Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

super se mi zdi, k so spet Sopranovi. xokx

hecn k se jih sploh ne navelicam.

ane..meni tudi.. :palec: x:px

obožujem to nadaljevanko..in tudi jaz se jih sploh ne naveličam.

kar je prava redkost pri meni. xDDx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

ane..meni tudi.. :palec: x:px

obožujem to nadaljevanko..in tudi jaz se jih sploh ne naveličam.

kar je prava redkost pri meni. xDDx

Men pa ni všeč tale pobijanje :xx!: pr Sopravnovih.Očitno sm bolj navajen nekih pozitivnih junakov x:Dx v tv serijah in me taki "pacienti" ne potegnejo, kljub temu da gre za fikcijo.

Zaenkrat gledam edin Dr. Housa :palec: od nadaljevanik.Druzga ne , ker se mi zdi eno te ista pogreta župa.

Men pa ni všeč tale pobijanje :xx!: pr Sopravnovih.Očitno sm bolj navajen nekih pozitivnih junakov x:Dx v tv serijah in me taki "pacienti" ne potegnejo, kljub temu da gre za fikcijo.

Zaenkrat gledam edin Dr. Housa :palec: od nadaljevanik.Druzga ne , ker se mi zdi eno te ista pogreta župa.

Možno, da sem edini, ki še nikol ni gledal niti minute Sopranovih.

Pred kratkim gledal Fast food nation. Tako na kratko bi rekel, da je film rahlo dolgočasen, vendar pa je tematika takšna, da zelo opravičuje obstoj filma. Vsi bi ga morali pogledat. V njem so prikazane zgodbe več ljudi, kako pašejo ali ne pašejo v sistem, ki ga diktira ekonomija/marketing/denar in čemu se na račun tega odpovedujejo (revni mehičani, bojazljivi manager, mlada raziskujoča študentka). Zelo dobra je bila primerjava ljudi s kravami, ki kljub uničeni ograji enostavno ne pobegnejo, ker so pač lene, neumne pa še krma je verjetno okusna. Konec je srce parajoč in sem se spomnil na Lom valov od Von Trierja (čeprav tako hudo kot v Lomu valov pa ni no).

Pred kratkim sem:

Monty Python and the Holy Grail

I love it, I love it, I love it! x^x x^x x^x

Naslednja bo Monty Python's Life of Brian x:Ix

Malo drugačnega humorja x;)x

Ma zdaj si me pa presenetla Michelle,..sem mislu, da si bolj zategnjena. x:Dx x:Dx

Life of Brian in gledala ga boš prvič. Sem ti kr fauš, ker to je pa No.1 komedija.

Še par linkov od nekaj dobrih skečev, da ti pomagam pri spoznavanju Montyjev:

The smuggler

Argument sketch

Airplane pilots

Hehe,.sem se spomnu onih 3 vprašanj iz Holy Graila: Three questions

Od kje ti pa ideja, da sem zategnjena? :eek: :eek: x:px x:px

Sej me ne mot, če to misliš xDDx

Drugače sem vse že gledala pred leeeeti, tako da se malo spomnim, kaj dosti pa ne...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Od kje ti pa ideja, da sem zategnjena? :eek: :eek: x:px x:px

Sej me ne mot, če to misliš xDDx

Drugače sem vse že gledala pred leeeeti, tako da se malo spomnim, kaj dosti pa ne...

Ma daj, itak da se zezam x:Dx. Me je zanimala tvoja reakcija, ki pa je spet skulirana. V glavnem super, da uživaš v Monty Pythonih. Velik veselja z Brianom! x:)x

Aja, a veš zakaj so sploh dobili idejo o kokosovih orehih? Najprej so imeli že rezervirane konje in vse,. potem pa jih je nekdo zahebal in so ostali brez konj. No, pa so dobili idejo, da jih zimprovizirajo xDDx

Pozabla na tole *mojo temo* xDDx

stekam (sopranovi). sej mas prou, sam kaj naj recem.... men pa je. x:o)x (ne vsec pobijanje, ampak prenesem resnico in me na nek nacin clo zabavajo taki liki... recimo sej tud Stanovalc, k ga vedno omenim, ni glih hecn pa tak. x:o)x ampak men je ful spon! pac folk, situacije, zadeve, okoliscine, lajf, krsenje moralno eticnih pravil oz. nespostovanje teh vrednot, hkrati se ma pa za gud gaja (sopranoti)...

a, kako je, ce je Prav prikazano (torej Cloveska plat), vsak lohk ... hm, sprejemljiv, ce ze ne simpaticen.

