bi gotovo igral Lukea Skywalkerja mi niso ti visual tipi prevec po ocesni meri. k je drugacna igra al pa pristop, ce je neko furanje gudlukinggaja...in me to odbije pac. k recimo en, k visi nad tlemi v 195. nadstropju z grozo v oceh, najbrz nima casa za 'bit lep' in preprosto dela drugacne face, gibe itd.tko da je lepota pri igralstvu pogosto prej ovira, kot rpednost - zato jer ni treba drugega razvijat. zakaj pa mislis, da so kateri igralci, ki vizualno niso pravzaprav nic posebnega, tako izvrstni?menim da tudi zaradi tega.pol da vse v igro namest v imidz...me odbije, to ni lik torej, ki ga hocem gledat (kajti hocem gledat lik, ki ga super upodablja dolocen igralc, ne pa nujno face tega igralca). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 ja, jaz pa Julie Roberts ne morem gledat mene tud ne, julia robetrs naj kar bo. tko da moti me niti najmanj - ker je ne gledam. kajti: sej to govorim ravno. ni sans da bi gledala, ce z aviona opazm igro.Igre se ne sme vidt, ti mors vidt LIK.In ce opazis igro, to ni to.kot bi opazil montazhe oz. reze pri njih. nema. torej, naj se vid TO, kar igra, in ne, da igra, da igra. (razno shobljenje micnih ustec, pogledki s strani, metanje las cez rame, popravljanje las, prstek v ustecka itd. pri bejbah, in trzanje z obraznim zivcem itd. pri moskih... kao vidi se mu na faci, kako se bori v sebi ) . No hvala, da ima Julci se dovolilnico za igrat . Jaz, ki bolj malo gledam filme, ceprav zadnje case blazno intenzivno, tko ene 3 na mesec , pa prav njo rada gledam. Se vidi, da nisem strucko . Mi je vsec, ker ni tipicna lepotica, v bistvu se mi sploh ne zdi lepa, ni grda, ampak ni glih nek pojem lepote. ima pa za moje pojme karizmo. Zgodbe v katerih je igrala so mi bile vsec, tako da imam nekaj njenih filmov. Drugac sta mi pa 2 filma Gone with the wind in La misma Luna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 ja saj je tko - ni lepa, je pa v bistvu cedna in privlacna, men ni ne-vsec (vizualno) in tud tko... nc se kej dost ne daje v zobe, bl zase se drzi, pac family pa to, skratka, cist ok bejba. sam pac.... men ni. kaksen smeh! namest d abi bla dozivotno skregana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Dokler nima prepovedi igranja, ne bom nic skregana . Pol ko bo stara, bo pa se tisto, kar se ti ta hip lepega zdi na njej uvelo, bos pa samo njeno igranje videla, zna bit pa se tebi vsec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 no russel C. je bil med temi, ki mi niso bli vsec - dokler nisem videla Cudovitega uma! kaksna igra!!! nad! docim brad pit pa se mi ne zdi nic posebnega, ne recem pa, da ne zna igrat. gre cist skoz....sam ga ne stejem kot nekega hudega igralca (recimo v 7even je v primerjavi s spacey-jem in freemanom brezveznez.npr. prizor na koncu, ki je v bistvu oz. naj bi bil med najpretresljivejsimi, ko on kao z mimiko kaze, kako grejo (naj bi sla) cez njegovo faco vsa ta custva itd. - ko uperi pistolo, jo povesi itd. mal stran gleda, skusa bebavo mal gledat...tko no, tle mi ga je zlo tecn gledat, je nenaraven in ni mu ratal tlele. potem teh filmov "mrs smith" pa takih ne gledam, ker me ne zanimajo, no ce pa slucajno ni nc druzga za gledat, pa jih vidim, pa pol vidim, zakaj se mi jih ne da gledat in the first place. tko da sej razen v Fight clubu ni mel nekih karizmaticnejsih vlog.... al se jih pa ta hip ne spomnim (oz. nisem gledala filmov).