Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

O! (nisem opazla)! xDDx

a dej, glih tud Kusturica je tud tega (sej sm se pomislila, sam nism bla ziher).. no sej se vid.

"svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreudjem" xcivx x;)x xDDx

ja, ni HW pocukran hepiend, vem (lepa sela)...

ampak sveen - tiste vilce pa to... :o|o: x:o)x

ja, itak, maratonce sm nekje drugje omenla dons. xDDx

aja ne!! iz Ko to tamo peva je blo tist (5 karti pa to) - sm mal pobrkala. x:Ix :8):

tistga s samardzicem pa ne vem.

aja sej res, kaj pa Odpisani? Prle pa Tihi pa to. x8Dx x;)x pa MUZKA! xokx

mah, kok dobrih filmov oz. te jugo produkcije.... :yumy: xokx

~~

sm pa zasledila da je dons Big Lebowsky in se mi zdi da sem to 1x ze gledala in da je al ful dobr al pa vsaj dobr. xDDx

ce je to to kar si mislim. mislim da je tle bridges car.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

zadnje cajte ni nc kakih dobrih bl takih akcijskih filmov, recimo mal bl... hm... agresivnih, ampak na kul, npr. killing zoey al kaj tacga, ta film mi je super, dinamika, muzka, igralci, zgodba, vse..... tko zlo nasponan narejen.

al pa kill bill al pa kej, fight club... taka scena, men je vsec to, mal bl... hm, rough....

po 2. strani bi pa gledala kako dobro komedijo odbito kot npr. gospod schmidt, umrem od smeha....

so mi ful duhovite kaksne take komedije - o kakih starih tecnezih al pa kej. x:px xDDx

pa leta nad kukavicjim gnezdom ze milijon let ni blo na tv (pa vsa jetra ponavljajo skoz)...

pa taksno.

al pa meaning of life (men je ta en najboljsih od monthyjev). the machine that goes pinn'! x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sm pa zasledila da je dons Big Lebowsky in se mi zdi da sem to 1x ze gledala in da je al ful dobr al pa vsaj dobr. xDDx

ce je to to kar si mislim. mislim da je tle bridges car.

x:Dx x:px

Kaj bo drugega kot "ful dobr" pri taki kombinaciji - brata Coen(režija in scenarij) in Jeff Bridges... :palec: :palec:

Pa še eden z JB ki je vreden ogleda

The Door in the Floor :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

res. xokx

dbest film, okol sm padla (je bil ta k sem si rpedstavljala, le da tedaj enkrat ko sem gledala, nisem celga, ocitno).

Noro. Tok (velik in naglas) se pa ze dolg nisem smejala. krohotala, ob 1h zjutraj, tko da sm se morala clo zadrzvat.

Mimi je kar poskakovala, k sem jo vsake tolk 'prestrasla' in jo zdrznila.. k sem bla cist izi, nenadoma pa xsmx - pa ji ni blo nc jasn.

ejj, prav rabla sm nekaj tacga, da se lohk na ves glas total rezhim.

res sm uzivala. primsk. xsuperx

(pa kaksen imidz! :D total zanikrnezh kao - v PLASTICNIH SANDALIH! :D.... kok je dobr igral!! pa juliane moore: vadzajna. s smrtno resno faco. kao intelektualka, feministka. :D za posrackat. Pa buscemi, k kao ni mel 3 pik. Pa Torturo!!! :D Pa Goodman (kot kaksni 'nasi' k skoz o komunajzarjih, un pa z vietnamom tezil, se na pogrebu, k sta ga v pirovski pixni prnesla raztrest :lol: :D :D)..... hudo, res! xokkx

a ja, od Cohenov je... ja sej, logicn, se vid.

Pa kako so narejene 'sanje' njegove, ko tam bluzi...)

Unga tadruzga (k si dal link) pa nism gledala, se bom. x:)x

Picasso

"The hour is comming when whoever kills you will think he is offering service to God.

John 16:2"

Tako se začne Middletown....

Eden najboljših filmov, kar sem jih gledala zadnje čase.... težko ga je za dobit, sicer :)

Trailer pa TUKAJ

Če (ker) smem, bom kar iz svojega bloga spisala...

Middletown, Irska. Dva brata, Jim in Gabriel, že v otroštvu ločena. Po letih duhovnega učenja se Gabriel kot novi pridigar vrne v rodni Middletown, katerega požirajo in uničujejo sile revčine, pijančevanja in iger na srečo. Izjemi nista niti njegov brat Jim, ne njegova visoko noseča žena, ki v mestu vodi gostilno. Slednja se opredeli za ateistko in zavrača krst še nerojenega otroka. To posledično močno poseže v Jimov odnos z bratom Gabrielom in potegne v vrtinec njunega očeta in hkrati celo mesto, ki počasi, a vztrajno, duhovno propada.

