Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Monsunska svatba :palec: , se mi je zelo dopadel...dober film.

Trenutno sem bolj v gledanju serij Gilmore girls...simpatične...pa še nekaj filmov, whale riderja še vedno nisem pogledala, pa še kak bi se našel.

Zadnjič, končno videla sestre Magdalenke, dober film, posnet naj bi bil po resničnih dogodkih :V:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Sinoči gledala The pasion of the Christ.

Imam mal mešane občutke..... Film me je zelo ganil.... Nekateri prizori prav grozljivi.....Ko boste gledali, opazujte Jezusovo mater, kakšno vlogo je odigrala (kako spremlja Jezusa, ki hodi svojo zadnjo pot).....

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

x!x - za ljubitelje Sergia Leone je danes (cez 5 minut) - ob 20h na TV3 film Once upon a time in America.

Klasika, to je treba videt, ce se niste. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful kul film se je zdajle zacel na HTV 2 (22h) - pozabila prej povedat, ko sem opazila, da bo. Get shorty (slo prevod - kdo bo koga?) John Travolta, Gene Hackman itd.

:palec:

Jes, koncno nekaj po okusu za pogledat, prav pase mi - se je ze zacelo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kwa mi je RES vsec N. Kidman. Karkoli gledam, kjerkoli se pojavi, je kul.

Vceraj gledala (totalno nad ultra dobri vsi protagonisti - vsi se pojavili, celo G. Paltrow, ful dobri Bill Pulman, ki mi je itak vsec, Alec Baldwin, dokazal spet, da je ipak dober igralec)... hm.... kaj ze? pa se hvalim s spominom... Malice... hehe, samo da vprasam, ze sama odgovorim - tekmovalno, naenkrat se spomnim... xDDx Malice, ja, 'zloba', kao...

Thanx, Mateja! :palec:

Boma vidl.

Picasso

hm..jaz sem tri sobote zapored gledala Kekca...

..hja, sem se pa neki dan morala do solz nasmejati (sicer ni film!!)

"Prijateljem" ko so se kregali kdo bo dobil Gladys.. :O:

AYA :detelca:

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

včeraj je bil Levji kralj...na sporedu...

..danes pa Medvedek...na Slo 1 ..smo šli vsi na piknik x^x

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Jst pa si rada ogledam: drame, komedije (najraje z romantičnim pridihom), pa trilerje in kakšno dobro akcijo. Filmi, ki so pustili pečat pa so: Nespodobno povabilo, Forest Gump, Šesti čut, Philadelphija, Čudoviti um, Dobri Will Hunting, 8 mm. Luškani filmčki pa so: Sladki november, Čokolada, Forresterjevo razkritje, Beneška kurtizana, Kako se znebiti fanta v 10 dneh... Dobri filmi: Rekrut, Billy Elliot, Gladijator...

Obožujem vse vrste znanstvene fantastike vse od filmov, serij in knjig. Rada imam tudi zgodovinske filme, fantazije, avanture, vojne, risanke, avtobiografije, stare westerne. Najbolj blesav film, ki sem ga gdaj gledala: Jaskass. Naj filmi: preveč, da bi jih naštevala. Naj glasbeni film: Hair - tu še posebej tisti del, ko tista črnka poje v parku ostalim ko grejo. Takrat mi hoče srce ven skočiti. Sicer se mi to dogaja skoraj vedno ko poslušam original črnsko duhovno glasbo. Gledam sicer, vendar ne obožujem: grozljivke, romance, drame, komedije - razen zadnje čase, ko jih gledam s sinom.

Na splošno se izogibam vseh resničnih zgodb in raznih življenjskih dram na tv, ker me spravijo v depresijo. Pri filmih se zjočem navadno, če se komu zgodi kaj dobrega.

Zadnji film, ki me je razočaral: Time Line. Knjiga je dosti dosti boljša in bi se lahko s scenarijem bolj potrudili. Zanimiv film je bil tudi Hitler - njegov vzpon.

Tears of the sun...klasična vloga Bruce Willisa...trdi junak...z mehkim srcem...

In seveda veliko krvi in nasilja...kar pa bi lahko bila čisto resnična zgodba...saj se dogaja v Afriki...plemenske vojne...

in grozno odigrana vloga...Monice Belucci.. xrolleyesx ..

Astra

Per aspera ad astra

jaz pa sem gledala gothiko- halle berry, robert downey jr. x:px in penelope cruz... na trenutke sicer malo predvidljivo, ampak tud res groooozzzzznnnnooo, uuaahaaahaaaaa :eek: !

aja, pa kitajski film HEROJ!

Kultura, navade, borilne veščine (podobno Tigru in zmaju pred leti, ampak velik boljše!) Nora scenografija, fotografija, carji so!

LP!

p.s. a so komu všeč animeji- japonski risani filmi?

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Najbolj grozljiv film v mojem življenju: Čarovnice iz Bleira (Bleir Witch Project). Tu mi je šel pa res hladen pot po hrbtu. Najgrozljivejša grozljivka!!!

Mogoče ste ga že omenili v tej temi. Ampak ne uspem vsega prebrat! Bom prosila , da se začasno ustavi vse poste, da vse to preberem, x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...