(pa se v fight clubu sem neprimerno raje gledala in obcudovala nortonovo igro, kar mi spet kaze na to, da gudluk pac ni dovolj, kajti je norton po vseh klasicnih merilih 100x boljsi tip kot norton, torej bi ga morala raje vidt. pa ga ne, norton mi je car, pitt pa ne) skratka, on mi ni, dost povprecen igralec (in tud tip). ce pa bi bil tedaj tok star, bi gotovo igral Lukea Skywalkerja mi niso ti visual tipi prevec po ocesni meri. k je drugacna igra al pa pristop, ce je neko furanje gudlukinggaja...in me to odbije pac. k recimo en, k visi nad tlemi v 195. nadstropju z grozo v oceh, najbrz nima casa za 'bit lep' in preprosto dela drugacne face, gibe itd.tko da je lepota pri igralstvu pogosto prej ovira, kot rpednost - zato jer ni treba drugega razvijat. zakaj pa mislis, da so kateri igralci, ki vizualno niso pravzaprav nic posebnega, tako izvrstni?menim da tudi zaradi tega.pol da vse v igro namest v imidz...me odbije, to ni lik torej, ki ga hocem gledat (kajti hocem gledat lik, ki ga super upodablja dolocen igralc, ne pa nujno face tega igralca). Pa dobr.Pr Pitu maš sicer prov, sam hotu sm povedat, da je treba igralca ocenit po liku k ga špila ne po tem kako zgleda k to nima neke veze.More zadet lik, paj to to.Tle pr Putu in njemu podobnim pa kuj, oh in sploh...nikjer ne duha in sluha o kakšnem razmišljanju o igri.Itak da Freeman pa Spacey, da sta 10 nivojem pred njemu.Sicer sm pa mnenja da lik "bit lep" nima v filmu kej delat Zanč sm pogledov po dovgmu cajtu Botra 2.Kvaj Pačino dobr špilov ej.Prov uživov sm .Kjera igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 dvomim Pujsita, ampak nikoli ne reci nikoli. saj pravim, me jih je ze velik preprical in sem spremenila mnenje (na boljse). sej zna clo cameron diaz cist igrat (zadnjic sem ene par odlomkov necesa nekje vidla) in sem bla + presenecena, pa mi je res med najbolj nesimpaticnimi in tud vizualno najmanj vsecnimi znanimi igralkami. ~ jp indy. itak je car, teh starih jackov (de niro, nicholson, pacino...) skor ne more nihce preseci, pa vendar sem tud pri pacinu zadnjic opazla, da pravzaprav pa ima par fint, v vseh filmih istih, ponavljajocih.a me ni zmotlo, sem si rekla, da je to pac njegov pecat, nekaj sebe pa ze lohk da not, ce se to cist zliva z likom oz. ce tko nardi, da je vedno potem tudi primerno..recimo par mimik in smehov (tud v vecih filmih, ne sam pr hudicevem odvetniku).... No al pa sean connery. v bistvu mu ne mors oporekat, da je zelo sarmanten starejsi gospod, se vedno fit in za pogledat in ko je bil mlad, je bil jasno tud ceden. In celo igrat zna in to dobro! a si ne mroem kej, da me ne bi totalno motlo sheshnjanje. kao ful sexy. in to je tok opazno, da se sil oz. da je to del imidza, da mi je prav priskutno.a se mu noben ne upa povedat da je dolgocasno in misl kok je fajn? al pa dustin hoffman. ni mi vsec, pusta faca itd., dalec od kake privlacnosti, a je pa totalno dober igralec! al pa tom hanks, ki mi tud ne ptoegne, potem pa si ne morem kaj, da ne bi totalno obcudovala njegove igre!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 . No hvala, da ima Julci se dovolilnico za igrat . Jaz, ki bolj malo gledam filme, ceprav zadnje case blazno intenzivno, tko ene 3 na mesec , pa prav njo rada gledam. Se vidi, da nisem strucko . Mi je vsec, ker ni tipicna lepotica, v bistvu se mi sploh ne zdi lepa, ni grda, ampak ni glih nek pojem lepote. ima pa za moje pojme karizmo. Zgodbe v katerih je igrala so mi bile vsec, tako da imam nekaj njenih filmov. Drugac sta mi pa 2 filma Gone with the wind in La misma Luna Mislm da čeb posnela sam Pretty woman, dab blo čist dost .Tm je bla pa genialna.Verjetn