Zgodbe pac.... in se dobr podane.... zakon! :palec:

sicer je pa men tud Oz blazno vsec (kar smo vsake tolk tle povedal, par nas, *fanov*), a je prijetneje gledat Sopranote.

Pac lajf. Men so vsec *mocne* zgodbe, prepletenost in zapletenost itd.

ampak stekam da komu ni vsec.

js mam dost hmm, *agresiven? okus za filme. xDDx

namrec, shizim tud na kill Bill, pa je res krvavo - a jaz pa tam vidm balet, strip in zajebancijo (pa se voljo in vsega boga). xDDx

kicha pa ne maram. recimo morda je povezan: tud sladkarij ne jem. x:)x

aja sam to ni povezano, ocitno, ker namrec tud kislo maram, a kislicastih filmov pa ne. xDDx

tko da... to sprot ugotavljam in se sprot negiram. x:)x

Pred kratkim gledal Fast food nation. Tako na kratko bi rekel, da je film rahlo dolgočasen, vendar pa je tematika takšna, da zelo opravičuje obstoj filma. Vsi bi ga morali pogledat. V njem so prikazane zgodbe več ljudi, kako pašejo ali ne pašejo v sistem, ki ga diktira ekonomija/marketing/denar in čemu se na račun tega odpovedujejo (revni mehičani, bojazljivi manager, mlada raziskujoča študentka). Zelo dobra je bila primerjava ljudi s kravami, ki kljub uničeni ograji enostavno ne pobegnejo, ker so pač lene, neumne pa še krma je verjetno okusna. Konec je srce parajoč in sem se spomnil na Lom valov od Von Trierja (čeprav tako hudo kot v Lomu valov pa ni no).

to bi me utegnil zanimat (ob tem, da me ne pritegne tale Lars... a je un film z Nicole K., gledaliski, tud on reziral? :8):)

Pred kratkim sem:

Monty Python

no to!! :palec:

to je taka klasika kot kak alan ford. preprosto shizis al pa ne. xDDx

jaz shizim (na oboje) xDDx

en je se boljsi (men) kot life of brian.. hm, hm... xscratchx...

aha ze vem!! xideax meaning of life! zakon! nujno gledat! xokx xyesx

in tud serija mi je vsec, vcas bla priklenjena na ekran (ob letecem cirkusu M.P.).

VSE vidla, shizila, crkavala od smeha.

blazno so mi ble vsec tud oddaje Michaela Palina, ko je potoval po svetu. xokx

Tko da, dobr so ubodl tile anglezi (tud House je iz tega stosa angleskega) - v black adderju percy (al kdo).

skratka, zakon, to bi se hotlo se gledat! xyesx

nisi si izmislila x;)x

sam pa tud jst nisem nikol nič slišala o tem filmu (mrtva ladja). dober spomin maš, hehe...

sm pogledala mal po googlu, nekdo svetuje, da se ga morda da najt v videoteki agrft. če te zanima.

aha.. (najprej sem povrsno prebrala pa 'vidla' da se ga ti tud spomnis! ?? x:o)x - ce si 3/4 mlajs od mene x:o)x x;)x)

pol pa vidla da si chekirala (heh, sco, jaz tud letim chekirat tkole kaj, sam za mrtvo ladjo se pa res nisem nadejala da bi kaj nasla, nenazadnje sm si mroda zmislila x;)x - al pa si vsaj nisem zapomnila tocnega naslova).

Hec, thanx! :palec:

(*zdej nism v stanju si kej dol loudat, a si shranim v spomin v glavi in ob priliki si pochekiram, po moznosti clo pogledam, to bi blo super, saj se enih kadrov v nulo spomnim, pa da vidmo pa to.. zdej, kako bi vidla xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to bi me utegnil zanimat (ob tem, da me ne pritegne tale Lars... a je un film z Nicole K., gledaliski, tud on reziral? :8):)

A veš, da sem gledal precej Von Trierjevih filmov, tistega, v katerem igra Nicole Kidman pa še ne x:Dx (če si imela v mislih Dogville).

Lom valov je precej zahteven film za pogledat, tak da ti priporočam za en poseben večer, ko si boš res vzela čas in ne bo motenj. Ga pa tudi pozabila ne boš, ker gre za filmski in kulturni presežek. Ko ga pogledaš, pa javi, da rečema kako o filmu. x;)x

Guest VilaSonca
joj, ne morem se spomniti niti naslova filma niti original imena igralca. v soboto zvečer sem na Pop Tv gledala neko akcijo. morda je bilo celo v petek, nisem šur. ampak je igral noro dober tip v tem filmu glavno vlogo. ima kdo spored od prejšnjega tedna, pa mi pogleda, lepo prosim?

joj, ne morem se spomniti niti naslova filma niti original imena igralca. v soboto zvečer sem na Pop Tv gledala neko akcijo. morda je bilo celo v petek, nisem šur. ampak je igral noro dober tip v tem filmu glavno vlogo. ima kdo spored od prejšnjega tedna, pa mi pogleda, lepo prosim?

