loonanai 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 na POP Tv Cold Mountain... res super film! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Gledala.. danes pa je men ful lep film Fisher King ob 16:35, paše ob taki uri takole v nedeljo, prejšnjo je bil pa Sedem let v Tibetu.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 res super film! se popolnoma strinjam Cold mountain je the best!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 se popolnoma strinjam Cold mountain je the best!!! No, tale Cold mountain bom pa pogledal,..me prav zanima. Sicer pa Fisher king. En prav poseben film. "I like New York in June, how about you??..." še zdaj znam tole pesmico. Film s težko tematiko, vendar ostaja zelo pozitiven, hudomušen, vedno (bolj) aktualen. Izreden scenarij, odlični igralci,..za mene gladko najboljši film Robina Williamsa. Film, ki se mi je vtisnil v spomin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 res super film! Jep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Sem včeraj malo pred osmo pobrskal po TV programu za Cold mountain, čisto pripravljen da pogledam film, pa šele potem videl, da je bil film pred dnevom ali dvema, v glavnem zamudil!! Na partisu ga tudi nisem našel, tako da ste mi samo lušte naredili Je kdo gledal The road home? Klasika,..super film. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Sem včeraj malo pred osmo pobrskal po TV programu za Cold mountain, čisto pripravljen da pogledam film, pa šele potem videl, da je bil film pred dnevom ali dvema, v glavnem zamudil!! Na partisu ga tudi nisem našel, tako da ste mi samo lušte naredili Je kdo gledal The road home? Klasika,..super film. Poglej tukaj Blink Imajo dva, DVD-rip in DVD, pa izbiraj... Postopek prijave je enak kot pri Partisu. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Dosjeje grem gledat dons (če ne bo bratec zahinavu kej..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 povejte mi kaj bo danes tole nedeljskopopoldne na pop tv; nimam sporeda.. aja, saj mam internet.. sam nič ne najdem bemu.. že dva štikla iskala pa se ne spomnim ama ništa pa enkrat vedela.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 http://www.napovednik.com/tv_sporedi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 U, hitro in hvala: For the of the game.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 povejte mi kaj bo danes tole nedeljskopopoldne na pop tv; nimam sporeda.. aja, saj mam internet.. sam nič ne najdem bemu.. že dva štikla iskala pa se ne spomnim ama ništa pa enkrat vedela.. Siol Portal - TV SporediTV Pika Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 Sem bila zadnjič po dolgem času v kinu. Sem si ga kar vzela... (čas) Batman...Presenečena 300%. Ni primerjave s prejšnjimi, definitivno. Ta del je še imel nekaj zgodbe. In b.r.a.v.o. Ledger, igra neprimerljiva z igro Nicholsona. Na žalost ali srečo, kakorkoli pogledaš. Tip je bil res sposoben marsičesa, škoda ga je bilo. Prezgodaj... Upam, da dobi postmortum oskarja Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Jaz tud čist nenačrtovano šla tole pogledat.. mal mi bilo dolgčas vmes med unimi akcijskimi prizori drugač pa res, hudo očitno so se enkrat za spremembo spravili delat ful na karakterjih, ne sam na sceni in dodatkih..Joker bil res hud, sam men je bil tud Nicholson hud... tko da... res, dobesedno, neprimerljivo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 vrhunska igra Ledgerja... Jep Ful dobr.Čeprov me mal spominja na "mesarja" (Daniel Day-Lewis) iz filma Gangs of NY. Se pa vid kuko je dober Ledger zliv tisto svojo bedo ki jo je doživljov v RL v ta lik Jaz tud čist nenačrtovano šla tole pogledat.. mal mi bilo dolgčas vmes med unimi akcijskimi prizori drugač pa res, hudo očitno so se enkrat za spremembo spravili delat ful na karakterjih, ne sam na sceni in dodatkih..Joker bil res hud, sam men je bil tud Nicholson hud... tko da... res, dobesedno, neprimerljivo Tale Batman je men ful bol všeč, ker je bol realn od prejšnega.Prejšn je ful tak pravljični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Heath Ledger je mene pritegnil že v sami začetkih njegovega igranja tako, da verjamem, da je tud ta igra super...ta film pa upam, da grem že danes gledat... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Mašina koliko prebliskov imam. Ful težko dobim Screka 3 in Čebelji fil v SLO jeziku.Res da naj bi ga kupila v trgovini, samo ne morem bankrotirat.Raje dam za Lunin forum (tako kot vsi) (lol) Kakšen predlog? Za filme mislim Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 A je kdo gledal že Dosjeje X? Ta nov film? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 A je kdo gledal že Dosjeje X? Ta nov film?(mislim, da sem se v Dnevniku razpisala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Bol za en kurc a teli dosjeji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 A da je tako slab Ne vem, men se ga splača že zarad Mulderja gledat Si ga snemam... packa. Ne da se mi v kino poleti hodit... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 pravkar videl trailer...komaj cakam, da ga v roke dobim - Mongol Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 pravkar videl trailer...komaj cakam, da ga v roke dobim - Mongol Pogledov. Ful dobr muvi :palec: Sam ruska sinhronizacija je mal bedirala k en govori kr po čez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 kva pa ti tle? spat, mala tisina..ti bi tudi lahko mela sovo namesto vrane v avatarju Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Sem prišla pogledat, če se je kdo spomnu name, pa en kurc. a en ni dovolj? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.