Marsa 18. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2009 Je bil tale Igby Goes Down Nisem gledal včeraj, se mi pa zdi znan po vsebini, gledal enkrat... ja, to je to, ja! (a to je prav naslov al kaj? enkrat je blo vmes, pa sem mislila kot da je nekaksen podnaslov oz. mednaslov, se je pa ocitno glih zacel dobr... al kwa)v glavnem, zlo kul! ful dobri liki tud. mega so vsi igral, en tak poseben filmcek, res, prav uzivala sem ful. Morda teb nou vsec, a ce bo kdaj prilka, glej oz. uch vrz. Tega sm pa ze gledala, me zivcno delajo taki filmi, o sovrastvu in tem, me kr boli ce je krivica taksna, pa se *takih filmov* je velik, v kaki xy produkciji. No tale je pa res dobr; oba sta mega in tud zgodba, face, vse. bi pa kej bl *veselega* rajs. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 ja, to je to, ja! (a to je prav naslov al kaj? enkrat je blo vmes, pa sem mislila kot da je nekaksen podnaslov oz. mednaslov, se je pa ocitno glih zacel dobr... al kwa)v glavnem, zlo kul! ful dobri liki tud. mega so vsi igral, en tak poseben filmcek, res, prav uzivala sem ful. Morda teb nou vsec, a ce bo kdaj prilka, glej oz. uch vrz. Tega sm pa ze gledala, me zivcno delajo taki filmi, o sovrastvu in tem, me kr boli ce je krivica taksna, pa se *takih filmov* je velik, v kaki xy produkciji. No tale je pa res dobr; oba sta mega in tud zgodba, face, vse. bi pa kej bl *veselega* rajs. Ja, to je originalni naslov, kako je bil pa slovenski prevod pa žal ne vem.Če bi meni bil všeč... ...meni je marskikaj všeč, se ne držim pri filmih ne drugod neke določenega žanra.Bi mi verjetno bil glede na opis vsebine na IMDB, pa kot sem že napisal se mi zdi da sem ga že nekje videl. Mississippi Burning - rad gledam take filme, kaj vem zakaj, mogoče da razmišljam ali poskušam razmišljat o nesmislu rasizma, nasilja... Enako za In the Name of the Father Če pa želiš gledat kaj zabavnega, glej tole Cats & Dogs - TV 3 Torek ob 20:50... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2009 oj, to sm nekje ujela ze, ja, bom uch vrgla, ce bom na broju, thanx! aja tistle... nocm *prevzet odgovornosti* , da pa pol komu nou vsec oz. k sem napisala, da sm se naglas smejala zraven, to nc ne pomen oz. ne vzet kot nekaj merodajngea, da je to zdaj smesno. ker ni ha-ha humor, v bistvu tamal tko perceptivno ugotavlja in razmislja, s tako cist kul mimiko, brezbrizen, v resnici pa skrajno obcutlljiv in rahlocuten. res super dialogi in situacije... In fantasticna Susan S. , tko en poseben stil, no, saj pravim. aja prejle ugotovila, da je brat od Mac. Culkina (ki mi ni vsec) tale tipson (in tamalega njega je pa igral njegov dejanski mlajsi brat - jaz pa se ugotavljala, da kok neverjetno so nasl mladega igralca, k mu je res podoben... istemu liku, k je starejsi, seveda, ker je dejansko njegov brat ).vendar pa v bistvu ni smesen film, celo je zalosten na nek nacin.... v bistvu je zalosten, prej kot smesen.ampak jaz mam odstekan *smisel za humor*. zadnjic pa sm gledala tud enga, k je isti tipcek ta blond igral (ki je tu igral Igbyjevega brata Ollieja) in je bil tud tak poseben in mi je bil vsec, sam se ne spomnim naslova, morda je Crash ?? Ja, je Crash. (cist drugacen stos, a tud mal poseben, tak preplet zgodb odstekan, tud fajn) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 ampak jaz mam odstekan *smisel za humor*. Jaz tudi... Ja, smešno-žalostno se mnogokrat prepleta in nekdo ki recimo površno gleda ne opazi ne enega ne drugega.Jaz ko pišem tu not o kakšnem filmu sploh ne razmišljam ali bo komu všeč ali ne, ali se bo nekdo jokal tam kjer sem se jaz smejal.Napišem kaj sem jaz videl v filmu, ali pa ga samo omenim ker mi je všeč.Tisti ki bo ali je že gledal pa naj oceni sam.Sam sem tu noter že našel precej dobrih namigov... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2009 tud jaz. ja, sej, seveda. sam pac k sem napisala, kok sm se smejala zraven pa to, bi lahko nekdo zmotno menil, da je komedija.k men pa komedije pogosto sploh niso smesne. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Včlanjena in končno gledala The Fountain. Film je res res ono . Se ne spomnim lepšega trenutno. O ljubezni, smrti... Mine kot en lep glasbeni video. Glasba Sem uvidela, da sem ga vzporedno že ozaveščala. Je rekel: Death is a disease. Just like any other. And I will find a cure for it. (sposodla še Jockera pa nekak ni šlo gledat, ker sem bla v drugačnem razpoloženju zarad The Fountain). Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Vcer sem gledala en tok kul film, cist slucajno, in me je cist not potegnil (1x sm ga ze ujela kak del med kakimi reklamami, k sem gledala kak drug film). Zal ne vem, kako je naslov, bil je na tv 1000 ob 22h in igral so susan sarandon, jeff goldblum in drugi (osrednjemu liku, mlademu fantu, 18 let, pa je blo ime Igby).Ful sem uzivala, mega dobri dialogi, liki, fajn zgodba, parkrat sem se na glas smejala zraven. super film! potem sem pa se enga gledala s Christianom Bale.om, Frances Mc Dormand, Kate beckinsale, uno Natasho mc nekaj (lepa zenska in kul igralka).. mi je bil pa tud vsec. Igby goes down, ja MIdva tud nekje vmes začela gledat in čist not padla.. :palec: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2009 a ne? sm vedla, k sm vidla da si ti komentirala zdajle, da ce si vidla ta film, da bos napisala da ti je vsec. (k mava za ene filme cist isti okus)... a ves k ji je reku, da je ziher vegi, pa je rekla zakaj, pa je rekel, k rolas take vegetarijanske jointe. 