The Dude 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Pogledal sem Ip man. Eden najboljših kung fu filmov, kar sem jih videl,.tip uporablja tehniko wing chun. Borba je odlična, no vsaj atraktivna za gledat (nisem noben poznavalec tepenja), pa zgodba ni neumna,.prav fajn teče film. Tut glavni junak je prav fajn človek. Lušn film,.priporočam v ogled. partis torrent Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Ej! Pogledala. Super črnobel film s srhljivim vzušjem ... in debilnim koncem. Verjetno času nastanka primerno... Nisem še videl, ga še iščem. Danes ob 20:50 na TV 3 Austin Powers Komur je všeč, meni ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 rabiš delujoč torrent? xyesx Na OS, če lahko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Vicky, Christina, Barcelona pogledali zdajle.. jao, kok nakladanja vudialenovskega x:Dx za crknit mel zraven angleske podnapise pa je prevajalc vsake tolk sam tri pikce naredu drugač pa luštkan film, sam precej tipična kombinacija španskih filmov in W.Allena.. se prav velik govorjenja in razlaganja vsake situacije, čudna in smešna ljubezenska zapletanja, ful dobri igralci... kul sem se pa vmes spraševat začela zakaj Woody ne piše rajši knjig Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 SF ima pri meni posebno mesto, tako literatura kot filmi.In to je eden od filmov ki pri meni zelo visoko mesto Solyaris(Solaris) - 1972 po istoimenskem romanu Stanislawa Lema Režija Andrei Tarkovsky In remake Solaris(2002) George Clooney, Natasha McElhone, režija Steven Soderberg Saj je tudi remake v redu, samo meni je original neprimerno boljši.Tarkovsky je pač Tarkovsky, in pri nastajanju tega filma je sodeloval tudi Stanislaw Lem.SF umetnina... :palec: Poglejte oba in presodite sami. Vicky, Christina, Barcelona pogledali zdajle.. jao, kok nakladanja vudialenovskega x:Dx za crknit Vicky Cristina Barcelona Woody je drugač OK, samo je pa res preveč govorjenja in kompliciranja v njegovih filmih.Eden njegovih malo starejših Sleeper(1973) SF komedija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Danes je pa ob devetih spet You rang, M'Lord? x:Dx Bom gledala, ker sem vedno mela rada Cissy in Teddyja tukaj se pa jaz režim ... cepetam ... jočem ... kar češ ... vsak lik zase je ... Ivy je prav pasala po polemiki Woody je drugač OK, samo je pa res preveč govorjenja in kompliciranja v njegovih filmih. zaradi tega men ne sede preveč ... samo zadnjič sem se pa nasmejala pri "žadastem škorpijonu" ... edino čas v katerega je postavil dogajanje me je motil drugače pa nisem kak strašen filmofil ... so mi bolj všeč nadaljevanke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Pogledal sem film You don't mess with the Zohan. Najprej sem ga spregledal, potem se mi je zdelo, da je brzvezna komedija, danes pa je bil pravi filing za njega in pravzaprav sem bil čisto presenečen. Film je tak utrgan, da je v bistvu dober (nič čudnega, da je ocena na imdb nizka,..povprečen folka ne bo tega gledal). OK, so določene stvari čisto nepotrebne in bi se dalo še več naredit iz filma, ampak v bistvu sem se ful narežal. Majo kup enih for, da sem se kr na glas smejal . No, če mate radi odštekan humor, pol morte videt ta film. Aja, če nič drugega, pa Emmanuelle Chriqui igra v filmu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Pogledal sem film You don't mess with the Zohan. Najprej sem ga spregledal, potem se mi je zdelo, da je brzvezna komedija, danes pa je bil pravi filing za njega in pravzaprav sem bil čisto presenečen. Film je tak utrgan, da je v bistvu dober (nič čudnega, da je ocena na imdb nizka,..povprečen folka ne bo tega gledal). OK, so določene stvari čisto nepotrebne in bi se dalo še več naredit iz filma, ampak v bistvu sem se ful narežal. Majo kup enih for, da sem se kr na glas smejal . No, če mate radi odštekan humor, pol morte videt ta film. Aja, če nič drugega, pa Emmanuelle Chriqui