ker je res taka v realnosti dvomim, ampak nikoli ne reci nikoli. saj pravim, me jih je ze velik preprical in sem spremenila mnenje (na boljse). sej zna clo cameron diaz cist igrat (zadnjic sem ene par odlomkov necesa nekje vidla) in sem bla + presenecena, pa mi je res med najbolj nesimpaticnimi in tud vizualno najmanj vsecnimi znanimi igralkami. Men tut.Težko jo gledam, sam jo. jp indy. itak je car, teh starih jackov (de niro, nicholson, pacino...) skor ne more nihce preseci, pa vendar sem tud pri pacinu zadnjic opazla, da pravzaprav pa ima par fint, v vseh filmih istih, ponavljajocih.a me ni zmotlo, sem si rekla, da je to pac njegov pecat, nekaj sebe pa ze lohk da not, ce se to cist zliva z likom oz. ce tko nardi, da je vedno potem tudi primerno..recimo par mimik in smehov (tud v vecih filmih, ne sam pr hudicevem odvetniku).... Sm tut jest porajtov.Ponavljajo se ene te iste mimike,geste, glas.Res rata boring.De niro sem zdi se zna bol vlit. Eh Jack ma tut skos isto foro.Gleda drug lik z tisto svojo lahkotnostjo in ga trpiči, vmes pa dolgi stavki Se tut že mal naveličaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2008 Men tut.Težko jo gledam, sam jo.ja sej. ni druge. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 al pa tom hanks, ki mi tud ne ptoegne, potem pa si ne morem kaj, da ne bi totalno obcudovala njegove igre!! men je bil pa tom hanks eden redkih igralcev, ki so že v otroštvu naredili name tak vtis, da sem pomislila to pa je zvezda...že samo, ko sem prvič gledala en njegov film...pravi kameleon...zna igrat ni kej pa eden res dober igralec mi je tudi edward norton...pred kratkim sem ugotovila, da je tudi tim robbins zelo dober igralec pa sem že toliko filmov vidla ampak me nekako ni prevzel...v filmu shawshank redemtion raztura ampak res raztura...potem ko pa pogledam malo za nazaj pa vidim, da so mi je nekaj njegovih filmov ful všeč... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2008 Jp, a ne, Norton? ja, tom hanks res car. Zadnjic je bil en film, ko prezivi brodolom (a la Robinson varianta) in se mi sploh ni dal gledat: tom hanks na samotnrem otoku? hvala lepa (sem si mislila).a potem pa nekak not padla (al nc druzga ni blo), me je pa VSE v tem filmu totalno prevzelo in navdusilo!scenarij, igra, vse..... okol sem padla in z veseljem bi ga se 1x pogledala! (pa povsod kjer sem ga vidla, me je preprical). ja, se cist strinjam s tvojim mnenjem o Timu Robinsu. enako mislim in podobno sem mislila tud o hansku, zdaj pa ugotovila, da sta oba super. shawshank redemption je pa sploh dbest film! ~ ja, a ne mystixca, kaksen film! cist nekaj posebnega in ful mocen! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ...v filmu shawshank redemtion raztura ampak res raztura...potem ko pa pogledam malo za nazaj pa vidim, da so mi je nekaj njegovih filmov ful všeč... en od najboljsih filmov, sploh probaj se kje dobit Jacob's ladder, starejsi film sicer, ampak prav tako hud Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Jp, a ne, Norton? ja, tom hanks res car. Zadnjic je bil en film, ko prezivi brodolom (a la Robinson varianta) in se mi sploh ni dal gledat: tom hanks na samotnrem otoku? hvala lepa (sem si mislila).a potem pa nekak not padla (al nc druzga ni blo), me je pa VSE v tem filmu totalno prevzelo in navdusilo!scenarij, igra, vse..... okol sem padla in z veseljem bi ga se 1x pogledala! (pa povsod kjer sem ga vidla, me je preprical). ja, se cist strinjam s tvojim mnenjem o Timu Robinsu. enako mislim in podobno sem