dbk 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 en ni noben, torej se bom lepega dne to citiral...ja, ja... http://www.fonefunshop.co.uk/forum/images/smilies/muahaha.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 :xx!: :xx!: :xx!: dve uri mojga lajfa sem stran vrgu... če neb mel kokic, bi pa še zaspal vmes :xx!: No res fajn je tkole zvedt,da teli dosjeji niso kaj prida....Sem drgač bila kar fenica x File,sam čez čas so mi začel pa že najedat.Nikol nobenga zaključka...eno pričakovanje....in pričakovanje...pa nič....vedno je neki manjkal,pa en čas to še spregledaš zaradi občutka vznemirljivosti,ki ti ga dajo...sam na koncu vidiš,da je vse kup brez veze.... Ogledala si ga bom pa vseeno-doma. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 kwa ste popluval Dosjeje sej sm rekla, sam za čist ta divje fane, pa še tist ne zarad filma, ampak zarad filinga vsem fanicam DD rajš priporočam, da si snamejo Californication... jaz pa tlele moram še zmer vztrajat, da je bil film fajn nezaključki so pa point X fajlov... ne kej druzga pričakovat v filmu... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 No res fajn je tkole zvedt,da teli dosjeji niso kaj prida....Sem drgač bila kar fenica x File,sam čez čas so mi začel pa že najedat.Nikol nobenga zaključka...eno pričakovanje....in pričakovanje...pa nič....vedno je neki manjkal,pa en čas to še spregledaš zaradi občutka vznemirljivosti,ki ti ga dajo...sam na koncu vidiš,da je vse kup brez veze.... Ogledala si ga bom pa vseeno-doma. Tale opis je pa naravnost primeren za kakšno enostransko zaljubljenost, ko ni pa ni, pa kr nočeš videt.. postaneš filozof, dr. znanosti, tao, dao, zen mojster, ekspert za videti nevidno in vse prej... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 nezaključki so pa point X fajlov... ne kej druzga pričakovat v filmu... Saj vem da so nezaključki point. Pa še vedno ne bi bilo slabo,da bi nekak zaključili tko,da bi se vmes še malo spraševal kako in kaj.In ti ne bi bilo čisto jasno.....Bolj tako kot pa razočaranje na koncu filma... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Mašina koliko prebliskov imam. Ful težko dobim Screka 3 in Čebelji fil v SLO jeziku.Res da naj bi ga kupila v trgovini, samo ne morem bankrotirat.Raje dam za Lunin forum (tako kot vsi) (lol) Kakšen predlog? Za filme mislim µTorrent in Blink ali Partis Več razlage, če želiš, pa na OS... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Metamfetamin, National Geographic dokumentarec http://video.google.com/videoplay?docid=46...33&hl=en-CA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 kok luštkan film sem zdajle ujela na TV.. Benny & Joon Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Dosjeji X Ni ne vem kakšen presežek, ampak tako slab pa spet ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 michelle, dajva mal primerjat ta film s prejšnim filmom dosjejev x! kaj ti meniš? saj vem, da nisi mene vprašal, sam... mam odgovor love story Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 sory, ampak tud ta je bla bolša v prvem filmu, ko jo je rešu in nago po antarktiki nosu jst sm skoz pričakoval: aha, zdle bo, še mal, neki res odbitga! pol pa, ko je konc ne veš, al bi joku al se smeju vsej bedariji ja no, sej čist priznam, da bil prvi boljši.. sam ta je bil pa dober.. oziroma je blo dobr to, da je bil.. ma ja, po 6 letih bi lahk kej boljšga skup sestavl, če jim je prej uspel vsak teden en scenarij napisat... sam to no.. da sta spet Mulder pa Scully.. ko si že mislil, da boš lahk sam stare ponovitve gledal.. to je pač vredno 5€ in dveh urc lajfa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 moj frend je reku glede x-filesov: i want to believe, da je dobr x:Dx x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 indy pa še nekdo je omenju film Rendition in moram rečt, da je res zelo dobr priporočam! po dolgem času se spravim gledat film. in pogledam po priporočilih iz tele teme dva filma. rendition je totalna izguba cajta. če bi dve uri nabiju z glavo u steno, bi meu vsaj čelo utrjeno. res, nič od nič. ma, najbolj dolgočasna filozofska knjiga je neprecenljivo vzburljivejša. drugi je biu pa "into the wild". nisem delu nobenga querryja ampak sem samo DLju in gledu. mal se mi je naiven na trenutke zdeu. ampak vseeno sem ga gledu vsaj iz tega aspekta, da bi se kakšne praktične stvari nauču ali pa vsaj idejo dobil. no, ampak film dejasnko začne rukat. tam prot koncu, ko se sreča z medvedom in ko se nažre strupene zelenjave sem čaku, kako bojo zdej to holivudsko obrnili v srečen konec. no, v špici pa celo napiše, da je film posnet po resničnih dogodkih in takrat me "rukne" za ceu film nazaj. hudo... vse je tko kot more bit. tip ni preživel, se oženu in živeu srečno do konca svojih dni, ampak je svet prikazan realno, gledalec pa sam oceni a se bo joku al smeju. skratka, fajn film. js vem, da bi od lakote umru. pa kako boš tizga losa velcga, bemo boga, požru. prej ga morš pa še ustrelat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 nimbus, mislim, da si me narobe razumel... jst sm film Rendition ocenu kot dobrga zato, ker pljune v obraz