igra v filmu. Nizka?5.7 je še kar v redu.Poglej oceno uporabnikov(gledalcev), ne uradno... User Comments - 7 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Nizka?5.7 je še kar v redu.Poglej oceno uporabnikov(gledalcev), ne uradno... User Comments - 7 Haha,..v minus bi šle ocene, če bi lahko. . Hja, ne vem,.kar se mene tiče, pač niso štekali filma. Že od začetka je tako utrgan, da se smejiš zaradi idej, kako je Zohan kul in najboljši. Jes sem se na glas dsmejal, ko sem ga videl plavat. Ideja filma je pač posebne vrste humor. Ti si ga pogledal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Hja, ne vem,.kar se mene tiče, pač niso štekali filma. ? juhuuu... jhas tut ciljam na dobre ocene... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Haha,..v minus bi šle ocene, če bi lahko. . Hja, ne vem,.kar se mene tiče, pač niso štekali filma. Že od začetka je tako utrgan, da se smejiš zaradi idej, kako je Zohan kul in najboljši. Jes sem se na glas dsmejal, ko sem ga videl plavat. Ideja filma je pač posebne vrste humor. Ti si ga pogledal? Ocena uporabnika ni bila v minus, samo malo čudno sem jo zapisal. Ocena je bila 7(sedem zvezdic) Je pa res da so ocene uporabnikov včasih zelo različne - tudi od 1 pa do 10 za isti film... Nisem še pogledal, ga še iščem oz. čakam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2009 SF ima pri meni posebno mesto, tako literatura kot filmi.In to je eden od filmov ki pri meni zelo visoko mesto Solyaris(Solaris) - 1972 po istoimenskem romanu Stanislawa Lema Režija Andrei Tarkovsky Zakon! (*to je name naredil vtis totalen se ko sm bla otrok, pol sm ga pa se v CDju nekoc gledala in se pol na tv in mi je bil prav tko vsec).mah, kaksen remake - george clooney? Natasa McElhone...? (pa sta mi oba sicer dobra igralca in vsec, sam)... Pozabi.cist nekaj desetega, nima zveze s solarisom - zame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Zakon! (*to je name naredil vtis totalen se ko sm bla otrok, pol sm ga pa se v CDju nekoc gledala in se pol na tv in mi je bil prav tko vsec).mah, kaksen remake - george clooney? Natasa McElhone...? (pa sta mi oba sicer dobra igralca in vsec, sam)... Pozabi.cist nekaj desetega, nima zveze s solarisom - zame. Saj je čisto spodoben film, če seveda prej ne vidiš originala... Še eden od Tarkovskega Stalker Mračna vizija prihodnosti, posneta po istoimenskem romanu bratov Strugatsky Našel sem pa(končno) še enega ki se ga spomnim iz mladih let Fahrenheit 451 Po romanu Ray Bradbury-ja, o totalitarni družbi kjer so vse informacije kontrolirane in se posredujejo narodu samo prek TV.Kjer so knjige prepovedane in jih sežigajo.Številka 451 v naslovu pomeni temperaturo ko se papir vžge v Fahrenhetu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2009 Saj je čisto spodoben film, če seveda prej ne vidiš originala... Še eden od Tarkovskega Stalker Mračna vizija prihodnosti, posneta po istoimenskem romanu bratov Strugatsky (ga prej pozabla oment) ... rada bi se 1x gledala en madzarski film, ki mu je men se zdi naslov Prica in sm ga gledala pred kakimi 25 leti v Komuni.Taka zajebancija na socializem, morda je bil clo v bunkerju al pa kej.en me je zvlekel gledat s pljucnico , pa sm se klela, si mislila, mah brez veze, madzarski film. Je bil pa mega dobr in bi ga rada se kdaj gledala, k me zanima kako bi mi bil zdej vsec.Pa ga nisem nikol vec nikjer vec zasledila (pa se nisem zihr da je naslov Prica). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 sem se pa vmes spraševat začela zakaj Woody ne piše rajši knjig ..je prej pisal knjige kot snemal filme npr.: http://www.amazon.com/Getting-Even-Woody-A...2591&sr=8-1 ..za crknt smešno... tut prevedeno(zal samo v srbohrvaščino)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 ..je prej pisal knjige kot snemal filme npr.: http://www.amazon.com/Getting-Even-Woody-A...2591&sr=8-1 ..za crknt smešno... tut prevedeno(zal samo v srbohrvaščino)... Uh, jes sem pa čisto antiwoodyjevski. Sploh ne morem dolgo gledat tistega čvekanja in analiziranja,..glava začne pečt. Mi je enkrat en prijatelj navdušeno govoril o Woodyju in sem mu dal šanso,..sam ne gre. hehe. Možno, da bi ble knjige bolj prebavljive. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Uh, jes sem pa čisto antiwoodyjevski. Sploh ne morem dolgo gledat tistega čvekanja in analiziranja,..glava začne pečt. Mi je enkrat en prijatelj navdušeno govoril o Woodyju in sem mu dal šanso,..sam ne gre. hehe. Možno, da bi ble knjige bolj prebavljive.tut knjige so tipicno vudielenovske(kot njegovi najboljsi filmi)... je pa zlo tipicen, ce ti potegne ti do konca potegne, drugacti je pa čist mim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 (ga prej pozabla oment) ... rada bi se 1x gledala en madzarski film, ki mu je men se zdi naslov Prica in sm ga gledala pred kakimi 25 leti v Komuni.Taka zajebancija na socializem, morda je bil clo v bunkerju al pa kej.en me je zvlekel gledat s pljucnico , pa sm se klela, si mislila, mah brez veze, madzarski film. Je bil pa mega dobr in bi ga rada se kdaj gledala, k me zanima kako bi mi bil zdej vsec.Pa ga nisem nikol vec nikjer vec zasledila (pa se nisem zihr da je naslov Prica). Je bil morda tale A Tanú(Priča) - 1969 Se mi zdi da sem ga gledal, po opisu vsebine na IMDB zna bit prav ta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2009 ja ja, to je to, ja, zihr! Pih! Thanx! (najprej nism vidla v ang., kao Tanu - kako naj vem? , no pol pa preberem more, vidm slaughtering a pig, pa da je bil v bunkerju, pa stalin pa to, jp, to je stoposto to. in se res je rpav Prica naslov).Nujno morm se 1x gledat, cudn da ga never ni na sporedu blo. ja, Objemcek, se stirnjam okol woodyja, s tem da je men prebavljiv oz. vcas se ful zabavam, k mu ne gre oporekat inteligence pa tega, svojga stila in ma en psoeben stos in vcas mi pase, sicer pa kot rpavis, pa se mot me ta zakompleksan trip, k povsod s tem sexom pol opleta in kao vse bejbe ful shizijo nanj, k padajo na glavce. blabla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 woody je biu mahnjen na psihoanalizo... mislem tut v privatnem živlejni. zato določene stvari direktno poudari v bistvu včasih kar pretirava. in ravno v tem je pač keč. vedno igra enga nevrotika k ima tisoč težav. figura mu pa paše, ker je tut fizično tak... no... smešen. tisto frizuro smotano, majhen in vedno se zaletava v alfa smaice z 20 centi petami itd. kao... prepovedani sadež Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 ja ja, to je to, ja, zihr! Tale tvoja Priča me je spomnila na filme iz vzhodnega bloka - Madžarske, Češke, Poljske, Vzhodne Nemčije.Tudi Ruski(Sovjetski... ) je bil kakšen dober.Zelo dobre filme so delali tiste cajte, predvsem Čehi.Žal se ne spomnim skoraj nobenega naslova, pa bi prosil za kakšen namig... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2009 hm, je blo velik tega dobrega, ja...pa se tud jaz nic ne spomnim, ampak! vec glav vec ve! sej vids! sm cist pozabla na Prico, Mrtvo ladjo in vse zive filme, stalkerje in solarise in vse, pol pa tle zagledas al po nekem asociativnem kljucu mas pol vse pred nosom. jp, nimbus, itak, sej tak je... in si pase... drugim pa enim pase, enim pa ne, in tud unim, k jim pase, jim vcas lohk ne... ze zato k je vedno isti stos.Js sm zadnjic enga prvic gledala (zal sam en del), pa mi je bil zlo vsec. noben znan. sam ne vem naslova ... bli so kao na enem posestvu in je on letel po zraku pa z eno kroglo je nekaj caral. drugac sem pa gledala ogromn njegovih filmov (vcas so v kinoteki bli celi cikli pa smo hodil, recimo bunuel - to je treba nujno se kdaj pogledat, predvsem Diskretni sarm burzoazije in Fantom svobode, zakon, cist halo nad dobr, se vid da je riba bunuel, kel domisljija pa vse, ful hudo, no tud drugi filmi niso slabi, se Mracni predmet pozelenja je tud super... pol pa