'solatne'... ne 'hamburger varianta', niti 'socn ornk zrezek varianta'. in se una nazaj krega oz. pregovarja in vse, ampak, ja, je vegetarinajka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Aha, jaz tud gledala Igby-ja , ampak že enkrat prej. V soboto zvečer pa naletela na enega po mojem okusu na TV3, sicer ne tak zabavnega, ampak mi je bil ful - Bless the Child. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 a ne? sm vedla, k sm vidla da si ti komentirala zdajle, da ce si vidla ta film, da bos napisala da ti je vsec. (k mava za ene filme cist isti okus)... a ves k ji je reku, da je ziher vegi, pa je rekla zakaj, pa je rekel, k rolas take vegetarijanske jointe. 'solatne'... ne 'hamburger varianta', niti 'socn ornk zrezek varianta'. in se una nazaj krega in vse, ampak, ja, je vegetarinajka. x:Dx ja, točno tle jaz tud umirala od smeha pa tist k mama pove tko by the way, medtem ko se z uspavalom baše, sej menda veš, da je D.H. tvoj oče? .. pa skoz so bli ful dobri dialogi, res.. tam na žurki, kdo kaj študira.. sem šla že med filmom čekirat kdo je ta tamal pa ugotovila, da je brat od Macaulaya (al kako se napiše; un tamal, ki je igral v Home alone..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2009 ja, ane? mega dialogi in igra, vse... *ja sej sm napisala v enem postu, da ne sam da je ta brat.. no sej rpeber ce cs, v drugem postu k pisem o tem, sm tud sele vcer ugotovila. un mi je zoprn, ta je pa mega igral!!! :palec: susan sarandon tud, kaksen lik! kaksna zoprnica v bistvu, a stvarna in vse. mislm tumach! kok so fajn taki filmi! Ja, tko usput. ga seznani s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 zgrešila tvoj komentar gor.. v bistvu hotla dost isto povedat (da v bistvu pa ni komedija, da je dost žalostn vse skup, ampak...) pa se mi ni dal nakladat.. pa vidim, da si itak že ti vse Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2009 itak. () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Sirotišnica [El Orfanato]http://www.filmosfera.si/?p=389Vsiljivci [The Others (2001)]http://mcmdb.mcsoftware.tk/filminfo.asp?ID=194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Meni se nikol ne da linkov iskat Meni se jih pa da... The Others In njegov "predhodnik" ali, če hočete, vzornik iz leta 1961 The Innocents Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 kako vsaj poriva vsakega, oziroma kako tako zgodbo povesta brata Coen fenomenalen film Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 The Decameron (Paolo Pasolini)http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=fThe Decameron (Paolo Pasolini, 1970 film)http://en.wikipedia.org/wiki/The_Decameron_(1970_film)The Decameron [boccaccio]http://en.wikipedia.org/wiki/Decameron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2009 Meni se jih pa da... (*dej pol pa se kej scharaj! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Danes je pa ob devetih spet You rang, M'Lord? x:Dx Bom gledala, ker sem vedno mela rada Cissy in Teddyja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 http://www.imdb.com/title/tt0887883/fenomenalen film 10/10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 jeklene magnolije ble prejle... mal zamudila.. luštkan.. en kup simpatičnih babnic Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 (*dej pol pa se kej scharaj! ) Bom... Ko se spomnim kaj zanimivega... Mi pa ni prej prišlo na misel - ob sobotah in nedeljah na POP TV ob enih popoldne predvajajo stare westerne.Posnete(vsaj tisti do sedaj videni) med 1950-60, se pravi iz obdobja ko je bil western na vrhuncu.Zanimivo gledat zdaj tisto kar sem kot mulc požiral... Neki kao "manjvredni" žanr, ko pa jih gledam danes, so videti presenetljivo dobri, vsaj zame. Zadnje čase se je pojavilo nekaj remake-ov.Pa ko že o linkih, evo dva 3:10 to Yuma(1957) - bil na sporedu prejšnji vikend Glenn Ford, Van Heflin In remake 3:10 to Yuma(2007) Russell Crowe, Christian Bale Original je boljši. Poglejte in primerjajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Dva ki nista Made in USA... Samsara Ljubezenska zgodba, zgodba o dilemah, odločitvah... :palec: Oglejte si če lahko kje dobite. Ashoka Zgodovinski spektakel, tudi za pogledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 V soboto ob 20:00 na POP Tv Anger Managment(Obvladovanje jeze) Jack Nicholson, Adam Sandler, Marisa Tomei Že videl, pa čeprav Sandlerja ne maram preveč, bil zelo všeč... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Ob 23.20 na Slo2: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...&c_id=51670Poglejte,črno-bel a super! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.