Po rojstvu deklice se odnosi še bolj zaostrijo in konec je popolna dekadenca, v kateri celo umor najde opravičilo v imenu Boga. Bitka za duše prinaša razodetja vsem vpletenim stranem.....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Med brskanjem po IMDB slučajno naletel na tale naslov

My Left Foot - The Story of Christy Brown

Zgodba Ch. B. rojenem s cerebralno paralizo ki je kljub temu postal slikar in pisatelj.

Za slikanje in pisanje je uporabljal svojo edino gibljivo okončino - levo nogo.

Zame je to film izven vseh kategorij... :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Včeraj na POP Tv

The Devil's Advocate :palec: :palec:

Film o vprašanju vesti, film o kulturi katere bog je služenje denarja.

Film o pohlepu, egu in napuhu.

Film je označen kot Mystery.

Pa je res?

Ali je to realnost?

Če boste danes zvečer sedeli pred TV si oglejte tole

Love Actualy

Komedija britanske produkcije :palec: :palec: :palec:

In kdor pozna britanski humor, ve kaj ga čaka v teh dobrih dveh urah... x:px x:Dx

Včeraj na POP Tv

The Devil's Advocate :palec: :palec:

Film o vprašanju vesti, film o kulturi katere bog je služenje denarja.

Film o pohlepu, egu in napuhu.

Film je označen kot Mystery.

Pa je res?

Ali je to realnost?

js sem rolu bicikel in sem biu primoran gledat škatlo in sem gledu tale film. in pol se mi je rolal še po glav. x:Dx

ful mi je dal za tuhtat, ko hudič govori o svobodni volji in o njegovem najljubšem grehu... napuhu namreč. x:o)x

mislem, hočem rečt, da imata tako bog kot hudič zelo dobre argumente za obrambo/napad. predpostavljam da obstajata seveda. x:px kao prodal dušo. če bi men hudič dau ono deklino, naj bo setra gor al pa dol, pa še svetno oblast, bemo b*ga, mislem da ne bi nč več tuhtu. x:Dx

sem pa gledu tut favnov labirint. je pa bolj tko pravljično itd. in sem bil presenečen, da mi je taka vsebina sedla. super film. :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

js sem rolu bicikel in sem biu primoran gledat škatlo in sem gledu tale film. in pol se mi je rolal še po glav. x:Dx

ful mi je dal za tuhtat, ko hudič govori o svobodni volji in o njegovem najljubšem grehu... napuhu namreč. x:o)x

mislem, hočem rečt, da imata tako bog kot hudič zelo dobre argumente za obrambo/napad. predpostavljam da obstajata seveda. x:px kao prodal dušo. če bi men hudič dau ono deklino, naj bo setra gor al pa dol, pa še svetno oblast, bemo b*ga, mislem da ne bi nč več tuhtu. x:Dx

sem pa gledu tut favnov labirint. je pa bolj tko pravljično itd. in sem bil presenečen, da mi je taka vsebina sedla. super film. :palec:

xrainbowx

x:Dx

Zanimivo tole, ja... :o|o:

O svobodni volji in napuhu.

Da mislit... :vio:

jp, sm tud jaz vcer hotla tako semle napisat, da je, kot tudi ga gledat, no pol se je obrnilo drugace (sam itak sem ga ze vsaj 2x gledala).

ja, men je bil tud zlo vsec. :palec:

...

si pa mislim, kok velik filmov gledam/sm gledala, pol pa pridem sm, pa vidm da nc ne vem oz. 1/2 al 3/4 tega nism vidla. x:)x

Zadnjic sem prvic gledala million dollar baby (prej se mi ni dal gledat nikol, pa sm si mislila, kaj tak rompompom okol tega filma? zenski boks? :o|o: ...)

no pol pa zadnjic ni blo druzga oz. me je pa pritegnil in sem z uzitkom gledala in sploh nisem rpcakovala tacga razpleta (se dobr da ni blo nikjer govora oz. nisem nikjer vidla/vedla za kaj gre zgodba in da ni sam o boxu in milijonih dolarjev xDDx)....

