alef 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 Danes, oz. jutri ob 00:30 na HBO Zodiac :palec: Kdor se pa rad smeje pred TV naj si pa ogleda tole na HBO Comedy ob 20:55 Hairspray John Travolta igra žensko vlogo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. april 2009 Prijavi Deli 20. april 2009 Jp, ABC, se bolj al manj pridruzujem tvojemu mnenju, hkrati pa te izzovem : najbrz te Julia Roberts pa Demi Moore pac ne motita tolk? Julia Roberts mi kot igralka in kot ženska ne pomeni nič.Bi lahko rekel da je slaba.Demi,no Demi pa igralka ni dobra, ženska pa kr ok,sam ni moj tip ženske.A Demi je tista,ko je noge razširla?Če je pa to vrhunec kariere neke igralke pa boh pomagej.Julia bi pa lahko dobila kakšno malino.Al pa dve. Sem pa gledal Slumdog Millionare.Fajn film,še posebej muzka in tista igralka......ajej,res lepa.Freida Pinto: http://www.imdb.com/name/nm2951768/ Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2009 Avtor Prijavi Deli 21. april 2009 a tko abc. pol pa kul. ja, men podobno. sicer mi nobena ni zoprna, obe sta dobri bejbi in cist simpaticni, sam v filmih rajs druge igralce gledam pa sm med temi k dajo tud na igro (itak mam pa mnenje o reziserju in filmu tud glede na izbor igralcev, no dober reziser zna potegnit tud iz povprecnega al clo dost brezveznega igralca dobro igro, najbrz). alef, a na tale hbo mors bit prijavljen? sm pa zdajle gledala po stotih letih Elephant mana in sem totalno jokala zraven. sm vedla da bo tko in se mi sploh ni dal gledat, k sm ga ze in je dost mucen film, sam pol sm ga pa kar nekak se 1x oz. sm not padla.me je pa kr uzalostil. upam da bo se kej fajnga. skoda k nisem rajs School of rock gledala.sej je bedast, sam zabavn. sam elephant man je bil ze ob 20h, pol sm ga pa ze gledala pa nism bla v stosu vec za tak preklop. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 alef, a na tale hbo mors bit prijavljen? Ne vem katerega ponudnika TV imaš, jaz imam SiOL trojček.Tam je HBO v razširjeni oz. polni programski shemi.T-2 ima nekaj podobnega, tudi cenovno je nekje blizu.Kako je pa pri kabelskih operaterjih pa ne vem, pozanimaj se pri svojem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Avtor Prijavi Deli 22. april 2009 Ne vem katerega ponudnika TV imaš, jaz imam SiOL trojček.Tam je HBO v razširjeni oz. polni programski shemi.T-2 ima nekaj podobnega, tudi cenovno je nekje blizu.Kako je pa pri kabelskih operaterjih pa ne vem, pozanimaj se pri svojem... aha thanx. komplike' v glavnem. nisem jaz lasntik, se mi pa ga ne da okol tega gnjavit oz. mam pol par nujnejsih zadev.sej sm to ze vedla, pa sm pol pozabla oz. nisem vedla kako je s tem zdaj in ko vecX vidm da omenjas/-te ta kanal, pa me je zanimal, ce se bi tud ta pr men *kr pojavil* (kot se je zgodil s tv 1000). no sej ze na obstojecih kr ujamem kake filme dobre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Avtor Prijavi Deli 22. april 2009 Dons je Koyaniskatsi! (rtvslo2, 0:10)wow!to je treba nujno gledat!to smo fulkrat gledal in ful sekvenc uporabl za (ze veckrat omenjeni) Acid Video Mix (k smo ga ustvarl [par ustvarjalcev video sekcije] za multimedija projekt v KUDu za nek 8. februar (pozabla letnico) s tematskim naslovom Izganjanje zime. Kasnej je ta filmcek zal izginil )To je staro precej (ne vem s kerga leta, a mi smo to gledal ze kakega 85'), pa morda se bo danes drugace *videl* - dojel, gledal....sam za tedaj pa je bil nekaj posebnega in je tud danes vsekakor se vreden ogleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Dons je Koyaniskatsi! (rtvslo2, 0:10)wow!to je treba nujno gledat!to smo fulkrat gledal in ful sekvenc uporabl za (ze veckrat omenjeni) Acid Video Mix (k smo ga ustvarl [par ustvarjalcev video sekcije] za multimedija projekt v KUDu za nek 8. februar (pozabla letnico) s tematskim naslovom Izganjanje zime. Kasnej je ta filmcek zal izginil )To je staro precej (ne vem s kerga leta, a mi smo to gledal ze kakega 85'), pa morda se bo danes drugace *videl* - dojel, gledal....sam za tedaj pa je bil nekaj posebnega in je tud danes vsekakor se vreden ogleda. pa drakula je tut dons Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Avtor Prijavi Deli 22. april 2009 stokerjeva? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 stokerjeva? 23:15 Drakula (film) http://tv.si21.com/uploads/small_thumbs/dracula%2002%20%C2%A9%20granada%20media%20group%20limited%20.jpg Dracula, angleški film Igrajo: David Suchet, Marc Warren, Dan Stevens, Sophia Myles, Benedick Blythe Režija: Bill Eagles Scenarij: Stewart Harcourt Mlad aristokrat Arthur Holmwood ima pred seboj svetlo prihodnost. Ko pa izve, da je podedoval grozljivo bolezen, se njegovo življenje začne rušiti kot hiša iz kart. V želji, da bi prelisičil usodo, nehote povzroči še več gorja, saj se poveže z zloglasnim kultom, katerega člani mu obljubijo, da ga bodo ozdravili. Tako svojega mladega odvetnika Harkerja nehote pošlje v smrt in s tem na dan spusti zlobne sile grofa Drakule. 