cloe 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 hm...Babilon, Monsoon Wedding, Nune pojejo, Brivnica, Taxi, Beverly Hills Cop, Sweet November, Alien, Freedom Writers, The Pianist, Sahara (1984), ....idt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 hm...Babilon, Monsoon Wedding, Nune pojejo, Brivnica, Taxi, Beverly Hills Cop, Sweet November, Alien, Freedom Writers, The Pianist, Sahara (1984), ....idt :palec: V nedeljo ob 20:00 na Kanal A Premonition 2004 Samo nekaj mi ni jasno - napovedane verzije ne poznam... Po navedeni letnici snemanja - 2007 - bi moral biti pa Premonition - Sandra Bullock, Julian McMahon :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Ponedeljek 20:00, Kanal A The Jackal V redu akcija, sploh če vam je všeč ljubitelji Bruce Willis Mogoče se bo pa ob tem filmu kdo spomnil predhodnika The Day of the Jackal iz leta 1973 :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Kaj je blo včeraj ponoč (okol polnoči) nekje na enem slovenskem? neki čist odštekanga, sem sicer sam z enim učom gledala... Michael Douglas je enga sfuzlanga moža igral, ki se je vračal k ženi in vmes kar mlatil folk, ki mu je šel na živce, pol so bli eni... nemrtvi.. ki so hodil v restavracije v prejšnje stoletje... tko, nekak se je par zgodb mešalo, nisem uspela dojet povezave... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Kaj je blo včeraj ponoč (okol polnoči) nekje na enem slovenskem? neki čist odštekanga, sem sicer sam z enim učom gledala... Michael Douglas je enga sfuzlanga moža igral, ki se je vračal k ženi in vmes kar mlatil folk, ki mu je šel na živce, pol so bli eni... nemrtvi.. ki so hodil v restavracije v prejšnje stoletje... tko, nekak se je par zgodb mešalo, nisem uspela dojet povezave... Nisem videl sporeda, po opisu sodeč je bil pa tale Falling Down Povezava... Jaz bi ga opisal takole - ko vidiš ta film ti postane malo bolj jasno kaj tam ljudi pripelje do tega naredijo pokol nekje.Pritisk in zahteve družbe, okolja.Nenehno pehanje za uspehom, dokazovanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 angleški humor je svetoven Meni tudi, sem si organizirala vse 4 sezone Black Adderja, totalno full dobro, pa Konje in Bedake tudi imam Sicer pa mi je ena boljših scen v filmi 4 poroke in pogreb- ko Rowan Atkinson poroča Bernarda in Lidio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Če si gledala film in če poznaš zgodovino tam, potem boš vedela kaj mislim.Cilj Mossada, Izraela, ni bil poloviti storilce dejanja v Muenchenu, ampak pobiti jih.Oko za oko, zob za zob.Začarani krog nasilja, maščevanja ki se nikdar ne konča.Jaz sem film dojel kot obsodbo nasilja, obsodbo nepripravljenosti dveh narodov živeti, bivati skupaj.Prikaz osebnih stisk, moralnih dvomov vseh vpletenih.In pri tem se mi zdi povsem nepomebno kdo je kriv, kdo je začel.Politično ozadje vsega tega je pa seveda še neprimerno bolj zapleteno kot film sam. Danes sem si ponovno ogledala film in ti zato šele sedaj odgovarjam;Se precej strinjam s teboj z zgoraj napisanim, vendar je treba resnično pogledati malo bolj zgodovino in ne samo tamkaj. Po holokavstu, ki je skoraj iztrebil en narod, je iluzono pričakovati, da bo obramba Judov drugačna kot je. Žal to ni oko za oko in zob za zob, kajti, kot ugotavljajo tudi v filmu, fentaš enega, pa se jih na istem mestu pojavi še šest drugih, še hujših.Ne verjamem pa, da ima kakšen Arabec kakšne moralne zadržke, ko pobija vse, kar njemu ni sorodno. Oni ubijajo u imenu vere in pri tem pričakujejo v onostanstvu nagrado. Judovska vera ne pozna utopije in ne računa na kakšna nebesa zaradi zaslug. Židovstvo pa je bolj kot <religija- filozofija življenja. Kar je morda še bolj tragično. Ampak tu postajam že zelo pristranska, zato bodi dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Ampak tu postajam že zelo pristranska, zato bodi dovolj. Ne, se mi ne zdiš pristranska.Jaz se tudi ne postavljam na nobeno stran, niti nočem razmišljati o vzrokih ki so eno ali drugo stran pripeljali do opisanih dejanj.Jaz sem ob filmu razmišljal edino le o nezmožnosti ali neprpravljenosti enih ali drugih da bi prekinili ta krog smrti. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Jaz sem ob filmu razmišljal edino le o nezmožnosti ali neprpravljenosti enih ali drugih da bi prekinili ta krog smrti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 August Rush :2src: :2src: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 Iron Man Od vseh filmskih priredb Marwell Comics kar sem jih videl, je ta še najmanj "ameriški"... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 Iron Man Od vseh filmskih priredb Marwell Comics kar sem jih videl, je ta še najmanj "ameriški"... :palec: Men sej tut zdel ful uredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 aliana, hvala za namig! Si imela prav: res mi je bil vsec. ne tolk vsebinsko (un okol katerga je bil govor, k si ti pol tega podala, je bil vsebinsko 'mocnejsi', recimo), a - kot pravis - estetika, fotografija, koreografija, barve....scena total umetniska... magije velik not - te vizualne oz. dobr pokazan.. cist nadrealisticn... in oni boji med drevjem itd. pasha za oci! tko da sm zlo uzivala, ceprav vcer nism bla v mudu za *taksno* prevec... se ze 'naprogramirala*, da bom neko akcijsko zadevo gledala...sam pol sm pa rekla, gremo si pogledat... pa najprej (pa pol se parkrat vmes) skor mal dolgcas postal (k bla v drugacnem tempu ), a sm - predsvem zarad prizorov, lepote, narave itd. - o(b)stala tle. Skratka, hvala za priporocilo, res je (bil) po mojem okusu (ce ne tko, pa drugac ). Uzivala. (*sam sm postala mal zalostna na konc) Juhu, bil všeč. Zdaj pa gremo dalje. Že gledala "The way home"? Spet v eni izmed glavnih vlog Zhang Ziyi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 Juhu, bil všeč. Zdaj pa gremo dalje. Že gledala "The way home"? Spet v eni izmed glavnih vlog Zhang Ziyi . Se oproščam za napako: The road home. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 No Country For Old Men.Javier Bardem.Najbolši v letu 2007.Pika. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 No Country For Old Men.Javier Bardem.Najbolši v letu 2007.Pika. Je lahko drugače če sta zraven brata Coen? :palec: Danes na TV3 Sneakers - 1992 Malo starejša akcija, ampak gledljiva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 Se kdo spomni filma Taras Bulba (J.L. Thompson, 1962)? Yul Brynner, Tony Curtis,.. Bil sem še mali, ko sem ga gledal, ampak se je tak vsidral v spomin, da se še zdaj spomnim, kak mi je blo hudo na koncu filma . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 Se kdo spomni filma Taras Bulba (J.L. Thompson, 1962)? Yul Brynner, Tony Curtis,.. Spomnim se ga, vem tudi kdo je bil Taras Bulba, filma se spomnim kot še kar v redu(za tiste čase), prav veliko od vsebine mi pa ni ostalo v spominu.Zanimivo bi ga bilo danes videt... To je bil čas velikih hollywoodskih spektaklov, ampak TB je bil malo drugačen, bolj vsebinski kot spektakularen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 moje prvo samozadovoljevanje je bilo baje nanjo Kaj pa zadnje? Pa tistih 10 000 vmes... Jaz imam pa danes v planu Bridget Jones Diary ali Bridget Jones - The Edge of Reason Mogoče celo oba če ne bo prej :sleeping: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Eagle Eye...razocaran... hibrid med "Enemy of the state" in "War games" Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Varuh meje Slovenski film, večina filma snemana na Kolpi, na Dolenjskem.Ni slabo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 The Gymnast (2006) Po dolgem času spet en lep film. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 Danes si poglejte ta film Kačji pastir http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=220...2shgntnbcyfrvnq Zelo dobr film,globok,mistič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Ta Kazahtanski je bil ok,pred njim je bil pa še boljši:http://www.imdb.com/title/tt0419294/ Sam kaj ko sem mel zapohanga frenda zravn in je po pol ure začel smrčat,tko da je motil cel film I like B-Movies: http://www.eccentric-cinema.com/review_list.htm Like:Evil Dead 2,Foxy Brown,Freaks... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 15 minutes Včeraj na TV 3 :palec: Slika Amerike... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.