39c-L 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 všeč mi je film karavla http://sl.wikipedia.org/wiki/Karavla_(film) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Akira Kurosawa: Seven Samurai, ...http://sl.wikipedia.org/wiki/Akira_Kurosawahttp://en.wikipedia.org/wiki/Akira_Kurosawa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Pohvale RTV Slo. za delni dvig kvalitete programa. Predvsem kar se tice nekaterih oddaj. Vrhunska oddaja, ki je na sporeduob nedeljah zvecer:SLO2 ob 20:00 POGLED Z NEBA, FRANCOSKA DOKUMENTARNA SERIJA, 6/8 in ponedeljkih (danes):SLO2 ob 20:00 PLANET ZEMLJA - PRIHODNOST, ANGLEŠKA POLJUDNOZNANSTVENA SERIJA, 3., ZADNJI DEL Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lukcek 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Če hočete gledati dobro akcijo ki je zraven še zelo grozljiva si oglejte si dog soldiers! Citiraj Prevajalci ki preprosto obvladajo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Star Trek Pripravite se -- 2012 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Star Trek Pripravite se -- 2012 :palec: Star Trek 2009 Star Trek 2009 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Akira Kurosawa: Seven Samurai, ...http://sl.wikipedia.org/wiki/Akira_Kurosawahttp://en.wikipedia.org/wiki/Akira_Kurosawa Coool!Korusawa je res specialen režiser!Dersu Uzala mi je najboljš všeč še poleg tega.... Včeraj je bil pa na TV3 od Spike Leeja film: Summer of Sam.Nice Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 :palec: Star Trek 2009 Star Trek 2009 Come to PAPA Komej čakam Drgač pa tut v pričakovanju tega filma http://www.imdb.com/title/tt0985699/ x:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Come to PAPA Komej čakam Drgač pa tut v pričakovanju tega filma http://www.imdb.com/title/tt0985699/ x:px Čakal boš še dobra tri leta... Jaz pa trenutno začenjam z Sanctuary :palec: Žal do sedaj posneta 1 s. z 8 epizodami.Igra tudi ena stara znanka iz Stargate SG-1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Zadnji film, ki sem ga pogledala, je "The Kite Runner" - filmček se dogaja v Afganistanu in Ameriki. Zelo globok, večplasten in neholivudski. Še bolj priporočam knjigo Khaleda Hosseinija, po kateri je bil film posnet. Zdajle gledam Traitorja, potem pa City of God Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Taken Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Riba po imenu Vanda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Riba po imenu Vanda Fajn film. Nasploh mam rad vse kar diši po Monty Pythonih. Drugače sem pa danes na A kanalu pogledal Gladiatorja. Zgodba o fantu, čigar oče se je zadolžil in pustil svojega sina da rešuje svoje težave in še njegove stare dolgove. In on to rešuje skozi boks, vržen v ta svet pod grožnjo smrti svojega zadolženega očeta. Cel film je posvečen nasilju v več oblikah,.v več trenutkih sem ob gledanju napenjal mišice od vsega adrenalina in agresivnosti. . Eh, niso to filmi za mene, pa čeprav je neka fajn poanta. V kritičnih trenutkih naš gladiator namreč ne popusti pod težo čustev (jeze, nasilja, sovraštva) in končni dvoboj je pravzaprav zelo dramatičen. Hja, bo treba rajš najt kak film, ko ljudje znajo lepo živet. Obstaja to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 Hja, bo treba rajš najt kak film, ko ljudje znajo lepo živet. Obstaja to? La dolce vita, recimo? drugace pa vsa cast...po gornjem opisu gladijatorja...bi ti se v karate kidu nasel globlji pomen Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 Hja, bo treba rajš najt kak film, ko ljudje znajo lepo živet. Obstaja to? Morda tale The Matchmaker Pa ko že omenjaš Gladiatorja - ta je boljši Gladiator Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Oliver Reed... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 Morda tale The Matchmaker Pa ko že omenjaš Gladiatorja - ta je boljši Gladiator Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Oliver Reed... :palec: Hehe, pa sej poznam filme, ki so takšni. Sem mal sarkastično mislil. La Dolce vita - če si ga gledal, potem veš, da niti približno ne ustreza tistemu kar sem rekel. Poglej v kakšenm okolju se dogaja polovica filma - koncentracijsko taborišče! Malo je hujših okolij. Raje bi gledal filme, ki se dogajajo nekje v gozdu, planinah,.pač naravi. Gledal bi kak dober indijanski film, kjer ne bi pobili celotnega indijanskega plemena na koncu filma in kjer ne bi blo bojev s kavbojci. Eto znanstvene fantastike. Dobra ideja. :xx!: Ko sem gledal Gladiatorja (Crowe), mi je bil kar všeč,.samo saj vidiš o čem zdaj pišem..nočem gladiatorjev. Matchmaker zgleda zanimivo. Ga bom poskusil nekje najt in pogledat. Hvala za idejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 Hehe, pa sej poznam filme, ki so takšni. Sem mal sarkastično mislil. Gledal bi kak dober indijanski film, kjer ne bi pobili celotnega indijanskega plemena na koncu filma in kjer ne bi blo bojev s kavbojci. Eto znanstvene fantastike. Dobra ideja. :xx!: Ko sem gledal Gladiatorja (Crowe), mi je bil kar všeč,.samo saj vidiš o čem zdaj pišem..nočem gladiatorjev. Matchmaker zgleda zanimivo. Ga bom poskusil nekje najt in pogledat. Hvala za idejo. Potem si pa oglej tole Edge of America in The Snow Walker Kje to dobit?Npr. tukaj The Snow WalkerEdge of AmericaThe Matchmaker - pravi je tisti iz l. 1997 Uživaj! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Potem si pa oglej tole Edge of America in The Snow Walker Uživaj! Alef, najlepša hvala za nasvet. Ravnokar sem si pogledal Edge of America in je en tak zelo posrečen film. Si našel pravega gledalca! . En tak posrečen prikaz trka dveh kultur - indijancev in črnca. Film je večkrat nepredvidljiv, tako kot so bili nepredvidljivi indijanci. Včasih film gleda skozi indijanske, včasih skozi črnske oči,.še vedno mi gre nasmeh, kako se vidi razlika v teh dveh kulturah. Še posebno mi je bilo všeč, v kakšni luči so prikazani indijanci. Čutim, da je režiser dobro zadel. "Did you know that a basketball is round like mother Earth?" Intuicija me pa tudi ni pustila na cedilu,..prav veselil sem se ogleda tega filma,.je bil dober občutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 Alef, najlepša hvala za nasvet. Ravnokar sem si pogledal Edge of America in je en tak zelo posrečen film. Si našel pravega gledalca! . En tak posrečen prikaz trka dveh kultur - indijancev in črnca. Film je večkrat nepredvidljiv, tako kot so bili nepredvidljivi indijanci. Včasih film gleda skozi indijanske, včasih skozi črnske oči,.še vedno mi gre nasmeh, kako se vidi razlika v teh dveh kulturah. Še posebno mi je bilo všeč, v kakšni luči so prikazani indijanci. Čutim, da je režiser dobro zadel. "Did you know that a basketball is round like mother Earth?" Intuicija me pa tudi ni pustila na cedilu,..prav veselil sem se ogleda tega filma,.je bil dober občutek. Me prav zanima kakšen bo tvoj komentar ko si ogledaš The Snow Walker... Jaz pa sinoči pogledal Swordfish John Travolta, Halle Berry, Hugh Jackman.Spodobna akcija, pa tudi opomin kaj se lahko zgodi ko zares nekdo pride na tako idejo.Vračat teroristom z enako mero... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2008 Prijavi Deli 1. december 2008 O tem filmu je bilo tu noter že govora.Čeprav ga imam že nekaj časa, sme ga pogledal šele danes Notes on a Scandal Judi Dench, Cate Balanchett... :palec: Mojstrovina... