Mateja 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Mick (ampak jaz to čist resno s tole čokoladnico ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Monsunska svatba , se mi je zelo dopadel...dober film. Trenutno sem bolj v gledanju serij Gilmore girls...simpatične...pa še nekaj filmov, whale riderja še vedno nisem pogledala, pa še kak bi se našel. Zadnjič, končno videla sestre Magdalenke, dober film, posnet naj bi bil po resničnih dogodkih Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Sinoči gledala The pasion of the Christ.Imam mal mešane občutke..... Film me je zelo ganil.... Nekateri prizori prav grozljivi.....Ko boste gledali, opazujte Jezusovo mater, kakšno vlogo je odigrala (kako spremlja Jezusa, ki hodi svojo zadnjo pot)..... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 SLAMNATI PSI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 x!x - za ljubitelje Sergia Leone je danes (cez 5 minut) - ob 20h na TV3 film Once upon a time in America.Klasika, to je treba videt, ce se niste. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 DRUNKEN MASTER...J.Chan 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Ful kul film se je zdajle zacel na HTV 2 (22h) - pozabila prej povedat, ko sem opazila, da bo. Get shorty (slo prevod - kdo bo koga?) John Travolta, Gene Hackman itd. Jes, koncno nekaj po okusu za pogledat, prav pase mi - se je ze zacelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Danes na POP Tv (22.00) Eyes wide shut (Cruise, Kidman) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Kwa mi je RES vsec N. Kidman. Karkoli gledam, kjerkoli se pojavi, je kul.Vceraj gledala (totalno nad ultra dobri vsi protagonisti - vsi se pojavili, celo G. Paltrow, ful dobri Bill Pulman, ki mi je itak vsec, Alec Baldwin, dokazal spet, da je ipak dober igralec)... hm.... kaj ze? pa se hvalim s spominom... Malice... hehe, samo da vprasam, ze sama odgovorim - tekmovalno, naenkrat se spomnim... Malice, ja, 'zloba', kao... Thanx, Mateja! Boma vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 che ma kdo specjalno zheljo, je na razpolago v avi formatu 666 CD-jeu pa zlomek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 hm..jaz sem tri sobote zapored gledala Kekca... ..hja, sem se pa neki dan morala do solz nasmejati (sicer ni film!!)"Prijateljem" ko so se kregali kdo bo dobil Gladys.. AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Shine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 THE MAN WHO CRIED (Christina Ricci, Cate Blanchett, John Turturro, Johnny Depp ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 na TV1 pa dons ob 23.15 PAT GARRETT & BILLY THE KID (pa Dylanova muzka ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 včeraj je bil Levji kralj...na sporedu... ..danes pa Medvedek...na Slo 1 ..smo šli vsi na piknik Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Jst pa si rada ogledam: drame, komedije (najraje z romantičnim pridihom), pa trilerje in kakšno dobro akcijo. Filmi, ki so pustili pečat pa so: Nespodobno povabilo, Forest Gump, Šesti čut, Philadelphija, Čudoviti um, Dobri Will Hunting, 8 mm. Luškani filmčki pa so: Sladki november, Čokolada, Forresterjevo razkritje, Beneška kurtizana, Kako se znebiti fanta v 10 dneh... Dobri filmi: Rekrut, Billy Elliot, Gladijator... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasnaee 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Obožujem vse vrste znanstvene fantastike vse od filmov, serij in knjig. Rada imam tudi zgodovinske filme, fantazije, avanture, vojne, risanke, avtobiografije, stare westerne. Najbolj blesav film, ki sem ga gdaj gledala: Jaskass. Naj filmi: preveč, da bi jih naštevala. Naj glasbeni film: Hair - tu še posebej tisti del, ko tista črnka poje v parku ostalim ko grejo. Takrat mi hoče srce ven skočiti. Sicer se mi to dogaja skoraj vedno ko poslušam original črnsko duhovno glasbo. Gledam sicer, vendar ne obožujem: grozljivke, romance, drame, komedije - razen zadnje čase, ko jih gledam s sinom. Na splošno se izogibam vseh resničnih zgodb in raznih življenjskih dram na tv, ker me spravijo v depresijo. Pri filmih se zjočem navadno, če se komu zgodi kaj dobrega. Zadnji film, ki me je razočaral: Time Line. Knjiga je dosti dosti boljša in bi se lahko s scenarijem bolj potrudili. Zanimiv film je bil tudi Hitler - njegov vzpon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ČAROVNICE Z EASTWICKU(Pfeifer,Cher,Sarandon in Jack Nicholson)VOLKJacki,Jacki,Jacki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Tears of the sun...klasična vloga Bruce Willisa...trdi junak...z mehkim srcem...In seveda veliko krvi in nasilja...kar pa bi lahko bila čisto resnična zgodba...saj se dogaja v Afriki...plemenske vojne... in grozno odigrana vloga...Monice Belucci.. .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 jaz pa sem gledala gothiko- halle berry, robert downey jr. in penelope cruz... na trenutke sicer malo predvidljivo, ampak tud res groooozzzzznnnnooo, uuaahaaahaaaaa ! aja, pa kitajski film HEROJ!Kultura, navade, borilne veščine (podobno Tigru in zmaju pred leti, ampak velik boljše!) Nora scenografija, fotografija, carji so! LP! p.s. a so komu všeč animeji- japonski risani filmi? Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 The Hours (Nicole Kidman, Meryl Streep) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Najbolj grozljiv film v mojem življenju: Čarovnice iz Bleira (Bleir Witch Project). Tu mi je šel pa res hladen pot po hrbtu. Najgrozljivejša grozljivka!!! Mogoče ste ga že omenili v tej temi. Ampak ne uspem vsega prebrat! Bom prosila , da se začasno ustavi vse poste, da vse to preberem, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Na DVD-ju gledal nemški film Das Experiment. Madona če je to res bazirano na resničnih dogodkih, pomeni da je okrutnost človeka do sočloveka arhetipsko pogojena. Film vreden ogleda. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Zadnjic sem ujela film Sramota (J.Irons, J. Binoche). Zelo zanimiv, poln nore, zatajene strasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ja gledu-hudo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.