00:55 Love TV 01:55 Nočna ptica Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Avtor Prijavi Deli 22. april 2009 aha thanx, sej sm glih vidla...sm mislila da bram stokerjeva (gary oldman pa to), no bom mal uch vrgla 00:55 Love TV 01:55 Nočna ptica a ti to kao men? sicer pa sm si dons prvic v lajfu sposodla v knjiznici kak film. Crno Dalijo (k se nisem gledala). Pa se dva Poirota. sicer pa zadnjic pr frendi 4 Harryje Potterje itd.(k zdej lohk filme gledam ) sm pa hotla si Osumljene sposodt, k so mi v uch padl, pa si jih nisem - pa prejle vidm da so dons po tv (tvslo1). zdajle glih. tko da grem gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Jst mam trilogijo zloudano.Koyaniquatsi,Anima Mundi ,Poyaniquatsi.Nism prav napisal,vem.Popravite me.Pa ni se mi dal brskat.Drakula je fajn,še posebej tista iz leta 30.....Zadnjič sem gledal od Mel Brooksa-Young Frankenstein.Super!Priporočljivo! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2009 Avtor Prijavi Deli 23. april 2009 ja, smo tud mi mel vse 3 (sej morda so clo 4?), sam mi je prvi (koyanisqatsi) najboljsi.ja, powaqatsi... Itak ga pa nism gledala vcer, k sm zaspala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2009 Avtor Prijavi Deli 23. april 2009 Ful dobr film: Karavla Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Ful dobr film: Karavla Gledala prejšnje leto...je gledljiv zelo, vendar se pretragično konča, kar meni ni blo všeč, pač. Bi lahko bil podoben konec kot v Petelinjem zajtrku in bi blo mnogo boljše (zame) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Delicatessen neviđeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 The curious case of Benjamin Button Zelo zanimivo, vredno ogleda (tudi za take, ki nismo najbolj navdušeni nad BP). :palec: in Fifty dead men walkinghttp://www.imdb.com/title/tt1097643/Odličen!!!O IRA, vohunjenju, stanju med Irci... Je pa res, da sem se morala fajn skoncentrirat, da sem razumela vse... irski naglas je včasih tricky. To je pa v zadnjih nekaj mesecih vse... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Nasla 3 Kusturicine filme tule na cesti , Dom za obesanje bo prvi, sem ga gledala samo 1x in to leeeeeeeeeeeeeeta nazaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2009 Avtor Prijavi Deli 26. april 2009 a dej! Mich, 1x tud do BB (in BP) pridem. Dons je pa Firma (the Firm). Dober film, napet, gledljiv. pop tv, 22:35 Uh, ob 20h pa Kaznilnica odresitve (Shawshank redemption), tud ful dober film. (kanal a) Hudo, dons pa taksna bera (ponavad ob nedeljah ni nic pametnega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 The Firm sem najprej brala knjigo in je fantastična. No, tudi film ni slab Dvomim, da bom še enkrat... Danes bom po vsej verjetnosti Crossing Over Pojma nimam o čem gre Igrajo Harrison Ford, Ashley Judd in Jim Sturgess (my favorite) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Crossing Over [/b]Pojma nimam o čem gre Igrajo Harrison Ford, Ashley Judd in Jim Sturgess (my favorite) O ilegalnih priseljencih v LA Crossing Over Gledljivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 No, to sem tudi jaz prebrala Ocene nima ne vem kako dobre, ampak vseeno.... po takem dnevu bo lušno že učke na Jimu spočit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Danes ob 20:05 na HBO There Will Be Blood O pohlepu, nafti... :palec: Daniel Day-Lewis Če pa se hočete nasmejati pa tudi na HBO ob 01:40, torej jutri Superbad O dveh mulcih ki na vsak način želita izgubiti nedolžnost... :palec: Če vam je všeč country glasba - TV 1000 ob 20:00 Sweet Dreams Zgodba o Patsy Cline - Jessica Lange, Ed Harris Uživajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Če vam je všeč country glasbayeah, itk, bin schon ganz d'rauf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Secretary.......Kr močan film,še posebej tisto šeškanje in sado-mazo prizori,samo je zgodba tud fajn.Le konec je nekako nepremišljen.Dobil nagrado na Sundance film festival.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Danes na POP Tv ob 21:05 Tara Road (Hiša na Tari) - Irska Andie MacDowell, Olivia Williams, Stephen Rea Film je posnet po istoimenski svetovni uspešnici irske pisateljice Maeve Binchy.Nisem prebral, priporoča eden od gledalcev na IMDb. Sodeč po zgodbi bo :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.