V soboto je bil ob devetih Signs, malo pred polnočjo pa The village. :vio: Za v petek pa xnckrivx , mogoče kdo drug ve. x:)x

Jp, Dogcille, sm torej dobr opisala. xDDx

ma saj me cudi, da ze nisem gledala tega loma valov...

Seveda, bom mela v glavi (upam da ni tok staticen pa *umetniski* kot dogville)

aja (asociacije sibajo, ceprav nima zveze s trierjem, ma pa z valovi, namrec) a si gledal Klavir? x:)x

Shizim tud na Holly Hunter (riba, zadnje stopinje), ki je res sponska igralka, v vsaki vlogi je super, naj gre za Firmo, neko tajnico z juznjaskim naglasom, al pa cudasko obcutljivo krhko umetnico (klavir). Jackica! xokx

Macona, sm pogloedala (v Zurnalu), pa ni nc akcijskega v soboto na pop tv, neke srhrljivke pa to, v obeh pa ogra Joachim Phoenix - ce si nanj mislila.

za petek pa nimam sporeda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jp, Dogcille, sm torej dobr opisala. xDDx

ma saj me cudi, da ze nisem gledala tega loma valov...

Seveda, bom mela v glavi (upam da ni tok staticen pa *umetniski* kot dogville)

aja (asociacije sibajo, ceprav nima zveze s trierjem, ma pa z valovi, namrec) a si gledal Klavir? x:)x

Shizim tud na Holly Hunter (riba, zadnje stopinje), ki je res sponska igralka, v vsaki vlogi je super, naj gre za Firmo, neko tajnico z juznjaskim naglasom, al pa cudasko obcutljivo krhko umetnico (klavir). Jackica! xokx

Gledal Klavir pred veliko leti, vendar po pravici povedano se ga ne spomnim več dobro. Imam v spominu, da je bil kr dober, samo ne pa tak zelo, da bi ostal v spominu. x:px

Ja glej, glede Trierja je dobr vedet, da je eden izmed treh režiserjev, ki so uvedli normo 95 (če ne veš kaj je to dogma 95 ). Lom valov sodi med filme, ki se te norme precej držijo, vendar dela Lars določene izjeme. Če ti bo film dober, priporočam vsaj še ogled Idiotov.

Tko da, dobr so ubodl tile anglezi (tud House je iz tega stosa angleskega) - v black adderju percy (al kdo).

skratka, zakon, to bi se hotlo se gledat! xyesx

Ravno zadnjič sem ga videla v BA :wOOt: :wOOt: V bistvu tega nikoli nisem gledala prav rada prej, ker mi Rowan Atkinson ni preveč všeč (vpliv Mr.Beana - groza - ja tle sem pa zategnjena x:o)x x;)x ), ampak je v bistvu prav fajn.

kakorkoli že...House oz Hugh Laurie je odličen, ma fantastičen angleški komik.

Je pa res, da je velik bolj privlačen zdaj z bradico kot House x;)x

Pa zadnjič sem gledala Fino gospo (Keeping Up Appearances)... je bil tudi lušten del...čeprav včas bi jo zadavla x:Dx x:Dx Samo je bilo fajn po 100 letih spet to gledat...

Holly Hunter tudi jaz maram, čeprav zdaj igra v Saving Grace, kjer mi pa nekak ne potegne... preveč taka "možača", prsmuknjena... kaj pa vem, neki me mot...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pozabla na tole *mojo temo* xDDx

stekam (sopranovi). sej mas prou, sam kaj naj recem.... men pa je. x:o)x (ne vsec pobijanje, ampak prenesem resnico in me na nek nacin clo zabavajo taki liki... recimo sej tud Stanovalc, k ga vedno omenim, ni glih hecn pa tak. x:o)x ampak men je ful spon! pac folk, situacije, zadeve, okoliscine, lajf, krsenje moralno eticnih pravil oz. nespostovanje teh vrednot, hkrati se ma pa za gud gaja (sopranoti)...

a, kako je, ce je Prav prikazano (torej Cloveska plat), vsak lohk ... hm, sprejemljiv, ce ze ne simpaticen.

