Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Danes, oz. jutri ob 00:30 na HBO

Zodiac :palec: :palec:

Kdor se pa rad smeje pred TV naj si pa ogleda tole na HBO Comedy ob 20:55

Hairspray

John Travolta igra žensko vlogo... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jp, ABC, se bolj al manj pridruzujem tvojemu mnenju, hkrati pa te izzovem :vragec:: najbrz te Julia Roberts pa Demi Moore pac ne motita tolk? x;)x x:px

Julia Roberts mi kot igralka in kot ženska ne pomeni nič.Bi lahko rekel da je slaba.Demi,no Demi pa igralka ni dobra, ženska pa kr ok,sam ni moj tip ženske.A Demi je tista,ko je noge razširla?Če je pa to vrhunec kariere neke igralke pa boh pomagej.

Julia bi pa lahko dobila kakšno malino.Al pa dve.

Sem pa gledal Slumdog Millionare.Fajn film,še posebej muzka in tista igralka......ajej,res lepa.Freida Pinto: http://www.imdb.com/name/nm2951768/

Darling,stand by me

a tko abc. xDDx

pol pa kul. x;)x

ja, men podobno. sicer mi nobena ni zoprna, obe sta dobri bejbi in cist simpaticni, sam v filmih rajs druge igralce gledam pa sm med temi k dajo tud na igro (itak mam pa mnenje o reziserju in filmu tud glede na izbor igralcev, no dober reziser zna potegnit tud iz povprecnega al clo dost brezveznega igralca dobro igro, najbrz).

alef, a na tale hbo mors bit prijavljen?

sm pa zdajle gledala po stotih letih Elephant mana in sem totalno jokala zraven. :8):

sm vedla da bo tko in se mi sploh ni dal gledat, k sm ga ze in je dost mucen film, sam pol sm ga pa kar nekak se 1x oz. sm not padla.

me je pa kr uzalostil.

upam da bo se kej fajnga.

skoda k nisem rajs School of rock gledala.

sej je bedast, sam zabavn. sam elephant man je bil ze ob 20h, pol sm ga pa ze gledala pa nism bla v stosu vec za tak preklop.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

alef, a na tale hbo mors bit prijavljen?

Ne vem katerega ponudnika TV imaš, jaz imam SiOL trojček.

Tam je HBO v razširjeni oz. polni programski shemi.

T-2 ima nekaj podobnega, tudi cenovno je nekje blizu.

Kako je pa pri kabelskih operaterjih pa ne vem, pozanimaj se pri svojem... x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ne vem katerega ponudnika TV imaš, jaz imam SiOL trojček.

Tam je HBO v razširjeni oz. polni programski shemi.

T-2 ima nekaj podobnega, tudi cenovno je nekje blizu.

Kako je pa pri kabelskih operaterjih pa ne vem, pozanimaj se pri svojem... x?x

aha thanx. komplike' v glavnem. nisem jaz lasntik, se mi pa ga ne da okol tega gnjavit oz. mam pol par nujnejsih zadev.

sej sm to ze vedla, pa sm pol pozabla oz. nisem vedla kako je s tem zdaj in ko vecX vidm da omenjas/-te ta kanal, pa me je zanimal, ce se bi tud ta pr men *kr pojavil* x:o)x (kot se je zgodil s tv 1000). xDDx

no sej ze na obstojecih kr ujamem kake filme dobre. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dons je Koyaniskatsi! :palec: (rtvslo2, 0:10)

wow!

to je treba nujno gledat!

to smo fulkrat gledal in ful sekvenc uporabl za (ze veckrat omenjeni) Acid Video Mix (k smo ga ustvarl [par ustvarjalcev video sekcije] za multimedija projekt v KUDu za nek 8. februar (pozabla letnico) s tematskim naslovom Izganjanje zime. Kasnej je ta filmcek zal izginil :()

To je staro precej (ne vem s kerga leta, a mi smo to gledal ze kakega 85'), pa morda se bo danes drugace *videl* - dojel, gledal....

sam za tedaj pa je bil nekaj posebnega in je tud danes vsekakor se vreden ogleda.

Picasso

Dons je Koyaniskatsi! :palec: (rtvslo2, 0:10)

wow!

to je treba nujno gledat!

to smo fulkrat gledal in ful sekvenc uporabl za (ze veckrat omenjeni) Acid Video Mix (k smo ga ustvarl [par ustvarjalcev video sekcije] za multimedija projekt v KUDu za nek 8. februar (pozabla letnico) s tematskim naslovom Izganjanje zime. Kasnej je ta filmcek zal izginil :( )

To je staro precej (ne vem s kerga leta, a mi smo to gledal ze kakega 85'), pa morda se bo danes drugace *videl* - dojel, gledal....

sam za tedaj pa je bil nekaj posebnega in je tud danes vsekakor se vreden ogleda.

pa drakula je tut dons x:Ix

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

stokerjeva?