V glavnem, mi je bil pa TOK vsec! Kok dobr so vsi igral, Clinti me je rpesenetil, ful dobra rezija.... zgodba! Ful sm jokala na konc... :8): In Hilary Swank! kako dobra igralka in prijetna oseba vidt (ok, tle je bla taka vloga, sam v resnic se mi zdi dost ista - po vsebini, notranjosti)! nekaj izzareva in tko...

pogresam take filme, kjer bi se lohk ful smejala zraven. xDDx

kot sm se zadnjic pri Big Lebowskem.

al pa take, lepo tekoce s cisto produkcijo in dobro zgodbo, kot je npr. Igra al kaj tacga (sam Igro sem ze fulkrat gledala)...

al pa vec takih tarantinovskih...

pa vec dobrih humoristicnih nanizank in ne skoz starih, istih! ajde, sej jih je ful dobrih, starih, sam se jih v desetletjih x:px navelicas. da bi dal se kake druge, pa magar stare, sam DRUGE.

tko pa sam (poleg telenovel, k sva se s tamalim zadnc hecala, da k shaltas, v milijoninki sekunde vids, za kaj gre x:o)x) ful butastih in dolgicasnih serij, butastih in zalostnih resnicnostnih showov, filmov xyzhnj produkcije in seveda joshk, riti in mednozij po 00:00h v vsako slovensko dnevno sobo oz. spalnico... xrolleyesx

aja pa se sej in govorov iz leta 90. x:o)x x:Dx

Picasso

pogresam take filme, kjer bi se lohk ful smejala zraven. xDDx

kot sm se zadnjic pri Big Lebowskem.

pa vec dobrih humoristicnih nanizank in ne skoz starih, istih!

Potem moraš tega ki je nocoj ob 20:00 na POP Tv obvezno gledat... x:px :palec:

Ali pa tegale če ga kje dobiš

The Ladykillers

Tom Hanks, Joel in Ethan Coen režija, Joel Coen scenarij.

Humoristične nanizanke - o domačih ne bi... :vio:

Tuje pa... x?x

Starejše so mi bile všeč, novejše pa... :o|o: :xx!:

Meni pač ni smešno gledat en kup histeričnih in živčnih ljudi.

Tako mi delujejo, žal... x:Dx

Večina jih je iz ZDA in potem se zamislim - kakšen folk je tam če jim je to smešno... :sori: :O:

Če boste danes zvečer sedeli pred TV si oglejte tole

Love Actualy

Komedija britanske produkcije :palec: :palec: :palec:

In kdor pozna britanski humor, ve kaj ga čaka v teh dobrih dveh urah... x:px x:Dx

O, super xsrcx nimam posnetega nikjer, pa ravno zadnič razmišljala, da bi ga gledala spet...

Drugače sva pa z I. zbrskala en kup filmov iz Liffa in zdaj gledava malo.. Zaenkrat bi pohvalila 'Umetnost negativnega mišljenja' (http://www.imdb.com/title/tt0945356/) smešno, simpatično pa kar fajn ti da mislit zraven..

Devil's advocatu pa tud jaz dam 10, ja :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

Včeraj pogledal

The Ladykillers

Tom Hanks in pa... x:Dx :palec: :palec: ...brata Coen... :palec: :palec:

Prefinjen, lahko bi rekel rahlo črn humor... x:px x:Dx

:palec: :palec: Super film. Pred tem filmom mi je bil Tom Hanks mal tako no....ne preveč, ampak v tej vlogi je pa :palec: Najprej se spomnim tiste scene, ko se skriva pod posteljo in razlaga o tem, kaj prija akademsko naravnanim ljudem. x:Dx

Je bilo kar nekaj dobrih... x8Dx

Npr. tista ko enemu eksplozija odtrga prst in hoče poseben dodatek za poškobo pri delu... :vio:

In Hanksova razlaga zakaj ga ne more dobiti... x:Dx :palec:

Danes na POP Tv

Mona Lisa Smile

Julia Roberts(nekateri tu noter je ne marajo... :inocent: )

jp, na primer jaz. x:o)x

sej ni cist res - sploh ne, da je ne maram. to je prehudo receno... ker mi je dost sveen v bistvu zanjo.... me nic ne moti. x:)x

ampak ne shizim oz. glede na to, da igralec igra, mam rajs druge igralce oz. druge reziserje, ki izbirajo igralce (in torej druge filme).

je cist lustna, sploh ni cist tko, da sploh ne bi znala igrat in to... a praviloma me njena igra ne pritegne...

pa kot vedno rpavim, rezija se tud v tem kaze (v izboru igralcev).

sem pa chekirala v temo, ker sva hotla s tamalim 'filme gledat' (pa sm misla da ste ful filmov hudih podal x;)x), pa je tud on reku, 'sam mona liza je'.

ampak jaz zdajle pogledam spored in vidim najprej film To so gadi (morda mi nou tok vsec kot pred 30 al kolk leti, ko sm ga zadnjic gledala, sam tedaj se mi je zdel cist lustn), potem je pa se Spies like us! Hudo!

