Ruby72 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 woody je biu mahnjen na psihoanalizo... mislem tut v privatnem živlejni. zato določene stvari direktno poudari v bistvu včasih kar pretirava. in ravno v tem je pač keč. vedno igra enga nevrotika k ima tisoč težav. figura mu pa paše, ker je tut fizično tak... no... smešen. tisto frizuro smotano, majhen in vedno se zaletava v alfa smaice z 20 centi petami itd. kao... prepovedani sadež Woody je že 50 let hodi na psihoanalizo. Je tipičen predstavnik newyorškega malomeščanskega židovstva, ki svojo religijo utemeljuje kot stil življenja.Potemtakem po duševno hrano hodiš k psihiatru, za moralno/premoženjske dileme h rabinu, delaš kot filmar, zlatar, draguljar, pisatelj ali znanstvenik.Drugače je Woody totalen prisilni nevrotik. Skorajda ne ločuje med filmi in njegovim privatnim lajfom. Isti težak.Evropejci ga boljše sprejemamo,nekateri obožujemo. V NYC je pač eden izmed številnih- ravno takih grdavšev in sitnežev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Woody je že 50 let hodi na psihoanalizo. Je tipičen predstavnik newyorškega malomeščanskega židovstva, ki svojo religijo utemeljuje kot stil življenja.Potemtakem po duševno hrano hodiš k psihiatru, za moralno/premoženjske dileme h rabinu, delaš kot filmar, zlatar, draguljar, pisatelj ali znanstvenik.Drugače je Woody totalen prisilni nevrotik. Skorajda ne ločuje med filmi in njegovim privatnim lajfom. Isti težak.Evropejci ga boljše sprejemamo,nekateri obožujemo. V NYC je pač eden izmed številnih- ravno takih grdavšev in sitnežev. BLA BLA BLA... kwa us govorila... WOODY ALLEN JE ALFA SAMEC!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 pogledala sem še 2. del Harolda in Kumarja. zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 ghost dog zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Phone booth je zdaj (http://www.imdb.com/title/tt0183649/)Kr zanimivo, ampak ne toliko, da bi ga gledala se enkrat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Phone booth je zdaj (http://www.imdb.com/title/tt0183649/)Kr zanimivo, ampak ne toliko, da bi ga gledala se enkrat... Podobna ideja, malo slabša izvedba sicer, ampak tudi za pogledat Liberty Stands Still Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Če se hočete nasmejat - danes ob 20:00 na Kanalu A Bob the Butler Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Priporočam film the Reader (posnet po knjigi Bernharda Schlinka, Bralec). Res odlična igra - sicer pa, kaj je pričakovati drugega od Ralpha Fiennesa in Kate Winslet. Tudi ta mali se je vrhunsko odrezal ... Skratka, Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2009 aha tahnx, sm vidla nekje reklamo, pa se razmisljala, ali je po tej schlinkovi knjigi, ja, igralca ze obetata (sploh je fiennes s svojo nekoliko nevroticno in obcutljivo pojavo zadetek v polno - seveda pa bi blo morda vseen boljs prej vidt ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Mene se je dotaknil tako kot knjiga, čeprav se dostikrat zgodi, da je film slabši. V tem primeru ne. Sem morala takoj po ogledu delit občutke. Ralph da filmu res en poseben pečat. Tudi Angleški pacient se mi zdi pravcata umetnina - spet oboje, knjiga in film. Ta mali David Kross me je tudi presenetil. Imel je zelo zahtevno nalogo, ki jo je res super opravil. Vsa ta mešanica čustev ... Kate Winslet je prav tako prekosila samo sebe. Me zanima, kako ti bo všeč, Marsa. