alef 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 thanx alef, je prevec tega, vi znalci pa startate iz svojga znanja oz. si ne morte predstavljat, kako razmislja nekdo k je cisti aberveznik. (sej pravm, mam pa tok super ustiman da dam skor sam play, pa mi je vse ratal... - no razen podnapisov)... Tudi prav.Potem pa samo na kratko - nekaj linkov s Partisa, nasveti kako delat s podnapisi, torrenti, ipd. Podnapisi se ne ujemajo s filmomNastavitve za μTurrentPravilne nastavitve za μTorrent 1.8 Nastavitve za BitTorrent so skoraj enake. Pa preberi ko boš imela čas.Ni tako komplicirano kot zgleda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2009 hvala ti Alef, srce si! kok se potrudis in vse! (dons nimam zivcev za vse to , bla zdoma itd., tko da bova dons gledala pac The game brez podnapisov , jebiga, sej zadnjic sva tud Zodiac [razocarana oz. prevec jih nastopa, premal se zgodi, ce pa so tud dialogi tolk zlo dobri , pa se vseen dvomim, da bi tolk spet odtehtal... vsi ostali, k sem jih gledala Fincherjeve, so mi bli boljsi, 3 njegovi pa recimo med boljsimi filmi sploh], mi bo pa dobrodoslo, ko se bom kdaj ufurala in lotila, k znam pa pol vcas bit neverjetn trmasta, ce se ze ufuram, pa mi pol kej pa kr rata. ...) sm se pa ze registrirala na partisu. sam kot receno se mi ne da ufuravat zdaj.zadnjic sem isto eno uro porabla za tiste podnapise slovenske (za zodica).. pa pol kao so bli hrvaski (krneki, pisal je pa da so slovenski), pol sva ga pa itak z angleskimi gledala. v glavnem, hvala za pomoc, obema, tud teb, macka, mam rada tko 'po kmeck' razlozen, jaz sm itak taka... mal bl kmecka vcas v cem. ti znalci so vcas prevec znalski.tko da si mi ti tud dobr povedala in sem sele prej vidla dobr, kva si vse napisala in mi je kr kej koristil...ne da bi pol tud kej postekala pa obvladala ze pa ubodla - sam pac da mal prodiram.k prej mi itak nc ni delal, pa se nisem mela za nic in na nicemer ucit. sory vsem za tale 'torentovanje za telebane' intemezzo. nisem vedla kam vprasat, pol smo se pa mal zaprical pac. drgac si pa zdej ze the beach loudam. sej nc ne odzhiram, sej je bil ze milijardkrat povsod, sej sm ga v enem letu na tv zihr 3x gledala.pac mi je vsec. pa mam na sumu da bo tamalmu tud, k mava zlo podoben okus za filme.sam dvomim da mu bo vsec stanovalc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 hvala ti Alef, srce si! kok se potrudis in vse! tko da bova dons gledala pac The game brez podnapisov , jebiga, sej zadnjic sva tud Zodiac No problem... Zodiac - na Podnapisi.net 1 Slo podnapis, The Game(če imaš v mislih tistega kjer igra M. Douglas) so 4Stanovalec... original naslov - imam še druge vire za podnapise. Pa da se vrnemo na temo - jutri ob 20:50 na Kanalu A Cruel Intentions - Podle Igre Igra laži, zapeljevanja, prevar... ...ki me spominja na Dangerous Liasons :palec: Bom gledal jutri, verjetno, samo dvomim da v taki igri lahko kdo prekosi Malkovicha in G. Close... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 Danes sem pogledal Jerryja Maguireja IMDB. Rabil sem 12 let, da je prišel do mene. Ampak je prišel v dobrem trenutku, ker je zgodba bila malo moja. Film je super, govori o biznisu,.in čeprav gre za športni management, je poanta širša,..imej rad kar delaš oz. delaj kar imaš rad,..in bodi s srcem pri stvari, pa naj je to biznis al pa privat. Rene Zellweger - simpatična,.ma pa nek poseben izraz na obrazu,..me prime na mežikanje. haha,.ne vem kak to povedat drugač. Ne bi je zmogel gledat predolgo.Tom Cruise - super odigrano. totalno se vživiš v njegov karakter. Pristen.Cuba Gooding Jr. - na začetku se mi ni zdelo, da je pravi za to vlogo,..dalj ko je film trajal, bolj mi je bil kul. Po filmu mu dam 10-tko.Kelly Preston (stranska vloga) - ful je bila podobna Nicole Kidman,..sam je bla preveč lušna,..tak da sem po 10 minutah skapiral, da ni Nicole. Neverjetno, kako se je prelevila,.nikoli je še nisem videl v taki vlogi. Kul! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Jutri ob 20:00 na TV 1000 Ran(Kaos) Kralj Lear kot ga vidi Akira Kurosawa :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Alef, tole z iskanjem podnapisov je pa zame zlata terna x:Dx ThanXXXXX a LOT x!x x!x x!x x!x x!x Pa še enkrat Thanxx... x:Dx :palec: Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2009 Indid!Nisem se prisla do komentiranja, namrec alef: zadnjic sva pol gledala the game s podnapisi! (a smo al nismo! )je tamal prisel, pa sm mu dala za prebrat tlele, pa frend mu je nekaj razlagal predhodno, pa je zrihtal oz. sva zrihtala.Res se je dal totalno simple prenest, k sem uporabla windows media player (k sicer mam nastiman winamp).Pa se niso bli slabi (no parkrat niso bli najbl posreceni pa nekaj tega je blo, 'mroebitijev' , drugac pa kul), pa sinhroni. Tko da dbest.Se pravi (sodec po Dasyinem odzivu) pa tud nc narobe ce smo v Filmih to zastavl. ja alef, ti si pa tle res v zlato pomoc! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 OK, pirati, evo vam še malo... DivX Subtitles Opensubtitles Subtitles.Images Mysubtitles Ata Google pa pravi takole Google Search - Subtitles Ni da ne najdeš kar rabiš... Uživajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Kakšni pirati ?? Pssssssssssssssssssstttt........ Hkm... x:Dx x:Dx Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Kdo ga ne pozna?Cassius Clay oz. Muhammad Ali, največji boksar vseh časov Danes ob 20:00 na TV3 Ali :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Jaz pa že pred časom 7 Pounds... Huh.. kr malo tko.. sicer fajn film, ampak me je mal zamoril na koncu.. Ste že pisali o njem - sem zamudila?. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Alija sem gledala že nekaj časa nazaj ... mi ni bil toliko zanimiv, da bi ga še enkrat ... in sva gledala Petra potem pa življensko zgodbo Johnnya Casha Walk the line ... men je bil super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 21:45 VEČERNI GOST: PROF.DR. TOMAŽ ZWITTER # (VPS 21.45)Vodi: Aleksander Čolnik Leto 2009 je proglašeno za mednarodno leto astronomije v počastitev Galileja Galiea, ki je pred 4oo leti izdelal prvi teleskop, ki je omogočal natančno opazovanje nebesnih teles. Z Večernim gostom, ki na ljubljanski Fakulteti za matematiko in fiziko predava astrofizične predmete, se bomo pogovarjali o pionirjih moderne astronomije, pa tudi o črnih luknjah, rojstvu in koncu vesolja, o njegovem robu, oddaljenem 14 milijard let, o novah in supernovah, o modrih zvezdah, temni masi in antimateriji ter o Einsteinovem relativnem času, v katerem se počasneje stara, kdor se hitreje giblje. Ogledali si bomo tudi osupljive posnetke naše galaksije, delno posnete s slovenskega ozemlja. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Bom gledal jutri, verjetno, samo dvomim da v taki igri lahko kdo prekosi Malkovicha in G. Close... :palec: Absolutno ne. Legendi. :palec: Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Zadnjič po dolgem času spet gledala Kubrickov Eyes Wide Shut. Čist hud film, na osebni lestvici "ta boljših" filmov. Potem sem gledala še Vicky Cristina Barcelona - moram reči, da me je kar presenetil. Všečen. Še en reminder, da se naučim španščino. Hočem se znat tako lepo sočno kregat! Najbolj sveže vtise pa imam o Zvezdnih stezah - kulski. Rada mam vesoljsko sceno. :palec: Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Najbolj sveže vtise pa imam o Zvezdnih stezah - kulski. Rada mam vesoljsko sceno. :palec: [/color] Potem bo pa tale zate The Cronicles of Riddick - v četrtek ob 20:55 na TV 3 In pa njegov predhodnik Pitch Black - ne bom ti razlagal kje ga dobiš(če ga še nimaš) Star Trek 2009 bom pa raje še malo počakal, na DVD ali DVD-rip, zaenkrat so samo CAM verzije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Potem bo pa tale zate The Cronicles of Riddick - v četrtek ob 20:55 na TV 3 In pa njegov predhodnik Pitch Black - ne bom ti razlagal kje ga dobiš(če ga še nimaš) Star Trek 2009 bom pa raje še malo počakal, na DVD ali DVD-rip, zaenkrat so samo CAM verzije... Hvala, bom sčekirala! Za Star Trek se je splačalo it kar v kino. Ufff, pa komaj čakam Angele in demone! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Requiem for a dream gledala glihkar. zadnjič pa s sva gledala en hašišarski film in se rolala ves čas. Up in smoke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 V soboto ob 20:00 na TV 3 Nikogaršnja zemlja :palec: Film o vojni ki je bila zelo blizu V nedeljo na TV 1000 The Eiger Sanction - Kazen na gori Eiger Čisto spodobna akcija in pa lepi prizori plezanja... Režiral in igral glavno vlogo Clint Eastwood Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 Ne vem ce niste ze nanizal, ampak ze pred casom je bil fajn film: The Jacket Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Ufff, pa komaj čakam Angele in demone! Šla včeraj in moram priznat, da me ni navdušil... Vsekakor daleč od Šifre... No, ampak okusi so različni. Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Nasla tule na cesti Od groba do groba . Sinhronizirano v Spanscino, moram reci, da sem rada gledala slovensko pokrajino, pa vse meni znane zadeve, ampak je pa morec film Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Nasla tule na cesti Od groba do groba . Sinhronizirano v Spanscino, moram reci, da sem rada gledala slovensko pokrajino, pa vse meni znane zadeve, ampak je pa morec film ja seveda, če si ga pa u španščini gledala luba duša. slovenc še sebe ne zastop, kej ga bo šele španc. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Ja hud je konc v tem filmu Od groba do groba...čist adijo, pa kaj češ. Da gre prostovoljno v smrt z ljubljenim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Šla včeraj in moram priznat, da me ni navdušil... Vsekakor daleč od Šifre... No, ampak okusi so različni. Hmm, a ni svetovna premiera šele 28.5. Za knjigo vsi pravijo, da je daleč boljša od šifre, zato imam visoka pričakovanja. Bomo vidli. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.