23:15 Drakula (film) http://tv.si21.com/uploads/small_thumbs/dracula%2002%20%C2%A9%20granada%20media%20group%20limited%20.jpg Dracula, angleški film

Igrajo: David Suchet, Marc Warren, Dan Stevens, Sophia Myles, Benedick Blythe

Režija: Bill Eagles

Scenarij: Stewart Harcourt

Mlad aristokrat Arthur Holmwood ima pred seboj svetlo prihodnost. Ko pa izve, da je podedoval grozljivo bolezen, se njegovo življenje začne rušiti kot hiša iz kart. V želji, da bi prelisičil usodo, nehote povzroči še več gorja, saj se poveže z zloglasnim kultom, katerega člani mu obljubijo, da ga bodo ozdravili. Tako svojega mladega odvetnika Harkerja nehote pošlje v smrt in s tem na dan spusti zlobne sile grofa Drakule.

00:55 Love TV 01:55 Nočna ptica

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

aha thanx, sej sm glih vidla...

sm mislila da bram stokerjeva (gary oldman pa to), no bom mal uch vrgla xDDx

00:55 Love TV 01:55 Nočna ptica

:D a ti to kao men? :D

sicer pa sm si dons prvic v lajfu sposodla v knjiznici kak film. x:o)x x^x

Crno Dalijo (k se nisem gledala). Pa se dva Poirota. xDDx

sicer pa zadnjic pr frendi 4 Harryje Potterje itd.

(k zdej lohk filme gledam xokx)

sm pa hotla si Osumljene sposodt, k so mi v uch padl, pa si jih nisem - pa prejle vidm da so dons po tv (tvslo1). zdajle glih. xDDx

tko da grem gledat.

Picasso

Jst mam trilogijo zloudano.Koyaniquatsi,Anima Mundi ,Poyaniquatsi.Nism prav napisal,vem.Popravite me.Pa ni se mi dal brskat.

Drakula je fajn,še posebej tista iz leta 30.....Zadnjič sem gledal od Mel Brooksa-Young Frankenstein.Super!Priporočljivo!

Darling,stand by me

ja, smo tud mi mel vse 3 (sej morda so clo 4?), sam mi je prvi (koyanisqatsi) najboljsi.

ja, powaqatsi...

Itak ga pa nism gledala vcer, k sm zaspala. xDDx

Picasso

Ful dobr film: Karavla

Gledala prejšnje leto...je gledljiv zelo, vendar se pretragično konča, kar meni ni blo všeč, pač.

Bi lahko bil podoben konec kot v Petelinjem zajtrku in bi blo mnogo boljše :vio: (zame)

The curious case of Benjamin Button x:)x

Zelo zanimivo, vredno ogleda (tudi za take, ki nismo najbolj navdušeni nad BP).

:palec: :palec:

in

Fifty dead men walking

http://www.imdb.com/title/tt1097643/

Odličen!!!

O IRA, vohunjenju, stanju med Irci...

Je pa res, da sem se morala fajn skoncentrirat, da sem razumela vse... irski naglas je včasih tricky.

To je pa v zadnjih nekaj mesecih vse...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

a dej! xokx

Mich, 1x tud do BB (in BP) pridem.

Dons je pa Firma (the Firm). Dober film, napet, gledljiv. :palec:

pop tv, 22:35

Uh, ob 20h pa Kaznilnica odresitve (Shawshank redemption), tud ful dober film. :palec:

(kanal a)

Hudo, dons pa taksna bera (ponavad ob nedeljah ni nic pametnega). xokx

Picasso

The Firm sem najprej brala knjigo in je fantastična. No, tudi film ni slab x:)x

Dvomim, da bom še enkrat...

Danes bom po vsej verjetnosti Crossing Over

Pojma nimam o čem gre x:o)x Igrajo Harrison Ford, Ashley Judd in Jim Sturgess (my favorite) :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Crossing Over [/b]

Pojma nimam o čem gre x:o)x Igrajo Harrison Ford, Ashley Judd in Jim Sturgess (my favorite) :2src:

x:Dx

O ilegalnih priseljencih v LA

Crossing Over

Gledljivo... x?x :palec:

Danes ob 20:05 na HBO

There Will Be Blood

O pohlepu, nafti... :palec: :palec: :palec: Daniel Day-Lewis

Če pa se hočete nasmejati pa tudi na HBO ob 01:40, torej jutri

Superbad

O dveh mulcih ki na vsak način želita izgubiti nedolžnost... x:Dx x:px :palec: :palec:

Če vam je všeč country glasba - TV 1000 ob 20:00

Sweet Dreams

Zgodba o Patsy Cline - Jessica Lange, Ed Harris :palec:

Uživajte... xwizardx

Secretary.......Kr močan film,še posebej tisto šeškanje in sado-mazo prizori,samo je zgodba tud fajn.Le konec je nekako nepremišljen.

Dobil nagrado na Sundance film festival....

Darling,stand by me

Danes na POP Tv ob 21:05

Tara Road (Hiša na Tari) - Irska

Andie MacDowell, Olivia Williams, Stephen Rea

Film je posnet po istoimenski svetovni uspešnici irske pisateljice Maeve Binchy.

Nisem prebral, priporoča eden od gledalcev na IMDb.

Sodeč po zgodbi bo :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...