Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Guest VilaSonca
Všečen in s podobno tematiko - Breakfast on Pluto

sem gledala, sam je mičkeno bolj fantazijski kot Edge of seventeen. x:Dx

se ti še priporočam za kaj v podobnem stilu, lahko na drugo temo, a stil, da je tak odštekan. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

sem gledala, sam je mičkeno bolj fantazijski kot Edge of seventeen. x:Dx

se ti še priporočam za kaj v podobnem stilu, lahko na drugo temo, a stil, da je tak odštekan. x:)x

Hehe, ok. Enako. x;)x

Včeraj gledala Darjeeling Limited. Ok, ampak nič kaj posebnega. Za pikič se pokaže tudi Bill Murray, pa še za malo manjši pikič Natalie Portman. Drgač pa film prikaže Američane ... kot tipične Američane. Pa videt je kakšno zanimivo indijsko simboliko ...

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Valkyrie

Super film, dobra igra, znana zgodba, lepo prikazana, brez olepševanja, zelo prepričljivo, gledalca drži v napetosti. Še zlasti je zanimiv za tiste, ki imajo radi tematiko 2. svetovne vojne.

Naivno sem upala, da bodo mogoče spremenili konec. Ampak ok, saj je boljše, da je takšen, kot je dejansko bil.

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Aja, pa na Kanalu A so Severna obzorja, če se jih še spomnite... x:Dx

Gledal prvič ko so bila pri nas, mislim da sta bili samo prvi dve sezoni.

Upam da so tokrat odkupili vseh 6... x:px :palec:

Northern Exposure

Ej, kaj je zdej s temi Severnimi obzorji? Sploh jih ni na programu.

Ej, kaj je zdej s temi Severnimi obzorji? Sploh jih ni na programu.

:eek: x?x

TV Sporedi - SiOL - Severna obzorja

TV Sporedi...itd.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sem gledala The Reader in moram rečt, da mi ni bil všeč. Niti zgodba niti igra igralcev...prav zares ne in Kate je dobila za igro v tem filmu oskarja ?! :eek:

Igra Kate Winslet mi je bila npr. zelo všeč v Krožni cesti (tako močno, da si bom film ogledala v kratkem še enkrat).

Sem gledala The Reader in moram rečt, da mi ni bil všeč. Niti zgodba niti igra igralcev...prav zares ne in Kate je dobila za igro v tem filmu oskarja ?! :eek:

Igra Kate Winslet mi je bila npr. zelo všeč v Krožni cesti (tako močno, da si bom film ogledala v kratkem še enkrat).

Kate Winslet... odlična igra v filmu Holy Smoke! Zraven še Harvey Keitel. Po moje najboljši "nizkoproračunec", kar sem jih gledal.

Harvey Keitel je bil super tudi v Smoke, še posebej njegova božična zgodba. Tako lepo je zaokrožil zgodbo.V bistu je zgodba boljša od Harvey Keitela. Kate Winslet ma pa en tak hlad v očeh. Vse lepo in prav, lepa in to, sam sploh ne vidim nekih spešl potencialov.

to je pač tvoje videnje...in ne moreš tako sodit.

Hlad v očeh x:o)x bom bila danes pozorna...se trudi, kot vsak igralec...in enkrat rata bolje, drugič slabše...

Saj, to je moje videnje in v tem kontekstu sodim. Ne, ne sodim, samo opazujem in kometiram. V bistvu pa sodim. Ne, res ne vidim nekih posebnih izstopanj pri tej igralki. Tako tehnično izpopolnjena mi deluje. Različno vidimo stvari, nič novega. Imaš pa zelo življenjski podpis. Tist tazelen. Lepo.

Ka zaj, sodiš al ne sodiš? x:Dx

Meni je Kate fajn igralka,..od Jude-a naprej rad pogledam vse njene filme. Še Titanika sem nekak prebavu zarad nje (no pa Leonardo je tam tut dobr odigral).

Nisem pa še pogledal Krožne ceste in Holy smoke-a. To je od zdaj naprej na mojem programu. Se že veselim.

Čudno tole o Kate in Bralcu.

No, jaz vseeno upam, da mi bo všeč. Sicer bo težko ujeti knjigo (zame je res enkratna, prav tako zgodba), ampak upam, da so se vsaj malce približali.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Harvey Keitel je bil super tudi v Smoke, še posebej njegova božična zgodba. Tako lepo je zaokrožil zgodbo.V bistu je zgodba boljša od Harvey Keitela.

Ti, a to je tist, k ma on eno štacunco in vsak dan nardi fotko mesta ob isti uri... itd. itd.?

Kate Winslet ma pa en tak hlad v očeh. Vse lepo in prav, lepa in to, sam sploh ne vidim nekih spešl potencialov.

Kate Winslet meni the best. Mi nima hladu v očeh, bolj neko žensko moč, odločnost. V Holy Smoke mi je bla pa v par scenah tko skor živalsko prvobitna in spontana...

nc brala vasih komentarjev, v glavnem, zasledila dons, da je goodfellas - skratka, men dbest film, en izmed dbest of dbest. x:)x

Sploh blazotna igra Raya Liotte (ni dobil oskarjev in presernovih nagrad? x:Ox xDDx) - BIk se mi zdi. morda aprilski.

hecn da vecina teh bikovskih carjev so aprilski (nicholson, pacino, liotta - mensezdi da vsi aprilski).

skratka, hudo.

Kanim gledat - x-tic. xDDx

Zadnjic Schmidta hotla priporocit.. a ne prisla do tega.