so se stari, andaluzijski pes etc., je pa cist odbito, js sm mela en prizor se 30 let v glavi brrr, nom povedala kerga ... potem fellinija sem 'celga' gledala, noro, gulietta in duhovi, recimo, totalno nad, pa se vsi mogoci, res sem uzivala. tacga se nc ne vid po tvjih. :||| aja jeti, js pa praviloma ne maram nadaljevank.ze zato, k ne vem a bo jutr, al bo naslednji cetrtek recimo in ne da se mi vezat in ne maram da se mi zgodbo tko odtala. jo hocm vidt v enem kosu... razen ce gre za nanizanko, pa vskocis pa pac spet gledas in se ze vklopis (recimo oz, sopranovi itd.). sm vidla ste omenjal Ivy pa to pa Fino gospo. to je moji mat ful vsec, je cist shizila na ivy, no men je pa tud cist hecn pa fajn, bi si cist pogledala kaksno kdaj.sam a ni ob enih cudnih urah? mi je vsec drugac angleski humor, na vse mozne nacine, se prav tko monthy p., kot tud tole omenjeno prej in vse mogoce.razen beana ne morem gledat, no vcas mi ga le znese, sej ne recem da ni hecen, no men je prevec naturalisticen. pac pa black adder pa ti stosi so pa fajn (razen kaksnih baldrickovih smrkljev in tacga ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 sm vidla ste omenjal Ivy pa to pa Fino gospo. to je moji mat ful vsec, je cist shizila na ivy, no men je pa tud cist hecn pa fajn, bi si cist pogledala kaksno kdaj.sam a ni ob enih cudnih urah? mi je vsec drugac angleski humor, na vse mozne nacine, se prav tko monthy p., kot tud tole omenjeno prej in vse mogoce.razen beana ne morem gledat, no vcas mi ga le znese, sej ne recem da ni hecen, no men je prevec naturalisticen. pac pa black adder pa ti stosi so pa fajn (razen kaksnih baldrickovih smrkljev in tacga )...men tut angleski humor seka... vse kar si nastela se bolj pa The New Statesman... kok sem se presmejal ob tej nadaljevanki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 recimo bunuel - to je treba nujno se kdaj pogledat, predvsem Diskretni sarm burzoazije in Fantom svobode, zakon, cist halo nad dobr, se vid da je riba bunuel, kel domisljija pa vse, ful hudo, no tud drugi filmi niso slabi, se Mracni predmet pozelenja je tud super... pol pa so se stari, andaluzijski pes etc., je pa cist odbito, js sm mela en prizor se 30 let v glavi brrr, nom povedala kerga ... potem fellinija sem 'celga' gledala, noro, gulietta in duhovi, recimo, totalno nad, pa se vsi mogoci, res sem uzivala. tacga se nc ne vid po tvjih. :||| aja jeti, js pa praviloma ne maram nadaljevank. Bunuel... Fellinija gledal par stvari, nekaj všeč, nekaj ne... Angleški humor pa sploh... :palec: Edino Monty Pyton mi ne sede... Nadaljevank sploh ne gledam, se mi tudi ne da čakat dan, teden da vidim kaj bo naprej... Serije pa. Pa še en namig - danes na Kanalu A ob 22:25 Zverine(Fierce Creatures) Ista igralska zasedba kot v Riba po imenu Wanda... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 sm vidla ste omenjal Ivy pa to pa Fino gospo. to je moji mat ful vsec, je cist shizila na ivy, no men je pa tud cist hecn pa fajn, bi si cist pogledala kaksno kdaj.sam a ni ob enih cudnih urah? mi je vsec drugac angleski humor, na vse mozne nacine, se prav tko monthy p., kot tud tole omenjeno prej in vse mogoce.razen beana ne morem gledat, no vcas mi ga le znese, sej ne recem da ni hecen, no men je prevec naturalisticen. pac pa black adder pa ti stosi so pa fajn (razen kaksnih baldrickovih smrkljev in tacga )verjameš, da sem jaz rolam zraven? obožujem angl. humor. aja, sem že rekla to menda. včeraj sem se spravila gledat neko grozljivko, pa je bila začinjena s SCI-FI crapom (nek stvor, ki se ti zaleže pod kožo) in še tako brezveze posneto, brez neke niti (kar me razkuri, ker takih filmov kao grozljivk je miljavžnt in vse posneto na isto finto), da sem samo zavila z očmi in ugasnila vse skupaj. in sem šla gledat dbest stupid komedijo (btw jih obožujem!), Harold and Kumar go to the white castle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.