Zgodbe pac.... in se dobr podane.... zakon! :palec:

Ma sej kakšen del sm še pogledov/ga pogledam, ker mi je ful všeč ta mafijska tematika ala Boter,Cazino,Goodfellas... itd.Celo par Dvd jev mam doma v zbirki, sam sej pravm, da mi ni nekako gledat te nadaljevanke, ker je glavni junak seriala kao lik z katermu ubistvu "rasteš" čez serije in tle dujamem pol to kot da je ta nasilje pač nuja in da je to kul :) , potem kaže, kot ti praviš še tega človeka, kot človeka, z vsemi svojimi hibami :) , kar mi spet ne gre v računico, ker bi takega človeka lastoročno samo polil z bencinom in ga zažgal :) , ker si pač ne zaslužu poglabljanja v njegovo človeško plat in probleme.Ja vem, fikcija :) , pa pač različni okusi ne ;) .

Guest VilaSonca
V soboto je bil ob devetih Signs, malo pred polnočjo pa The village. :vio: Za v petek pa xnckrivx , mogoče kdo drug ve. x:)x
ne, nič od tega.

Macona, sm pogloedala (v Zurnalu), pa ni nc akcijskega v soboto na pop tv, neke srhrljivke pa to, v obeh pa ogra Joachim Phoenix - ce si nanj mislila.

za petek pa nimam sporeda.

ja, pol je bil pa v petek. morda pa na Kanalu, sam dvomim. ne ne, nisem Phoenixa mislila. temu igralcu, ki ga jaz mislim, je ime Jason, samo priimka se ne spomnim, saj v tem je štos. :o|o:

prevod filma v originalu mi je kapnil šele pol ... ampak spet ne natančno. Prenašalec ali nekaj takega. skratka, nekaj na -alec. x:Dx

ja, pol je bil pa v petek. morda pa na Kanalu, sam dvomim. ne ne, nisem Phoenixa mislila. temu igralcu, ki ga jaz mislim, je ime Jason, samo priimka se ne spomnim, saj v tem je štos. :o|o:

prevod filma v originalu mi je kapnil šele pol ... ampak spet ne natančno. Prenašalec ali nekaj takega. skratka, nekaj na -alec. x:Dx

Potem je bil pa Transporter in ta tip :vio:

Ma sej kakšen del sm še pogledov/ga pogledam, ker mi je ful všeč ta mafijska tematika ala Boter,Cazino,Goodfellas...

Pri meni je pa to oz. ta tematika eden od razlogov da Sopranovih ne prebavljam.

Nasploh filmi, serije, nadaljevanke z mafijsko tematiko, odnosi znotraj teh družin, popolna podrejenost ki sega vse do najstarejšega... :xx!:

Ne gre, nikakor.

Pa tu sploh ne mislim kakorkoli komentirat o kvaliteti.

Edina nadaljevanka na to tematiko ki sem jo z zanimanjem gledal je en o izvoru mafije, o njenem nastanku.

Je malo starejša, naslova se ne spomnim... x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pri meni je pa to oz. ta tematika eden od razlogov da Sopranovih ne prebavljam.

Nasploh filmi, serije, nadaljevanke z mafijsko tematiko, odnosi znotraj teh družin, popolna podrejenost ki sega vse do najstarejšega... :xx!:

Ne gre, nikakor.

Pa tu sploh ne mislim kakorkoli komentirat o kvaliteti.

Edina nadaljevanka na to tematiko ki sem jo z zanimanjem gledal je en o izvoru mafije, o njenem nastanku.

Je malo starejša, naslova se ne spomnim... x?x

JAp, Alef se strinjam s tabo. Zdajle sem pripravljen na odstrel: mene še Boter ni prepričal. Čist nezanimiv film. x:Dx

Mogoče bom enkrat počekiral te Sopranove, ampak zaenkrat me sploh niso zanimali. Verjetno res ni to moja tematika.

super se mi zdi, k so spet Sopranovi. xokx

hecn k se jih sploh ne navelicam.

Ampak recimo cist vsake seveda ne vids, ful zgubis vmes (ceprav hitr povezes), no in zdej so cist ta stari, ta prvi, in tok uzivam.

to je men res mega nadaljevanka, 1A. :palec:

niso mogl najdt boljsga kot Gandolfinija... in tud vecina ostalih igralcev, zgodba, vse! res, uzivam ful k gledam.

Dbest se mi zdi, da ce ze vsega boga x-krat ponavljajo, da pol vsaj tud kaj tacga, kvalitetnega.

ker tud kako je narjen!!! :palec:

od prve pikce dalje, ze bas ko zarola... xmusicx njamy! xokx

:palec:

Danes na TV 3

Twin Peaks

No ja... :o|o: ...prva sezona se mi je zdela še nekako prebavljiva.

Pozneje pa... :o|o:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...