No glih neky tacga mi dons pase. x:)x

~~

aha - tud jaz vidla da severna obzorja in se navdusla...

in da - kdaj?

skratka, nikol jih ne zasledila.

pa alefov link ne dela vec oz. je un dan pase'.

tko da ne vem niti na kerem kanalu, niti ob keri uri, sklepam pa, p0o dayovem odzivu, da so nekaksne odstekane ure - karkol ze to pac pomen. xDDx

No v glavnem dons gledam dobre fante. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in da - kdaj?

tko da ne vem niti na kerem kanalu, niti ob keri uri, sklepam pa, p0o dayovem odzivu, da so nekaksne odstekane ure - karkol ze to pac pomen. xDDx

Ob 13.20 :eek:

x:Dx x:o)x xrolleyesx

(sm mislila ipak da je ob bl normalnem cajtu, recimo 17h, pa ze to bi ble 'debilne ure' za gledat tv oz. severna obzorja).

To je pa cist mim, kaj pol sploh dajejo! :o|o:

vcer pa zaspala pred goodfellas. no sej sm ga ze nickolkrat vidla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in da - kdaj?

Ob 13.20 :eek:

Ja... xrolleyesx :vragec:

Jaz jih tudi nisem uspel še videt... :vio:

Ali sem bil takrat na šihtu ali pa sem moral iti na šiht predno so se začeli... :o|o:

Mar bi jih dal vsaj namesto butastega Komisarja Rexa ki je ob petih popoldne, ša bolje pa zvečer.

Link je bil pa aktualen samo tisti dan ko je bil objavljen, ker je bil to link za TV spored.

Jaz pa trenutno uživam v Siolovi brezplačni ponudbi filmov, vsakih 14 dni trije zastonj filmi po njihovem izboru.

Moram reči da imajo kar posrečen izbor.

Prejšnji teden gledal

Swimming Pool

s Charlotte Rampling... :palec: :palec:

Triler v katarem do konca ne veš kaj je realno in kaj domišljija

V aktualni free ponudbi je pa najboljši tale

Hannibal Rising

Zadnji - ali prvi, kakor pač gledate - film o Hannibalu Lecterju, film ki poskuša prikazat zakaj je postal to kar je... :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

aha sm gledala, a ko je pr enem frendu nekje v franciji al pa kje, pol pa se hci od unga uleti pa vse.

ce je to to (mislim da je), je res kul film, ja. :palec:

sm ga 2x gledala, pa mi je sele drugic blo mal bl jasno na konc vse skp. x:)x

Picasso

aha sm gledala, a ko je pr enem frendu nekje v franciji al pa kje, pol pa se hci od unga uleti pa vse.

ce je to to (mislim da je), je res kul film, ja. :palec:

sm ga 2x gledala, pa mi je sele drugic blo mal bl jasno na konc vse skp. x:)x

Ja, ta je... :palec:

Res do konca ni jasno ali je dogajanje tam v tisti hiši resnično ali je to samo njena domišljija oz. izmišljanje zgodbe za novo knjigo... x:Dx

Danes na HBO ob 22:55

Gone Baby Gone(Zbogom punčka)

Casey Affleck, Morgan Freeman... :palec:

Videl že lani, pa ga bom še enkrat.

Ob 20:00 na TV 3

A Little Trip to Heaven(kratko potovanje v nebesa)

Tudi že videl... :palec:

x:Dx x:o)x xrolleyesx

(sm mislila ipak da je ob bl normalnem cajtu, recimo 17h, pa ze to bi ble 'debilne ure' za gledat tv oz. severna obzorja).

To je pa cist mim, kaj pol sploh dajejo! :o|o:

vcer pa zaspala pred goodfellas. no sej sm ga ze nickolkrat vidla.

1. Lahko si snemaš.

2. Potegneš iz neta celo serijo, pa je mir.

Oboje simpl. x:)x

Meni je bila na nek način serija simpatična,..ampak ne toliko, da bi gledal več kot nekaj delov.

Rad bi vas opozoril, da vsakdo izmed vas ki piratsko presnemava filme dol z neta, je skor enako kriv za recesijo kot Alan Greenspan.

kinematografe zapirajo, zaposleni lete na cesto, ker se vam ne da plačati 200 sit za karto, aja pardon zaradi Vas, je sedaj karta 2000 sit.

Hvala :vragec:

Rad bi opozoril vse ki velikodušno podpirate bogatenje kinematografov, filmskih in glasbenih založniških hiš da

-kljub piratstvu fimske uspešnice v kinematografih še vedno prislužijo desetine in stotine milijonov dolarjev

-neuspešnih filmov oz. sranja ki ne prinaša profita nihče ne vleče dol z neta

-s svojim zavednim, poštenim in vestnim obiskovanjem kinematografov omogočate tudi milijonske zaslužke v $ igralcev

-boj proti piratstvu je le izgovor pohlepnega kapitala za prevzem nadzora nad internetom

Pa še to

-pirat je nezadovoljna stranka

-naučite se že enkrat delati to sami da boste nehal zganjat fovšijo... :vio:

:huk: http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a125.gif

Aha torej tako praviš;

Po tvoji logiki je torej treba ukrasti vse, kar se nam zdi, da ima previsoko ceno.

Tole je tema o filmih in ne o piratstvu in boju proti recesiji.

Lahko nadaljujev tam, samo ne vem če se mi bo dalo... xrolleyesx

Tukaj pa samo še to - prav ta kapital nas počasi pelje v čas ko se bo začelo dogajat to kar praviš - ukrasti vse kar je predrago za kupit.

In na koncu ukrasti VSE ker ne bo s čim kupit.

Podpiram piratstvo :vragec:

http://www.cosgan.de/images/more/schilder/062.gif :palec:

http://www.shrani.si/f/26/Ys/12slynQK/pirates-are-cool-lg.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...