Aliana 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Jaz pa ugotavljam, da bi Dogmo spet gledala... mislim, da nimam nikjer posnete.. pa v bistvu bi si lahk tole kar DVD kupila, ker mi je en boljših filmov... Zadnjič si sposodila na Itivi Beležnico... Romantično, zelo lepo mal smo jokal zraven pa uuuuhhh, kok mi je glavni igralec všeč postal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Vaginalni zobje - Teeth http://www.imdb.com/title/tt0780622/ Česa tako butastega, pa še nisem videla.Raje bi gledala The happening še enkrat (pa je obupen film) :xx!: Gre se za to, da ima punca (ki ne verjame v seks pred poroko in te fore), vaginalne zobe. Pa pač z enim seksa potem (na silo sicer) in mu te zobje odgriznejo penis. No, potem se to zgodi še parkrat. Najbolj nagravžno je, ko kaže to krvavenje in koščke penisa (penisev). Mislim.... seriously... A je to res vse, kar premorejo dandanes? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 horror comedy LOLJa pa ja de!Ma sej bi blo lohk smešen, ker je tako zelo patetično. Horror pa niti slučajno. Joooooj, kje so dobri filmi??? *vem da to tam pise, sam ni res Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Gledal v soboto na POP TV Munich Od Spielberga Film po katerem se začneš spraševat kdo je terorist, kdo žrtev. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Gledal v soboto na POP TV Munich Od Spielberga Film po katerem se začneš spraševat kdo je terorist, kdo žrtev. Čaki malo, , kako to misliš kdo je terorist in kdo žrtev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Čaki malo, , kako to misliš kdo je terorist in kdo žrtev? Če si gledala film in če poznaš zgodovino tam, potem boš vedela kaj mislim.Cilj Mossada, Izraela, ni bil poloviti storilce dejanja v Muenchenu, ampak pobiti jih.Oko za oko, zob za zob.Začarani krog nasilja, maščevanja ki se nikdar ne konča.Jaz sem film dojel kot obsodbo nasilja, obsodbo nepripravljenosti dveh narodov živeti, bivati skupaj.Prikaz osebnih stisk, moralnih dvomov vseh vpletenih.In pri tem se mi zdi povsem nepomebno kdo je kriv, kdo je začel.Politično ozadje vsega tega je pa seveda še neprimerno bolj zapleteno kot film sam. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Nocoj na TV3 The Italian Job Čisto spodobna akcija... Mogoče se pa še kdo spomni predhodnika The Italian Job Iz leta 1969.Zanimivo jih je primerjat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 90210 je spet prišel ven v zda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Če si gledala film in če poznaš zgodovino tam, potem boš vedela kaj mislim.Cilj Mossada, Izraela, ni bil poloviti storilce dejanja v Muenchenu, ampak pobiti jih.Oko za oko, zob za zob.Začarani krog nasilja, maščevanja ki se nikdar ne konča.Jaz sem film dojel kot obsodbo nasilja, obsodbo nepripravljenosti dveh narodov živeti, bivati skupaj.Prikaz osebnih stisk, moralnih dvomov vseh vpletenih.In pri tem se mi zdi povsem nepomebno kdo je kriv, kdo je začel.Politično ozadje vsega tega je pa seveda še neprimerno bolj zapleteno kot film sam. Ja res je.Kači odrežeš glavo pa zrastejo tri.Edino kar je blo pozitivno je to da so "najebal " res tvorci Muenchena.Sicer mi film ni bil boh ne vem kva, je pa vsekakor zanimiv iz tega stališča okoli katerega se je sukala zgodba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 90210 je spet prišel ven v zda Sm pa prebrov nek, da so hotl spet "Brandona" (Jason Priestley) ponucat v tem ponatisu, pa se je uprl, češ da je blo dovolj x:Dx Čudno ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 hehe...k ni 0 novga, se bo pa staro do nezavesti nategoval.. CBS recimo je 'ponucal' ful igralcev, ki zdaj sicer sluzjo bajno, a jim je pa kvaliteta mal padla dol... kot igralcem.....tko mal, zalostno al kaksno se mi tud zdi.....no ja, neki morjo pocet. Sicer pa cist shizim na film Obala. fulkrat sem ga ze gledala, celo 2x v 10-ih ali 14.ih dneh, kar pomen da morm res cist shizit. najprej sem sam knjigo brala, pa mi je bla ful vsec, pol pa se film!vse mi je vsec!scene, fotografija, muzka, zgodba, sporocilo filma, igra!!! vse, no.ze itak ma plus tocke k se na takih plejsih dogaja pa ful vode pa teh scen....skratka, zame totalni uzitek, pogledat ta(k) film! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 aja, včeraj sem pa gledala en res dober film na TVS - Življenje Davida Galea (Kevin Spacey, Kate Winslet). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 ja, js sm morda tud tak vtis dobila, prvic... da mi je *nekaj manjkal* not v filmu (k knjigo drugac si vizualizirala, kot ti, k rpavis - film v glavi )....ampak pol sem ga pa ponovno gledala, pa ponovno, mi je bil pa vse bolj vsec (namest manj, k nenazadnje se navelicas oz. se ti ne da skoz istga gledat )..k sem 'odmislila' vse, svoj prvotni vtis in predstavo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 in je tudi res dobra zgodba. univerzitetni profesor filozofije zapeljan s strani študentke, ki se noče naučiti za izpit. študentko vržejo s faksa. profesor zapeljan v "ugodnih" okoliščinah, pod vplivom alkohola, prisiljen v malo bolj grobi seks .. kar potem ona izkoristi in prijavi posilstvo. obtožen, obtožbo ovržejo, a ostane brez službe, žene in sina, kasneje stanovanja. ob strani mu stoji samo še akademska kolegica ... skupaj delujeta kot aktivista PROTI smrtni kazni v Ameriki (Meksiku točneje). vmes pa še novinarka, ki izve profesorjevo zgodbo med njegovim čakanjem na usmrtitev (zadnji dnevi) .. ker potem so ga pa obsodili za umor (če sem prav razumela) .. njegove akademske kolegice ... ki je bolehala za levkemijo. kup vsega ... kdo drug bi znal bolje povzeti ... to je samo polovica na hitro.no, point je itak okoli smrtne kazni in ideologije in dokazovanj tega in onega ... The Life of David Gale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 ja, js sm morda tud tak vtis dobila, prvic... da mi je *nekaj manjkal* not v filmu (k knjigo drugac si vizualizirala, kot ti, k rpavis - film v glavi )....ampak pol sem ga pa ponovno gledala, pa ponovno, mi je bil pa vse bolj vsec (namest manj, k nenazadnje se navelicas oz. se ti ne da skoz istga gledat )..k sem 'odmislila' vse, svoj prvotni vtis in predstavo.... The beach? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2008 Avtor Prijavi Deli 4. september 2008 Jp. ( = cist shizim! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 še 53 minutk pa bo... hehe,.pr men že teče 40-ta minuta filma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 še 53 minutk pa bo... upam, da si si napekel kokice vmes. enjoy. poročaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2008 Avtor Prijavi Deli 6. september 2008 prejle sem (prvic) gledala Good shepherd (zal ne celga, sele od kake polovice dalje).Ful dobr narejen, vzdusje, vse, me je presenetl, da je de Niro reziral.Morm pa pohvalt Matta Damona! mater kok dobr igra tip! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 prejle sem (prvic) gledala Good shepherd (zal ne celga, sele od kake polovice dalje).Ful dobr narejen, vzdusje, vse, me je presenetl, da je de Niro reziral.Morm pa pohvalt Matta Damona! mater kok dobr igra tip! Jest sm tut gledov.Čeprov mij film bil kr mal boring bi pa res Damona pohvalu.Ja tko k pravš, res odlična igra .Res obvlada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 prejle sem (prvic) gledala Good shepherd (zal ne celga, sele od kake polovice dalje).Ful dobr narejen, vzdusje, vse, me je presenetl, da je de Niro reziral.Morm pa pohvalt Matta Damona! mater kok dobr igra tip! jaz pa umirala od dolgčasa vmes ene 10x prešaltala od 1 - 40.. pa vseen vztrajala do konca, ker me je zanimal kaj bo.. sej če nazaj pogledam.. v bistvu bi znal bit kul film.. sam bi morala bit ta prave volje.. sem pa rabla mal bl ekšn al neki..pa tolk mi je blo smešno, ker kar nisem mogla verjet, da bi bil sine sine.. ni blo videt neke razlike v letih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2008 Avtor Prijavi Deli 7. september 2008 ja. men se je tud zdel dolgocasen, pravzaprav.sam sem se skoncentrirala na atmosfero filma in predvsem igro! cist sm okol padla! ker sm ga ze 1x gledala, pa me je tud pozitivno presenetil (prej sm mislila da je pac en kao ceden tipcek), in je bil cist drugacen.Tle pa prakticno brez mimike, dolgocasen, kakrsen je moral bit, siv in tak...TO se mi je zdel tok dobr ujeto... da sm uzivala v gledanju njegove igre...oni zamokli zvoki, sepetajoci, skoz ena taka atmosferca, ne cist *resnicna*...tko, se mi zdi super film, vseen.res da ce bi blo kej bl ekshn, bi tud js najbrz tist gledala, sam vseen.me vedno navdusi, ko/ce me kej navdusi. in zlo rada gledam dobro igro, ki pa je, k se un cist zlije z vlogo... prav cutis ga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 ja. men se je tud zdel dolgocasen, pravzaprav.sam sem se skoncentrirala na atmosfero filma in predvsem igro! cist sm okol padla! ker sm ga ze 1x gledala, pa me je tud pozitivno presenetil (prej sm mislila da je pac en kao ceden tipcek), in je bil cist drugacen.Tle pa prakticno brez mimike, dolgocasen, kakrsen je moral bit, siv in tak...TO se mi je zdel tok dobr ujeto... da sm uzivala v gledanju njegove igre...oni zamokli zvoki, sepetajoci, skoz ena taka atmosferca, ne cist *resnicna*...tko, se mi zdi super film, vseen.res da ce bi blo kej bl ekshn, bi tud js najbrz tist gledala, sam vseen.me vedno navdusi, ko/ce me kej navdusi. in zlo rada gledam dobro igro, ki pa je, k se un cist zlije z vlogo... prav cutis ga...to pa ja definitivno bla dobra igra in filing filma.. mene tud Angelina presenetla, ker bla taka... siva miška.. nič hudo lepa in seksi in žnabelčki in.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2008 Avtor Prijavi Deli 7. september 2008 mene tud Angelina presenetla, ker bla taka... siva miška.. nič hudo lepa in seksi in žnabelčki in.. jp (sm mela tel., pa nisem uspela, sem sam zakljucla stavk pa skljocnila 'objavi'. )se absolutno strinjam, AJ tud zlo kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Jaz pa vceraj ze v drugo Crash Remek djelo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.