To sem nazadnje gledala pred 25 leti in smo umiral od smeha. Res da je bedast k svina in morda mi sploh nou vsec, sam je pa ful bedast na smesn nacin in bom na vsak nacin uch vrgla - me v bistvu tud zanima kako ga bom vidla zdej, po tolkih letih. x:)x

sej chevyja chase-a sem mal sita, a tle sta bla total modela. sej pravim, bedast, sam (morda) vseen hecn... bo treba pogledat pac.

Picasso

Meni je pa Julia Roberts zelo všeč. xsrcx

Mona Lisa Smile pa tudi. Tak sprostitveni filmček. Sem ga gledala že drugič x:Ix

Je imela par filmskih kiksov, ampak njeni filmi so večinoma gledljivi. Všeč mi je bil naprimer My best friends's wedding x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

a res? nama se je zdel pa total dolgocasen. x:o)x

tak, "zenski", pa niso si pasale zenske med sabo (za moje pojme), se je videlo, da igrajo in tud ni mel nobene dinamike film, zame. tud dialogi nc posebnega oz. nc.

pac nekaj lepih ksihtkov, cist kul zgodba, pac en film. ne padam na take filme. :8): x:)x

Picasso

Rabla bi kakšen fajn film. Komaj zdaj prišla do dvd x:Ix , vlečt z interneta itak ne znam, pa tud comp šteka. Sprašujem torej, kak je s temi filmi: What the Bleep do we know in The Secret, pa kaj še? No, al spadajo k splošni izobrazbi al je ful možno, da mi bo brezveze. Tak kot recimo, če nisi prebral Štoparskega vodnika po galaksiji si bil najmanj dolgočasnež brez domišljija in sploh na nižjem nivoju. x:Dx Heh. Men še pa filma ni uspelo celega pogledat, dvakrat poskusla, knjige pa sploh ne prebrat. Všeč so mi pa itak takšni misteriji pa to, sam tud pri teh Gospodarjih prstanov me nekak zgubijo.. :inocent:

Če se kdo spomni kakšnega takega...

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Rabla bi kakšen fajn film. Komaj zdaj prišla do dvd x:Ix , vlečt z interneta itak ne znam, pa tud comp šteka. Sprašujem torej, kak je s temi filmi: What the Bleep do we know in The Secret, pa kaj še? No, al spadajo k splošni izobrazbi al je ful možno, da mi bo brezveze. Tak kot recimo, če nisi prebral Štoparskega vodnika po galaksiji si bil najmanj dolgočasnež brez domišljija in sploh na nižjem nivoju. x:Dx Heh. Men še pa filma ni uspelo celega pogledat, dvakrat poskusla, knjige pa sploh ne prebrat. Všeč so mi pa itak takšni misteriji pa to, sam tud pri teh Gospodarjih prstanov me nekak zgubijo.. :inocent:

the secret je tipičen ameriški šund. kao, samo pozitivno razmišljaj, nonstop si vizualiziraj, da si bogat in potem boš imel bazen, dve bajti, avto in psa in boš najsrečnejši človek na tem svetu. oni, ki nimajo pa nič, so pa pač nesposobni vizualizacije in tebi kot pozuitivcu se to itak jebe. beden film u poden. na kratko... bodi vesel, pozitiven in neumen ko točak. x;)x

what the bleep do we know pa trga gate u dobesednem pomenu besede. kiksss ezzzzz. :palec: znanstveniki ali neznanstveniki, kvantna teorija ponuja veliko več vprašanjev kot odgovorov tko, da si lahka tiste dolgočasne doktorate zatlačijo (vemo kam x:px ). realnost je pač surrealistična. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ring of The Nibelungs - ta saga je bila Tolkienu ideja za gospodarja Prstanov

The Mists of Avalon

Excalibur - eden od nešteto filmov o kralju Arthurju, zame absolutno najboljši

Labyrinth

Pa še malo za hec

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

The Chronicles of Narnia: Princ Caspian - film je bil sneman v okolici Bovca

Upam da bo kaj za tvoj okus.

Samo... x:Dx :inocent: ...če nimaš pojma o dolvleki, potem bo težko priti do njih... :vio:

Ocena in komentarji na IMDB

What the #$*! Do We (K)now!?

The Secret

The Secret videl.

Zame je točno to kar pravi naslov - sekret... :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...