Guest VilaSonca 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Potem je bil pa Transporter in ta tip ja, tale, ja. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Danes na TV 3 Twin Peaks No ja... ...prva sezona se mi je zdela še nekako prebavljiva.Pozneje pa... Men tut .Nekak blazno dolgočasno rata zarad unih psiho vložkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Poslovil se je Paul Newman"... Leta 1987 bil nagrajen z oskarjem za igro v filmu Barva denarja. V svoji karieri je za svoje igralske in režiserske dosežke prejel 36 različnih filmskih nagrad. Zadnjič se je na filmskih platnih pojavil leta 2002 in to v filmu Pot v pogubo."http://www.zurnal24.si/Umrl-je-Paul-Newman/magazin/vip/69738 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Kaj da on je umrl .... fack ej ko sem bil majhen so mi bili njegovi filmi ful cool. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Tole bi bilo sicer bolj za v temo Česa res ne maram... Filmi na Kanalu A, vsaj večina... :xx!: Neke cenene kopije uspešnic... Npr. tole Absolute Zero...jao... Če je kdo gledal Day after tomorrow... So pa tudi izjeme, jutri npr. Black Rain In na TV 3 Twelve Monkeys Oboje čisto spodobna akcija... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 gledala včeraj v Kinoteki film Magnolija. se je splačalo sedeti 3 ure pri miru. zelo naporen film fizično in za živce. v bistvu žalosten film z idejo, ki bi jo v hipu najraje pozabil, ampak te še kar lovi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 o, ja!! Magnolija... gledala že dolgo nazaj, ampak mi je ostal v spominu.. no, ne za kaj se gre (to pojma nimam) ampak to, da je bil hud film A je to neki tist, ko žabe iz neba padajo,, a ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 ja, El Nino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 OK, tole moram naročit v videoteki in še enkrat pogledat thanx za idejo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 dosti dobrih idej najdeš tudi v oktobrskem Kinotečniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2008 ja, po moje bi ti bil tud tale všeč.. (*Hisa letecih bodal)pač ta njihova fora, ful lepi prizori, barve, estetsko.. in zanimivo, ženske postavljene v prvi plan, in to ženske kot bojevnice.. saj bo zihr še kdaj po TV (bil ene pol leta nazaj), te bom spomnila aliana, hvala za namig! Si imela prav: res mi je bil vsec. ne tolk vsebinsko (un okol katerga je bil govor, k si ti pol tega podala, je bil vsebinsko 'mocnejsi', recimo), a - kot pravis - estetika, fotografija, koreografija, barve....scena total umetniska... magije velik not - te vizualne oz. dobr pokazan.. cist nadrealisticn... in oni boji med drevjem itd. pasha za oci! tko da sm zlo uzivala, ceprav vcer nism bla v mudu za *taksno* prevec... se ze 'naprogramirala*, da bom neko akcijsko zadevo gledala...sam pol sm pa rekla, gremo si pogledat... pa najprej (pa pol se parkrat vmes) skor mal dolgcas postal (k bla v drugacnem tempu ), a sm - predsvem zarad prizorov, lepote, narave itd. - o(b)stala tle. Skratka, hvala za priporocilo, res je (bil) po mojem okusu (ce ne tko, pa drugac ). Uzivala. (*sam sm postala mal zalostna na konc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 gledala včeraj v Kinoteki film Magnolija. se je splačalo sedeti 3 ure pri miru. zelo naporen film fizično in za živce. v bistvu žalosten film z idejo, ki bi jo v hipu najraje pozabil, ampak te še kar lovi. A je to Magnolia Pa en namig za jutri - TV3 ob 20:00 The Chamber Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Nedavno je umrla S. Savič. Zlo posebna igralka in oseba. Baje heroin. Kar lahko pomeni, da ni prenesla realnosti človekovega življenja, prenežna v sebi.......Nimam pojma, zakaj me je branje o njej asociiralo na lio Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 A je toMagnolia ja, dragi Alef. ti je bil všeč, če si ga gledal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 ja, dragi Alef. ti je bil všeč, če si ga gledal? Še nisem gledal... Ga moram še dobit od... ...saj veš od kje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Danes gledal na POP Tv Pay It Forward ali Daj Naprej - slovenski naslov. Kevin Spacey in Helen Hunt :palec: Zgodba o veri v ljudi in dobroto v njih xsrcx Zgodba o tem da lahko spremenimo vse, tudi svet, če le dovolj močno verjamemo v to. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Ful luškan film!Pa mali je tud dober igralec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Danes gledal na POP Tv Pay It Forward ali Daj Naprej - slovenski naslov. Kevin Spacey in Helen Hunt :palec: Zgodba o veri v ljudi in dobroto v njih xsrcx Zgodba o tem da lahko spremenimo vse, tudi svet, če le dovolj močno verjamemo v to. Mene se je kr fajn dotaknil tale film, že drugič. Vreden ogleda. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Da omenim še tole - Moški v krošnjah ali Men in Trees Tudi bilo danes na POP Tv - 1.del 1.sezoneZna biti zanimivo, malo spominja na Severna obzorja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Steel Magnolia mogoče?A to je to?Drugače pa Sexy Beast Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Severna obzorja... uf, tole je bla pa ena boljših zadevc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Severna obzorja uf, tole je bla pa ena boljših zadevc! Ja... Prva sezona še ne toliko... Od druge naprej je bilo pa... :palec: Posnetih je bilo 6 sezon, pri nas smo jih videli mislim da tri... Škoda ker tega ne dajo več gor, namesto vsega mogočega s***ja ki ga ponavljajo... Steel Magnolia mogoče?A to je to?Drugače pa Sexy Beast Ne, tale magnolia Magnolia To kar si pa ti omenil(a ) je pa Steel Magnolias Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 P.S. I love you najprej sem prerbala knjigo, kasneje sem se odločila še za ogled filma in sem bila prijetno presenečena =) ni kakšne osladne romantike ali česa podobnega...vredno ogleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Včeraj na Kanalu A - Divja reka ali The River Wild :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Alef....omenil.Aha,ja nisem še gledal.Mi zdaj bolj pašejo filmi tipa:http://shrani.si/f/45/Ga/2xow3rkz/6903.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.