Amerike, CIE in njihovga novga zakona po 11. septembru, ko dejansko ni noben več varen pred mučenjem in ugrabitvam drugače pa sam film deluje klasično holivudsko into the wild ok... sam men je biu res dolgocajten... nisem mogu gedat do konca Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 drugi je biu pa "into the wild". nisem delu nobenga querryja ampak sem samo DLju in gledu. mal se mi je naiven na trenutke zdeu. ampak vseeno sem ga gledu vsaj iz tega aspekta, da bi se kakšne praktične stvari nauču ali pa vsaj idejo dobil. no, ampak film dejasnko začne rukat. tam prot koncu, ko se sreča z medvedom in ko se nažre strupene zelenjave sem čaku, kako bojo zdej to holivudsko obrnili v srečen konec. no, v špici pa celo napiše, da je film posnet po resničnih dogodkih in takrat me "rukne" za ceu film nazaj. hudo... vse je tko kot more bit. tip ni preživel, se oženu in živeu srečno do konca svojih dni, ampak je svet prikazan realno, gledalec pa sam oceni a se bo joku al smeju. skratka, fajn film. js vem, da bi od lakote umru. pa kako boš tizga losa velcga, bemo boga, požru. prej ga morš pa še ustrelat. Podobno sem tudi jaz doživljala.Nisem vedela (oz. sem pozabila med gledanjem filma),da je film po resničnih dogodkih in sem čakala zasuk v srečni konec....da bo preživel...se vrnil domov...itd. Podobno razmišljanje sem imela tudi jaz,namreč da je prikazano vse skupaj realno. Njegova želja po svobodi,odcepitvi od spon družbe itd.....ter potem tisto,kako preživeti v naravi....brez pomoči družbe,sam s sabo...kako se znajti,se zanesti nase....funkcionirati v sami "naravi" ko pa se tega nikoli nisi učil.To je podobno kot bi opico,ki je bila ves čas v ZOO spustil v džunglo... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 pred kratkim sem si spet ogledala The sheltering sky (Bertolucci). eden boljših. knjiga tudi zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Ravno prej sem gledal Stik (Contact) in je zame eden taboljših filmov,če se ocenjuje vsebina!Hvala! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Sem gledala film Dogodek.Imam rada grozljivke,vendar me je tale filmček pustil nepotešeno.Hmmm,dalo bi se tole bolje zaključiti.Tema grozljivke je nova oz. sveža,kar je balzam z grozljivke,v katerih se zgodbe običajno ponavljajo.Sama zgodba in zasuki pa so tko tko. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Sem gledala tudi film 21.Fajn zgodba po resničnih dogodkih.Zadnje čase so mi taki filmi zelo všeč,ker so realni.Sicer si želiš drugačen,bolj srečen konec...a j...bat ga tak je življenje. Vsekakor bi se tudi jaz naučila rada takole šteti karte in zaslužit bajne dinarce Dogodek - a to je Happening? ja,ja...THE Happening....whatever Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Vprašam samo, ker do sedaj ste ga čist vsi skritizirali. Očitno je res beden. Beden ni...samo je premalo za srhljivko ali grozljivko strašljiv.Dalo bi se tole malce bolje narest.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 včeraj neki štrckam po tv-ju in naletim na prvo sceno iz romana mojster in margarita. roman sem sicer prebrau, amapk mi ni biu tko, da bi ravno gate trgu. sama vsebina je bila sicer privlačna. no, tale filmček je biu pa zakon. ruski sicer. od takrat, ko onedva literata srečata hudiča do takrat ko mu tramvaj odbije glavo z vmesnim prizorom kristusove sodbe. pa me zanima, če kdo ve kolko delov je in kdaj jih vrtijo. BTW: kristusova doba je carska. kristus nagovori centuriona z "dobri človek", centuriona pa ob tem kar s*at pritisne sem malo pričakovau predrugačenje evangelijev. in tudi oni hudič onima v parku pravi: "Kristus je biu". onadva pa nazaj: "Midva ne verjameva". Hudič pa nazaj:" Kaj vidva verjameta nima veze z resnico." Mislem, ful dobro, a ne. Ker imamotolko enih prepričanj in balasta, smo sposobni tolmačit, trdit, sodit in vem kaj še vse, ampak nič od tega ne vemo. No, pol pa vprašata:" Ja, kako pa ti to vse veš." Hudič pa: "Jah, zraven sem biu." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 nadaljevanka je. po delih... vsak dan en del. uhuhuhuhu... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 Vprašam samo, ker do sedaj ste ga čist vsi skritizirali. Očitno je res beden.Sem gledal and I was waiting for the happening to happen oziroma čakal na veliki zasuk v zgodbi, ko bodo našli pravega krivca. Pa sploh ni bilo treba.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 Nimbus, so tole enkrat nazaj že vrteli, ja.. hudi dobra JAz pa pogledala v zadnjih par dneh vse tri dele Bourna... mal bi (spet ) skrajšala akcijske prizore, drugač pa hud film... pa dost scary, če pomisliš, da je tole vse skup zelo lahko res... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Vprašam samo, ker do sedaj ste ga čist vsi skritizirali. Očitno je res beden.Uuu ja. Ta film je definicija bednega. JAz pa pogledala v zadnjih par dneh vse tri dele Bourna... mal bi (spet ) skrajšala akcijske prizore, drugač pa hud film... pa dost scary, če pomisliš, da je tole vse skup zelo lahko res... Se strinjam. Fajn so Bourneji Matt Damon Btw, a si videla tole... KLIK Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.