mislila tud o hansku, zdaj pa ugotovila, da sta oba super. shawshank redemption je pa sploh dbest film! ~tale brodolomec se je tud men zdel ful bedn in ga sploh nisem hotla nikol gledat potem me je pa zadnjič moj prepriču, da ga gledava in se strinjam s tabo...sem čist not padla...pa ta žoga Wilson... to mi je pa tok smešn...v glavnem neverjetn je ta hanks...jz bi tud lahk kr nekaj filmo naštela v katerih on igra in so super...en od teh je tudi terminal...se mi je enako zdel mal dolgočasen kot brodolomec...sam raztura... drugače mi pa med kameleone spada tud mel gibson...mogoče bi se še ker najdu sam zdej se ne spomnem... Ja, za točno ta film gre. Fenomenalno! pa še res je tud men je fenomenalna igra...ga ima doma (tako kot Shawshank redemption)...pa mi drugače Jim Carry niti ne potegne sam je par filmčko k bi reku uaua...pa npr 23number tud...drugače ste me pa spomnil, da je men Kate Winslet ful dobra igralka...res mi je všeč... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Ja res. Zelo v redu je ni kaj. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Jp, a ne, Norton? ja, tom hanks res car. Zadnjic je bil en film, ko prezivi brodolom (a la Robinson varianta) in se mi sploh ni dal gledat: tom hanks na samotnrem otoku? hvala lepa (sem si mislila).a potem pa nekak not padla (al nc druzga ni blo), me je pa VSE v tem filmu totalno prevzelo in navdusilo!scenarij, igra, vse..... okol sem padla in z veseljem bi ga se 1x pogledala! (pa povsod kjer sem ga vidla, me je preprical). ja, se cist strinjam s tvojim mnenjem o Timu Robinsu. enako mislim in podobno sem mislila tud o hansku, zdaj pa ugotovila, da sta oba super. shawshank redemption je pa sploh dbest film! ~ ja, a ne mystixca, kaksen film! cist nekaj posebnega in ful mocen! My name is Forest Guuump Henks je itak car.Vojni filmi,drame, komedije.Ni da ni Tim Robins je tut kul, čeprov mal manši repertuar ker večinoma igra neke take tragične like.Ma mu že paše ne, pa tut ful dobr odšpila (Mystic River,Jacob's Ladder,The Shawshank Redemption ) en od najboljsih filmov, sploh probaj se kje dobit Jacob's ladder, starejsi film sicer, ampak prav tako hud No k sm pa tale film gledov prvič, sm bil mlajši takrat, pa nism spal kr en cajt.Kjeri psiho prizori .Sam je briljant, od teme do igre Drgač mij pa ful smešn igralc Bill Murray, sicer zej že kr v letih, sam kakšni njegovi filmi me tolk nasmejejo daj za crknt.Rečmo Groundhog Day .Tip ma en tak sarkazem k me ful nasmeje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Gledal včer. IRINA PALM z M.Faithful....zakon film, po dolgem času nekaj pametnega in zanimivega! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Gledal včer. IRINA PALM z M.Faithful....zakon film, po dolgem času nekaj pametnega in zanimivega! se ti da povedat še kaj o filmu / brez spoilerjev? zakaj je že zakon? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zigec 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 najraje gledma komedije, akcije, akcijske komedije, muzikli so mi svetovni (24 octobra pride high school musical 3) Ful rad mam tudi grozljivke samo redko kdaj pride kakšna takšna grozljivka ki je napeta pa RES groznja ne pa da eni babi vrat prerežejo (maturanski ples) in že pišejo da je to grozljivka, takim filmom bi dal jaz žanr: Dolgočasnik.... Grozljivke, ki so mi ble svetovne: Day of the dead, The Mist, Teksaški pokol z motorko: začetek, 28 weeks later..Komedije ki so mi ble svetovne, scary movie 4, superhero movie, vse v katerih igra jim carrey pa še mnogo več jih je ampak se jih ne spomnim So pa mi svetovne nadeljevanke po tv-ju, kod so scrubs., desperat ehousewives, dr. House, malcom in the midle, eurika, prison break ... bla bla bla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Joj,včeraj sem gledala film An American Crime.Pretresel me je do dna duše.Baje je celo po resničnih dogodkih...Je na ravni grozljivke,čeprav je drama.Očitno so se Fritcli,pa Nataše Kampuš scene dogajale že od nekdaj... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Joj,včeraj sem gledala film An American Crime.Pretresel me je do dna duše.Baje je celo po resničnih dogodkih...Je na ravni grozljivke,čeprav je drama.Očitno so se Fritcli,pa Nataše Kampuš scene dogajale že od nekdaj... Ne, to delajo sam v Avstriji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 No, name osebno je velik vtis naredil (poleg Deepa in Ledgerja) tudi Nicolas Cage. Se ne spomnim filma, v katerem bi me razočaral. Tip je zmožen igrat vsako vlogo, pa naj igra v komediji, trilerju ali kakšnem domišljijskem filmu. Ni pa je čez vlogo v Con Air... Brez besed Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 se ti da povedat še kaj o filmu / brez spoilerjev? zakaj je že zakon? 1. Ker je odlična izbira igralcev, kombinacija Marianne Faithful in Miki Manojlovic¸sta za menen optimalna izbira!2. Enostavna "low budget" produkcija z zgodbo iz dna družbe v smislu, kaj smo vse pripravljeni storiti, če se gre za nas ali naše bližnje3. Lepa predstava hipokritične malomečanske družbe sredi Londona4. Kombinacija težke zgodbe z vložki humorja...(ni veliko filmov, ki jim to uspe) film, ki bi si ga moral ogledati vsak...je pa dobil nagrado Berlinskega medveda po izbiri občinstva.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Ne, to delajo sam v Avstriji Kaj res? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 No, name osebno je velik vtis naredil (poleg Deepa in Ledgerja) tudi Nicolas Cage. Se ne spomnim filma, v katerem bi me razočaral. Tip je zmožen igrat vsako vlogo, pa naj igra v komediji, trilerju ali kakšnem domišljijskem filmu. Ni pa je čez vlogo v Con Air... Brez besed Samo meni je bil od njegovih najbolj všeč Next... Jaz pa gledal včeraj 10 000 BC... Pa še ugibam v kateri žanr bi ga vtaknil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Ali je to SF, kriminalka, komedija... Smešno je sigurno, predvsem to kako zares so vzeli vso štorijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 Samo meni je bil od njegovih najbolj všeč Next... Jaz pa gledal včeraj 10 000 BC... Pa še ugibam v kateri žanr bi ga vtaknil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Ali je to SF, kriminalka, komedija... Smešno je sigurno, predvsem to kako zares so vzeli vso štorijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif As vidu kdo je gradil piramide Ja mamuti a ne Eh Alef, nč ne veš. Res burleska od filma.Ma za pogledat je. Drgač sm pogledov Indiana Jonesa 4 pa Stargate Continuum.Oboje ful gut :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 As vidu kdo je gradil piramide Ja mamuti a ne Eh Alef, nč ne veš. Res burleska od filma.Ma za pogledat je. Drgač sm pogledov Indiana Jonesa 4 pa Stargate Continuum.Oboje ful gut :palec: Ja, sem ugotovil da so nas v šoli čist narobe učili zgodovino... Pa končno je nekdo razkril skrivnost gradnje piramid... SG Continuum gledal, pa ga bom še enkrat... Zaj*** podnapise... Na IJ 4 pa še čakam. Danes pa na POP Tv Cold Mountain... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.