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Gledala Marley & Me, ceprav mi je Jennifer zelo vsec in ceprav me je film spravil v jok, sem bila malo razocarana nad njim. Mogoce je problem v tem, da je bil zelo predvidljiv, ker sem prej prebrala knjigo. Solze pa privabi prakticno iz vseh, ker te spomni na tvojo pasjo zgodbo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2009 Mene se je dotaknil tako kot knjiga, čeprav se dostikrat zgodi, da je film slabši. V tem primeru ne. Sem morala takoj po ogledu delit občutke. Ralph da filmu res en poseben pečat. Tudi Angleški pacient se mi zdi pravcata umetnina - spet oboje, knjiga in film. Ta mali David Kross me je tudi presenetil. Imel je zelo zahtevno nalogo, ki jo je res super opravil. Vsa ta mešanica čustev ... Kate Winslet je prav tako prekosila samo sebe. Me zanima, kako ti bo všeč, Marsa. aha, men tud englaski pacient zakon, umres od custev in vsega!! :palec: ( ), ampak kaka igra in vse, zgodba!! hudo! tko da, nad film (pa z vsemi striimi se ga branila, k mi grejo na jetra vcas oskarjevci pa tak ) aha mene tud zanima (sam - be patient, bogve kdaj ga vidm, upam da bos se *gor* ) aha nisem brala knjige, sploh nisem vedla da obstaja ~ sm pa prsla zato sem, da povem, da je en fajn film dons (sm ga 1x ze gledala): Zgubljeno s prevodom (bill murax in scarlet johanson, k se rolata po tokiu menda oz. na japonskem nekje... nc pretresljivega, ni ekshn al pa kej, no men je bil zlo vsec, upam da mi bo dons tud, ker ga kanim gledat ) ~~ vcer pa gledala en film (ponoc) nekje, spanski, pa mi je bil ful svec (sicer ne shizim glih blazn na spanske filme, niti na ta njihov trip).Opazen glavni igralec, zlo vsecen, k ga prvic (in edinic do zdaj) vidla v enem filmu z Johnnyjem Deppom (o nekem koke dilerju, pa k sta bla skup v zaporu pa tak). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
korenjezeljekoleraba 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Spomnim se samo Benicia Del Tora, ampak on ni niti španec, niti ni tako neznan... spomnila sem se pa zaradi filma Fear and Loathing in Las Vega, ... verjetno ne gre za njega. Ker nimam tv-ja, ne sledim tem sporedom in to. In tut ne vem če sta v zaporu končala. Skratka, slab spomin na ene filme. Sem pa ravnokar pogledala Doubt in mi je bil zelo všeč. Vse v bistvu. Zelo korekten film, brez pavšalnih zaključkov, tako kar se zgodbe tiče, dialogov, vlog, vsega v glavnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2009 ne ne, jasno vem kdo je benicio (riba sicer )ja, fear and loathng in l.a. je res dbest film, men je johny depp itak zakon. ne ta tip je jordi molla (rak, 1. julij). ful dobra faca in dbest igra, vedno kaksne take, na nek nacin 'usodne'.v tem filmu k sem zadjic gledala mu je blo simbolicno ime odisej, ne vem pa naslova filma... aja, js pa na netu spored pogledam, k mam sam tv, pa je itak praviloma dost zanic program, a kej se ze najde, mam blazno rada tv, k tud razne kaksne oddaje rada gledam, mi je idealno k lohk shaltam pa skacem. je pa shit k si odvisen od programa. a naletim pogosto na kej dobrega. pa kksne filme lohk 5x, ce ne 10x gledam. sm vidla da je pset seinfeld, men je kr vsec. sicer se ga pol navelicam pa mi zacne na zivce hodit njegov glas, sam mi je simpaticna serija, vsi so mi vsec, se posebej pa shizim na Georga! k je taka faca da umres! v bistvu ful zoprna faca kao, pa totalen egoist in vse to, no men je blazno zabaven. Dons, zdle je en carryjev film k ga se nisem gledala, vsemogocni bruce, me zanima, kako bo vidt, vcas sm mela rajs tele futuristicne filme.... zakaj ni smesnih, komedij, al pa sam austini powersi pa tak? drugac pa rada gledam na kaksnih kanalih, recimo travel, k kej kuhcajo oz. kaksno hranco (eksoticno) pripravljajo al pa kej tacga. k rada gledam, kako kej nastaja in sm se pol znala cist ufurat v kej.tko sm en cajt hotla bit cevljar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Jaz sem se pa cist odvadila od TVja, tule se se nisem ufurala kaj in kdaj majo , mi slabo kaze tudi vprihodnje, so me pa vpisali v filmsko vzgojo, tako da vecinoma na DVDjih gledam filme, raznorazne, mehiske, svetovno znane, ker sem bila cist anti za filme, se mi je zdela totalna izguba cajta, sem miljonkrat rajs brala. . Tule lahko nabavis DVD za od 0.70EUR-3EUR in vec, tako da je zadeva relativno poceni (jasno da ne original). Mislim, da grem danes v kino, po vsej verjetnosti gledal Leonarda in Kate. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 aha mene tud zanima (sam - be patient, bogve kdaj ga vidm, upam da bos se *gor* ) ~ sm pa prsla zato sem, da povem, da je en fajn film dons (sm ga 1x ze gledala): Zgubljeno s prevodom (bill murax in scarlet johanson, k se rolata po tokiu menda oz. na japonskem nekje... nc pretresljivega, ni ekshn al pa kej, no men je bil zlo vsec, upam da mi bo dons tud, ker ga kanim gledat ) Gotovo bom gor. Ko me enkrat nekaj zagrabi, je konc. Oh, jaa, Lost in Translation je tud čist nor film, med mojimi najljubšimi, gledala nekajkrat že. Vse te medkulturne razlike (krepala, kako je ona Japonka Billu tolmačila, pa ko se je tuširal in mu je bil tuš čist premajhen, pa obsedenost s karaokami ...), pa lih ta prava kombinacija resnih življenjskih tem in hudomušnosti ... In še konec ... Aja, pa soundtrack je tud dober. Lost in Kyoto, pa More Than This ... Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Podajam tukaj še linke na komadiča Alone in Kyoto in More Than This ... Sem probala popravit prejšnji post, pa ni šlo. Še ne znam vseh fint. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2009 mogoce si se prevelik muky. ja, res, to je blo tud men mega - ta japnska scena in vse te akraoke in njihiva prijaznost in odbitost in hecna igralca, dobra.Mi je blo zlo fajn pogledat. Bruce allmighty pa mi je bil tud vsec, mi je prav pasal ga gledat zdajle. ja mene ful zanima japonska, me cist fascinira in mam podobn filing kot tamal, k je bil star manj kot dve leti, ko je rekel, cist fasciniran, men pa mat, k so bli eni samuraji: "ves, tuki sm js biu vcas" tko zamisljeno je rekel. no js sm tud bla vcas. Pujsa, js tud ne gledam spet tok tv-ja, sam ce ga ne bi mela, bi mi blo bad.Pravzaprav ko mi je crknil tule, pa sm bla nekaj casa brez, sm ga total pogresala, ko pa ga koncno dobila, ga pa nekaj cajta sploh nsiem gledala. sam da je pac bil. pa itak sm se ga odvadla mal medtem.Cez dan ga recimo nikol ne gledam, nimam obstanka, tud zvecer ne vedno, sam mi je pa dbest, da je.sm kr vizualc. pa sm bl filmski pa tv, kot pa gledaliski tip. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 ne ta tip je jordi molla (rak, 1. julij). ful dobra faca in dbest igra, vedno kaksne take, na nek nacin 'usodne'.v tem filmu k sem zadjic gledala mu je blo simbolicno ime odisej, ne vem pa naslova filma... Verjetno je tale Son de Mar Jordi Molla - Ulisses(Odisej) Gledal pred leti, tako da se bolj malo spomnim, ampak kolikor se :palec: Bo treba spet pogledat... Dežurniiskalecnaslovov Alef (hvala IMDB za pomoč)... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2009 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2009 ja, to je to! Thanx alef! ja, fajn film (pa ceprav jaz ne shizim na ta *spanski stos* ponavad, me ne pritegne zlo, no tale me pa je). ja, a ni spica, cist vse se najde! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Jaz tudi Vsemogočnega Bruca gledala in mi je všeč. (moj vzdihoval od nesreče poleg), ampak se nisem pustila motit Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 V soboto ob 20:00 na Pop TV Death Becomes Her(Smrt ji lepo pristoji) Bruce Willis, Goldie Hawn, Meryll Streep... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Aja, a sem že rekla, da sem Happy go lucky gledala? še en iz Liffa... pa splača se ga pogledat, če ga kje srečate kako se da tud brez akcije, nasilja, depresivnosti, ... luštkan film naredit.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Ste že obdelali film SLUMDOG MILIONAIRE ??Super fajn film. Predlagan menda za 10 oskarjev !Zdele prihaja v Kolosej.. http://www.imdb.com/title/tt1010048/ Sem ga gledala in ga moram še enkrat, mi je par reči ušlo ( =brez podnapisov ).Res mi je všeč. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Aja, a sem že rekla, da sem Happy go lucky gledala? še en iz Liffa... pa splača se ga pogledat, če ga kje srečate kako se da tud brez akcije, nasilja, depresivnosti, ... luštkan film naredit.. A je to tale Happy-Go-Lucky Smo ga šli "srečat"... V ponedeljek ob 20:50 na TV 3 The Cell(Celica) :palec: Kaj se skriva v umu morilca, psihopata... Če vam je seveda všeč psihološki triler... In pa Jenifer Lopez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.