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2008 Avtor Prijavi Deli 1. december 2008 Swordfish John Travolta, Halle Berry, Hugh Jackman.Spodobna akcija, pa tudi opomin kaj se lahko zgodi ko zares nekdo pride na tako idejo.Vračat teroristom z enako mero... a je v tem filmu slucajno igral tud Don Cheadle? al nekaj tacga?v glavnem model, k sem njegovo igro opazla ze v hotelu Ruanda.tip ful zagnan, dbest igralec, cudi me, da ga ne *uporabljajo* vec(krat). za Travolto pa itak vedno pravim, da kok dbest je, da/ko kak reziser (v tem primeru tarantino) vidi onstran in da sanso itd.sicer bi revez bil obsojen na "Briljantine". me veseli, ker zame dober reziser v nulo obvlada tud izbor igralcev!npr. - ce igra demi moore v glavni vlogi? ( )ne recem da je slaba, clo mi je vsec... sam - igra??skratka: izbor igralcev v prvi fazi pove vse ali vsaj zelo veliko o reziserju (po mojem mnenju).vizija ki jo ima(s) kot reziser.al hoces joshke, riti, sex, trzanje obraznega zivca (mala sola igre - poglavje 1) ~ Vcer zasledila en film, k sem ga ze gledala, odstekan film alana parkerja (filmofili -z dobrimi zivci- glejte tud Midnight express! - mensezdi da je isti reziser, v glavnem, hud film!), wellville nekaj (el nekaj podo0bnega, v glavnem hopkins igra kelogga.. tko, odbit, a men je bil kar hecen)... ~~ Ko sm o reziserjih govorila zgoraj...pa vecX sm govorila o Sopranovih.V glavnem, zadnjic sem sele ugotovila, da je eno mojih najljubsih epizod sopranovih reziral Steve Buscemi (ki mi je odbita faca ful in zlo vsecen igralec, tko da me ne cudi, da ga je tud tarantino maral ).... v enih sopranovih pa je Junior -Corrado- Soprano blazno pel... .... in ze prej se mi je poblisknil v glavi, tedaj pa zabetoniral: tip je DEFINITIVNO riba! x!xIn grem rocno chekirat na imdb, in tip je - jasno - riba! O tem filmu je bilo tu noter že govora.Čeprav ga imam že nekaj časa, sme ga pogledal šele danes Notes on a Scandal Judi Dench, Cate Balanchett... :palec: Mojstrovina... Komaj cakam da to vidm (po mojem rpav mislim, nekajkrat vidla par odlomkov).Po mojem mi bo ultra vsec!! (po odlomkih sodec - in po obeh igralkah).. a je Kate B. uciteljica oz. sta obe, potem pa na cuden nacin prijateljici postaneta??(da noumo prevec povedal)skratka, hocm vidt to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2008 Prijavi Deli 1. december 2008 a je v tem filmu slucajno igral tud Don Cheadle? al nekaj tacga?v glavnem model, k sem njegovo igro opazla ze v hotelu Ruanda.tip ful zagnan, dbest igralec, cudi me, da ga ne *uporabljajo* vec(krat). Komaj cakam da to vidm (po mojem rpav mislim, nekajkrat vidla par odlomkov).Po mojem mi bo ultra vsec!! (po odlomkih sodec - in po obeh igralkah).. a je Kate B. uciteljica oz. sta obe, potem pa na cuden nacin prijateljici postaneta??(da noumo prevec povedal)skratka, hocm vidt to. Da ne bomo preveč povedal... Približno tako, ja... S tem da starejše(Judi Dench) skuša izkoristit nekaj kar ve (oz. je slučajno videla ) o mlajši za kaj več kot samo za prijateljstvo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2008 Prijavi Deli 2. december 2008 The Manchurian Candidate Kdo vodi igro, kdo vleče niti?Če je kaj od tega kar film prikazuje že res, potem nam bog pomagaj... Bi pa verjel da ni tako daleč od resnice... Zanimivo je pa o čem pripoveduje njegov predhodnik izpred 46 let The Manchurian Candidate - 1962 Mogoče so v tem času spoznali kdo in pa kje je pravi sovražnik. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 zelo posrecen film... Young people fu*king Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.